Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, mansa2k είπε

Ο Superetroid δεν είναι αυτό που προσπαθεί να παρουσιάσει και τελικά βλέπω πως και άλλοι έχουν την ίδια εικόνα. Καταρχήν ο λόγος που αλλάζει απόψεις οφείλεται στο γεγονός ότι είναι ένας ξεκάθαρα mainstream gamer και επομένως ακολουθεί τις τάσεις. Έχει οικογένεια, οι υποχρεώσεις έχουν αυξηθεί και ο χρόνος περιορισμένος με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ίχνος επιδεξιότητας στα livestream που ανεβάζει. Βαριέται να συγκεντρωθεί και αποτυγχάνει ακόμα και στην εκτέλεση ενός σωστού άλματος. Είναι αξιόλογος όταν κάνει έρευνα και το απέδειξε με τα βίντεο σχετικά με την εκάστοτε γενιά αφού έπεισε τον εαυτό του να διαβάσει και ένα βιβλίο σχετικά με την πορεία των παιχνιδιών στην πάροδο του χρόνου. Κατά τα άλλα όταν αναφέρεται σε προσωπικές απόψεις τα κάνει σαλάτα. Από την μια κατηγορεί τα microtransaction, loot boxes, κτλ (και πολύ σωστά κάνει και το σχετικό του βίντεο ήταν αρκετά καλό) και από την άλλη ασχολείται με τα πιο mainstream games που υποστηρίζουν τα συγκεκριμένα μοντέλα. Καλό είναι να καταλάβουμε όλοι μας πως ψηφίζουμε με το πορτοφόλι μας και όχι με τα λόγια μας. 

Μέσα σε αυτήν την mainstream παρωδία που τον χαρακτηρίζει προέβη και στην αγορά 4K TV, xbox one x για να ολοκληρώσει το πακέτο της παρόρμησης χωρίς ουσιαστικό λόγο και αιτία. Αρκετοί πιστεύουν ότι έχουν μια πλούσια συλλογή και έχοντας παίξει αρκετά παιχνίδια έχουν και μια πιο ολοκληρωμένη άποψη από το σύνολο κάτι που είναι μπούρδα από μόνο του. Αυτό εξαρτάται καθαρά από την αντίληψη και τις ικανότητες του καθενός και δεν έχει σχέση με την ποσότητα των παιχνιδιών. Άσε που από τότε που κυκλοφόρησαν τα platinum, achievements πολύ από τους δήθεν "γνώστες" κρύφτηκαν στις σπηλιές τους.

Παρόλα αυτά ο superetroid ξέρει μια χαρά το επίπεδο των mainsteam "gamer" στο οποίο απευθύνεται όπως επίσης ξέρουν και οι ιστότοποι όπως gameover, enternity, gmaeworld, unboxholics και πάει λέγοντας. Όμως για κάποιον που θέλει να έχει μια γενικότερη εικόνα δεν τον καλύπτουν αυτές οι mainsteam "πηγές" σε καμία περίπτωση. 

Αν το πάμε έτσι από που πρέπει να πρωτοξεκινήσουμε το φτυάρισμα για το gamers-odyssey που μας το έβαλες και σε φόντο σε φωτογραφία μερικές σελίδες πίσω;

Γενικώς ήταν επικοινωνιακό λάθος της Ν. Οκ, και τι έγινε που δίνει 1% επιστροφή στις υλικές εκδόσεις; Όποιος και να το ακούσει, όπως και να το δεις χαζομάρα φαίνεται και καταλήγει κοροϊδία.  

Ποιες πηγές είναι καλύτερες για κάποιον που θέλει να έχει πιο ολοκληρωμένη εικόνα;

Επεξ/σία από zio10
  • Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, sils είπε

Το έβγαλες το πόρισμά νιντυ αντιφαν!

Για σοβαρευτείτε λιγο και προσπαθήστε μα σεβαστείτε την γνωμη αλλων.

Ισως να εχει ps4 επειδή κυκλοφόρησε εδω και καμποσα χρονια,τι λες?

Αλλα αυτο δεν των κανει αντιφαν.

Οσο για το ζελντα ενταξει παιχνιδι αξιο της πολυετούς αναμονής του αλλα εχουν βγει στο ιδιο στυλ εξισου πολυ καλα παιχνίδια των τελευταιο καιρο που ορισμενοι τα έπαιξαν  πριν το ζελντα.

Ποια γνωμη να σεβαστω; Ειναι σαν να λες αγοραζω θελω γρηγορη μηχανη αλλα δεν αγοραζω τη hayabusa γιατι δεν εχει πορτμπαγκαζ.
Δηλαδη πριν καμπασα χρονια ηταν αλλος Βασιλης και τωρα ειναι αλλος; Τωρα νοσταλγει τα retro games και γιαυτο αγορασε xbox one x; αλλα το nintendo switch δεν του δινει retro games οποτε δεν το αγοραζει; Απλα ο τυπος δεν το γουσταρει το μηχανημα γιατι ειναι κολλημενο μυαλο. Οταν και αν το αγορασει θα βγαινει να λεει παλι ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ.
Επισης μια χαρα αντιφαν ειναι και μια χαρα καραφανμποι της sony ειναι. Εξαλλου μονος του απλωσε το χερακι του για να του κανουν και τατουαζ τα κουμπακια του ps gamepad. Αν ηταν επισης νιντεντο φαν εστω και στο ελαχιστο τοτε θα ειχε προχωρhσει στην αγορα του συστηματος day one.
Oσο για το ζελντα ενταξει υπαρχουν 1000 παιχνιδια ιδιου στυλ αλλα ενα και μοναδικο botw που το εχει παει 100 χρονια μπροστα το ειδος.

Επεξ/σία από greed
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, vag.patrick είπε

ΚΟΡΕ αραβοσιτελαιο o Sils ... ηρθες απο το πουθενα παλι να αναψεις τα αιματα και μετα απο 145.3μιση ποστ να αναρωτηθεις γιατι σου κανουν λεκτικη επιθεση... Αν ισχυουν αυτα που γραφουν οι υπολοιποι και ο τυπος κανει κωλοτουμπες καθε μηνα και μονιμως λεει δικαιολογιες οταν εχει να κανει με νιντεντο αλλα στα της Σονυ ειναι straightforward και καλοδεχουμενα , ε ναι λοιπον κατι δε γινεται καλα. Κατα τα αλλα , ασχετα τον τροπο που θετεις την αποψη σου , πιστευω πως εχεις δικιο οσον αφορα τον σεβασμο , ομως οταν η γνωμη σου κοινοποιειται σε κοινωνικα δικτυα πασης μορφης τοτε μη περιμενεις ανταποκριση παντα θετικη..Αυτα φιλικα

Μαζι σου είμαι και πραγματικα δεν μου καίγεται καρφακι αν καποιος πισω απο την ασφαλεια του πληκτρολογίου μου επιτιθεται λεκτικα γιατι αυτοι που το κανουν τελικά και το λέω με σιγουριά το κανουν σε ολους οσους εχουν αντίθετη γνωμη απο αυτους ,ένας απο αυτους εισαι και εσυ .

Επεξ/σία από sils
Δημοσ.

1 λεπτό πριν, sils είπε

Μαζι σου είμαι και πραγματικα δεν μου καίγεται καρφακι αν καποιος πισω απο την ασφαλεια του πληκτρολογίου μου επιτιθεται λεκτικα γιατι αυτοι που το κανουν τελικά και το λέω με σιγουριά το κανουν σε ολους οσους εχουν αντίθετη γνωμη απο αυτους ένας απο αυτους εισαι και εσυ .

meh....εγω δεν εχω αντιθετη αποψη με κανεναν....ολα τα σφαζω ολα τα μαχαιρωνω....Η παρατηρηση μου ηταν καυστικη αλλα φιλικη , γιατι ο τροπος που γραφεις παντα ειναι εριστικος... Εγω σε καποια συμφωνω μαζι σου οπως προ-ειπα , αλλα οταν απαντας με αυτον τον τροπο χανεις το δικιο σου.. Αγαπη μονο .. και εχει και λιακαδα σημερα..Ασε τους αλλους να μακαιρονονται

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, greed είπε

Ποια γνωμη να σεβαστω; Ειναι σαν να λες αγοραζω θελω γρηγορη μηχανη αλλα δεν αγοραζω τη hayabusa γιατι δεν εχει πορτμπαγκαζ.
Δηλαδη πριν καμπασα χρονια ηταν αλλος Βασιλης και τωρα ειναι αλλος; Τωρα νοσταλγει τα retro games και γιαυτο αγορασε xbox one x; αλλα το nintendo switch δεν του δινει retro games οποτε δεν το αγοραζει; Απλα ο τυπος δεν το γουσταρει το μηχανημα γιατι ειναι κολλημενο μυαλο. Οταν και αν το αγορασει θα βγαινει να λεει παλι ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ.
Επισης μια χαρα αντιφαν ειναι και μια χαρα καραφανμποι της sony ειναι. Εξαλλου μονος του απλωσε το χερακι του για να του κανουν και τατουαζ τα κουμπακια του ps gamepad. Αν ηταν επισης νιντεντο φαν εστω και στο ελαχιστο τοτε θα ειχε προχωρhσει στην αγορα του συστηματος day one.
Oσο για το ζελντα ενταξει υπαρχουν 1000 παιχνιδια ιδιου στυλ αλλα ενα και μοναδικο botw που το εχει παει 100 χρονια μπροστα το ειδος.

Δηλαδη εσυ δηλώνεις οτι εισαι φαν της ninty αλλα αντιφαν της sony  k Microsoft. 

Δηλαδη εγω που εχω σχεδον ολες τις κονσολες και ασχολούμαι με ολες οταν υπαρχει ο χρονος σε πιο στρατοπεδο ανηκω?

Γιατι ουτε οταν έπιασα το χειριστήρια του ps4 αλλα ουτε οταν επιασα το switch ειπα ouaou αυτη ειναι η καλητερη κονσολα στον κοσμο ever!

Το καλύτερο που μπορουμε να κάνουμε ειναι να αντιδρούμε στα κακως κειμενα ανεξαρτητος πλατφορμας γιατι μονο εμεις μπορουμε να τιμωρήσουμε αυτες τις μεγαλες εταιρειες.

Πχ.

Διαβασα το πρωι οτι ο σχεδιαστης καρτουν τον iron maiden ζητησε ταπεινα συγνωμη γιατι σρο τελος της εκτελεσης του Alexander the Great δειχνει Μακεδονομαχους με την σημαία των Σκοπίων αλλα επειδη αντεδρασαν οι Ελληνες το διόρθωσε........ οχι γιατι τον επιασε ο πονος αλλα γιατι στις 20 ιουλιου θα ειχαν μερικες χιλιδες εισητηρια λιγοτερα κομμένα. 

Ολοι περιμεναμε μετα την αποτυχια του wii u μια κονσολα της ninty Καλη και να κανει πωλήσεις  αλλα δυστηχος δεν ειναι ολα τελεια και εχει ακομα πολυ δρομο για να αποδειξη οτι πετυχε.

Επίσης γραφεις οτι το ζελντα πξγε τα παιχνιδια του ειδους του 100 χρονια μπροστα. Μπροστα σε τι? Στο στορυ , στον τεχνικο τομέα, στην διαρκεια,στις μαχες?.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, sils είπε

Δηλαδη εσυ δηλώνεις οτι εισαι φαν της ninty αλλα αντιφαν της sony  k Microsoft. 

Δηλαδη εγω που εχω σχεδον ολες τις κονσολες και ασχολούμαι με ολες οταν υπαρχει ο χρονος σε πιο στρατοπεδο ανηκω?

Γιατι ουτε οταν έπιασα το χειριστήρια του ps4 αλλα ουτε οταν επιασα το switch ειπα ouaou αυτη ειναι η καλητερη κονσολα στον κοσμο ever!

Το καλύτερο που μπορουμε να κάνουμε ειναι να αντιδρούμε στα κακως κειμενα ανεξαρτητος πλατφορμας γιατι μονο εμεις μπορουμε να τιμωρήσουμε αυτες τις μεγαλες εταιρειες.

Πχ.

Διαβασα το πρωι οτι ο σχεδιαστης καρτουν τον iron maiden ζητησε ταπεινα συγνωμη γιατι σρο τελος της εκτελεσης του Alexander the Great δειχνει Μακεδονομαχους με την σημαία των Σκοπίων αλλα επειδη αντεδρασαν οι Ελληνες το διόρθωσε........ οχι γιατι τον επιασε ο πονος αλλα γιατι στις 20 ιουλιου θα ειχαν μερικες χιλιδες εισητηρια λιγοτερα κομμένα. 

Ολοι περιμεναμε μετα την αποτυχια του wii u μια κονσολα της ninty Καλη και να κανει πωλήσεις  αλλα δυστηχος δεν ειναι ολα τελεια και εχει ακομα πολυ δρομο για να αποδειξη οτι πετυχε.

Επίσης γραφεις οτι το ζελντα πξγε τα παιχνιδια του ειδους του 100 χρονια μπροστα. Μπροστα σε τι? Στο στορυ , στον τεχνικο τομέα, στην διαρκεια,στις μαχες?.

Aπο τη στιγμη που βαζεις λογια στο "στομα" μου διχως να εχουν υποθει μη περιμενεις απαντηση. Το εκαψες μονος σου. 
Περαστικα.

Επεξ/σία από greed
  • Moderators
Δημοσ.
8 minutes ago, sils said:

Μπροστα σε τι? Στο στορυ , στον τεχνικο τομέα, στην διαρκεια,στις μαχες?.

Σε αυτό που πραγματικά μετράει και το οποίο δεν αναφέρεις καν: στο gameplay.

12 minutes ago, sils said:

Από αυτά που έχεις γράψει για PSV και 3DS, μάλλον για Sony fan σε κόβω.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, orck είπε

Δηλώνω ότι είμαι και εγώ ένας casual παίχτης............

Επίσης είμαι ένας mainstream gamer. Αν θέλουμε να εμβαθύνουμε σχετικά με τους όρους casual και core θα δούμε απλά ότι τους αξιοποίησαν οι μαρκετίστες της βιομηχανίας ως προς δικό τους όφελος. Παράδειγμα η Microsoft, Sony πρόβαλαν τα συστήματα τους ως core, πως ως κάτοχος τους είσαι ξεχωριστός gamer, ότι υπάρχουν σοβαρά παιχνίδια (όπως τα αποκαλούσαν και κάποιοι σε αυτό το θέμα παλιότερα) και γενικότερα ότι είσαι μέλος μιας κοινότητας που μαμαει και δέρνει. Επί της ουσίας όμως αυτά ήταν το τυράκι για να τσιμπήσουν οι mainstream gamers. Αν πάμε μερικές δεκαετίες πίσω και σε εποχές gamepro και διαβάσουμε την αλληλογραφία τότε casual χαρακτηριζόταν αυτός ο οποίος δεν έχει skill και δεν είναι ενημερωμένος ασχέτως τι παίζει, καμία σχέση δηλαδή με σήμερα.

Όσο αφορά τα υπόλοιπα με κάλυψε ο  Malthador. 

1 ώρα πριν, zio10 είπε

Ποιες πηγές είναι καλύτερες για κάποιον που θέλει να έχει πιο ολοκληρωμένη εικόνα;

Αναλόγως για τι ενδιαφέρεσαι. Παράδειγμα για πολιτικές εταιριών και οικονομικά μπορείς να στραφείς στα investor relations της εκάστοτε εταιρίας. Αν σε ενδιαφέρουν γενικότερες κινήσεις και πολιτικές υπάρχουν ιστότοποι όπως το gamesindustry.biz ή το gamasutra.com. Αν πάλι σε ενδιαφέρουν θέματα όπως level design μπορείς ακόμα και στο youtube να βρεις σχετικά κανάλια. Εξαρτάται πιο κομμάτι σε ενδιαφέρει...

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

image.png.d6d14028b34871a86453078285daf810.png

Για λετε.....Diablo3 τον Ιουνιο? :P

To σιγουρο ειναι θα ανακοινωσουν Mario Tennis με ημερομηνια κυκλοφοριας( Ιουνιο λογικα), Octopath Traveler Ιουνιο/Ιουλιο....για να δουμε.

Επεξ/σία από christos_75
  • Like 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, Tresorikos είπε

Γράφω συχνά εδώ μέσα κ ξέρετε αν λέω αλήθεια ή όχι... 

Εχεις λογιαριασμο στο Forum ενα χρονο και εχεις συνολικα γυρω στα 70σχολια,δεν το λες και συχνα αυτο .

Τωρα για το Superretroid δεν μπορει να καταλαβω κατι(μιας και βλεπω και αναφερεται στις τελευταιες σελιδες)δεδομενου οτι αρκετα ατομα απο εδω που σχολιαζουν εχουν αναλογη πολυετη εμπειρια στο gaming και δεν ειναι και μικροι σε ηλικια.

Ναι θυμαμαι πιο παλια τον εαυτο μου να  αγοραζει(οπως φανταζομαι και αρκετοι αλλοι απο εδω και οχι μονο)το games,gamepro,psm(playstation magazine),τοτε δηλαδη που δεν υπηρχε το internet και αγοραζες τετοια περιοδικα για να ενημερωθεις τι νεο θα βγει ή φυσικα και review παιχνιδιων(πριν γινει μετα απο χρονια γνωστο το metacritic και μπει γενικα το internet στην ζωη μας στο κομματι των reviews και της πληροφοριας). Αυτα τα εκανα σε πιο μικρη ηλικια που τοτε δεν υπηρχε βεβαια προσβαση γενικα στο gaming οπως σημερα με τα ψηφιακα παιχνιδια τις εκπτωσεις,τα used και παει λεγοντας.

Εν ολιγης για να μην το παρατραβαω ναι ο Superetroid ειναι χρονια που ασχολειται με το gaming,ναι ο superetroid εχει τεραστια και εντυπωσιακη βιβλιοθηκη αλλα περαν αυτων για ποιο λογο να κατσω να ασχοληθω με το τι λεει ο καθε superetroid και να μην προτιμησω να διαβασω τις γνωμες/αποψεις των ιδιων των χρηστων πχ του Malthador,του Ikaruga(τους αναφερω αυτους συγκεκριμενα επειδη σχολιαζαν και επι εποχες wii u στο αντιστοιχο θεμα τοτε)που και πιο ουσιαστικα πραγματα εχουν να πουν στα παιχνιδια αυτα καθαυτα και φυσικα δεν ειναι 11χρονων να πεις οτι τωρα ξεκινησαν να παιζουν(δηλαδη εχουν και μια πειρα στον χωρο αυτο(αρα αναφερουν και σχετικα επιχειρηματα).

Ενα youtuber που ηθελα να στηριξω πιο παλια ηταν ο Angryjoe πχ.Και αυτο γιατι μεσω των video του μπορουσε να περασει τα σχετικα μνματα στις εταιρειες για lootboxes,microtransactions(EA season pass) ή και για on disc dlc(SFxTekken κανεις?)ή μισο τελειωμενες δουλειες αλλα και αυτος χαλασε.

Κοινως αν καποιος εχει μια κριτικη ικανοτητα  η οποια προερχεται φυσικα απο την ηλικια και απο την πολυετη ενασχοληση του στο χωρο,γιατι να τον ενδιαφερει εν ετη 2018 τι λεει ο καθε ακυρος,ειδικα στο Ελληνικο youtube?

10 φορες να μου ελεγε καποιος τους gramers πχ οι οποιοι αν και δεν ειναι οτι το καλυτερο στο κομματι του gaming(βεβαια δεν το παιζουν και ειδικοι)τουλαχιστον σε αντιθεση με τους περισσοτερους αλλους βοηθανε τον κοσμο και σε θεματα αγορων κυριως στο κομματι του pc hardware,κοινως προσφερουν και κατι στον αλλο χρησιμο.

21 λεπτά πριν, christos_75 είπε

image.png.d6d14028b34871a86453078285daf810.png

Για λετε.....Diablo3 τον Ιουνιο? :P

To σιγουρο ειναι θα ανακοινωσουν Mario Tennis με ημερομηνια κυκλοφοριας( Ιουνιο λογικα), Octopath Traveler Ιουνιο/Ιουλιο....για να δουμε.

Δεν ξερω,τωρα τελευταια η Square εχει πολλα project μαζεμενα και βλεπω να πεφτει delay απο τις διαφορετικες πλατφορμες που ασχολειται.Το project επρεπε ηδη να ειχε ανακοινωθει αφου το γνωριζουμε εδω και ενα χρονο και δεν ειναι και καμια υπερ παραγωγη απο πλευρας κοστους αναπτυξης για να πει κανεις οτι γιαυτο και δεν εχει βγει ακομα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2 πραγματα θελω να ανακοινωσουν στο direct. Release date του arena of valor και ανακοινωση paladins με release date πριν το καλοκαιρι.Ολα τα αλλα μπορουν να περιμενουν την Ε3

Ωραιος ο marcus επεσε μεσα στο leak του direct.Εκανε και ενα δευτερο leak οτι τα dev kit του ps5 εχουν  αρχισει να δινονται σε devs  που αν ισχυει ισως δουμε το ps5 το 19.Αν οντως βγει του χρονου το ps5 και η nintendo ξανακανει το μεχρι στιγμης χαλια line up games του 18 θα εχουν σοβαρο προβλημα.

Επεξ/σία από Mistwalker
Δημοσ.

Παιδια δεν τελειωνετε  τα offtopic (superetroid) αρκετα ασχοληθηκατε με τον συγκεκριμενο youtuber.Πολυ αξια του δινετε.

Τελικα η φημη για το αυριανο direct επιβεβαιωθηκε οπως ειχε ποσταρει ενας φιλος πιο πισω.Οποτε ελπιζω να ισχυει η φημη οτι το hollow knight κυκλοφορει την αλλη εβδομαδα.Λογικα θα μαθουμε στο αυριανο direct.Ωρα για μας 12 τα μεσανυχτα της πεμπτης.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το fear effect sedna φαινεται ωραιο. Αλλα δεν ξερω αν χρειαζεται να εχεις παιξει τα προηγουμενα για να μπεις στο νοημα της ιστορια/χαρακτηρων.

Θελω να πειτε την αληθεια μην κρυβεστε πισω απο το δαχτυλο σας.Ολοι απο το αυριανο direct περιμενουμε αυτο

Επεξ/σία από Mistwalker
Δημοσ.
4 ώρες πριν, zio10 είπε

Σόρυ αλλά εγώ σε βρίσκω υπερβολικό. Ζήτησες φωτογραφίες και βίντεο και στα έστειλε. Δέχτηκε συναλλαγή χέρι με χέρι, άρα δεν μπορούσε να σε εξαπατήσει και παρόλα αυτά έδειξες πάλι δυσπιστία, δεν έχει άδικο να στραβώσει. 

Εγώ είμαι στην Άρτα....  Θα πήγαινε φίλη μου εκεί που δεν είχε ιδέα τι παιχνίδια παίρνει το switch...  Ήταν από παιδί  που δεν είχε καμία αξιολόγηση..  Οκ ήμουν δύσπιστος ως προς έναν άγνωστο.. Του είπα οκ για το ραντεβού κ ο Θεός βοηθός..  Του μίλησα ευγενέστατα..  Αυτός μετά στο τηλέφωνο αφού μ έλεγε δεν στο πουλαω  τώρα τραβα παρτο 70 ευρώ   μου έλεγε δεν ήταν υποχρεωμένος να μ δείξει καμία φωτογραφία  κ ας ήμουν Αθήνα να πάρω το switch μαζι κ ναμην κάνω παραγγελιες απτό ίντερνετ κ κλείσιμο στην μάπα..  Οκ ζήτησα 2 φωτογραφίες και μ έλεγε τον έπρηξα;;; όχι δεν είμαι καθόλου λάθος.  Στο viber είχε τον super mario  κ ούτε με έβαλε εξαρχής για αγοραστή...  Κάποια παιδιά μ έδωσαν δίκιο .. Το ότι ήμουν καχύποπτος για 2 φωτογραφίες...  Δεν σημαίνει ότι φταιω εγώ.. Ειλικρινά  είμαι παλιό μέλος στο my phone τέτοια άτομα δεν μου έχουν ξανατυχει... Έχω ψώνισει κ με κατάθεση  σε παιδιά εκεί..  Μόνο κ μόνο αν τον ακούγατε που μιλούσε σαν τον τζωρτζη  απτό μάστερ σεφ  θα καταλάβαινες τι ρόλο βαράει... Χα χα 😂 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...