Mistwalker Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Naruto trilogy αλλο ενα game μονο digital στην Ευρωπη αλλα και Αμερικη αυτη τη φορα.Λενε για physical μονο στη Ιαπωνια.Θα ηθελα σε καθε παιχνιδι που βγαινει physical και δεν το φερνουν σε αλλη χωρα και τους αναγκαζουν να το παρουν digital σε μηχανημα τον 32gb να μην το αγοραζει κανεις ωστε να βαλουν μυαλο και αφου ηδη βγαινει physical να το δινουν σε ολες τις χωρες.
vampao Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Σήμερα κατέβασα και το demo του kirby. Αν και δεν έλεγε πολλά, να πω την αλήθεια περίμενα να μ' αρέσει λιγότερο. Επίσης γελοίος ο βαθμός δυσκολίας του.
chill Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Ποτέ δεν ήταν δύσκολο παιχνίδι το kirby. Θυμάμαι ακόμα και στο πρώτο gameboy, που το kirby έφευγε αέρα κ το robocop (sorry αυτό θυμάμαι σαν δυσκολία) μου βγάζε την Παναγία Shoot me αλλά στο gb δεν είχα ποτέ Mario (: 1
Bourdoulas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, chill είπε Ποτέ δεν ήταν δύσκολο παιχνίδι το kirby. Θυμάμαι ακόμα και στο πρώτο gameboy, που το kirby έφευγε αέρα κ το robocop (sorry αυτό θυμάμαι σαν δυσκολία) μου βγάζε την Παναγία Shoot me αλλά στο gb δεν είχα ποτέ Mario (: Πες μου που μένεις Tetris και Mario ήταν must! Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2018 από Bourdoulas 1
chek2fire Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 8 ώρες πριν, Mistwalker είπε Το προηγουμενο attack of titan το ειχε παιξει κανεις;Το νεο καλο φαινεται αλλα με τα βιντεο που ειδα ο μονος λογος για να πω οτι αξιζει τα 70€ θα πρεπει να μοιαζει λιγο στο zelda.Να εχει καποιο ειδος open world δηλαδη να τρεχεις ας πουμε στα χωραφια ή να αιωρειται σαν τον spiderman με τους γαντζους και στο δρομο να βρισκεις και να σφαζεις τιτανες. για δες εδώ http://www.nintendolife.com/news/2018/03/video_koei_tecmo_unleashes_new_attack_on_titan_2_trailers 1
chill Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 11 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Πες μου που μένεις Tetris και Mario ήταν must! Πιτσιρικάς ήμουν, έπαιζα ότι μου έπαιρναν... Blame my parents Είχα όμως τον προσαρμογεα οθόνης για βραδινό παιχνίδι κ όλα τα άλλα παιδάκια με κοίταζαν με θαυμασμό (: 1 1
Mistwalker Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Some Nintendo Switch owners' play activity information is displaying incorrectly. We are aware of the issue and we expect to have more information to share in the near future."
chek2fire Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Το xenoblades 2 με έχει ενθουσιάσει. Συν οτι είναι ένα pure jrpg διαμάντι to game δείχνει και το τι τεχνολογικό θαύμα είναι αυτή η κονσόλα και το τι πραγματικά μπορεί να δώσει. Απίστευτα τοπιά και γενικά δείχνει την δύναμη της. Το ίδιο το game είναι όντος κάτι που πρέπει να παίξει κάποιος μετά το zelda. 2
Basilisc Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Έχει γίνει παραγγελία η collectors και αναμένουμε. Επίσης για όποιον ενδιαφέρεται η limited του Fire emblem warriors από Amazon.uk βγαίνει με τα μεταφορικά στο πενηντάρικο.
Pitsifrikos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Παίδες το Axiom Verge είναι διαμάντι.Τιμηστε το οποίοι γουστάρετε metroidvania τίτλους. 1
Narcos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Εγω παλι την καταβρηκα με το demo του kirby. Ενταξει δεν βγαζεις και τα βρακια σου αλλα για κανενα διπλακι με την γυναικα ή το παιδι ειναι special. Βεβαια και τα 50 ευρω βαρανε στα αυτια ειναι η αληθεια... 1
Mistwalker Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 53 λεπτά πριν, Narcos είπε Εγω παλι την καταβρηκα με το demo του kirby. Ενταξει δεν βγαζεις και τα βρακια σου αλλα για κανενα διπλακι με την γυναικα ή το παιδι ειναι special. Βεβαια και τα 50 ευρω βαρανε στα αυτια ειναι η αληθεια... Για local παρεα ειναι μια χαρα το παιχνιδι.Το μεγαλυτερο προβλημα πιστευω ειναι αν το παρεις για να παιζεις μονος σου εκει δεν προσφερει πολλα ασε που πολλες φορες και τιποτα να μην κανεις τα 3 npc που κουβαλας μαζι σου θα κανουν ολη τη δουλεια.Σαν solo παντως τα 60€ που θελει official τιμη για μενα δεν τα αξιζει.Αν ειχε online coop εκει αλλαζουν τα πραγματα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις