Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Καλά το παραπάνω δεν λέει κάτι. Κάποιος που.... ζητάει δουλειά για την εταιρεία του από την Capcom.

Εγω το βλεπω διαφορετικα.Ενω η crapcom απο την αρχη καταδικασε το switch οτι δεν μπορει με τιποτα να τρεξει το game,καποιος προσφερεται να το προσπαθησει.Αν και πολυ πλαγιως η capcom ειπε θα ερθει ενα νεο monster hunter στο switch.

Δημοσ.

Το νέο monster hunter στο μηχάνημα είναι δεδομένο. Απλά δεν ξέρουμε αν θα είναι έκδοση του World ή αν είναι στην γνωστή συνταγή με τα νέα στοιχεία που έχει εισάγει το World. Ισως να είναι το Monster Hunter 5 ή το Ζ ή το ΧΖ ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο. Να είστε σίγουροι πάντως ότι το παιχνίδι θα το δούμε στο μηχάνημα. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Το νέο monster hunter στο μηχάνημα είναι δεδομένο. Απλά δεν ξέρουμε αν θα είναι έκδοση του World ή αν είναι στην γνωστή συνταγή με τα νέα στοιχεία που έχει εισάγει το World. Ισως να είναι το Monster Hunter 5 ή το Ζ ή το ΧΖ ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο. Να είστε σίγουροι πάντως ότι το παιχνίδι θα το δούμε στο μηχάνημα. 

Το monster hunter world ειναι το 5.Δεν θυμαμαι γιατι δεν το ονομασαν 5 αλλα ειπαν official απο crapcom οτι ειναι το επομενο mainline series μετα το 4.

Δημοσ.

Παιδιά με συγχωρείτε για το θάρρος.. .έχει κάνεις το Skyrim και να θέλει προσωρινή ανταλλαγή με το Zelda?φυσικα με καποια βασικα προσωπικά  στοιχεια εκ μερους και των δυο (όνομα τηλ κτλπ)...ή έστω ένα doom ένα payday2...δε μου πάει η καρδιά να δώσω πενηντάρικο για να τα αγορασω...ευχαριστω...

Δημοσ.

εχει κανεις switch και δεν εχει ηδη zelda ? :P

ντυσου αφρικανος - κοιτα για προσφορα σε κανα amazon - περιμενε καμια εκπτωση στο ιδιο το e-shop. παντως και τα 3 παιχνιδια που αναφερεις τα παιζεις οπως πρεπει μονο σε PC, doom με  30fps / skyrim χωρις mods / payday χωρις voice chat = χαμπουργκερ χωρις μπιφτεκι 

να ηθελες να παιξεις κανα xenoblade / mario kart / rabbids / odyssey  θα το δεχομουνα :)

• Like 1
Δημοσ.

Aπλα θα πρεπει να αγορασεις ενα λαπτοπ και να βαλεις ενα γραφειο στη τουαλετα.

• Moderators
Δημοσ.
12 minutes ago, greed said:

Aπλα θα πρεπει να αγορασεις ενα λαπτοπ των 1800 ευρώ και να βαλεις ενα γραφειο στη τουαλετα.

fix'd

Γενικά πάντως κι εγώ τσίμπησα DOOM και LA Noire για να παίζω on the go, πράγμα που δεν μπορώ να το κάνω με το πισί μου. 

Ένας από τους κύριους λόγους που πουλάει το NSw είναι το form factor, μην το ξεχνάμε. 

Δημοσ.

Αυτο το on the go πως το μεταφραζετε ??

Ειμαι πραγματικα περιεργος

Η δικια μου χρηση αφορα μονο στο κρεβατι ή τουαλετα

Δημοσ.

μην κρυβεστε πισω απο το δαχτυλο σας ! δηλαδη τα 60fps στο odyssey ητανε καλοδεχουμενα ενω στο doom "περιττα" ? θα σας χαλαγε ενα skyrim με workshop και μια ληστεια της προκοπης ( οπως ελεγε και η διαφημιση ) με voice chat ? τα 2 απο τα 3 που ανεφερα ΔΕΝ λυνονται με ενα δυνατοτερο switch. το portability δεν ειναι πανακεια ουτε συγχωροχαρτι οταν παρατηρουμε τραγικες ελλειψεις. 

το la noire κι εγω θα το τσιμπαγα στα 30 ευρω και κατω αμα δεν το ειχα ηδη τερματισει πριν 6 χρονια  ...  το dark souls παντως το εκανα preorder στις 32 λιρες - fingers crossed.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, pigos23 είπε

Αυτο το on the go πως το μεταφραζετε ??

Ειμαι πραγματικα περιεργος

Η δικια μου χρηση αφορα μονο στο κρεβατι ή τουαλετα

Είχα δουλειά στην εφορία και το νούμερο που είχα ήθελε ακόμα κάνα τρίωρο περίπου για να εξυπηρετηθεί.Πηρα το Switch μαζί και με το Axion Verge πέρασε η ώρα και δε το κατάλαβα.Επειδη τραβιεμαι αρκετά σε δημόσιες υπηρεσίες λόγω δουλειάς,το Switch με έχει σώσει στην κυριολεξία.

• Like 7
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Pitsifrikos είπε

Είχα δουλειά στην εφορία και το νούμερο που είχα ήθελε ακόμα κάνα τρίωρο περίπου για να εξυπηρετηθεί.Πηρα το Switch μαζί και με το Axion Verge πέρασε η ώρα και δε το κατάλαβα.Επειδη τραβιεμαι αρκετά σε δημόσιες υπηρεσίες λόγω δουλειάς,το Switch με έχει σώσει στην κυριολεξία.

Θεούλης 

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Malthador είπε

fix'd

Γενικά πάντως κι εγώ τσίμπησα DOOM και LA Noire για να παίζω on the go, πράγμα που δεν μπορώ να το κάνω με το πισί μου. 

Ένας από τους κύριους λόγους που πουλάει το NSw είναι το form factor, μην το ξεχνάμε. 

Malthador πες μας τις εντυπώσεις σου από το Doom.

Το είχα κι εγώ αλλά δυστυχώς αναγκάστηκα να το επιστρέψω επειδή βρήκα τα γραφικά περισσότερο θολά απ' ότι περίμενα.

Μιλάμε για handheld mode εννοείται.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Pitsifrikos είπε

που να δεις να πάρεις αεροπλάνο σε ταξίδι πως περνάει η ώρα. 

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...