Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

5hRrI90.jpg?1

first things things  first  ( imagine_dragons-believer.mp3 :D

1) Orzly gripcase + Lamicall stand 

δεν με βολεψε καθολου στο πιασιμο :/

ειναι ημιδιαφανο (no shit sherlock)

μπαινει ευκολα στην θηκη μεταφορας του skull n co gripacase  και ( αυτο ελειπε ) 

https://imgur.com/a/HfDqo

το stand την κανει την δουλεια του, ειχα βαρεθει να παιζω tabletop αριστερα απο το πληκτρολογιο :P 

IHquf7t.jpg ) 

FRpflio.jpg

2) Orzly wired gamepad + extender cable

αριστες πρωτες εντυπωσεις, περισσοτερα  οταν βαλω την κονσολα  στο dock :P 

https://imgur.com/a/3PMSs

θα το ποσταρω εδω μεσα μεχρι να μαλλιασει το πληκτρολογιο μου ( και του  @Malthador)  το skull&co gripcase ειδικα οταν δινουν τζαμακι  μαζι  ειναι Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΛΗΡΗΣ ΛΥΣΗ για τα λεφτα που δινεις !!

ουγκ.

Επεξ/σία από SoFGR
  • Like 7
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, bad_freddy είπε

Χμμ... Βλέπω ξανά το NBA Playgrounds στο 10άρικο... Γνώμες? Αξίζει η enhanced edition?

Ξέρω οτι το αρχικό παιχνίδι ήταν ψιλομάπα και είμαι σε δίλημμα τώρα αν πρέπει να τσιμπήσω ή να περιμένω αργότερα μεγαλύτερη έκπτωση?

Απο Νορβηγια ειναι το πιο φτηνο που θα βρεις στα 8 και κατι.Καθε φορα που μπαινει σε offer ψηνομαι να το παρω αλλα και καθε φορα που κοιταω σχολια βλεπω 1 θετικο στα 5.

Για το outlast θα ηταν καλη προσφορα που το μπερδεψα 25€ και τα 2.Αντε ας τα εκαναν 30€ αλλα 55€ που θελουν δεν πιστευω οτι αξιζουν.Στο pc το 1 το εδιναν τζαμπα ή το αγοραζεις με 2-3€ και το 2 καπου στα 18€.Ειναι ωραια παιχνιδια αλλα αφου το switch βγηκε περσι δικαιολογημενα τους πηρε κανα χρονο να φερουν το game.Παντως δυσκολα τα πληρωνεις full price αφου τα βρισκεις σε αλλο μηχανημα που εχεις πολυ πιο φτηνα.

38 λεπτά πριν, aris4me είπε

Πολύ ωραία τα αξεσουάρ, να ρωτήσω το παιχνίδι ποιο είναι γιατί μου κέντρισε το ενδιαφέρον; 

Wonder boy dragons trap

• Like 1
Δημοσ.

^

το ειχα παρει στα 13 ευρω σε sale 

btw το 8bitdo SF30   εχει οντως θεματακι με τον σταυρο, οποτε τον πιεζα με δυναμη ενω περναγα διπλα απο πορτα νομιζε οτι το πατουσα προς τα πανω και την ανοιγε απο μονο του, η pro εκδοση ( με τους μοχλους και τα ρεστα δηλαδη )  δεν μου το εχει κανει ποτε αυτο  

• Like 1
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, SoFGR είπε

Orzly wired gamepad + extender cable

Στο ειχα ρωτησει ξανα οταν εκανες την παραγγελια αλλα τωρα που το επιασες πως σου φαινεται το dpad και γενικος ολα τα κουμπια ειναι ενταξει στο πατημα;Rumble εχει τελικα;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, SoFGR είπε

η pro εκδοση ( με τους μοχλους και τα ρεστα δηλαδη )  δεν μου το εχει κανει ποτε αυτο  

Στα fighting λενε οτι συναντανε προβλημα πχ κανεις hadoken στο street fighter και αυτο βαζει καμια εντολη παραπανω.Τωρα ισως και να ηταν καποια παρτιδα που ειχε προβλημα γιατι διαβασα οτι στα νεα pro controller εχουν αλλαγμενο serial number(ετσι νομιζω το λενε ή κατι παρομοιο)και λενε οτι εχει φτιαχτει ή ελαττωθει υπερβολικα.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Mistwalker είπε

Απο Νορβηγια ειναι το πιο φτηνο που θα βρεις στα 8 και κατι.Καθε φορα που μπαινει σε offer ψηνομαι να το παρω αλλα και καθε φορα που κοιταω σχολια βλεπω 1 θετικο στα 5.

To εχω παρει το playgrounds στα 10 ευρω εδω και 2 μηνες περιπου. Ειναι πολυ καλο. Σαν το ΝΒΑ Jam αλλα με πολυ καλυτερα γραφικα-κινηση και παικτες (εχει ολους τους συγχρονους αστερες και παρα πολους βετερανους). Παιζουν μαζι μεχρι 4 παικτες και εχει πολυ πλακα. εχει και online. δεν ξερω απο που απορεουν τα ρνητικα σχολια. Στα 8,5 ή 10 ευρω ειναι σουπερ επιλογη

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, asikis είπε

To εχω παρει το playgrounds στα 10 ευρω εδω και 2 μηνες περιπου. Ειναι πολυ καλο. Σαν το ΝΒΑ Jam αλλα με πολυ καλυτερα γραφικα-κινηση και παικτες (εχει ολους τους συγχρονους αστερες και παρα πολους βετερανους). Παιζουν μαζι μεχρι 4 παικτες και εχει πολυ πλακα. εχει και online. δεν ξερω απο που απορεουν τα ρνητικα σχολια. Στα 8,5 ή 10 ευρω ειναι σουπερ επιλογη

Απο κοσμο πως το βλεπεις;Βρισκει γρηγορα ματσακια;Εμενα ποιο πολυ το online κομματι με ενδιαφερει γιατι το offline απο nba jam μεχρι και σε arcade κλονους ηταν easy mode και το local μου ειναι αδιαφορο.Τα 2 dlc ειναι αναγκαστηκα να τα παρεις η ειναι αδιαφορα;και αν θυμαμαι καλα για τους παιχτες πληρωνεις real money για να τους ξεκλειδωσεις ή και με ingame money;

Δημοσ.

Online βρισκει σε 1-2 λεπτα μαξ. Μπορεις να επιλεξεις επιπεδο δυσκολιας αν θυμαμαι καλα. Παικτες ξεκλειδωνει οσο παιζεις τουρνουα σε ολο τον κοσμο. Κερδιζεις καποιους ποντους που μεταφραζονται σε καρτες παικτων, 5 καθε φορα. Εγω επαιξα σε ολες τις πολεις τα τουρνουα και μου εχει δωσει εναν καρο παικτες. 

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Mistwalker είπε

Καθε φορα που μπαινει σε offer ψηνομαι να το παρω αλλα και καθε φορα που κοιταω σχολια βλεπω 1 θετικο στα 5.

Ακριβώς αυτό παθαίνω κάθε φορά κι εγώ...

Πάντως τουλάχιστόν στο Steam τα πράγματα απο κόσμο δεν είναι και τόσο θετικά με.. 5 άτομα online και 8 άτομα μηνιαίο μέσο όρο...

Το πρόβλημα μου βασικά δεν είναι τόσο το 10αρικο, οσο το προαίσθημα οτι λόγω (μη) πωλήσεων και δραστηριότητας θα το δούμε σύντομα σε κανένα bundle μάζι με άλλα 4-5 παιχνίδια στο τάληρο. 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, bad_freddy είπε

Ακριβώς αυτό παθαίνω κάθε φορά κι εγώ...

Πάντως τουλάχιστόν στο Steam τα πράγματα απο κόσμο δεν είναι και τόσο θετικά με.. 5 άτομα online και 8 άτομα μηνιαίο μέσο όρο...

Το πρόβλημα μου βασικά δεν είναι τόσο το 10αρικο, οσο το προαίσθημα οτι λόγω (μη) πωλήσεων και δραστηριότητας θα το δούμε σύντομα σε κανένα bundle μάζι με άλλα 4-5 παιχνίδια στο τάληρο. 

Το ειχαν bundle μαζι με το νεο τους game το shaq fu remaster.Στο release ηταν η χειροτερη εκδοση full προβληματικη και αργουσαν υπερβολικα τα updates.Σαν συγνωμη θα δωσουν το shaq fu remaster δωρεαν για οποιον το πηρε τους πρωτους 2 μηνες αν θυμαμαι καλα.

Δημοσ.
5 hours ago, zio10 said:

Ένα racing με ποικιλία και carreer mode τόσο δύσκολο είναι να βγάλουν; 

Στυλ forza, gt κλπ.

Προς το παρόν μόνο το Gear Club. 

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...