Moderators Malthador Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 hours ago, zio10 said: Δεν κατάλαβα τι εννοείς να σου πω την αλήθεια... Η MS έχει τα forza motorsport, η sony έχει τα gran turismo, μια αντίστοιχη σειρά και στη nintendo εννοούσα. Ερμ, όχι. Το Forza έχει τόση σχέση με το GT, όσο το GT με το Mario Kart. Δηλαδή απολύτως καμία. Αυτό ήταν το point μου. 9 hours ago, SoFGR said: ουσιαστικο hardware upgrade πριν το 2020 χλωμο να δουμε ομως, ασε που θα ξενερωσουν οι μισοι που τρεξανε και το πηρανε μεσα στο '17 - οπως εγινε με το PS4 Pro αν και μετα καταφερανε και τους χρυσωσανε το χαπι αν κρινω απο αυτα που διαβαζω στο enternity και στο καθε enternity Δεν ξέρω τι εννοείς όταν λες «ουσιαστικό» upgrade, πάντως το 3DS XL βγήκε πριν καν το OG 3DS κλείσει ενάμιση χρόνο στην αγορά. Εύκολα το Q4 '19 θα δούμε NSw με μεγαλύτερη οθόνη και καλύτερη αυτονομία. Αν με το «ουσιαστικό» εννοείς NSw που να βγάζει περισσότερα γραφικά, ναι συμφωνώ, δεν θα το δούμε τόσο νωρίς, πιστεύω, αν και θα το ήθελα. Δεν θα ένιωθα ξενερωμένος προσωπικά, ίσα ίσα που αφενός θα μεγάλωνε η βάση χρηστών, αφού θα σταμάταγε η never-ending κλάψα περί αδύναμου H/W, αφετέρου απλά θα πούλαγα το NSw μου και θα αγόραζα το επόμενο μοντέλο αν το έκρινα απαραίτητο. Από εκεί και πέρα αυτό με το ξενέρωμα είναι σαχλό επιχείρημα. Ξενέρωσαν γιατί, επειδή κάποιοι άλλοι θα έπαιζαν τα ίδια games με αυτούς σε pesudo-4K ανάλυση, αντί για 1080p; Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά, τουλάχιστον όχι για όποιον είναι άνω των 14 ετών. Αν θα έπρεπε κάποιος να αισθάνεται ξενερωμένος είναι όποιος αγόρασε PS4 Pro, τα specs του οποίου δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ακόμα για να φτιαχτούν exclusives στο μέταλό του, λόγω του ηλίθιου (κατά τη γνώμη μου) περιορισμού της Sony να απαγορεύει τον κατακερματισμό της βάσης. Το ίδιο πράγμα που κάνει η MS με το Χ1Χ δηλαδή. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2018 από Malthador
darkmatinee Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Καλημέρα στην όμορφη παρέα! Ενδιαφέρομαι για το switch και ήθελα να ρωτήσω αν τρέχει κάπου κάποια καλή προσφορά! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
zio10 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, Malthador είπε Ερμ, όχι. Το Forza έχει τόση σχέση με το GT, όσο το GT με το Mario Kart. Δηλαδή απολύτως καμία. Αυτό ήταν το point μου. Δεν ξέρω τι εννοείς όταν λες «ουσιαστικό» upgrade, πάντως το 3DS XL βγήκε πριν καν το OG 3DS κλείσει ενάμιση χρόνο στην αγορά. Εύκολα το Q4 '19 θα δούμε NSw με μεγαλύτερη οθόνη και καλύτερη αυτονομία. Αν με το «ουσιαστικό» εννοείς NSw που να βγάζει περισσότερα γραφικά, ναι συμφωνώ, δεν θα το δούμε τόσο νωρίς, πιστεύω, αν και θα το ήθελα. Δεν θα ένιωθα ξενερωμένος προσωπικά, ίσα ίσα που αφενός θα μεγάλωνε η βάση χρηστών, αφού θα σταμάταγε η never-ending κλάψα περί αδύναμου H/W, αφετέρου απλά θα πούλαγα το NSw μου και θα αγόραζα το επόμενο μοντέλο αν το έκρινα απαραίτητο. Από εκεί και πέρα αυτό με το ξενέρωμα είναι σαχλό επιχείρημα. Ξενέρωσαν γιατί, επειδή κάποιοι άλλοι θα έπαιζαν τα ίδια games με αυτούς σε pesudo-4K ανάλυση, αντί για 1080p; Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά, τουλάχιστον όχι για όποιον είναι άνω των 14 ετών. Αν θα έπρεπε κάποιος να αισθάνεται ξενερωμένος είναι όποιος αγόρασε PS4 Pro, τα specs του οποίου δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ακόμα για να φτιαχτούν exclusives στο μέταλό του, λόγω του ηλίθιου (κατά τη γνώμη μου) περιορισμού της Sony να απαγορεύει τον κατακερματισμό της βάσης. Το ίδιο πράγμα που κάνει η MS με το Χ1Χ δηλαδή. Δεν συμφωνώ, με τα horizon μπορεί να μην έχει σχέση (δεν τα έχω παίξει), με τα motrosport παρόμοια παιχνίδια είναι.
Moderators Malthador Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 3 minutes ago, zio10 said: Δεν συμφωνώ, με τα horizon μπορεί να μην έχει σχέση (δεν τα έχω παίξει), με τα motrosport παρόμοια παιχνίδια είναι. Αν με το "παρόμοια" εννοείς ότι και τα δύο έχουν αυτοκίνητα που τρέχουν δίπλα δίπλα, οκ μαζί σου. Από εκεί και πέρα είναι η μέρα με τη νύχτα, το GT είναι arcade, το Forza είναι λες είσαι μέσα στο αυτοκίνητο σου. Και χωρίς να είμαι race-άς το έχω νιώσει. Τεσπα, άλλη κουβέντα για άλλη ώρα, δεν είναι της παρούσης. 1
zio10 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Είναι και τα δύο προς το simulation (τουλάχιστον τα παλιότερα gt, δεν έχω παίξει τα τελευταία). Τέλος πάντων, για να είμαστε on topic ένα παιχνίδι σαν το ένα ή το άλλο θα ήθελα στο switch!
Moderators Malthador Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 5 minutes ago, zio10 said: Είναι και τα δύο προς το simulation (τουλάχιστον τα παλιότερα gt, δεν έχω παίξει τα τελευταία). Τέλος πάντων, για να είμαστε on topic ένα παιχνίδι σαν το ένα ή το άλλο θα ήθελα στο switch! Ότι ξέρουμε ως ώρας για racing games είναι εδώ: 1
Daredevil Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 11 λεπτά πριν, Malthador είπε Ότι ξέρουμε ως ώρας για racing games είναι εδώ: δυστυχώς δεν είναι κάποιο σοβαρό ακόμα 1
Moderators Malthador Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Mu One | The World’s Thinnest 45W International Fast Charger Ένα από τα πιο εκνευριστικά πράγματα για όποιον θέλει να παίρνει μαζί του το NSw βόλτα στα ταξίδια του είναι ο μαμήσιος φορτιστής του που είναι τσακωμένος με τη φορητότητα και την εργονομία. Επίσης, οι περισσότεροι generic USB φορτιστές δεν χωράνε στα περισσότερα NSw cases. Μόλις εμφανίστηκε η λύση για 50 τσουχτερά ευρώ. Κρυφά έξοδα και τα λοιπά. 2
Tresorikos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Εγώ φορτίζω το switch όταν το παίρνω μαζί μου με φορτιστή του s8 plus
dekulinkgr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 https://www.resetera.com/threads/nintendo-switch-only-records-play-times-for-up-to-1-year-play-times-of-day-1-titles-are-being-reset.26842/ Δεν ξερω αν ισχυει αυτο τελικα ή ειναι καποιο glitch ή τρολαρει καποιος αλλα πραγματικα αν ισχυει ειναι κλασσικη κινηση nintendo.Δηλαδη οι 330 ωρες που εχω στο zelda απλως θα εξαφανιστουν?Βεβαια να μου πεις σιγα το πραγμα αυτο αλλα απο στιγμη που ειχε log και το wiiu και το 3ds εε τοσο δυσκολο ηταν να το εχουν dayone στο switch?
orck Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Ευκολο ειναι; Νεα εταιρια ειναι, δεν εχει την τεχνογνωσια ακομη, πρωτο συστημα φτιαχνει. Λογικα σε 30 χρονια θα μπορει να κανει κατι σωστα. (αυτη η εταιρια πρεπει να εχει δομη τυπικης μεγαλης ελληνικης εταιριας η ελληνικου δημοσιου τομεα, παιζουν συστημα μπουρδελο, ευτηχως οι καλλιτεχνικες ομαδες ειναι ελευθερες να κανουν οπως νομιζουν)
Mistwalker Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 99% πιστευω οτι καποια βλακεια εκανε η nintendo και αργοτερα με τη συνδρομη για να δικαιολογηση το 20ρικο θα πει οτι εβαλαν και game time log δεμενο στο account.1% παιζει να ειναι photoshop μιας και δεν ειδα καποια αλλη φωτο απο αλλο χρηστη. Ενα κομματι που εγραψε η γαλαζομαλουσα πλεον fail στα leaks για το smash. The game could be a “full sequel“, a “half-sequel“, or a “deluxe definitive edition port” for the Nintendo Switch. Λες και θα μπορουσε να ειναι κατι αλλο.Αν και δεν ξερω τι ακριβος εννοει με το half sequel παντως οτι ειναι για το nintendo switch θα πεσει μεσα 100%
Mazinga Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Για αλλη μια φορα η ανωτερωτητα του Wii U εναντι του Switch αποκαλυπτεται. Χαρ χαρ. 1
Mistwalker Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Το προηγουμενο attack of titan το ειχε παιξει κανεις;Το νεο καλο φαινεται αλλα με τα βιντεο που ειδα ο μονος λογος για να πω οτι αξιζει τα 70€ θα πρεπει να μοιαζει λιγο στο zelda.Να εχει καποιο ειδος open world δηλαδη να τρεχεις ας πουμε στα χωραφια ή να αιωρειται σαν τον spiderman με τους γαντζους και στο δρομο να βρισκεις και να σφαζεις τιτανες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις