zio10 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Μακάρι να το κάνουν αυτό. Εγώ είμαι full υπέρ να τρέχει android και να υποστηρίζει out-of-the-box day one τα android games του Play Store. Και να έχεις αυτομάτως controller support. In other news, με χαροποιεί απίστευτα ένα Nintendo φορητό που να φοράει Tegra SoC. Tremendous news. Συν του ότι θα είναι σχετικά εύκολο το DS/3DS BC με τέτοιο τσιπάκι. Επίσης, το price point πέφτει αισθητά σε ένα τέτοιο concept έναντι μιας home console. Νομίζω είσαι από τους λίγους που βλέπουν θετικά κάτι τέτοιο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Νομίζω είσαι από τους λίγους που βλέπουν θετικά κάτι τέτοιο! Κατ' αρχάς δεν είμαι από τους λίγους, μπορείς να ρίξεις μια ματιά στα comments του eurogamer και να το επιβεβαιώσεις. Έπειτα σε αυτά που σχολίασα, που διαφωνείς; - Αν (τεράστιο «αν») μπορεί να τρέξει Play Store apps ξεκινάμε day one με τεράστια βιβλιοθήκη. Το μεγάλο πρόβλημα των android games είναι ότι σπάνε μπάλες τα touch controls. Άρα ήδη το λύνουμε αυτό. -Το DS/3DS BC νομίζω ότι είναι σχετικά εύκολο από ARM σε Tegra. Γενικά, προστίθενται άπειροι τίτλοι στο ΝΧ, αν έχει τέτοιου είδους BC. -Για την τιμή δεν φαντάζομαι να διαφωνείς. Εκεί που μιλούσαμε για 300 ή 400 ευρώ, πέφτουμε αυτομάτως στα 200 maximum. Δεν θα μπορούν να πουλήσουν φορητό σύστημα στην τιμή ενός PS4. - Τέλος, για το Tegra SoC δεν μπορώ να σε πείσω, δυστυχώς, αν δεν το έχεις δοκιμάσει ο ίδιος. Είχα το πρώτο Nexus 7 και τώρα έχω το πρώτο MiPad, η Nvidia κάνει θαύματα στα SoC's της, για μένα ξεπερνάει όλον τον ανταγωνισμό. Απορώ πως γίνεται κάποιος να ΜΗΝ το βλέπει θετικά! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Μην πιστεύετε τίποτε ακόμα παιδιά. Η αλήθεια θα εμφανιστεί κάπου σε κάνα δίμηνο. Εχεις δει την σημερινη ημερα οτι φημη βγαινει leak να ειναι ψεμα??.Επιπλεον δεν βγηκε και απο κανα σαιτ της πλακας.+οτι αναφερει και για παρουσιαση του μεσα στον σεπτεμβριο.Μακαρι να κανω εγω λαθος στην τελικη αλλα αυτο που παει να κανει η νιντεντο δεν με πολυενθουσιαζει γενικως. Κατ' αρχάς δεν είμαι από τους λίγους, μπορείς να ρίξεις μια ματιά στα comments του eurogamer και να το επιβεβαιώσεις. Έπειτα σε αυτά που σχολίασα, που διαφωνείς; - Αν (τεράστιο «αν») μπορεί να τρέξει Play Store apps ξεκινάμε day one με τεράστια βιβλιοθήκη. Το μεγάλο πρόβλημα των android games είναι ότι σπάνε μπάλες τα touch controls. Άρα ήδη το λύνουμε αυτό. -Το DS/3DS BC νομίζω ότι είναι σχετικά εύκολο από ARM σε Tegra. Γενικά, προστίθενται άπειροι τίτλοι στο ΝΧ, αν έχει τέτοιου είδους BC. -Για την τιμή δεν φαντάζομαι να διαφωνείς. Εκεί που μιλούσαμε για 300 ή 400 ευρώ, πέφτουμε αυτομάτως στα 200 maximum. Δεν θα μπορούν να πουλήσουν φορητό σύστημα στην τιμή ενός PS4. - Τέλος, για το Tegra SoC δεν μπορώ να σε πείσω, δυστυχώς, αν δεν το έχεις δοκιμάσει ο ίδιος. Είχα το πρώτο Nexus 7 και τώρα έχω το πρώτο MiPad, η Nvidia κάνει θαύματα στα SoC's της, για μένα ξεπερνάει όλον τον ανταγωνισμό. Απορώ πως γίνεται κάποιος να ΜΗΝ το βλέπει θετικά! Δεν θα τρεχει αντροιντ λειτουργικο βαση και των σημερινων φημων(οπωτε μαλλον αυτο το ξεχναμε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaralas Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Προσωπικα το περιμενα και το προτιμω απο μια ακομα κονσολα. Απειρες φορες ειπα μεσα μου να μπορουσα να παιξω monster hunter σε μεγαλη οθονη! Το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι το leak λεει οτι δεν θα ειναι συμβατο με τα games του 3ds.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 spartan ειναι φημη ακομα , αν και θεωρω και γω οτι εχει καλες βασεις διοτι απο την πρωτη στιγμη αναφερθηκε οτι θα ναι φορητη κονσολα με δυνατοτητες συνδεσεις σε μεγαλη οθονη.Παρολα αυτα και μενα δε με ξενιζει η κινηση της νιντεντο, ειναι η αναμενομενη.Θα δειξει τι θα παιξει τον σεπτεμβριο.Η νιντεντο δειχνει οτι δε παει με τα νερα των μεγαλων, χαραζει τη δικη της πορεια με τις δικες της επιλογες , καλες η κακες.Εχει μια βαση πλεον ετοιμη να την στηριξει, μας αρεσει δεν μας αρεσει. Απλα θεωρω πως αν συνεχισει ετσι και χασει την βαση της που ειμαστε εμεις οι 25-30 και 30-40 χρονων γενια , τελειωσε..Πουλαει νοσταλγια και φαινεται απο τις κινησεις της.Οι νεοι δε προλαβαν τιποτα το σπουδαιο περαν του wii sports , γιατι ηδη απο τοτε ασχετα αν το wii ξεπουλησε τα παιχνιδια του κατα μεσο ορο ειναι δευτερο-τριτες επιλογες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Εχεις δει την σημερινη ημερα οτι φημη βγαινει leak να ειναι ψεμα??.Επιπλεον δεν βγηκε και απο κανα σαιτ της πλακας.+οτι αναφερει και για παρουσιαση του μεσα στον σεπτεμβριο.Μακαρι να κανω εγω λαθος στην τελικη αλλα αυτο που παει να κανει η νιντεντο δεν με πολυενθουσιαζει γενικως. Απειρα τέτοια έχει κάνει το συγκεκριμένο site. Μην ψαρώνεις. Μην πιστεύετε τίποτα. Η ίδια η Ν είπε για Μάρτη 2017 ως στόχο κυκλοφορίας και κάπου μέσα στο φθινόπωρο για αποκάλυψη της κονσόλας. Οπότε υπομονή παιδιά, λίγο έμεινε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Κατ' αρχάς δεν είμαι από τους λίγους, μπορείς να ρίξεις μια ματιά στα comments του eurogamer και να το επιβεβαιώσεις. Έπειτα σε αυτά που σχολίασα, που διαφωνείς; - Αν (τεράστιο «αν») μπορεί να τρέξει Play Store apps ξεκινάμε day one με τεράστια βιβλιοθήκη. Το μεγάλο πρόβλημα των android games είναι ότι σπάνε μπάλες τα touch controls. Άρα ήδη το λύνουμε αυτό. -Το DS/3DS BC νομίζω ότι είναι σχετικά εύκολο από ARM σε Tegra. Γενικά, προστίθενται άπειροι τίτλοι στο ΝΧ, αν έχει τέτοιου είδους BC. -Για την τιμή δεν φαντάζομαι να διαφωνείς. Εκεί που μιλούσαμε για 300 ή 400 ευρώ, πέφτουμε αυτομάτως στα 200 maximum. Δεν θα μπορούν να πουλήσουν φορητό σύστημα στην τιμή ενός PS4. - Τέλος, για το Tegra SoC δεν μπορώ να σε πείσω, δυστυχώς, αν δεν το έχεις δοκιμάσει ο ίδιος. Είχα το πρώτο Nexus 7 και τώρα έχω το πρώτο MiPad, η Nvidia κάνει θαύματα στα SoC's της, για μένα ξεπερνάει όλον τον ανταγωνισμό. Απορώ πως γίνεται κάποιος να ΜΗΝ το βλέπει θετικά! Δεν μου λέει τίποτα προσωπικά να τρέχει android apps και δεν ξέρω πόσους αγοραστές μπορεί να κερδίσει μ'αυτό (αν γίνει τελικά). Για την τιμή συμφωνώ ότι πρέπει να είναι προσιτή γιατί θα προσπαθήσει να μπει ανάμεσα σε δύο καθιερωμένους πλέον αντιπάλους...(και πολύ περισσότερους από δύο αν ισχύει αυτό με το android). Tegra δεν έχω δοκιμάσει, αλλά αν είναι όπως λένε αρκετά πιο αδύναμο από τις άλλες δύο κονσόλες δεν το βρίσκω και τόσο εντυπωσιακό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι το leak λεει οτι δεν θα ειναι συμβατο με τα games του 3ds.. Τα rumors (δεν τα θεωρώ leaks, προσωπικά) αναφέρουν ότι δεν θα έχει BC, εννοώντας με το Wii U. Αν ισχύει το SoC που αναφέρθηκε, τότε το ΝΧ θα μπορεί να τρέξει τα DS/3DS games ακόμα και με brute force. Το κινητό μου ήδη τρέχει DS games. Δεν μου λέει τίποτα προσωπικά να τρέχει android apps και δεν ξέρω πόσους αγοραστές μπορεί να κερδίσει μ'αυτό (αν γίνει τελικά). Το πιθανότερο είναι πως ΔΕΝ θα ισχύει αυτό με το android. Προσωπική μου επιθυμία θα ήταν να ίσχυε. Μπορεί να μην κέρδιζε σε αγοραστές per se, αλλά θα κέρδιζε σε βιβλιοθήκη. Θα είχε day one τίτλους της Square-Enix, τα GTA κλπ, χωρίς κόπο. Εγώ προσωπικά το βρίσκω στα υπέρ αυτό. Εάν υπολογίσουμε στην εξίσωση το πόσο σκατά OS's φτιάχνει η Ν, δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον λόγο να ΜΗΝ πάνε σε μία έτοιμη λύση. Tegra δεν έχω δοκιμάσει, αλλά αν είναι όπως λένε αρκετά πιο αδύναμο από τις άλλες δύο κονσόλες δεν το βρίσκω και τόσο εντυπωσιακό. Το X1 συγκριτικά με τα chips των άλλων κονσολών είναι μεν πιο αδύναμο (βέβαια μια χαρά μπορεί να τρέχει 1080p60 games και να παίζει 4Κ videos), αλλά μην ξεχνάς ότι μιλάμε για φορητό σύστημα (αν ισχύουν τα rumors). Συν του ότι για το ΝΧ φημολογείται το X2 chip, που λογικά θα ανακοινωθεί στις 22 Αυγούστου (αν και δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορεί να έχει μπει σε mass production το Μάρτιο). Λογικά το Χ2 θα είναι κοντά στα twins. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2016 από Malthador 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Το X1 συγκριτικά με τα chips των άλλων κονσολών είναι μεν πιο αδύναμο (βέβαια μια χαρά μπορεί να τρέχει 1080p60 games και να παίζει 4Κ videos), αλλά μην ξεχνάς ότι μιλάμε για φορητό σύστημα (αν ισχύουν τα rumors). Συν του ότι για το ΝΧ φημολογείται το X2 chip, που λογικά θα ανακοινωθεί στις 22 Αυγούστου (αν και δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορεί να έχει μπει σε mass production το Μάρτιο). Λογικά το Χ2 θα είναι κοντά στα twins. Να προσθέσω και αυτό το video για να ξέρουμε για τι πράγμα μιλάμε, όταν αναφερόμαστε στα SoC's της Nvidia: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mansa2k Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Προσωπικά θα προτιμήσω να περιμένω τις επίσημες ανακοινώσεις. Η άποψη μου είναι γνωστή από το άρθρο στην υπογραφή μου. Θεωρώ μάλιστα τις φήμες του eurogamer μπαρούφες και εάν τελικά ισχύουν θα δεχτώ πρόθυμα τα ψηφιακά πυρά σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ren_of_Heavens Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Η Nintendo πλέον έχει καταλάβει ότι δεν μπορεί να ακολουθήσει τους συμβατικούς ρυθμούς των άλλων 2 κολοσσών και ευτυχώς χαράζει την δική της πορεία. Το βήμα που σκοπεύει να κάνει αν οι φήμες βγουν αληθινές είναι θετικό και είμαι σίγουρος ότι θα επιτύχει. Οι κλασσικές φόρμες που θέλουν οι hardcore fans τύπου GameCube, Wii U απέδειξαν ότι αυτό το στυλ δεν της πάει και καλά κάνει που ψάχνεται και προσφέρει νεωτερίστικες ιδέες όπως με το Wii και το DS. Έτσι θέλω να βλέπω την Nintendo και δεν πιστεύω ότι υπάρχει άλλος δρόμος. Για τους fans της Nintendo που ανησυχούν, να μην ξεχνούν ότι οι πολλές πωλήσεις θα φέρουν και τους τίτλους που αγαπάμε στην κονσόλα. Το Wii, το DS, 3DS έχει μπόλικους τίτλους με την μαγεία της Nintendo μέσα στο τσουβάλι με τα υπόλοιπα ''παιχνιδάκια''. Η ουσία για εμάς του πιο παραδοσιακούς gamers είναι να έχουμε αρκετούς τέτοιους τίτλους ανεξάρτητα τον αριθμό των απλοϊκών παιχνιδιών αν η πορεία της καινούριας κονσόλας παραλληριστεί με εκείνη του Wii. Μπορεί να μην αρέσει σε πολλούς αλλά η Nintendo άκουσε το hardcore κοινό και έφτιαξε το Wii U αντί να ακολουθήσει τον εαυτό της και να προτιμήσει μια λογική συνέχεια με όλες τις βελτιώσεις/προσθήκες αλα Wii 2. Η Nintendo ξέρει να πιάνει τον παλμό της αγοράς όταν κάνει τα δικά της και προσφέρει φρέσκα πράγματα στην βιομηχανία. Η Nintendo δεν θέλει και δεν μπορεί να μπει στο τρυπάκι που έχουν μπει MS και Sony που οδηγούν το gaming στα ωραία, κλασσικά μεν αλλά αρκετά stellar μονοπάτια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Μωρέ μια χαρά μπορεί να μπει σε "συμβατικά" μονοπάτια, δεν θέλει όμως. Τι πιο εύκολο άλλωστε; Διαλέγεις ένα δυνατό τσιπάκι, φτιάχνεις ένα συμβατικό controller, ακολουθείς τις πολιτικές των άλλων και viola, έτοιμη. Οπως είπες όμως το να μπει και να γίνει η τρίτη σε μια κατηγορία που παραδοσιακά δεν σηκώνει πάνω από δυο είναι αυτοκτονία για την ίδια. Προτιμώ να δω κάτι άλλο και ας μην είναι στην τελική της αρεσκείας μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Η Nintendo προφανως ελπιζει να κανει πωλησεις με το nx που θα φτανουν τα φορητα της (αλλωστε ολοι θα το δουνε σα την καινουργια φορητη της Nintendo) και μαζι να πιασει και αυτους που θελουν να παιζουν και στην τηλεοραση τους.Το θεμα ειναι οτι σαν φορητο θα θεωρειται πανισχυρο αλλα ως σταθερο θα ειναι αδυναμο.Δε ξερω ακομα τα specs οποτε κανω εικασιες.Θα ηθελα να δω την αντιμετωπιση των εταιριων σε ενα τετοιο project.Σαν ιδεα δεν ειναι ασχημη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 For your consideration... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Η Nintendo προφανως ελπιζει να κανει πωλησεις με το nx που θα φτανουν τα φορητα της (αλλωστε ολοι θα το δουνε σα την καινουργια φορητη της Nintendo) και μαζι να πιασει και αυτους που θελουν να παιζουν και στην τηλεοραση τους.Το θεμα ειναι οτι σαν φορητο θα θεωρειται πανισχυρο αλλα ως σταθερο θα ειναι αδυναμο.Δε ξερω ακομα τα specs οποτε κανω εικασιες.Θα ηθελα να δω την αντιμετωπιση των εταιριων σε ενα τετοιο project.Σαν ιδεα δεν ειναι ασχημη. Αυτό ακριβώς. Να δούμε πως θα το διαχειριστεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις