Daredevil Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 ε οκ συμβαίνουν αυτά, αν δεν σου έφαγε λεφτα ξεπέρασε το 1
Tresorikos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 5 λεπτά πριν, Daredevil είπε ε οκ συμβαίνουν αυτά, αν δεν σου έφαγε λεφτα ξεπέρασε το Μωρέ και θα φάω και θα κοιμηθώ κάποια στιγμή απλά δεν είναι σωστή συμπεριφορά κ πιστεύω έπρεπε να ενημερώσω το forum... Ναι λεφτά δεν μ έφαγε αλλά έμεινα αυπνος μέχρι να μ πει οκ να βρεθούμε. Η φίλη μ ήταν stand by να πάει κ αυτή εκεί.. Τεσπα πιστεύω δεν είμαι κάπου λάθος...
Prospector8 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Απαραδεκτο το reward system της Nindy.... Πανω που χαιρομουν που ειχα 6-7 physical games τωρα το μετανοιωσα Σε ποιο region εχετε ακουσει οτι αξιζει να τα εξαργυρωσουμε? Εχω Uk και Norway. Λογικα αφου αγοραζουμε ολα τα digital κατα 90% απο Νorway αρα εκει δεν θα επρεπε να τα εξαργυρωσουμε?
Mistwalker Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Πολυ εκνευρισμος παιζει στο ιντερνετ με τα gold points. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι το εκαναν τοσο θεμα.Στο pc στο steam αγοραζεις ενα game 60€ και παιρνεις απο achievement 2-3 καρτες οπου θα σου δωσει 2-3 λεπτα και σαν σπανια νομιζω ειναι 10 λεπτα σαν ανταλαγει με αλλο χρηστη αλλα εκει δεν τους πειραζει.Στις αλλες κονσολες δεν ξερω αν εχουν παρομοιο συστημα που να δινει καποια χρηματα.Παντως απο το τιποτα σου επιστρεφει κατι και ας ειναι λιγο. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2018 από Mistwalker
bad_freddy Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Τελικά ισχύει απο σήμερα το νεο σύστημα για την ανταμοιβή πόντων? Εχω κάτι physical games που δεν τα εχω κάνει redeem ακόμα γιατί είχα καταλάβει οτι σύμφερε να περιμένω μιας και θα έπαιρνα περισσότερα coins απ' οτι πρίν. Οπότε συνεχίζω και περιμένω ή προχωράω?
guy_threepwood Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Όσο περνάει ο καιρός, γλυκοκοιτάζω το switch. Μετά το, skyrim, doom, payday 2 και la noire, έρχεται (μάλλον) και το diablo. Αν υπήρχε το gta v και fortnite θα σηκωνομουν τάχιστα να αγοράσω. Αντίθετα με κρατάει πίσω τα exclusive της nintendo. Δεν μπορώ να τα χωνέψω με τίποτα, τόσα πολλά "χαριτωμένα" platform. Εξαίρεση ίσως το zelda... Για να δούμε σε μερικούς μήνες.
