Moderators Malthador Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 5 minutes ago, orck said: Νομίζω ότι τα έχουμε ξαναπεί. Είμαι ένας πελάτης που έχω τα δύο συστήματα. Δεν έχω ούτε την ανάγκη για τα πολύγωνα του ps4 ούτε την φορητότητα του switch (καρφωμένο είναι πλέον στο dock του). Έχουμε λοιπόν τον πελάτη που θέλει ένα παιχνίδι. Στην μία κονσόλα το βρίσκω Χ και στην άλλη 2χ. Γιατί να επιλέξω το πιο ακριβό; Δεν με νοιάζει ποτέ βγήκε. Δεν με νοιάζει ο μισθός του κάθε CEO. Δεν με νοιάζει πόσα μπόνους θα πάρει ο καθένας. Το προϊόν είναι ίδιο για εμένα και την χρήση που θα κάνω. Το πιο σωστό που λέει είναι ότι χρειάζεται ανταγωνισμός. Αλλιώς η κατάσταση είναι στυγνή εκμετάλλευση. Δεν κρίνω το ότι θες τα ίδια games να κοστίζουν το ίδιο σε διαφορετικές κονσόλες. Σου εξηγώ γιατί γίνεται αυτό. Μπορούμε να αναλύσουμε το αν είναι λογικό, δίκαιο και -το κυριοτερό- αντικαταναλωτικό, αλλά δεν είναι της παρούσης πιστεύω. Σε κάθε περίπτωση είναι ελαφρώς χαζό να λέμε «ρουφιάνα Ν, το έχεις πανάκριβα το ΤΑΔΕ game» όταν το game δεν είναι της Ν και δεν καθορίζει αυτή την τιμή του. Δεν βρίσκεις; Ανταγωνισμό θα δούμε από την επόμενη Ε3, όταν η Sony ανακοινώσει υβριδικό PS5. 6 minutes ago, pigos23 said: Πως γινονται register τα physical games για να παρω τους ποντους? Στο εικονίδιο του game πατάς το + και είναι η τέταρτη επιλογή. ------------------------------------------------------ Δεν μπορώ ακόμα να πιστέψω το πόσο ηλίθιο είναι το πρόγραμμα επιβράβευσης. Μακάρι να το ακυρώσουν εν τη γενέσει του και να επιστρέψουν στα physical rewards, όπως παλιά με το Club Nintendo. 1 1
kolivas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Για το βίντεο του superetro πιο πάνω να συμφωνήσω με τα παιδιά (piftsirikos-malthador) . Δεν φενεται να του αρέσει Π πουλάει το σουιτς . Δεν είναι καθόλου σταθερός στις απόψεις του . Αναλόγως πως ξυπνάει είναι . Ενώ σε θέματα της νιντεντο θεωρώ είναι αδιάβαστος(έχω παρακολουθήσει τα βίντεο τ και κάνει λάθη) Γενικα νομίζω έχει βγάλει κ μια εμπάθεια . Ο ίδιος δεν είναι κάτοχος του σουιτς ακόμα . Απλά βλέποντας πως πουλάει η μηχανή «αναγκάζετε» να κάνει και βίντεο γ αυτήν . 1
orck Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Ακόμη γελάω με το "δελεαστικο" πρόγραμμα ανταμοιβής. Πραγματικά δεν καταλαβαίνουν ότι το 1% είναι για χλευασμό και όχι μόνο δεν θα φέρει ωφέλη στην εταιρία αλλά θα την φέρει σε χειρότερη θέση; Τι τσακάλια!
greed Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kolivas είπε Για το βίντεο του superetro πιο πάνω να συμφωνήσω με τα παιδιά (piftsirikos-malthador) . Δεν φενεται να του αρέσει Π πουλάει το σουιτς . Δεν είναι καθόλου σταθερός στις απόψεις του . Αναλόγως πως ξυπνάει είναι . Ενώ σε θέματα της νιντεντο θεωρώ είναι αδιάβαστος(έχω παρακολουθήσει τα βίντεο τ και κάνει λάθη) Γενικα νομίζω έχει βγάλει κ μια εμπάθεια . Ο ίδιος δεν είναι κάτοχος του σουιτς ακόμα . Απλά βλέποντας πως πουλάει η μηχανή «αναγκάζετε» να κάνει και βίντεο γ αυτήν . Και ακομα χειροτερα για να καταλαβετε τι παπατζες λεει και ποσο νιντεντο αντιφαν ειναι... περιμενει λεει να φτιαξουν τη vc για να αγορασει τη κονσολα. Δηλαδη θελει να παρει 300+ € μηχανημα για να παιζει snes games που μπορει να το κανει απο το pc του ή το κινητο του. Δηλαδη δικαιολογιες με εκαψες. Ps4 γιατι πηρε που δεν μπορει να παιξει ps1 & ps2 games? Μηπως γιατι ειναι sony fanboy? Ας μου το απαντησει μονο ο ιδιος το τελευταιο. Σε αλλο βιντεο λεει επαιξε botw και δεν του εκανε αισθηση. Δηλαδη ποσο πιο κομπλεξικος; Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2018 από greed 1
sils Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, Tresorikos είπε Δεν βλέπω να λέει τπτ παράλογο ο τύπος στο βίντεο.. Στα του οίκου μας... 1 χρόνο κυκλοφορίας switch και δεν βλέπω κάποια έκπτωση σε κάποια παιχνίδια να ευχαρίστησει τους πελάτες της... Μπήκα στο PlayStation store χθες και είχε πολλές προσφορές κ μερικά πολύ καλά παιχνίδια... Συνήθισε το..........Σπανια ισως κ ποτε να βρεις καλη προσφορα στο switch και στις άλλες πλατφόρμες να ειναι πιο ακριβο.
SoFGR Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, kolivas είπε Για το βίντεο του superetro πιο πάνω να συμφωνήσω με τα παιδιά (piftsirikos-malthador) . Δεν φενεται να του αρέσει Π πουλάει το σουιτς . Δεν είναι καθόλου σταθερός στις απόψεις του . Αναλόγως πως ξυπνάει είναι . Ενώ σε θέματα της νιντεντο θεωρώ είναι αδιάβαστος(έχω παρακολουθήσει τα βίντεο τ και κάνει λάθη) Γενικα νομίζω έχει βγάλει κ μια εμπάθεια . Ο ίδιος δεν είναι κάτοχος του σουιτς ακόμα . Απλά βλέποντας πως πουλάει η μηχανή «αναγκάζετε» να κάνει και βίντεο γ αυτήν . το καναλι το ειχε κλεισει παλιοτερα γιατι οποτε ελεγε μπουρδες τυπου : χειριστηριο > ποντικι στα FPS / στο online του cod ολοι κλεβουνε γι αυτο εγω παιζω μονo campaign . του καναμε ντου στα comments και σπαζοτανε ασχημα. ηθελε να ανοιγει το στομα του και να πεταει τις *** του χωρις να του φερνει κανεις αντιρρηση ( ας απενεργοποιουσε τα comments ) ενας casual πουθενας ειναι που το παιζει φιλοσοφος για να ψαρωνουν οι αδαεις. φαση gameworld δηλαδη που οταν σταματησεις να κοιτας τα μπαλονια της κακομαθημενης κρυφοαλβανιδας και ανοιξεις τα αυτια σου θα ακουσεις απειρα μαργαριταρια απο τους "ειδικους" ( αυτο το ποντικι εχει μνημη ! εχει RAM !! - εδω εχουμε εναν τετραπυρηνο intel i3 τον 4130 - το xbox one εχει καρτα γραφικων στα 853GHZ - το MGS V τρεχει στην kojima engine - η samus στην παντομιμα βαραει με ενα πιστολι στο καθε χερι - το πληκτρολογιο με τους διακοπτες cherry MX ειναι μεμβρανωδες ) το οτι ανοιξε παλι το καναλι του δειχνει ποσο κωλοτουμπας ειναι. Ουφ ! σαν να βαρυνε το φτυαρι ....καιρο ειχα να το πιασω 1 2 1
ikaruga24 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Προσωπικά δεν έχω θέμα με τον Βασίλη. Του το έχω πει κι΄όλας ότι έχουμε εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις αλλά χαίρομαι να ακούω και να διαβάζω όλες τις πλευρές αρκεί να γίνονται με κάποιου είδους επιχείρημα και γούστου και όχι γελοιότητες. Απόψεις ο καθένας έχει δικαίωμα να αλλάξει ανά πάσα στιγμή, είτε γιατί του ήρθε το φως το αληθινό είτε γιατί απλά άλλαξαν οι βλέψεις και τα γούστα του είτε επειδή υπάρχει γενικότερη "αποθέωση" κάποιου παιχνιδιού/concept και αναγκάζεται να του ρίξει μια δεύτερη ματιά και γι αυτό δεν τον κρίνω περί αυτού. Είναι όμως αρκετά παρορμητικός και πετάει κουβέντες πάντα στην πρώτη του ιδέα και το πρώτο φαίνεσθαι πράγμα που δεν είναι καλό. Αλλο πράγμα το δεν μου αρέσει και άλλο το δεν είναι καλό. Παράδειγμα και το Labo του κακοφάνηκε, πόσο στοίχημα θέλετε ότι θα έρθει η στιγμή και πάλι θα αναθεωρήσει και ως πατέρας κιόλας; Ξαναλέω ότι ο καθένας μπορεί να αναθεωρήσει για όλα όσο και αν δεν αρέσει αυτό σε κάποιους. Παρά αυτά όμως έχει ξεκάθαρη αγάπη προς τη Sony πράγμα που δεν είναι κακό καθώς όλοι μας έχουμε μια αγάπη παραπάνω σε κάποια εταιρία για τον Χ, Ψ λόγο. Είναι ουτοπικό και παράλογο να περιμένεις κάποιον να είναι αμερόληπτος τη στιγμή που το ιστορικό του έχει χτιστεί μέσα από τις (gaming) εμπειρίες του και προτιμήσεις. Δεν δικαιολογώ όμως περιστατικά του τύπου "ΑΑΑΑ εγώ είμαι τρελός φαν J-RPG αλλά δεν αγοράζω 3ds/Switch γιατί....reasons", εκεί έχεις ξεκάθαρα bias το οποίο δεν δικαιολογείται κιόλας. Εφόσον μπορείς φυσικά έτσι; Να μην παρεξηγούμαι.
mansa2k Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Ο Superetroid δεν είναι αυτό που προσπαθεί να παρουσιάσει και τελικά βλέπω πως και άλλοι έχουν την ίδια εικόνα. Καταρχήν ο λόγος που αλλάζει απόψεις οφείλεται στο γεγονός ότι είναι ένας ξεκάθαρα mainstream gamer και επομένως ακολουθεί τις τάσεις. Έχει οικογένεια, οι υποχρεώσεις έχουν αυξηθεί και ο χρόνος περιορισμένος με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ίχνος επιδεξιότητας στα livestream που ανεβάζει. Βαριέται να συγκεντρωθεί και αποτυγχάνει ακόμα και στην εκτέλεση ενός σωστού άλματος. Είναι αξιόλογος όταν κάνει έρευνα και το απέδειξε με τα βίντεο σχετικά με την εκάστοτε γενιά αφού έπεισε τον εαυτό του να διαβάσει και ένα βιβλίο σχετικά με την πορεία των παιχνιδιών στην πάροδο του χρόνου. Κατά τα άλλα όταν αναφέρεται σε προσωπικές απόψεις τα κάνει σαλάτα. Από την μια κατηγορεί τα microtransaction, loot boxes, κτλ (και πολύ σωστά κάνει και το σχετικό του βίντεο ήταν αρκετά καλό) και από την άλλη ασχολείται με τα πιο mainstream games που υποστηρίζουν τα συγκεκριμένα μοντέλα. Καλό είναι να καταλάβουμε όλοι μας πως ψηφίζουμε με το πορτοφόλι μας και όχι με τα λόγια μας. Μέσα σε αυτήν την mainstream παρωδία που τον χαρακτηρίζει προέβη και στην αγορά 4K TV, xbox one x για να ολοκληρώσει το πακέτο της παρόρμησης χωρίς ουσιαστικό λόγο και αιτία. Αρκετοί πιστεύουν ότι έχουν μια πλούσια συλλογή και έχοντας παίξει αρκετά παιχνίδια έχουν και μια πιο ολοκληρωμένη άποψη από το σύνολο κάτι που είναι μπούρδα από μόνο του. Αυτό εξαρτάται καθαρά από την αντίληψη και τις ικανότητες του καθενός και δεν έχει σχέση με την ποσότητα των παιχνιδιών. Άσε που από τότε που κυκλοφόρησαν τα platinum, achievements πολύ από τους δήθεν "γνώστες" κρύφτηκαν στις σπηλιές τους. Παρόλα αυτά ο superetroid ξέρει μια χαρά το επίπεδο των mainsteam "gamer" στο οποίο απευθύνεται όπως επίσης ξέρουν και οι ιστότοποι όπως gameover, enternity, gmaeworld, unboxholics και πάει λέγοντας. Όμως για κάποιον που θέλει να έχει μια γενικότερη εικόνα δεν τον καλύπτουν αυτές οι mainsteam "πηγές" σε καμία περίπτωση. 38 λεπτά πριν, SoFGR είπε Ουφ ! σαν να βαρυνε το φτυαρι ....καιρο ειχα να το πιασω Αν το πάμε έτσι από που πρέπει να πρωτοξεκινήσουμε το φτυάρισμα για το gamers-odyssey που μας το έβαλες και σε φόντο σε φωτογραφία μερικές σελίδες πίσω; 17 ώρες πριν, Mistwalker είπε Πολυ εκνευρισμος παιζει στο ιντερνετ με τα gold points. Γενικώς ήταν επικοινωνιακό λάθος της Ν. Οκ, και τι έγινε που δίνει 1% επιστροφή στις υλικές εκδόσεις; Όποιος και να το ακούσει, όπως και να το δεις χαζομάρα φαίνεται και καταλήγει κοροϊδία. 4 1
Moderators Malthador Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Για τον Τσερπέ: Εδώ, βίντεο προ δύο μηνών, όπου αναφέρει ότι το πρόβλημα του NSw είναι η τιμή του (μετά το 55 λεπτό), γιατί «δεν μπορεί να κάθεται δίπλα δίπλα με το Pro και να έχουν ίδια τιμή με τέτοια διαφορά στα specs». Χωρίς να σχολιάσω ότι μάλλον είναι από τους ελάχιστους που θεωρούν την τιμή πρόβλημα του NSw, απλά σημειώστε ότι στο τελευταίο του βίντεο έλεγε ότι «η Ν έχει διαχωρίσει τον εαυτό της από τον ανταγωνισμό και παίζει μπάλα σε άλλο γήπεδο». 8 minutes ago, mansa2k said: Μέσα σε αυτήν την mainstream παρωδία που τον χαρακτηρίζει προέβη και στην αγορά 4K TV, xbox one x για να ολοκληρώσει το πακέτο της παρόρμησης χωρίς ουσιαστικό λόγο και αιτία. Αρκετοί πιστεύουν ότι έχουν μια πλούσια συλλογή και έχοντας παίξει αρκετά παιχνίδια έχουν και μια πιο ολοκληρωμένη άποψη από το σύνολο κάτι που είναι μπούρδα από μόνο του. Αυτό εξαρτάται καθαρά από την αντίληψη και τις ικανότητες του καθενός και δεν έχει σχέση με την ποσότητα των παιχνιδιών. Άσε που από τότε που κυκλοφόρησαν τα platinum, achievements πολύ από τους δήθεν "γνώστες" κρύφτηκαν στις σπηλιές τους. Μα κάθε τόσο κάνει κριτική σε games (πχ BotW) και σου πετάει κι ένα «το έχω παρατήσει και δεν θα το τελειώσω» και σε αφήνει παγωτό. Εγώ τον παρακολουθώ πάντως, για τον χαβαλέ περισσότερο και για να ακούσω και μια διαφορετική άποψη. 1
vag.patrick Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Γενικα στην Ελλαδα μας παιζει μπαλα η μαζα δυστυχως...Αν θες να κανεις ονομα και να διατηρησεις καναλι , πρεπει να κανεις τον χαζο , να παιζεις οτι τα 15χρονα και να βριζεις...O superetroid ειναι απο τους παλιους στον χωρο αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν δινω πολυ σημασια στο καναλι του ενω τον ακολουθω (κακως δεν βλεπω βιντεο του-για να χω αποψη δλδ). Το βραδυ θα δω και γω τα rewards γιατι τοσο καιρο τα κραταω και δεν τα χω κανει καθολου..γυρω στα 9 retail...
zio10 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 20 ώρες πριν, Tresorikos είπε Παιδιά SOS επειδή δεν ήξερα το νέο τρόπο αξιολόγησης ότι άλλαξε... Μένω Άρτα βρήκα το Zelda 30 euro συμφώνησα να πάω να το. Πάρει απο στάση του μετρό φίλη μου. Πωλητής είναι ο petrosanafioths δεν έχει αξιολόγηση... Του ζήτησα να μ στείλει φώτο και βίντεο απτό παιχνίδι όπως κ έκανε χθες βράδυ... Σήμερα λίγη ώρα πριν βρεθεί με τη φίλη μου του ζήτησα να μ στείλει άλλη μια φώτο για να πω κ σε εκείνη πως είναι μέσα... Εστειλε μετά από λίγο ενώ μ είπε δε μπορεί... Του λέω πριν στείλει οκ θα σε εμπιστευτώ και ο. Θεός βοηθός. Μου λέει εντάξει είσαι ευχαριστημένος λέω οκ του λέω κομπλέ όταν θα παίξω κιόλας θα πάρω κιαλλο παιχνίδι από σένα... Και άρχισε να μου γράφει πήγαινε αγόρασε το 70 ευρώ σε μαγαζί εγώ δεν στο πουλαω.. Τον πήρα τηλ μου είπε ας ήσουν Αθήνα αφού δεν εμπιστεύεσαι κάποιον να ερχόσουν να το δεις... Δεν ήμουν υποχρεωμένος να σ στείλω καμιά φώτο και μου το έκλεισε στα μούτρα... Αν υπάρχει τρόπος για κακή αξιόλογηση σαν αγοραστής που θα ήμουν βοηθήστε με... Γράφω συχνά εδώ μέσα κ ξέρετε αν λέω αλήθεια ή όχι... Σόρυ αλλά εγώ σε βρίσκω υπερβολικό. Ζήτησες φωτογραφίες και βίντεο και στα έστειλε. Δέχτηκε συναλλαγή χέρι με χέρι, άρα δεν μπορούσε να σε εξαπατήσει και παρόλα αυτά έδειξες πάλι δυσπιστία, δεν έχει άδικο να στραβώσει. 1 1
orck Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δηλώνω ότι είμαι και εγώ ένας casual παίχτης. Αλλάζω απόψεις κάποιες φορές η και συχνά. Και δεν το θεωρώ πρόβλημα αυτό. πχ έλεγα ότι δεν θέλω να πάρω PlayStation αλλα να που πήρα. Γιατί; Άλλαξα γνώμη. Μα πως μπορεί να συμβεί αυτό σε έναν άνθρωπο; Εάν δεν ξέρετε δεν μπορώ να βοηθήσω. Το casual και το mainstream δεν είναι προσβολή για κανέναν παρά μόνο για μερικούς βλαμενος που επειδή δεν παίζουν uncharted νομίζουν ότι είναι οι γκουρού του gaming. Τέλος τα βυζιά και η καταγωγή του καθενός γιατί μπήκαν στην κουβέντα; 1
Moderators Malthador Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 4 minutes ago, orck said: Δηλώνω ότι είμαι και εγώ ένας casual παίχτης. Αλλάζω απόψεις κάποιες φορές η και συχνά. Και δεν το θεωρώ πρόβλημα αυτό. πχ έλεγα ότι δεν θέλω να πάρω PlayStation αλλα να που πήρα. Γιατί; Άλλαξα γνώμη. Μα πως μπορεί να συμβεί αυτό σε έναν άνθρωπο; Εάν δεν ξέρετε δεν μπορώ να βοηθήσω. Το casual και το mainstream δεν είναι προσβολή για κανέναν παρά μόνο για μερικούς βλαμενος που επειδή δεν παίζουν uncharted νομίζουν ότι είναι οι γκουρού του gaming. Τέλος τα βυζιά και η καταγωγή του καθενός γιατί μπήκαν στην κουβέντα; Δεν είναι κακό να αλλάζεις άποψη, ίσα ίσα. Το να μένεις εντελώς σταθερός σε απόψεις, ανεξάρτητα με την ηλικία και τα δεδομένα της στιγμής, δείχνει συντηρητισμό και στασιμότητα. Όμως, όταν εκτίθεσαι δημόσια, αν αλλάζεις άποψη κάθε ένα μήνα, το μόνο που καταφέρνεις είναι να μπερδέυεις το κοινό σου με αποτέλεσμα να καταντήσεις γραφικός. Το mainstream και το casual δεν είναι προσβολή, προσβολή είναι να το παίζεις ιστορία χωρίς να έχεις τα φόντα. Μερικές φορές ο συγκεκριμένος youtuber δεν είναι πιστός ούτε στον εαυτό του. Γι' αυτό βλέπεις τέτοιες αντιδράσεις. 2
sils Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, greed είπε Και ακομα χειροτερα για να καταλαβετε τι παπατζες λεει και ποσο νιντεντο αντιφαν ειναι... περιμενει λεει να φτιαξουν τη vc για να αγορασει τη κονσολα. Δηλαδη θελει να παρει 300+ € μηχανημα για να παιζει snes games που μπορει να το κανει απο το pc του ή το κινητο του. Δηλαδη δικαιολογιες με εκαψες. Ps4 γιατι πηρε που δεν μπορει να παιξει ps1 & ps2 games? Μηπως γιατι ειναι sony fanboy? Ας μου το απαντησει μονο ο ιδιος το τελευταιο. Σε αλλο βιντεο λεει επαιξε botw και δεν του εκανε αισθηση. Δηλαδη ποσο πιο κομπλεξικος; Το έβγαλες το πόρισμά νιντυ αντιφαν! Για σοβαρευτείτε λιγο και προσπαθήστε μα σεβαστείτε την γνωμη αλλων. Ισως να εχει ps4 επειδή κυκλοφόρησε εδω και καμποσα χρονια,τι λες? Αλλα αυτο δεν των κανει αντιφαν. Οσο για το ζελντα ενταξει παιχνιδι αξιο της πολυετούς αναμονής του αλλα εχουν βγει στο ιδιο στυλ εξισου πολυ καλα παιχνίδια των τελευταιο καιρο που ορισμενοι τα έπαιξαν πριν το ζελντα. 1
vag.patrick Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, sils είπε Το έβγαλες το πόρισμά νιντυ αντιφαν! Για σοβαρευτείτε λιγο και προσπαθήστε μα σεβαστείτε την γνωμη αλλων. Ισως να εχει ps4 επειδή κυκλοφόρησε εδω και καμποσα χρονια,τι λες? Αλλα αυτο δεν των κανει αντιφαν. Οσο για το ζελντα ενταξει παιχνιδι αξιο της πολυετούς αναμονής του αλλα εχουν βγει στο ιδιο στυλ εξισου πολυ καλα παιχνίδια των τελευταιο καιρο που ορισμενοι τα έπαιξαν πριν το ζελντα. ΚΟΡΕ αραβοσιτελαιο o Sils ... ηρθες απο το πουθενα παλι να αναψεις τα αιματα και μετα απο 145.3μιση ποστ να αναρωτηθεις γιατι σου κανουν λεκτικη επιθεση... Αν ισχυουν αυτα που γραφουν οι υπολοιποι και ο τυπος κανει κωλοτουμπες καθε μηνα και μονιμως λεει δικαιολογιες οταν εχει να κανει με νιντεντο αλλα στα της Σονυ ειναι straightforward και καλοδεχουμενα , ε ναι λοιπον κατι δε γινεται καλα. Κατα τα αλλα , ασχετα τον τροπο που θετεις την αποψη σου , πιστευω πως εχεις δικιο οσον αφορα τον σεβασμο , ομως οταν η γνωμη σου κοινοποιειται σε κοινωνικα δικτυα πασης μορφης τοτε μη περιμενεις ανταποκριση παντα θετικη..Αυτα φιλικα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις