NickTG Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Λογικά θα βγάλουν. Δεν νομίζω να αφήσουν μια κατηγορία ολόκληρη έτσι. 1
maximusgr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Καλημέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι για την κονσόλα. Αξίζει η τιμή 349 σε γνωστή αλυσίδα με το Mario Rabbits; Βλέπω πως σκέτο το έχουν 339. Επίσης τί γνώμη έχεται για τα red/blue joycons; Θα μου αποσπούν την προσοχή ή είναι οκ;
Moderators Malthador Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 19 hours ago, zio10 said: Ένα racing με ποικιλία και carreer mode τόσο δύσκολο είναι να βγάλουν; Στυλ forza, gt κλπ. Forza και GT στην ίδια πρόταση; Ε, βάλε και το Mario Kart μέσα τότε, καλυμένος είσαι από racing και στο NSw. 4 minutes ago, maximusgr said: Καλημέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι για την κονσόλα. Αξίζει η τιμή 349 σε γνωστή αλυσίδα με το Mario Rabbits; Βλέπω πως σκέτο το έχουν 339. Επίσης τί γνώμη έχεται για τα red/blue joycons; Θα μου αποσπούν την προσοχή ή είναι οκ; Αξίζει, το game είναι εξαιρετικό απ' ότι έχω ακούσει, αλλά θα πρέπει να σε ενδιαφέρουν τα turn-based strategy. Ουσιαστικά είναι το μόνο bundle που αξίζει αυτή τη στιγμή, στη χειρότερη αν δεν σε ενδιαφέρει το game, το σκοτώνεις για 30-40 ευρώ και σου μένει η κονσόλα με 310-320. 1
maximusgr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, Malthador είπε Αξίζει, το game είναι εξαιρετικό απ' ότι έχω ακούσει, αλλά θα πρέπει να σε ενδιαφέρουν τα turn-based strategy. Ουσιαστικά είναι το μόνο bundle που αξίζει αυτή τη στιγμή, στη χειρότερη αν δεν σε ενδιαφέρει το game, το σκοτώνεις για 30-40 ευρώ και σου μένει η κονσόλα με 310-320. Σ'ευχαριστώ για την απάντηση. Επίσης, ποια είναι η γνώμη σου για τα χρωματιστά joycons; Ενοχλούν ή είναι ετάξει; Και θα μπορέσω να τα επαναπωλήσω αν κάποια στιγμή το βαρεθώ ή ο κόσμος θέλει τα γκρι;
Moderators Malthador Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 1 minute ago, maximusgr said: Σ'ευχαριστώ για την απάντηση. Επίσης, ποια είναι η γνώμη σου για τα χρωματιστά joycons; Ενοχλούν ή είναι ετάξει; Και θα μπορέσω να τα επαναπωλήσω αν κάποια στιγμή το βαρεθώ ή ο κόσμος θέλει τα γκρι; Πού άκουσες ότι ο κόσμος θέλει τα γκρι; Εγώ προσωπικά πούλησα τα γκρι και πήρα κίτρινα, όσο πιο κιτς τόσο πιο καλά. 2
maximusgr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, Malthador είπε Πού άκουσες ότι ο κόσμος θέλει τα γκρι; Εγώ προσωπικά πούλησα τα γκρι και πήρα κίτρινα, όσο πιο κιτς τόσο πιο καλά. Χαχα είσαι θεούλης. Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ. Α και κάτι άλλο! Γενικά μ'αρέσει πολύ η σειρά Μάριο. Κατά τη γνώμη σου το Odyssey είναι αξιόλογο παιχνίδι; Και τέλος, σκέφτομαι και το Zelda για αγορά. Το θέμα μου είναι πως μπερδεύομαι με τα open world. Βγαίνει άκρη ή θα χαθώ τελείως;
skar1983 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, maximusgr είπε Χαχα είσαι θεούλης. Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ. Α και κάτι άλλο! Γενικά μ'αρέσει πολύ η σειρά Μάριο. Κατά τη γνώμη σου το Odyssey είναι αξιόλογο παιχνίδι; Και τέλος, σκέφτομαι και το Zelda για αγορά. Το θέμα μου είναι πως μπερδεύομαι με τα open world. Βγαίνει άκρη ή θα χαθώ τελείως; zelda και mario odyssey είναι τα must για αγορά με κλειστά τα μάτια 1
maximusgr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, skar1983 είπε zelda και mario odyssey είναι τα must για αγορά με κλειστά τα μάτια Τέλεια θα κάνω καλή επένδυση!
Moderators Malthador Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 3 minutes ago, maximusgr said: Χαχα είσαι θεούλης. Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ. Α και κάτι άλλο! Γενικά μ'αρέσει πολύ η σειρά Μάριο. Κατά τη γνώμη σου το Odyssey είναι αξιόλογο παιχνίδι; Και τέλος, σκέφτομαι και το Zelda για αγορά. Το θέμα μου είναι πως μπερδεύομαι με τα open world. Βγαίνει άκρη ή θα χαθώ τελείως; Θα αγοράσεις και θα τερματίσεις και το Mario Odyssey και το BotW, κατά προτίμηση με αυτή τη σειρά. 1
maximusgr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, Malthador είπε Θα αγοράσεις και θα τερματίσεις και το Mario Odyssey και το BotW, κατά προτίμηση με αυτή τη σειρά. Πωπω πορώθηκα!!
Fulgore Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 20 λεπτά πριν, maximusgr είπε το Odyssey είναι αξιόλογο παιχνίδι; Και τέλος, σκέφτομαι και το Zelda για αγορά. Αν δεν αγορασεις κονσολα της Nintendo για τα παιχνιδια της Nintendo,τοτε για ποιο λογο να την αγορασεις? 1
orck Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Τα κόκκινα μπλε είναι πιο όμορφα εάν το πουλήσεις δεν θα έχει καμία διαφορά το χρώμα. Φυσικά να πάρεις το bundle που βρήκες είναι ότι καλύτερο υπάρχει. 1
maximusgr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, orck είπε Τα κόκκινα μπλε είναι πιο όμορφα εάν το πουλήσεις δεν θα έχει καμία διαφορά το χρώμα. Φυσικά να πάρεις το bundle που βρήκες είναι ότι καλύτερο υπάρχει. Θα το παραγγείλω αμέσως!!!
mansa2k Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, maximusgr είπε Θα το παραγγείλω αμέσως!!! Θα πρότεινα αν δεν καίγεσαι να το αποκτήσεις να περιμένεις λίγο. Κατά καιρούς η Eurobank συνεργάζεται με τον Γερμανό και άλλα καταστήματα και προσφέρει 20% επιστροφή επί των αγορών. Επίσης κατά τον Σεπτέμβριο θα ανακοινωθεί η νέα συνδρομητική υπηρεσία όπου η πρόσβαση στο online multiplayer θα είναι αναγκαστικά επί πληρωμής. Γενικώς όσο υπομονή κάνεις τόση καλύτερη εικόνα θα έχεις για το σύστημα καθώς και περισσότερες πιθανότητες για προσφορές. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από mansa2k 1
maximusgr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 7 λεπτά πριν, mansa2k είπε Θα πρότεινα αν δεν καίγεσαι να το αποκτήσεις να περιμένεις λίγο. Κατά καιρούς η Eurobank συνεργάζεται με τον Γερμανό και άλλα καταστήματα και προσφέρει 20% επιστροφή επί των αγορών. Επίσης κατά τον Σεπτέμβριο θα ανακοινωθεί η νέα συνδρομητική υπηρεσία όπου η πρόσβαση στο online multiplayer θα είναι αναγκαστικά επί πληρωμής. Γενικώς όσο υπομονή κάνεις τόση καλύτερη εικόνα θα έχεις για το σύστημα καθώς και περισσότερες πιθανότητες για προσφορές. Τί εννοείς σχετικά με το multiplayer;
Προτεινόμενες αναρτήσεις