Mistwalker Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Μου αρεσει που η nintendo στο direct το εδινε timed exclusive ετσι γιατι γουσταρε χωρις να ξερει κατι η THQ.Τον Οκτωμβριο κυκλοφορησε κανονικα για ολα τα συστηματα,υποτιθεται θα ερχοταν και στο switch αλλα failαρε η THQ συναντησε προβληματα και αντε να δουμε τωρα που τα ελυσε ποτε θα το φερουν.30€ κανονικα αλλα 40€ στο switch για το γνωστο λογο.Κριμα παντως γιατι το ηθελα στο switch αλλα περασε ο καιρος εχω αλλα games να ασχοληθω τωρα και σαν αγορα θα το προτιμησω πλεον στο pc στα 14.50€. Για μια στιγμη ανησυχησα.Αλλαξε ο μηνας και δεν ειπαν οτι ερχεται direct Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2018 από Mistwalker
chek2fire Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 7 ώρες πριν, Tresorikos είπε Μωρέ και θα φάω και θα κοιμηθώ κάποια στιγμή απλά δεν είναι σωστή συμπεριφορά κ πιστεύω έπρεπε να ενημερώσω το forum... Ναι λεφτά δεν μ έφαγε αλλά έμεινα αυπνος μέχρι να μ πει οκ να βρεθούμε. Η φίλη μ ήταν stand by να πάει κ αυτή εκεί.. Τεσπα πιστεύω δεν είμαι κάπου λάθος... λάθος δεν είσαι άσε που μπορεί να γλίτωσες και scam. Σίγα μην εμπιστευτείς τον κάθε τυχαίο με μηδέν αξιολογήσεις. Καλά έκανες και ήσουν καχύποπτος. 1
orck Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Νεο βιντεάκι από Βασιλη. (Για να μην παρεξηγηθουμε, δεν είμαι συνεργάτης του, απλά πιστεύω ότι ο συγκεκριμένος είναι ο μοναδικός που με εκφράζει στο gaming και ο μοναδικός που παρακολουθώ, εάν ενοχλεί έστω και έναν ας μου στείλει ενα πμ και δεν ξαναβαζω βιντεο). Πιστεύω ότι έχει δίκιο σε πάρα πολλά πράγματα. Δεν μετανοιωσα που το πήρα αλλά κατάλαβα ότι είναι κονσόλα μόνο για τα αποκλειστικά της nintendo. Ήθελα το overcoocked και το βρήκα στην Sony με 6ευρω.το παιχνίδι και 9 με όλα τα dlc μέσα. Η nintendo πόσο θέλει να με γδάρει; Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2018 από orck 1
Pitsifrikos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) O συγκεκριμένος πονάει πολύ βλέποντας το πόσο πουλάει το Switch.Δε το λέω για το βίντεο, ξέρει αυτός. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2018 από Pitsifrikos 3 1
Moderators Malthador Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 28 minutes ago, orck said: Νεο βιντεάκι από Βασιλη. (Για να μην παρεξηγηθουμε, δεν είμαι συνεργάτης του, απλά πιστεύω ότι ο συγκεκριμένος είναι ο μοναδικός που με εκφράζει στο gaming και ο μοναδικός που παρακολουθώ, εάν ενοχλεί έστω και έναν ας μου στείλει ενα πμ και δεν ξαναβαζω βιντεο). Πιστεύω ότι έχει δίκιο σε πάρα πολλά πράγματα. Δεν μετανοιωσα που το πήρα αλλά κατάλαβα ότι είναι κονσόλα μόνο για τα αποκλειστικά της nintendo. Ήθελα το overcoocked και το βρήκα στην Sony με 6ευρω.το παιχνίδι και 9 με όλα τα dlc μέσα. Η nintendo πόσο θέλει να με γδάρει; Έλεγα να το ανεβάσω κι εγώ το βίντεο, ο Βασίλης είναι από τα άτομα που παρακολουθώ, ωστόσο δεν έχει σταθερές απόψεις (τουλάχιστον σε ότι αφορά MS και Nintendo) και μπορεί από εκεί που τη μία στιγμή λέει άσπρο μετά στα καπάκια στο επόμενο βίντεο να πει μαύρο. Σε προηγούμενο βίντεο έλεγε «μα γιατί δεν βάζουν όλη τη βιβλιοθηκή της Sega και της N στην VC, θέλω να τα ξαναγοράσω όλα τα 10η φορά» και τώρα λέει «άμα δεν ενοποιηθούν οι αγορές με τα accounts, δεν αγοράζω NSw».Ότι του φανεί του Λωλοστεφανή, δηλαδή. Από εκεί και πέρα, σχεδόν σε όλα όσα λέει έχει δίκιο στο συγκεκριμένο βίντεο. Πρέπει να ενοποιηθούν οι αγορές με accounts και πρέπει να φτιάξουν το τραγικό eshop. Όλα αυτά θα τα δούμε λογικά να γίνονται το Σεπτέμβρη. Για το overcooked δεν έχεις δίκιο, δεν φταίει η Ν. Κατ' αρχάς τις τιμές των games δεν της καθορίζει η Ν, αλλά ο κάθε publisher, ενώ το Overcooked είναι game που κυκλοφόρησε με ένα χρόνο διαφορά σε PS4 και σε NSw (ωστόσο, ακόμα κι έτσι έχουν ίδια αρχική τιμή στα eshops). Του χρόνου τέτοια εποχή μπορεί να παίζει και στο NSw στα 6 ευρώ. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2018 από Malthador
Tresorikos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δεν βλέπω να λέει τπτ παράλογο ο τύπος στο βίντεο.. Στα του οίκου μας... 1 χρόνο κυκλοφορίας switch και δεν βλέπω κάποια έκπτωση σε κάποια παιχνίδια να ευχαρίστησει τους πελάτες της... Μπήκα στο PlayStation store χθες και είχε πολλές προσφορές κ μερικά πολύ καλά παιχνίδια...
bad_freddy Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 13 ώρες πριν, bad_freddy είπε Τελικά ισχύει απο σήμερα το νεο σύστημα για την ανταμοιβή πόντων? Εχω κάτι physical games που δεν τα εχω κάνει redeem ακόμα γιατί είχα καταλάβει οτι σύμφερε να περιμένω μιας και θα έπαιρνα περισσότερα coins απ' οτι πρίν. Οπότε συνεχίζω και περιμένω ή προχωράω? Για να απαντήσω στον εαυτό μου και προς γενική ενημέρωση, έκανα register τα 2 physical που είχα και έλαβα για το Bayonetta 2 50 coins και για το ARMS 60 coins, αντί για περίπου 12-14 coins που έδινε πρίν, αρα το νεο σύστημα ισχύει και εδώ. Αρα είχα κέρδος 1,10 λεπτά απο 2 παιχνίδια συνολικής αξίας 120 ευρώ! Να μαζευτούμε να σας κεράσω ενα μεγάλο μπουκάλι νερό! 14 λεπτά πριν, Tresorikos είπε Στα του οίκου μας... 1 χρόνο κυκλοφορίας switch και δεν βλέπω κάποια έκπτωση σε κάποια παιχνίδια να ευχαρίστησει τους πελάτες της... Μπήκα στο PlayStation store χθες και είχε πολλές προσφορές κ μερικά πολύ καλά παιχνίδια... Ακριβώς την ίδια σκέψη είχα κι εγω χτές... 21 ώρες πριν, bad_freddy είπε Άσχετο, αλλά μόνο εγω πίστευα οτι λόγω της επιτυχίας του Switch, θα είχαμε σίγουρα κανένα "anniversary eshop sale" και τώρα εχω ξενερώσει?
orck Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 9 λεπτά πριν, Malthador είπε ι Για το overcooked δεν έχεις δίκιο, δεν φταίει η Ν. Κατ' αρχάς τις τιμές των games δεν της καθορίζει η Ν, αλλά ο κάθε publisher, ενώ το Overcooked είναι game που κυκλοφόρησε με ένα χρόνο διαφορά σε PS4 και σε NSw (ωστόσο, ακόμα κι έτσι έχουν ίδια αρχική τιμή στα eshops). Του χρόνου τέτοια εποχή μπορεί να παίζει και στο NSw στα 6 ευρώ. Νομίζω ότι τα έχουμε ξαναπεί. Είμαι ένας πελάτης που έχω τα δύο συστήματα. Δεν έχω ούτε την ανάγκη για τα πολύγωνα του ps4 ούτε την φορητότητα του switch (καρφωμένο είναι πλέον στο dock του). Έχουμε λοιπόν τον πελάτη που θέλει ένα παιχνίδι. Στην μία κονσόλα το βρίσκω Χ και στην άλλη 2χ. Γιατί να επιλέξω το πιο ακριβό; Δεν με νοιάζει ποτέ βγήκε. Δεν με νοιάζει ο μισθός του κάθε CEO. Δεν με νοιάζει πόσα μπόνους θα πάρει ο καθένας. Το προϊόν είναι ίδιο για εμένα και την χρήση που θα κάνω. Το πιο σωστό που λέει είναι ότι χρειάζεται ανταγωνισμός. Αλλιώς η κατάσταση είναι στυγνή εκμετάλλευση. 1
pigos23 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Πως γινονται register τα physical games για να παρω τους ποντους?
Προτεινόμενες αναρτήσεις