Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Δεν το περίμενα από έναν in-house τίτλο. 

Βασικά η Hal είναι συνεργάτης της Ν, δεν της ανήκει κάποιο ποσοστό της εταιρίας, το ίδιο ισχύει και για την Intelligent Systems. Ελπίζω πάντως να μην τρέχει στα 30fps και το Yoshi που αναπτύσσεται σε συνεργασία με την GoodFeel, αν και κάτι μου λέει πως επίσης θα κουράζει στο single αφού και αυτό σχεδιάζεται με βάση το διπλό.

Από την άλλη υπάρχουν τα Mario Odyssey και Tropical Freeze για single...

Επεξ/σία από mansa2k
  • Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mistwalker είπε

https://nintendoeverything.com/wall-street-journal-report-nintendo-prioritizing-peripherals-over-hardware-revisions-with-the-switch/

Μακαρι να το πανε ετσι και να μην αρχισουν παλι τα απειρα revisions.

Το σωστο ειναι να σε αφηνουν σε ολα τα games να κανεις remap τα κουμπια.Δεν ξερω που βλεπουν το προβλημα και δεν το βαζουν.

Καλό αλλά μπορούμε να θεωρήσουμε δεδομένο τουλάχιστον ένα μεγάλο revision και θα το δείτε 1.5-2 χρόνια από τώρα να έρχεται. 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 minutes ago, ikaruga24 said:

Καλό αλλά μπορούμε να θεωρήσουμε δεδομένο τουλάχιστον ένα μεγάλο revision και θα το δείτε 1.5-2 χρόνια από τώρα να έρχεται. 

Του χρόνου στην Ε3 θα ανακοινώσουν το NSw Pro και θα το κυκλοφορήσουν τα X-mas. 

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 1
Δημοσ.

Συγνώμη που επαναλαμβάνομαι λιγάκι, έχουμε κανένα αγοραστή του NBA Playgrounds να μας πει καμιά γνώμη αν αξίζει το 10αρικο στην Enhanced edition?

@Mistwalker το τόλμησες τελικά?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Malthador είπε

Του χρόνου στην Ε3 θα ανακοινώσουν το NSw Pro και θα το κυκλοφορήσουν τα X-mas. 

και μετα ηρθαν οι  

treis-magoi660_0.jpg

:P 

πιο πιθανο ειναι να  ανακοινωσουνε κανα  αριστερο joycon με dpad και κανα δεξι με trigger grip και μοχλο "ακριβειας" (λολ)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θυμαμαι μια πατεντα της nintendo που εγινε leak περσι οπου εδειχνε ενα μηχανηματακι που το κουμπωνεις πισω στο dock και λεγανε οτι ισως μπουσταρει με εξτρα δυναμη το μηχανημα.Δεν ξερω αν μπορει να γινει κατι τετοιο αλλα αν υπαρχει περιπτωσει  θα ηταν καλη λυση για παραπανω δυναμη στο dock και το handheld ας μεινει οπως ειναι για να κλεισει μια 5ετια χωρις revision.

17 λεπτά πριν, bad_freddy είπε

Συγνώμη που επαναλαμβάνομαι λιγάκι, έχουμε κανένα αγοραστή του NBA Playgrounds να μας πει καμιά γνώμη αν αξίζει το 10αρικο στην Enhanced edition?

Δεν θα το παρω τελικα.Κατι μου λεει οτι δεν θα εχει διαρκεια χρονου το online που ειναι το μονο που με ενδιαφερει.Θα το αφησω στον παγο μεχρι την Ε3 μιας και ακουστηκε φημη οτι φτιαχνεται νεο αυθεντικο nba jam.

According to a report from ESPN, announcer Tim Kitzrow -- you know, the guy who coined "he's on fire!" -- is involved in a project to remake the two-on-two baller classic, NBA Jam, ahead of the game's 25th anniversary.

"I can't speak anything to the specifics, but I can tell you there is movement in the works to get it done for the 25th year," he told ESPN. "So I'm hoping that we get a remake that does justice to the original."

Επεξ/σία από Mistwalker
  • Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, SoFGR said:

και μετα ηρθαν οι  

treis-magoi660_0.jpg

:P 

πιο πιθανο ειναι να  ανακοινωσουνε κανα  αριστερο joycon με dpad και κανα δεξι με trigger grip και μοχλο "ακριβειας" (λολ)

Εύκολα όμως. Η Ν κάνει revision κάθε δύο με τρία χρόνια στα φορητά της.

Δημοσ.

κι εγω θα γουσταρα ενα upgrade γιατι εχω μπλεξει με περιεργη οθονη οπως εγραψα πιο πισω + οτι οτι καποια drops ( yiga hideout στο BOTW - bayonetta 2 δεν τρεχει  60fps  fixed -  Rocket League ειναι πρακτικα unplayable χωρις dock και περιμενω patch αυτο το μηνα μπας και ) μου σπανε τα νευρα μιας και εχω καλομαθει στο mid-high end pc gaming καμποσα χρονια τωρα. 

ουσιαστικο hardware upgrade πριν το 2020 χλωμο να δουμε ομως, ασε που θα ξενερωσουν οι μισοι που τρεξανε και το πηρανε  μεσα στο '17  - οπως εγινε με το PS4 Pro  αν και μετα καταφερανε και τους χρυσωσανε  το χαπι  αν κρινω απο αυτα που διαβαζω στο enternity και στο καθε enternity :D

Δημοσ.
3 ώρες πριν, bad_freddy είπε

Εγώ το έχω και στη τιμή της προσφοράς είναι μια χαρά το παιχνίδι (άμα φυσικά σου αρέσουν τα arcade). Online πάντως δεν έχει πολύ κόσμο... Μου έχει τύχει να περιμένω αρκετά ορισμένες μέρες.

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, SoFGR είπε

κι εγω θα γουσταρα ενα upgrade γιατι εχω μπλεξει με περιεργη οθονη οπως εγραψα πιο πισω + οτι οτι καποια drops ( yiga hideout στο BOTW - bayonetta 2 δεν τρεχει  60fps  fixed -  Rocket League ειναι πρακτικα unplayable χωρις dock και περιμενω patch αυτο το μηνα μπας και ) μου σπανε τα νευρα μιας και εχω καλομαθει στο mid-high end pc gaming καμποσα χρονια τωρα. 

ουσιαστικο hardware upgrade πριν το 2020 χλωμο να δουμε ομως, ασε που θα ξενερωσουν οι μισοι που τρεξανε και το πηρανε  μεσα στο '17  - οπως εγινε με το PS4 Pro  αν και μετα καταφερανε και τους χρυσωσανε  το χαπι  αν κρινω απο αυτα που διαβαζω στο enternity και στο καθε enternity :D

Τι περιμένεις όταν undocked είναι πιο αδύναμο ακόμα κι από το xbox360...

• Moderators
Δημοσ.
38 minutes ago, parlapipas25 said:

Τι περιμένεις όταν undocked είναι πιο αδύναμο ακόμα κι από το xbox360...

Σοβαρά; Ευτυχώς που μου το είπες, πάω να κατεβάσω το Χ360 μου από το πατάρι, να παίξω DOOM. 

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 minutes ago, Braveheart1980 said:

Για να σας δω:

Bayonetta ή Samus;

samus-vs-bayo.jpg

Τι διεστραμμένη ερώτηση είναι αυτή;

Και τις δύο ταυτόχρονα εννοείται,  κι ας είμαι μόνο θεατής! 

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, SoFGR είπε

Rocket League ειναι πρακτικα unplayable χωρις dock

Εγω με το dock δεν μπορω να παιξω. Απο τη στιγμη που βγαζω τα joycon να παιξω εχει rubber bunding lag ανεβαινει το ping.Αυτο στα 8 στα 10 online  games.Με το που βαζω τα joycon την ιδια στιγμη στον lagαρισμενο αγωνα και παιζω handheld λες και γινετε αλλο παιχνιδι εξαφανιζονται ολα τα προβληματα.Με wifi παιζω δεν ξερω αν με καλωδιο εχει διαφορα.

Για το diablo υπηρξε μια φημη οπου το ηθελε στο switch αλλα δεν μου αρεσε καθολου που ειπανε οτι θα ειναι local και οχι online.Τωρα ποσο ισχυει αγνωστο.

Επεξ/σία από Mistwalker
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...