Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συνεχίζω να παίζω αυτό τον καιρό stardew valley. Μιλάμε τρελό κόλλημα. Περνάει η ώρα και δεν το καταλαβαίνεις. Παίζω και το Golf Story. Και αυτό ένα από τα διαμαντάκια στο store του switch και φυσικά όποτε θέλω για online παίζω splatoon, arms και fifa.

Την τελευταία βδομάδα ξεκίνησα και το xenoblades. Δεν το περίμενα τόσο καλό το game. Είναι ακριβώς ότι ήθελα από ένα jrpg.

• Like 2
  • Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, maximusgr είπε

Τί εννοείς σχετικά με το  multiplayer; 

Όπως και στις άλλες κονσόλες το NSW θα προσφέρει συνδρομητική υπηρεσία από τον Σεπτέμβριο όπου επίσης θα κλειδώνει το online multiplayer. Αυτό σημαίνει πως αν θέλεις να παίξεις διαδικτυακά με άλλους παίχτες θα πρέπει αναγκαστικά να είσαι συνδρομητής. 

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, mansa2k είπε

Όπως και στις άλλες κονσόλες το NSW θα προσφέρει συνδρομητική υπηρεσία από τον Σεπτέμβριο όπου επίσης θα κλειδώνει το online multiplayer. Αυτό σημαίνει πως αν θέλεις να παίξεις διαδικτυακά με άλλους παίχτες θα πρέπει αναγκαστικά να είσαι συνδρομητής. 

Οπότε θα είναι αντικίνητρο για αγορά NSW. Γι'αυτό με μπέρδεψες, δηλαδή συμφέρει να το πάρω τώρα για να εκμεταλλευτώ δωρεάν online μέχρι το Σεπτέμβρη σωστά;  Ή κάτι δεν έχω πιάσει; :-)

Δημοσ.

Εντάξει η συνδρομή δεν είναι ανασταλτικός παράγοντας για να πάρεις την κονσόλα, με 20ε τον χρόνο κανείς δεν σώθηκε.

• Moderators
Δημοσ.
19 minutes ago, maximusgr said:

Οπότε θα είναι αντικίνητρο για αγορά NSW. Γι'αυτό με μπέρδεψες, δηλαδή συμφέρει να το πάρω τώρα για να εκμεταλλευτώ δωρεάν online μέχρι το Σεπτέμβρη σωστά;  Ή κάτι δεν έχω πιάσει; :-)

Αυτό που θέλει να σου πει είναι ότι μέχρι και το Σεπτέμβριο, όποιος ενδιαφερόταν για δωρεάν online multi-player, οι κονσόλες της Ν αποτελούσαν μονόδρομο (εφόσον τον ενδιέφεραν και τα αντίστοιχα games που θα έπαιζε multi-player). Πλέον αυτό το θετικό δεν θα υπάρχει, το online multi-player θα χρεώνεται, όπως το χρεώνουν οι άλλες εταιρείες μαζί με το τυράκι του «δωρεάν» content το οποίο το πληρώνουμε με τα λεφτά μας, αλλά ωστόσο παραμένει «δωρεάν».

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Malthador είπε

Forza και GT στην ίδια πρόταση; Ε, βάλε και το Mario Kart μέσα τότε, καλυμένος είσαι από racing και στο NSw. :P

Αξίζει, το game είναι εξαιρετικό απ' ότι έχω ακούσει, αλλά θα πρέπει να σε ενδιαφέρουν τα turn-based strategy. Ουσιαστικά είναι το μόνο bundle που αξίζει αυτή τη στιγμή, στη χειρότερη αν δεν σε ενδιαφέρει το game, το σκοτώνεις για 30-40 ευρώ και σου μένει η κονσόλα με 310-320.

Δεν κατάλαβα τι εννοείς να σου πω την αλήθεια... :)

Η MS έχει τα forza motorsport, η sony έχει τα gran turismo, μια αντίστοιχη σειρά και στη nintendo εννοούσα. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Fulgore είπε

Αν δεν αγορασεις κονσολα της Nintendo για τα παιχνιδια της Nintendo,τοτε για ποιο λογο να την αγορασεις?

Έλα τώρα και συ δεν καταλαβαίνεις καημένε μου.

Εν μέσω hype μιας τέτοιας αγοράς, θέλει να το ακούει.. ξανά.. και ξανά. :P 

@maximusgr εγώ σε καταλαβαίνω. Και ναι το ένα παιχνίδι είναι πιο άψογο απο το άλλο!

Για εμένα Zelda: BotW > Super Mario Odyssey αλλά αυτό είναι πιο υποκειμενικό και απο την μοντέρνα τέχνη. :P

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, chek2fire είπε

Συνεχίζω να παίζω αυτό τον καιρό stardew valley. Μιλάμε τρελό κόλλημα. Περνάει η ώρα και δεν το καταλαβαίνεις. Παίζω και το Golf Story. Και αυτό ένα από τα διαμαντάκια στο store του switch και φυσικά όποτε θέλω για online παίζω splatoon, arms και fifa.

Την τελευταία βδομάδα ξεκίνησα και το xenoblades. Δεν το περίμενα τόσο καλό το game. Είναι ακριβώς ότι ήθελα από ένα jrpg.

Φιλε μου το golf story ειναι αυτο που μπορεις να φτιαξεις και δικες σου πιστες; απο ετοιμες πιστες ποσες εχεις επισης ποσοι παικτες μπορουν να παιξουν ταυτοχρονα σε στυλ τουρνουα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο τωρα ειναι ηδη διαθεσιμο για κατεβασμα το demo του kirby.Αν και δεν εχω την κονσολα στα χερια για επιβεβαιωση.

Επεξ/σία από Mistwalker
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, zlave είπε

Εντάξει η συνδρομή δεν είναι ανασταλτικός παράγοντας για να πάρεις την κονσόλα, με 20ε τον χρόνο κανείς δεν σώθηκε.

Προς ενημέρωση το έγραψα κάτι που όπως φαίνεται τελικά δεν το γνώριζε το συγκεκριμένο μέλος. 

40 λεπτά πριν, zio10 είπε

Η MS έχει τα forza motorsport, η sony έχει τα gran turismo, μια αντίστοιχη σειρά και στη nintendo εννοούσα. 

Η Ν είχε κάνει κάποιες προσπάθειες κατά το παρελθόν στα racing αλλά καμία δεν απέδωσε. Και πάλι εδώ είναι επίσης θέμα έλλειψης επενδύσεων σε αύξηση ήδη υπαρχόντων ομάδων ανάπτυξης καθώς και δημιουργία νέων σε Ανατολή και Δύση.

*Πάντως μέσα στις φήμες σχετικά με τα projects της Bandai Namco στο NSW ακούστηκε και το Riiiidge Raceeer.
**Σε φουτουριστικό στυλ, αντίστοιχο του fzero, υπάρχει το Fast RMX.

@Mistwalker

Το Demo του Kirby είναι διαθέσιμο.

Επεξ/σία από mansa2k
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/28/2018 στις 5:08 ΜΜ, SoFGR είπε

2) Orzly wired gamepad + extender cable

αριστες πρωτες εντυπωσεις, περισσοτερα  οταν βαλω την κονσολα  στο dock :P 

https://imgur.com/a/3PMSs

ηρθε η κρισιμη ωρα λοιπον  :D

https://imgur.com/a/gYMNc

οι μοχλοι ειναι ικανοποιητικοι στην αισθηση, θυμιζουν αρκετα αυτους απο το μαμησιο του xbox one  

οταν ομως πηγα στο calibration απο περιεργεια, ειδα παρομοια συμπεριφορα  με αυτη που  παρατηρησε  ο κουνιστος  σε ενα αλλο third party (2:45)

δονηση υπαρχει αλλα δεν ειναι κλιμακωτη, δηλαδη στο mario odyssey ειτε βαλεις "strong" ειτε "weak" το ιδιο θα κλωτσαει.

ο σταυρος  ? αστο καλυτερα .... δεν εχω καποιο fighting προχειρο οποτε εκανα παλι το τεστ με τις πορτες στο wonderboy που ειναι  απλο και γρηγορο. 

δεν ανοιξα καμια καταλαθος οπως περναγα απο διπλα τους αλλα η αισθηση ητανε μετρια προς κακη, παιζει να ειναι χειροτερο και απο τα 4 κουμπακια στο αριστερο joy con .... 

δεν νιωθεις feedback, δεν ειναι clicky δηλαδη ουτε  στον ηχο ( αν θυμαμαι καλα ο σταυρος στο DS phat / GBA SP  εκανε και ενα "κλικ" οποτε τον πιεζες ) ουτε στην αφη ! ενα χαλι ειναι !! mushy και "φτηνο"  στον αισθηση

τα facebuttons τρωγονται, τα πισω ομως (  L1 L2 R1 R2 ) εχουν υπερβολικο travel το οποιο κατανταει ενοχλητικο ...

η λαβη ειναι σχετικα ανετη αλλα αυτο δεν σωζει την παρτιδα απο μονο του .... το controller το πηρα πιο πολυ απο περιεργεια, ηθελα να δω τι ψαρια πιανει στο mario kart/rocket league  αλλα ουτε εκει ειμουνα  ικανοποιημενος, για δευτερο-τριτο παικτη  βολευει, ο πρωτος σιγουρα θα προτιμησει  GC controller / joycons / 8bitdo pro controller, αυτο ερχεται σαν τεταρτη επιλογη και καταιδρωμενη ... 

tl;dr  για ενα 20ρικο παλευεται , οτι δινεις παιρνεις. 

ειμαι σιγουρος πως θα δουμε σοβαρες προτασεις στο μελλον ειτε απο third party ειτε απο την ιδια την μαμα Ninty, υπαρχει ενα μεγαλο κενο αναμεσα στο pro controller και τα joycon  το οποιο επιβαλλεται να καλυφθει.

το ιδανικο   χειριστηριο  θα ητανε κατι τετοιο πιστευω

QwfCtUz.jpg

το μαραφετι ειναι αυτο που λεμε "jack of all trades" !! ο σταυρος ειναι αρκετα καλος για πλατφορμακια ενω  μπορεις ταυτοχρονα  για καμποση ωρα να χρησιμοποιησεις μοχλο σε κανα  N64/GC  era game ( που ειναι αυτη η Virtual Console επιτελους ?? )  χωρις να πιανονται τα χερια σου αφου υπαρχουν  λαβες απο κατω ( σε αντιθεση με τα 8bitdo :/ )  ενω τα facebuttons ειναι αρκετα clicky και responsive στην αφη.

τελος, τα  κουμπια πισω ειναι ΚΟΥΜΠΙΑ  και οχι σκανδαλες !! ( ελεος ) του βαζεις ενα μοτερ για δονηση  + bluetooth, το βαφτιζεις "retro pro controller" και εισαι αρχοντας ! 

οσο για το extender cable, ειναι πολυ χρησιμο για οταν θες να συνδεσεις την κονσολα στο dock οπως ειναι, για παραδειγμα αμα θες να παιξεις mario kart με το που γυρισεις σπιτι με gamecube controller + usb lan adapter ( tryhard mode δηλαδης :P  )  τοτε αναγκαστικα θα πρεπει να βγαλεις το gripcase γιατι χτυπανε οι λαβες του πανω στα USB ..

ακομα και οταν   εχεις τις usb στο πλαι ελευθερες, παλι ειναι λιγο επικινδυνο  να το βαλεις στο  dock  οπως ειναι  γιατι θελει να βαλεις δυναμη και να το σπρωξεις τερμα κατω. ( tight fit που λενε και στο χωριο μου ) η SkullnCo  ειπε  μαλιστα οτι θα φτιαξει δικο της dock, αν αυτο εχει ολες τις usb στο πισω μερος και λογικη τιμη  ισως να το τιμησω  :)

Επεξ/σία από SoFGR
Δημοσ.

Ευτυχως δηλαδη που δεν εβγαλαν κανα fighting της προκοπης ακομα που να χρειαζεται αναγκαστηκα dpad.Θα περιμενω καμια καλη εκπτωση στο pro μιας και φαινεται μονοδρομος.

Το kirby ωραιο φαινεται για παρεα αλλα για ατομα που παιζουν solo και δεν εχει online δεν πιστευω να το προτιμησουν τουλαχιστον full prize.Απο την πρωτη στιγμη που εδωσε μια δυναμη μου φανηκε οτι μας εδωσαν μια ιδεα πως θα ειναι το smash απο  γραφικα και εν μερη combat system.

Δημοσ.

To demo του Kirby εμένα με έπεισε πως δεν είναι για άμεση αγορά, ίσως κάποια στιγμή αργότερα με πτώση τιμής. Τα αρνητικά που βρήκα είναι:
-30fps που δεν δικαιολογούνται για side scrolling platform σε ένα σύστημα όπως το NSW.
-Το παιχνίδι έχει σχεδιαστεί για πολλαπλό κάτι που κάνει το μονό κουραστικό. Ένιωσα ότι χάνεται η ροή με τις καρδούλες για να αλλάξουν οι εχθροί και να γίνουν φίλοι. 
-Το ίδιο ισχύει για τον τρόπο που επέλεξαν να γίνεται ο συνδυασμός των δυνάμεων, ειδικά όταν ακολουθεί και το αντίστοιχο cut scene.
-Επίσης κουράζουν και τα loadings αφού οι πίστες χωρίζονται σε κομμάτια. Βέβαια αυτό μπορεί να είναι θέμα του demo.

Οι εκδόσεις του kirby στο 3ds (deluxe, robobot) που ήταν βασισμένες στο single τις βρίσκω καλύτερες. Από την άλλη όταν κυκλοφορήσει το παιχνίδι θα υπάρχει πρόσβαση σε περισσότερο περιεχόμενο για καλύτερη αξιολόγηση.

*Κάποια στιγμή καλό είναι εκεί στην Ν να αποφασίσουν ένα στάνταρ κουμπί για το jump. Στο Splatoon είναι το B, στο Zelda μπορείς να επιλέξεις μεταξύ Β και Χ ενώ στο Mario Odyssey είναι τα Β και Α. Και ενώ έχω συνηθίσει το Β ο Kirby επιλέγει το Α... το οποίο το βρίσκω και άβολο.

• Like 4
Δημοσ.

https://nintendoeverything.com/wall-street-journal-report-nintendo-prioritizing-peripherals-over-hardware-revisions-with-the-switch/

Μακαρι να το πανε ετσι και να μην αρχισουν παλι τα απειρα revisions.

10 λεπτά πριν, mansa2k είπε

Κάποια στιγμή καλό είναι εκεί στην Ν να αποφασίσουν ένα στάνταρ κουμπί για το jump

Το σωστο ειναι να σε αφηνουν σε ολα τα games να κανεις remap τα κουμπια.Δεν ξερω που βλεπουν το προβλημα και δεν το βαζουν.

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις έπαιξα το demo του Kirby και απογοητεύτηκα. 

Αν και τα είπε και ο Mansa πιο αναλυτικά πιο πάνω, για μένα τα 30fps σε side scroller είναι deal breaker. Δεν είναι δυνατόν ολόκληρο Odyssey να τρέχει στα 60 και ένα παιχνίδι σαν το Kirby με τόσο απλοϊκά γραφικά στα μισά. 

Επίσης το animation και η κινηση των χαρακτήρων μου φάνηκε και κάτω από 30...

Για μένα άκυρο εκτός αν βγει patch. Δεν το περίμενα από έναν in-house τίτλο. 

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...