Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Όταν κάνεις redeemed ένα physical τίτλο στο NSw και παίρνεις τα coins, μετά το ίδιο cartridge μπορεί να γίνει redeemed και σε άλλο NSw;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το σύστημα έκλεισε απόλυτα πετυχημένα ένα χρόνο κυκλοφορίας. Ο δεύτερος χρόνος (με βάση τα δεδομένα που έχουμε) ήδη δείχνει κατώτερος από πλευράς προγράμματος ειδικά όταν οι μεταφορές έχουν αναλάβει ρόλο κύριων κυκλοφοριών. Βέβαια, αυτό ενοχλεί περισσότερο αυτούς που είχαν WiiU και καθόλου έως λιγότερο όσους είναι φρέσκοι. Από την άλλη η Ν δεν έχει κυκλοφορήσει μέσα σε ένα ολόκληρο χρόνο μια ουσιαστική αναβάθμιση για το NSW κάτι που προφανώς θα γίνει με την είσοδο της συνδρομητικής υπηρεσίας.Δυστυχώς η συνδρομή ενσωματώνει το online multiplayer που το βρίσκω απαράδεκτο. Αντί η Ν να βρίσκει τρόπους να μας χρεώνει περισσότερο έπρεπε να είχε μεριμνήσει για την παραγωγικότητα της στο software επενδύοντας σε δημιουργία νέων στούντιο και ενίσχυση των ήδη υπαρχόντων. Θα μπορούσα να γράψω και άλλα όμως δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, τα υπόλοιπα θα τα δείξει ο χρόνος και θα δούμε κατά πόσο ευχαριστημένος θα μείνουν οι κάτοχοι του συστήματος με τις επιλογές της Ν για το 2018.

55 λεπτά πριν, Malthador είπε

Άρα το NSw μπορεί και γράφει πληροφορίες στα cartridges. Ενδιαφέρον για μελλοντικό χάκεμα.

Δεν νομίζω ότι συσχετίζονται για να προκύπτει ότι η κασέτα διατηρεί πληροφορίες. Απλά η cloud πλατφόρμα στην οποία εντάσσονται τα golden points μπορεί να κρατάει τον κώδικά της κασέτας και να προσφέρει μόνο μια φορά τους πόντους. 

Πάντως θεωρώ πως υπάρχει η πιθανότητα τα ποσοστά επιστροφής από 5% και 1% που είναι τώρα να διπλασιάζονται μέσω της συνδρομητικής υπηρεσίας. Δεν βλέπω τον λόγο που η Ν ενώ με το WiiU πρόσφερε επιστροφή 10% μέσω του deluxe digital promotion να μειώνει στο 5% με το NSW. Επομένως ίσως παιχτεί κάποιο σκηνικό αργότερα με την συνδρομητική υπηρεσία.

Επεξ/σία από mansa2k
  • Like 2
Δημοσ.

Παιδιά SOS επειδή δεν ήξερα το νέο τρόπο αξιολόγησης ότι άλλαξε... Μένω Άρτα  βρήκα το Zelda 30 euro  συμφώνησα να πάω να το. Πάρει απο στάση του μετρό φίλη μου. Πωλητής  είναι ο petrosanafioths  δεν έχει αξιολόγηση... Του ζήτησα να μ στείλει φώτο και βίντεο απτό παιχνίδι όπως κ έκανε χθες βράδυ... Σήμερα λίγη ώρα πριν βρεθεί με τη φίλη μου  του ζήτησα να μ στείλει άλλη μια φώτο για να πω κ σε εκείνη πως είναι μέσα...  Εστειλε μετά από λίγο  ενώ μ είπε δε μπορεί...  Του λέω πριν στείλει οκ θα σε εμπιστευτώ και ο. Θεός βοηθός.  Μου λέει εντάξει είσαι ευχαριστημένος λέω οκ του λέω κομπλέ όταν θα παίξω κιόλας θα πάρω κιαλλο παιχνίδι από σένα... Και άρχισε να μου γράφει πήγαινε αγόρασε το 70 ευρώ σε μαγαζί εγώ δεν στο πουλαω..  Τον πήρα τηλ μου είπε ας ήσουν Αθήνα  αφού δεν εμπιστεύεσαι κάποιον να ερχόσουν να το δεις...  Δεν ήμουν υποχρεωμένος να σ στείλω καμιά φώτο και μου το έκλεισε στα μούτρα... Αν υπάρχει τρόπος για κακή αξιόλογηση σαν αγοραστής που θα ήμουν  βοηθήστε με...   Γράφω συχνά εδώ μέσα κ ξέρετε αν λέω αλήθεια ή όχι... 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Malthador είπε

Όταν κάνεις redeemed ένα physical τίτλο στο NSw και παίρνεις τα coins, μετά το ίδιο cartridge μπορεί να γίνει redeemed και σε άλλο NSw;

Αν θυμαμαι καλα πηρες το doom  μεταχειρισμενο.Δοκιμασε το να δεις τι θα σου δειξει.Λογικα  αυτος που το πουλησε θα  εκανε redeem οταν το αγορασε.

Επισκέπτης
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Tresorikos είπε

Παιδιά SOS επειδή δεν ήξερα το νέο τρόπο αξιολόγησης ότι άλλαξε... Μένω Άρτα  βρήκα το Zelda 30 euro  συμφώνησα να πάω να το. Πάρει απο στάση του μετρό φίλη μου. Πωλητής  είναι ο petrosanafioths  δεν έχει αξιολόγηση... Του ζήτησα να μ στείλει φώτο και βίντεο απτό παιχνίδι όπως κ έκανε χθες βράδυ... Σήμερα λίγη ώρα πριν βρεθεί με τη φίλη μου  του ζήτησα να μ στείλει άλλη μια φώτο για να πω κ σε εκείνη πως είναι μέσα...  Εστειλε μετά από λίγο  ενώ μ είπε δε μπορεί...  Του λέω πριν στείλει οκ θα σε εμπιστευτώ και ο. Θεός βοηθός.  Μου λέει εντάξει είσαι ευχαριστημένος λέω οκ του λέω κομπλέ όταν θα παίξω κιόλας θα πάρω κιαλλο παιχνίδι από σένα... Και άρχισε να μου γράφει πήγαινε αγόρασε το 70 ευρώ σε μαγαζί εγώ δεν στο πουλαω..  Τον πήρα τηλ μου είπε ας ήσουν Αθήνα  αφού δεν εμπιστεύεσαι κάποιον να ερχόσουν να το δεις...  Δεν ήμουν υποχρεωμένος να σ στείλω καμιά φώτο και μου το έκλεισε στα μούτρα... Αν υπάρχει τρόπος για κακή αξιόλογηση σαν αγοραστής που θα ήμουν  βοηθήστε με...   Γράφω συχνά εδώ μέσα κ ξέρετε αν λέω αλήθεια ή όχι... 

Δεν πιστευω οτι μπορεις πλεον να του κανεις αρνητικη αξιολογηση μιας και επρεπε να σε ορισει αγοραστη πριν καν κανονισετε την συναντηση. Btw δεν υπαρχει καποιος χρηστης με αυτο το ονομα η το εχεις γραψει λαθος.. η εφαγε κανα μπαν. δεν ξερω...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, ΘοδωρηςGR είπε

Δεν πιστευω οτι μπορεις πλεον να του κανεις αρνητικη αξιολογηση μιας και επρεπε να σε ορισει αγοραστη πριν καν κανονισετε την συναντηση. Btw δεν υπαρχει καποιος χρηστης με αυτο το ονομα η το εχεις γραψει λαθος.. η εφαγε κανα μπαν. δεν ξερω...

Το όνομα το έκανα αντιγραφή επικόλληση δεν γίνεται να έκανα λάθος.. Υπάρχει ακόμα το προφίλ το τσέκαρα...   Μα το ωραίο είναι ότι μ έγραφε ότι δεν ήταν υποχρεωμένος να μ στείλει φωτογραφίες  κ δεν είναι κανένας απατεώνας... Για φώτο στο viber είχε τον super mario..  Μου έλεγε ας ήμουν Αθήνα κ όχι Άρτα να πάω με το Nintendo να το δοκιμάσω...  Αν υπάρχει κάποιος τρόπος από κάποιον admin έχω στη διάθεσή τους όλα τα μηνύματα σε insomnia και σε viber 

Επεξ/σία από Tresorikos
Επισκέπτης
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Tresorikos είπε

Το όνομα το έκανα αντιγραφή επικόλληση δεν γίνεται να έκανα λάθος.. Υπάρχει ακόμα το προφίλ το τσέκαρα...   Μα το ωραίο είναι ότι μ έγραφε ότι δεν ήταν υποχρεωμένος να μ στείλει φωτογραφίες  κ δεν είναι κανένας απατεώνας... Για φώτο στο viber είχε τον super mario..  Μου έλεγε ας ήμουν Αθήνα κ όχι Άρτα να πάω με το Nintendo να το δοκιμάσω...  Αν υπάρχει κάποιος τρόπος από κάποιον admin έχω στη διάθεσή τους όλα τα μηνύματα σε insomnia και σε viber 

Επρεπε να πας Αθηνα φιλε κ μαλιστα χωρις να ζητησεις φωτο.  Αστειευομαι. επεσες στην περιπτωση δυστηχως. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Tresorikos είπε

Ετσι οπως τα γραφεις ή απατεωνια ειναι ή για καποιο δικο του λογο τσαντιστηκε.

• Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, Tresorikos said:

Καλό θα ήταν να διαβάσεις τους όρους χρήσης των αγγελιών πριν συνεχίσεις να τις χρησιμοποιείς. Για να βαλεις αξιολόγηση θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η συναλλαγή. 

Πέρα από αυτό όμως, δεν κατάλαβα από την περιγραφή σου, σου έφαγε λεφτά; Γιατί θες να του βάλεις αρνητική; 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Mistwalker είπε

Ετσι οπως τα γραφεις ή απατεωνια ειναι ή για καποιο δικο του λογο τσαντιστηκε.

Τσατιστηκε και τον προσέβαλα λέει γιατί δεν τον εμπιστεύτηκα κ του είπα πριν μ στείλει τις φώτο να φαίνεται μέσα στο κουτί το παιχνίδι κ μετά όταν τις έστειλε με ειρωνευοταν εντάξει  ησυχασες τώρα; ευχαριστημένος;  κ τραβα παρτο 70 ευρώ..   Ρε παιδιά τον πήρα τηλ και μ έλεγε δεν ήταν υποχρεωμένος να μ στείλει καμία φώτο   δίχως να έχει καμία αξιολόγηση... 

• Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, Tresorikos said:

Τσατιστηκε και τον προσέβαλα λέει γιατί δεν τον εμπιστεύτηκα κ του είπα πριν μ στείλει τις φώτο να φαίνεται μέσα στο κουτί το παιχνίδι κ μετά όταν τις έστειλε με ειρωνευοταν εντάξει  ησυχασες τώρα; ευχαριστημένος;  κ τραβα παρτο 70 ευρώ..   Ρε παιδιά τον πήρα τηλ και μ έλεγε δεν ήταν υποχρεωμένος να μ στείλει καμία φώτο   δίχως να έχει καμία αξιολόγηση... 

Άρα δεν του έστειλες λεφτά και δεν σου έστειλε το game. Δεν προβλέπεται από τους όρους να του βάλεις αρνητική, αλλά ούτως ή άλλως δεν είναι λογικό να μαυρίσεις κάποιον χωρίς να σε έχει εξαπατήσει. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Malthador είπε

Καλό θα ήταν να διαβάσεις τους όρους χρήσης των αγγελιών πριν συνεχίσεις να τις χρησιμοποιείς. Για να βαλεις αξιολόγηση θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η συναλλαγή. 

Πέρα από αυτό όμως, δεν κατάλαβα από την περιγραφή σου, σου έφαγε λεφτά; Γιατί θες να του βάλεις αρνητική; 

Εγώ είμαι από Αρτα  έβαλα σε φασαρία  φίλη μ να πάει να το πάρει  μισή ώρα πριν το ραντεβού  μας ακύρωσε  επειδή του ζήτησα φώτο με το παιχνίδι;  και μ έλεγε δεν έπρεπε να μ στείλει καμία φώτο; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...