pigos23 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) ναι αυτο ομως δεν ειναι ο κανονας ειναι η εξαιρεση Εκτος κ αν ειστε ολοι business man ή χομπιστες Κ γω στις διακοπες μου ή σε ενα καραβι θα εχω το switch μηπως παιξω (γιατι προτιμω να κανω καμια βολτα ή να δω καμια γκομενα) αλλα το να σκασω 50€ για το doom μονο κ μονο για να εχω αυτη τη δυνατοτητα ε οχι δεν αξιζει Το παιδι ο φιλος πιο πανω που ολη τη μερα τρεχει σε δημοσιες υπηρεσιες κ τραπεζες ενταξει εξαιρεση ειναι Ευτυχως παντως ακομα δεν εχουμε την κουλτουρα αλλων πχ οπως οι ιαπωνες που μπορει κ στο δρομο να περπατανε κ να παιζουν Στην δουλεια μου παντως που εξυπηρετει κοσμο 10 χρονια τωρα υπαλληλος μια φορα εχω δει παλικαρι στη αναμονη να παιζει game (σε κινητο ε οχι σε φορητη κονσολα) Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2018 από pigos23 1
Mistwalker Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Για το doom που αυτη τη στιγμη μπορω να το αγορασω στο pc με 7€ εγω δεν θα το σκεφτομουν να το παρω στο switch εκτος και αν το εβρισκα στην ιδια τιμη οπου εκει θα διαλεγα switch ωστε να εχω το extra της φορητοτητας οποτε χρειαστει.Τωρα αν για οποιοδηποτε λογο καποιος δεν μπορει να ειναι κοντα στο pc του και και το switch του λυνει το gaming προβλημα τοτε πιστευω τα αγοραζεις χωρις δευτερη σκεψη Σε αλλες χωρες οχι μονο στην Ιαπωνια μια χαρα παιζουν με τα κινητα,tablet,3ds,psp.Στην Ελλαδα επειδη ειμαστε τοσο πισω σαν λαος οι περισσοτεροι φοβουνται οτι θα τους γελαει ο κοσμος αν βγαλουν το switch ή το tablet και να παιξουν σε δημοσιο χωρο. 40$ το shaq fu physical και release την ανοιξη.Οσοι πηραν το nba μεχρι τον Ιουλιο νομιζω,θα το παρουν τζαμπα σαν digital.Γενικος δεν πιστευω να τα παει καλα.Η saber εκνευρισε πολυ κοσμο σε ολες τις κονσολες με το nba και οι πωλησεις λενε οτι ανεβηκαν στις εκπτωσεις που ηταν στο 10ρικο. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2018 από Mistwalker
SoFGR Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 στο μαγαζι μου οποτε και οταν εχω απλα, παιζω ενα μισαωρο-μια ωριτσα ανετα, συνηθως σε tabletop mode. προχτες μαλιστα λιγη ωρα πριν το κλεισιμο με ακουσε ενας πελατης (σονακιας) να παιζω το demo του kirby, ρωτησε το κλασσικο " για να δω τι ειναι αυτο που παιζεις ? " και μεσα σε 30 δευτερολεπτα το ειχα ηδη γυρισει απο handheld σε tabletop, του ειχα δωσει το ενα joycon και παιζαμε παρεα ( μετα το τελος της πιστας παιξαμε και μια γυρα mario kart βεβαιως-βεβαιως ) ο μεγαλυτερος χαβαλες ειναι οταν ερχεται ενας αλλος σονακιας και τα στηνω για rocket league το οτι μπορεις να το εχεις παντοτε μαζι σου και να παιξεις οπουδηποτε με οποιονδηποτε ειναι το μεγαλο ατου, ασχετα αν μπορει να το πηγαινω δουλεια-σπιτι-σπιτι-δουλεια για καμποσες μερες και να μην ανοιξει ποτε. απο τοτε που πηρα gripcase παιζω αρκετα συχνα στο κρεβατι και στην αποβαθρα του μετρο περιμενοντας τον επομενο συρμο ( καμια φορα και μεσα στο βαγονι αμα φαω κολλημα ) εφοσον δεν πιανεις περισσοτερο χωρο απο αυτον που σου αναλογει και φορας ακουστικα δεν υπαρχει θεμα πιστευω, τωρα το τι θα πει ο κοσμος κλπ ειναι μεγααααααλη συζητηση, προσωπικα δεν δινω ενα flying fuck που λενε και στο χωριο μου 6
Bourdoulas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 4 ώρες πριν, pigos23 είπε ναι αυτο ομως δεν ειναι ο κανονας ειναι η εξαιρεση Εκτος κ αν ειστε ολοι business man ή χομπιστες Κ γω στις διακοπες μου ή σε ενα καραβι θα εχω το switch μηπως παιξω (γιατι προτιμω να κανω καμια βολτα ή να δω καμια γκομενα) αλλα το να σκασω 50€ για το doom μονο κ μονο για να εχω αυτη τη δυνατοτητα ε οχι δεν αξιζει Το παιδι ο φιλος πιο πανω που ολη τη μερα τρεχει σε δημοσιες υπηρεσιες κ τραπεζες ενταξει εξαιρεση ειναι Ευτυχως παντως ακομα δεν εχουμε την κουλτουρα αλλων πχ οπως οι ιαπωνες που μπορει κ στο δρομο να περπατανε κ να παιζουν Στην δουλεια μου παντως που εξυπηρετει κοσμο 10 χρονια τωρα υπαλληλος μια φορα εχω δει παλικαρι στη αναμονη να παιζει game (σε κινητο ε οχι σε φορητη κονσολα) Και δεν είναι μόνο η φορητότητα αλλά και το γεγονός ότι μπορείς κυριολεκτικά να το πιάσεις στα χέρια να παίξεις πέντε λεπτά και να το αφήσεις στο δευτερόλεπτο βάζοντας το σε standby για να ξεκινήσεις πάλι όποτε σου κάτσει από το σημείο που σταμάτησες. 2
RedAlert539 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, SoFGR είπε μην κρυβεστε πισω απο το δαχτυλο σας ! δηλαδη τα 60fps στο odyssey ητανε καλοδεχουμενα ενω στο doom "περιττα" ? θα σας χαλαγε ενα skyrim με workshop και μια ληστεια της προκοπης ( οπως ελεγε και η διαφημιση ) με voice chat ? τα 2 απο τα 3 που ανεφερα ΔΕΝ λυνονται με ενα δυνατοτερο switch. το portability δεν ειναι πανακεια ουτε συγχωροχαρτι οταν παρατηρουμε τραγικες ελλειψεις. το la noire κι εγω θα το τσιμπαγα στα 30 ευρω και κατω αμα δεν το ειχα ηδη τερματισει πριν 6 χρονια ... το dark souls παντως το εκανα preorder στις 32 λιρες - fingers crossed. Και εγώ λατρεύω το Switch αλλά μην γελιόμαστε, αν θες να παίξεις σωστό DOOM μόνο PC. Αν τώρα ήταν να διαλέξω μία console version(έχω PS4 και Switch) θα διάλεγα του Switch. Και όχι για το portability αλλά για ένα πιο σημαντικό λόγο κατά την γνώμη μου: motion controls. Τα δύο θέματα που αναφέρεις, ναι δεν λύνονται με δυνατότερο hardware αλλά: Voice chat μπορεί να μην έχει τώρα το Switch αλλά όταν θα έρθει το online service φαντάζομαι (και ελπίζω) ότι θα έχει. Αν δεν έχει...τότε τι να πω. Καλή και χρυσή η Nintendo αλλά σε κάποια θέματα θα πρέπει επιτέλους να συγχρονιστεί με την εποχή που ζούμε. Όσο αφορά τώρα τα mods σ'αυτό έχεις δίκιο. Δεν έχω παίξει Elder Scrolls αλλά τα Fallout που έχω παίξει είναι όντως άλλη εμπειρία με τα mods. Και αυτό είναι ένα θέμα κυρίως επειδή στις άλλες δύο κονσόλες το Skyrim υποστηρίζει mods. Ίσως επειδή η Iron Galaxy κατάφερε και στρίμωξε όλο(!) το παιχνίδι σε μία κάρτα να μην είχε την δυνατότητα να προσθέσει κάτι άλλο. Ή η ίδια η Nintendo να μην εγκρίνει τα mods στη κονσόλα της(το πιθανότερο σενάριο). Η συγκεκριμένη περίπτωση πάντως από τις τρεις είναι ίσως η μοναδική που το portability να κάνει την διαφορά για το Switch. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2018 από RedAlert539
Moderators Malthador Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 11 hours ago, pigos23 said: Αυτο το on the go πως το μεταφραζετε ?? Ειμαι πραγματικα περιεργος Η δικια μου χρηση αφορα μονο στο κρεβατι ή τουαλετα On-the-go (για εμένα) σημαίνει 60% εντός σπιτιού (όταν έχεις δύο παιδιά το φορητό gaming σε σώζει), 30% σε ταξίδια, αεροπλάνα, αναμονές σε ουρές κλπ και ένα 10% στη δουλειά όταν θέλω να κάνω διάλειμμα. Τι φανταζόσουν ότι σημαίνει on-the-go; 11 hours ago, SoFGR said: μην κρυβεστε πισω απο το δαχτυλο σας ! δηλαδη τα 60fps στο odyssey ητανε καλοδεχουμενα ενω στο doom "περιττα" ? θα σας χαλαγε ενα skyrim με workshop και μια ληστεια της προκοπης ( οπως ελεγε και η διαφημιση ) με voice chat ? τα 2 απο τα 3 που ανεφερα ΔΕΝ λυνονται με ενα δυνατοτερο switch. το portability δεν ειναι πανακεια ουτε συγχωροχαρτι οταν παρατηρουμε τραγικες ελλειψεις. το la noire κι εγω θα το τσιμπαγα στα 30 ευρω και κατω αμα δεν το ειχα ηδη τερματισει πριν 6 χρονια ... το dark souls παντως το εκανα preorder στις 32 λιρες - fingers crossed. Δεν υπάρχει καμία πανάκεια, το portability είναι αυτό που είναι και ο καθένας το ιεραρχεί ανάλογα με τα γούστα του. Δεν έχω πει ποτέ ότι τα 60 fps είναι περιττά, must είναι. Κάνω την υποχώρηση όμως αν είναι να παίξω έναν τίτλο on-the-go. Και tbh, δεν έχω και σε καμιά σοβαρή υπόληψη τίτλους όπως το DOOM για να χαλαστώ και τόσο με τα 30 καρέ. Πιο πολύ με ενοχλεί η έλλειψη mods στο Skyrim παρά τα 60 καρέ στο DOOM. 10 hours ago, D.Luffy said: Malthador πες μας τις εντυπώσεις σου από το Doom. Το είχα κι εγώ αλλά δυστυχώς αναγκάστηκα να το επιστρέψω επειδή βρήκα τα γραφικά περισσότερο θολά απ' ότι περίμενα. Μιλάμε για handheld mode εννοείται. Κι εγώ για handheld το πήρα και ναι τα γραφικά είναι ξενερωτικά μεν, αλλά για λίγο σφάξιμο στα γρήγορα δεν με χαλάει. Πολύ θολούρα πάντως, ισχύει. 8 hours ago, pigos23 said: Κ γω στις διακοπες μου ή σε ενα καραβι θα εχω το switch μηπως παιξω (γιατι προτιμω να κανω καμια βολτα ή να δω καμια γκομενα) αλλα το να σκασω 50€ για το doom μονο κ μονο για να εχω αυτη τη δυνατοτητα ε οχι δεν αξιζει Το τσίμπησα used από μαγαζί για 35 ευρώ και μόλις βαρεθώ θα το σπρώξω για 25-30 ευρώ. 50 ευρώ, όχι δεν θα έδινα ούτε εγώ. 2
dekulinkgr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Λενε οτι βγαινει στις 16 του μηνα.Την αλλη πεμπτη δηλαδη!!!Ελπιζω να ειναι αληθεια.Τωρα αν ισχυει οντως λογικα θα το μαθουμε μεσα στην εβδομαδα. Ερωτηση προς ολους που στειλανε το switch και το αριστερο joycon στην cdmedia για επισκευη,ποσες μερες εκανε περιπου? 1
Mistwalker Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, dekulinkgr είπε Λενε οτι βγαινει στις 16 του μηνα.Την αλλη πεμπτη δηλαδη!!!Ελπιζω να ειναι αληθεια.Τωρα αν ισχυει οντως λογικα θα το μαθουμε μεσα στην εβδομαδα. Ερωτηση προς ολους που στειλανε το switch και το αριστερο joycon στην cdmedia για επισκευη,ποσες μερες εκανε περιπου? Για λαθος το κοβω.Οταν εχουν κατι να δηλωσουν για το game γραφουν κατι στο tweet.Αν ειχαν release date σιγουρα θα το ελεγαν,δεν θα εκαναν release στα ξαφνικα. Και τις 2 φορες απο 10 μερες εκαναν αλλα μονο το joycon.Αν εισαι Αθηνα λογικα θα ειναι πιο γρηγορα αλλα παιζει και τι προβλημα θα εχει.
ikaruga24 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Στις 3/4/2018 στις 3:29 ΜΜ, pigos23 είπε ναι αυτο ομως δεν ειναι ο κανονας ειναι η εξαιρεση Εκτος κ αν ειστε ολοι business man ή χομπιστες Κ γω στις διακοπες μου ή σε ενα καραβι θα εχω το switch μηπως παιξω (γιατι προτιμω να κανω καμια βολτα ή να δω καμια γκομενα) αλλα το να σκασω 50€ για το doom μονο κ μονο για να εχω αυτη τη δυνατοτητα ε οχι δεν αξιζει Το παιδι ο φιλος πιο πανω που ολη τη μερα τρεχει σε δημοσιες υπηρεσιες κ τραπεζες ενταξει εξαιρεση ειναι Ευτυχως παντως ακομα δεν εχουμε την κουλτουρα αλλων πχ οπως οι ιαπωνες που μπορει κ στο δρομο να περπατανε κ να παιζουν Στην δουλεια μου παντως που εξυπηρετει κοσμο 10 χρονια τωρα υπαλληλος μια φορα εχω δει παλικαρι στη αναμονη να παιζει game (σε κινητο ε οχι σε φορητη κονσολα) Ούτε business man ούτε χομπίστας (με τον τρόπο που καταλαβαίνω ότι το εννοείς τουλάχιστον). Ενας hardcore gamer με απίστευτα μειωμένο χρόνο για ουσιαστικό gaming. Οταν λοιπόν πρώτα βρίσκω τον χρόνο και την όρεξη να παίξω θα πρέπει να μπορώ και να το κάνω κιόλας. Αν αυτή η όρεξη ή/και χρόνος γίνει ενδιάμεσα από κενό στη δουλειά ή σε κάποιο περίμενε εκτός σπιτιού τότε εκεί ακριβώς θα γεμίσει η ώρα με λίγο gaming. Αμεσα μέσα στο παιχνίδι και άμεσα έξω επίσης. Για το κόστος ούτε εγώ θα έδινα τόσα για doom. Οταν όμως έρθει η στιγμή του που θα πέσει (και θα πέσει) θεωρώ ότι ένα 30άρι και κάτω τα δίνω για παιχνίδι που μπορώ να πάρω μαζί μου και δεν θα μπορούσα να έχω την ευκαιρία να παίξω κάπου αλλού. Εχω άπειρα παιχνίδια σε σταθερές και PC που θα σκότωνα για να τα είχα σε φορητό γι αυτόν ακριβώς τον λόγο και ευτυχώς με το Switch μπόλικα από αυτά θα έρθουν κιόλας και ας κάνω και double dip. 6
SoFGR Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) σιγουρη αγορα το hollow knight οποτε και οταν βγει ^ τελικα ακυρωσα το dark souls απο τον Μπεζο και το εκανα preorder στην ομονοια 38,90 + αλλη μια προπαραγγελια το tropical freeze στα 52.40 να υπαρχει αυτο το μηνα λεω να παρω darkest dungeon + το αλλο το mulaka πως το λενε digital, αλλα περιμενω πρωτα να δω τι θα γινει με τους χρυσους ποντους εχω 160 στην ακρη και ληγουνε στις 31 οι 40, επισης δεν ξερω αν αξιζει τα παραπανω λεφτα η ancestral edition με τα DLC .... περι doom βγηκε και αυτο το βιντεο προσφατα εγω εκεινο το μπασταρδεμα metroid/no man's lie το morphite θα το χτυπαγα παντως αμα του βαζανε γυρο gyro controls επιτελους .... μετα εχουμε Hyrule Wars Definitive edition ( ενας στο skroutz ζηταει 79.90 για preorder - hahahahahahNO.gif ) - bayo 3 ( θα βγει φετος τελικα ετσι ? ) - yoshi - mario tennis - project octopath traveler, βρηκα και physical στο rayman legends στα 31 αλλα κρατιεμαι - καρκινο_στην_ubisoft_και_σε_ολα_της_τα_σογια.mp4 , καμια γνωμη απο εδω μεσα για το revelations ? Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2018 από SoFGR
RedAlert539 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 12 ώρες πριν, SoFGR είπε To Bayonetta 3 μην το περιμένεις για φέτος. Όσον αφορά την Ubisoft και τα ΄γαλλικά΄ που της έχωσες, έχεις παίξει το Mario+Rabbids; Έχω ακούσει τα καλύτερα.
Moderators Malthador Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 13 hours ago, SoFGR said: αυτο το μηνα λεω να παρω darkest dungeon + το αλλο το mulaka πως το λενε digital, αλλα περιμενω πρωτα να δω τι θα γινει με τους χρυσους ποντους εχω 160 στην ακρη και ληγουνε στις 31 οι 40, επισης δεν ξερω αν αξιζει τα παραπανω λεφτα η ancestral edition με τα DLC .... Τα 160 gold coins προκύπτουν από την αγορά τριών (3) full-priced physical games και σου δίνουν πίσω το 1% της αξίας τους. Για να γίνει πιο λιανά, έχεις δώσει 160 ευρώ στην Nintendo και η Nintendo σε ευγνωμονεί δίνοντάς σου πίσω ένα ευρώ και εξήντα λεπτά. Κολοσιαίοι γύφτοι. Τζαμπατζήδες από άλλο γαλαξία, όχι αστεία. Ένα σχετικό άρθρο: Nintendo's Switch reward point system is already broken Με νούμερα, για να καταλάβετε για πόσο τιτανοτεράστιους μπαμπουίνους μιλάμε. Αγόρασα το Yuki no Setsuna από Ιαπωνία για 35 ευρώ + μεταφορικά όταν στο eshop είχε 27 ευρώ. Εμένα λοιπόν θα μου έδινε πίσω 27 gold coins, ενώ αν το αγόραζα από το eshop θα μου έδινε πίσω 135 gold coins. Δηλαδή και αγοράζουμε ακριβότερα τα physical games και λιγότερα coins μας δίνουν. Και δεν αναφέρω καν ότι το eshop μπορεί και γίνεται exploited με τα διαφορετικά regions. Αγοράζεις games από το eshop της μητέρας Ρωσσίας και εξαργυρώνεις τα coins στη Γαλλία. Δεν υπάρχει πιο broken σύστημα επιβράβευσης, πρέπει να σπατάλησαν πολύ χρόνο για να το κάνουν τόσο βλακώδες. 4
aris4me Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Για την ώρα πάντως πότε είναι καλύτερα να εξαργυρώσουμε physical games; Με το τωρινό σύστημα ή με αυτό που θα ξεκινήσει;
dekulinkgr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 33 λεπτά πριν, aris4me είπε Για την ώρα πάντως πότε είναι καλύτερα να εξαργυρώσουμε physical games; Με το τωρινό σύστημα ή με αυτό που θα ξεκινήσει; Μαλλον ποτε..... 1
bad_freddy Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Νομίζω πως απο σήμερα δεν ισχύει και το νεο σύστημα ανταμοιβής? Άσχετο, αλλά μόνο εγω πίστευα οτι λόγω της επιτυχίας του Switch, θα είχαμε σίγουρα κανένα "anniversary eshop sale" και τώρα εχω ξενερώσει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις