Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Naruto trilogy αλλο ενα game μονο digital στην Ευρωπη αλλα και Αμερικη αυτη τη φορα.Λενε για physical μονο στη Ιαπωνια.Θα ηθελα σε καθε παιχνιδι που βγαινει physical και δεν το φερνουν σε αλλη χωρα και τους αναγκαζουν να το παρουν digital σε μηχανημα τον 32gb να μην το αγοραζει κανεις ωστε να βαλουν μυαλο και αφου ηδη βγαινει physical να το δινουν σε ολες τις χωρες.

Δημοσ.

Σήμερα κατέβασα και το demo του kirby. Αν και δεν έλεγε πολλά, να πω την αλήθεια περίμενα να μ' αρέσει λιγότερο.  Επίσης γελοίος ο βαθμός δυσκολίας του.

Δημοσ.

Ποτέ δεν ήταν δύσκολο παιχνίδι το kirby. Θυμάμαι ακόμα και στο πρώτο gameboy, που το kirby έφευγε αέρα κ το robocop (sorry αυτό θυμάμαι σαν δυσκολία) μου βγάζε την Παναγία :lol:

Shoot me αλλά στο gb δεν είχα ποτέ Mario (:

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, chill είπε

Ποτέ δεν ήταν δύσκολο παιχνίδι το kirby. Θυμάμαι ακόμα και στο πρώτο gameboy, που το kirby έφευγε αέρα κ το robocop (sorry αυτό θυμάμαι σαν δυσκολία) μου βγάζε την Παναγία :lol:

Shoot me αλλά στο gb δεν είχα ποτέ Mario (:

Πες μου που μένεις :P Tetris και Mario ήταν must! 

Επεξ/σία από Bourdoulas
  • Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Mistwalker είπε

Το  προηγουμενο attack of titan το ειχε παιξει κανεις;Το νεο καλο φαινεται αλλα με τα βιντεο που ειδα ο μονος λογος για να πω οτι αξιζει τα 70€ θα πρεπει να μοιαζει λιγο στο zelda.Να εχει καποιο ειδος open world δηλαδη να τρεχεις ας πουμε στα χωραφια ή να αιωρειται σαν τον spiderman με τους γαντζους και στο δρομο να βρισκεις και να σφαζεις τιτανες.

για δες εδώ

http://www.nintendolife.com/news/2018/03/video_koei_tecmo_unleashes_new_attack_on_titan_2_trailers

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

Πες μου που μένεις :P Tetris και Mario ήταν must! 

Πιτσιρικάς ήμουν, έπαιζα ότι μου έπαιρναν... Blame my parents :lol:

Είχα όμως τον προσαρμογεα οθόνης για βραδινό παιχνίδι κ όλα τα άλλα παιδάκια με κοίταζαν με θαυμασμό (:

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Το xenoblades 2 με έχει ενθουσιάσει. Συν οτι είναι ένα pure jrpg διαμάντι to game δείχνει και το τι τεχνολογικό θαύμα είναι αυτή η κονσόλα και το τι πραγματικά μπορεί να δώσει. Απίστευτα τοπιά και γενικά δείχνει την δύναμη της. Το ίδιο το game είναι όντος κάτι που πρέπει να παίξει κάποιος μετά το zelda.

• Like 2
Δημοσ.

Έχει γίνει παραγγελία η collectors και αναμένουμε. 

Επίσης για όποιον ενδιαφέρεται η limited του Fire emblem warriors από Amazon.uk βγαίνει με τα μεταφορικά στο πενηντάρικο. 

Δημοσ.

Εγω παλι την καταβρηκα με το demo του kirby. Ενταξει δεν βγαζεις και τα βρακια σου αλλα για κανενα διπλακι με την γυναικα ή το παιδι ειναι special. Βεβαια και τα 50 ευρω βαρανε στα αυτια ειναι η αληθεια...

• Like 1
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Narcos είπε

Εγω παλι την καταβρηκα με το demo του kirby. Ενταξει δεν βγαζεις και τα βρακια σου αλλα για κανενα διπλακι με την γυναικα ή το παιδι ειναι special. Βεβαια και τα 50 ευρω βαρανε στα αυτια ειναι η αληθεια...

Για local παρεα ειναι μια χαρα το παιχνιδι.Το μεγαλυτερο προβλημα πιστευω ειναι αν το παρεις για να παιζεις μονος σου εκει δεν προσφερει πολλα ασε που πολλες φορες και τιποτα να μην κανεις τα 3 npc που κουβαλας μαζι σου θα κανουν ολη τη δουλεια.Σαν solo παντως τα 60€ που θελει official τιμη για μενα δεν τα αξιζει.Αν ειχε online coop εκει αλλαζουν τα πραγματα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...