greed Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Εγω δεν ειχα ποτε desync απο day one. Μονο μια φορα μου εκανε κολπα που ειχα 4 συσκευες bluetooth ενεργες. εκει σαν να καθυστερουσαν λιγο. Δεν ξερω αν την εκανε τη λαλακια βεβαια το pc. fulgore η ζωη ειναι πολυ μικρη για να περιμενεις.. ορμα και αν σου κατσουν με προβλημα η cd media ειναι αψογη.
Mistwalker Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Μπαινεις στο site φτιαχνεις φορμα σου απαντανε αν το δεχτουν με mail οτι θα περασει courier να το παραλαβη.Αν εισαι εκτος Αθηνας ενα 10ημερο πιστευω ειναι στανταρακι για απλο προβλημα. Για το βουητο με τα ακουστηκα δεν μου ακουγεται σωστο κατι τρεχει.Για το ανεμιστηρακι και μενα το κανει καμια φορα οταν το ανοιγω και μπαινω στο game.Δεν νομιζω οτι ειναι προβλημα αυτο.Το βλεπω οπως οταν ανοιγεις το pc και τα ανεμιστηρακια δινουν ενα δυνατο θορυβο εκινησης.Ρωτα κιολας τη cdmedia για σιγουρια τι θα σου πουν αφου θα στειλεις κατι μην κανεις διπλο κοπο. Με τα ηλεκτρονικες συσκευες οσο και να περιμενεις παντα υπαρχει η περιπτωση να υπαρχει προβλημα σε καποιες παρτιδες.Το θετικο ειναι οτι στο φτιαχνουν τζαμπα για 2 χρονια με εγγυηση.
chek2fire Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, dekulinkgr είπε Παιδια επειδη θα στειλω το αριστερο joycon για επισκευη λογω desynch στην cdmedia να ρωτησω καποια πραγματα μηπως στειλω και το switch: Οταν βαζω ακουστικα συνηθως ακουγεται εντονα ενα βουητο.Συμβαινει και σε αλλους? Επισης το ανεμιστηρακι κανει ενα παραξενο θορυβο μονο οταν ανοιγω το switch και μονο για λιγο.Μετα απο λιγο ειναι μια χαρα. ναι συμβαίνει γενικά αυτό με το βουητό. Αν και πλέον δεν το προσέχω να πω την αλήθεια αρκετές φορές όταν παίζω για ώρες με ακουστικά και τα ανεμηστηράκια πάνε σε full mode και ακούγετε. Γενικά όταν παίζουν οι ανεμιστήρες κάνουν θόρυβο και τους ακούς.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 14 ώρες πριν, sils είπε Εχει παρει κανεις το toki tori2 ? Λεει Τιποτα? είναι λίγο meh.. έχει ενα ενδιαφέρον, για 10 που το είχαν κάτι γίνεται, για παραπάνω όχι..
Pitsifrikos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Φανταστικό δείχνει.Διπλο με την κοπέλα θα παιχτεί γιατί όλο γκρινιάζει που παίζω μόνος.
SoFGR Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 10 ώρες πριν, dekulinkgr είπε Παιδια επειδη θα στειλω το αριστερο joycon για επισκευη λογω desynch στην cdmedia να ρωτησω καποια πραγματα μηπως στειλω και το switch: Οταν βαζω ακουστικα συνηθως ακουγεται εντονα ενα βουητο.Συμβαινει και σε αλλους? Επισης το ανεμιστηρακι κανει ενα παραξενο θορυβο μονο οταν ανοιγω το switch και μονο για λιγο.Μετα απο λιγο ειναι μια χαρα. το βουητο φτιαχνεται με αλλαγη ταμπλετας, εμενα μου ελεγε ο τεχνικος οταν παρελαβε οτι δεν μπορει να το ακουσει ..... με ψειρες ητανε αρκετα εντονο, ενω με full size headphones ακομα και 32ohm δεν υπηρχε θεμα. θα σου αλλαξουν την ταμπλετα αλλα μπορει να μην σου αρεσει μετα η οθονη στη καινουργια ! μπορει να εχει διαφορετικη θερμοκρασια στα χρωματα απο αυτη που εχεις συνηθισει η/και υπερβολικο bleed ... εμενα μου εκατσε μια περιεργη που αλλαζει ευκολα η θερμοκρασια απο μονη της και πρεπει να εχω την φωτεινοτητα στο τερμα για να μην παιρνει ροζ τονους το ασπρο .... στη day1 ητανε ολα τελεια αλλα ειχα βουητο :/ btw το βουητο με docked κονσολα ΔΕΝ το αποφευγεις ! 1
Tresorikos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Εγώ δόξα τω Θεω ούτε βουητό έχω ούτε ανεμιστήρες έχω ακούσει μετά από ώρες.. Μια ψιλοκαθυστερηση βλέπω όταν πατάω να ανάψει η οθόνη από sleep Mode τπτ σημαντικό
Mistwalker Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 25 λεπτά πριν, Tresorikos είπε Μια ψιλοκαθυστερηση βλέπω όταν πατάω να ανάψει η οθόνη από sleep Mode τπτ σημαντικό Η καθυστερηση ειναι επειδη πρωτα κανει sync το joycon.Γενικος το χειμωνα μην περιμενεις να ακους τον ανεμιστηρα ειναι ησυχος κοιματε,το καλοκαιρι με τις ζεστες ξεσαλωνει. Για το kirby λενε οτι στις 4 Μαρτιου μπορει να δωσουν demo. 1
Tresorikos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 37 λεπτά πριν, Mistwalker είπε Η καθυστερηση ειναι επειδη πρωτα κανει sync το joycon.Γενικος το χειμωνα μην περιμενεις να ακους τον ανεμιστηρα ειναι ησυχος κοιματε,το καλοκαιρι με τις ζεστες ξεσαλωνει. Για το kirby λενε οτι στις 4 Μαρτιου μπορει να δωσουν demo. Θα ήθελα όλα τα η τα περισσότερα παιχνίδια να δίνει σε demo! Δεν μπορεί το! Fifa και το nba 2k18 να δίνουν ντεμο στο ps4 κ στο switch τπτ. Ίδιες εταιρίες άλλη πολιτική... Όπως εδωσαν το outlast χωρίς να πούνε κάτι ελπίζω να δώσουν κιαλλα όπως mario bros γκουχου γκουχου 1
Mistwalker Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Η ΕA ειναι για το αναθεμα στο ps4 εδωσε οπως ειπες demo αλλα εκανε και καλο marketing και τα σαΐνια για το switch οχι μονο δεν εδωσαν demo αλλα ουτε το game δεν το τροφοδοτησαν στην αγορα.Ειχε γινει χαμος απο παραπονα που δεν μπορουσαν στην Αγγλια να το βρουν για να το αγορασουν ηταν πολυ λιγα τα κομματια. Για το outlast λαθος εγραψα πιο πριν.Ειναι μονο το 1 με τα dlc.Καταλαβα λαθος απο την πρωτη ανακοινωση που εκαναν οτι θα ηταν full packet 1-2 με dlc
Moderators Malthador Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Η ΕΑ έχει κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια για να ΜΗΝ πουλήσει το FIFA στο NSw. Δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ως παράδειγμα για τίποτα. ---------------------- There’s Set To Be A LEGO 3-In-1 Pack For Nintendo Switch Επειδή έψηνα το Ninjago για το γιο μου, μόλις είδα αυτή την είδηση και το έβαλα στην αναμονή. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2018 από Malthador 1
zio10 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ένα racing με ποικιλία και carreer mode τόσο δύσκολο είναι να βγάλουν; Στυλ forza, gt κλπ. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2018 από zio10
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 29 λεπτά πριν, Mistwalker είπε Η ΕA ειναι για το αναθεμα στο ps4 εδωσε οπως ειπες demo αλλα εκανε και καλο marketing και τα σαΐνια για το switch οχι μονο δεν εδωσαν demo αλλα ουτε το game δεν το τροφοδοτησαν στην αγορα.Ειχε γινει χαμος απο παραπονα που δεν μπορουσαν στην Αγγλια να το βρουν για να το αγορασουν ηταν πολυ λιγα τα κομματια. Για το outlast λαθος εγραψα πιο πριν.Ειναι μονο το 1 με τα dlc.Καταλαβα λαθος απο την πρωτη ανακοινωση που εκαναν οτι θα ηταν full packet 1-2 με dlc Το outlast 2 απο οτι ειδα στ eshop βγαίνει 27 Μαρτίου. Και μολις εχθες το αγορασα για PC. Αλλιως θα περίμενα για Switch αν το ηξερα.
bad_freddy Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Χμμ... Βλέπω ξανά το NBA Playgrounds στο 10άρικο... Γνώμες? Αξίζει η enhanced edition? Ξέρω οτι το αρχικό παιχνίδι ήταν ψιλομάπα και είμαι σε δίλημμα τώρα αν πρέπει να τσιμπήσω ή να περιμένω αργότερα μεγαλύτερη έκπτωση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις