DJTaurus Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Black Panther Director Is A Big Fan Of Nintendo Switch
ikaruga24 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 5 ώρες πριν, Deghinsea είπε Εγώ θεωρώ απίθανο να κυκλοφορήσουν Metroid Prime 4 και Bayonetta 3 φέτος. Από βαριά χαρτιά, το πιο πιθανό είναι να κυκλοφορήσει ένα online based παιχνίδι το Σεπτέμβριο για να σπρώξει συνδρομές (λογικά Smash) και μετά βλέπω pokemon το Νοέμβριο. Το μόνο που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι μέχρι τώρα το πιο μεγάλο όνομα της nintendo για φέτος είναι το main line Fire Emblem παιχνίδι. Αυτό δεν σημαίνει ότι ίσως δεν έχουμε και καμιά άλλη έκπληξη. Σε αυτό που λες για το Metroid Prime 4 συμφωνώ και εγώ αλλά όχι για το Bayo 3. Το Bayo 3 το θεωρώ αρκετά πιθανό να το δούμε φέτος.
Deghinsea Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Α ναι. Το είχα ξεχάσει το Fire Emblem. Παίζει να είναι ο τίτλος του Οκτωβρίου.
Giorgos216 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Παίδες θέλω τη γνώμη σας: Προτιμάτε τα φυσικά ή τα ψηφιακά παιχνίδια για το Nintendo Switch;
orck Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Φυσικα τις φυσικες εκδοσεις. Και εαν αναγκαστω σε ψηφιακες θα προσπαθησω να μην τους δωσω ουτε ενα ευρω, οσο με περνει με πειρατικα, γιατι αισθανομαι οτι το πανε προς τα εκει, αγνοωντας τι θελουμε εμεις. 1
bad_freddy Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, orck είπε Φυσικα τις φυσικες εκδοσεις. Και εαν αναγκαστω σε ψηφιακες θα προσπαθησω να μην τους δωσω ουτε ενα ευρω, οσο με περνει με πειρατικα, γιατι αισθανομαι οτι το πανε προς τα εκει, αγνοωντας τι θελουμε εμεις. Σαν γενική ιδέα υποστήριξης του φυσικού ΄παιχνιδιού με κουτάκια, συλλογές κλπ συμφωνώ απόλυτα αν και μετά απο τόσα χρόνια στο PC gaming (προηγούμενη κονσόλα το Wii) τώρα με το Switch κατάλαβα πόσο μας έχει κακομάθει το Steam με την ευκολία του Digital όταν συγκρίνω την "ταλαιπωρία - βαρεμάρα" του βάλε-βγάλε κασετάκια κλπ. vs πόσο εύκολα μπορώ να αρχίσω να παίζω SMO & Bayonetta που τα εχω digital... Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2018 από bad_freddy
mansa2k Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Capcom Ultra Street Fighter II Game Switch στα 20 ευρόπουλα στον Κωτσόβολο για όποιον ενδιαφέρεται. Το ίδιο και για το άθλιο monopoly (από όσα έχω διαβάσει) της Ubisoft. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2018 από mansa2k 2
Mistwalker Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Υπενθυμιση για οποιον δεν βιαζεται να παρει το street fighter ερχεται τον Μαιο η aniversary εκδοση με 12 games οπου τα 3 εχουν online στα 40€. Σημερα ειδα εσκασε στα ξαφνικα το outlast.Ουτε στα coming soon ουτε τιποτα απο ενημερωση ετσι απλως το πεταξαν στα release.Καλη τιμη 25€ ή 18.90 απο Ρωσια και τα 2 μαζι αλλα κριμα που το 1 το εχω ηδη στο pc θα περιμενω κανα price drop. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2018 από Mistwalker
sils Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Εχει παρει κανεις το toki tori2 ? Λεει Τιποτα?
RedAlert539 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 52 λεπτά πριν, Mistwalker είπε Υπενθυμιση για οποιον δεν βιαζεται να παρει το street fighter ερχεται τον Μαιο η aniversary εκδοση με 12 games οπου τα 3 εχουν online στα 40€. Σημερα ειδα εσκασε στα ξαφνικα το outlast.Ουτε στα coming soon ουτε τιποτα απο ενημερωση ετσι απλως το πεταξαν στα release.Καλη τιμη 25€ ή 18.90 απο Ρωσια και τα 2 μαζι αλλα κριμα που το 1 το εχω ηδη στο pc θα περιμενω κανα price drop. Μια μικρή διόρθωση: 4 παιχνίδια θα έχουν online play, τα SFII Hyper Fighting, SSFII Turbo, SF Alpha 3 και SFIII Third Strike. Πάντως συμφωνώ, από την στιγμή που έρχεται το Anniversary στα 40 ευρώ, όσο δηλ έκανε και το Ultra Street Fighter II μόνο του, δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να ασχοληθεί κανένας με το τελευταίο. Και τα καταστήματα μάλλον το έχουν καταλάβει αυτό γι αυτό και αρχίζουν τις εκπτώσεις μήπως και ξεστοκάρουν μέχρι το Μάιο.
dekulinkgr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Παιδια επειδη θα στειλω το αριστερο joycon για επισκευη λογω desynch στην cdmedia να ρωτησω καποια πραγματα μηπως στειλω και το switch: Οταν βαζω ακουστικα συνηθως ακουγεται εντονα ενα βουητο.Συμβαινει και σε αλλους? Επισης το ανεμιστηρακι κανει ενα παραξενο θορυβο μονο οταν ανοιγω το switch και μονο για λιγο.Μετα απο λιγο ειναι μια χαρα.
pigos23 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 αν δεν σας ειναι κοπος μπορειτε να μας υπενθυμισετε ποια ειναι η διαδικασια για τα joycon για να τα φτιαξει η cdmedia ?? Ερχετε courier κ τα περνει ή τα στελνουμε εμεις? Μμοενουμε στο site τους κ συμπληρωνουμε φορμα Ποσο καιρο κανει η επισκευη
Damachi Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Μιλάμε *** τα premium support ουτε sony να ήταν
Fulgore Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 37 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε Παιδια επειδη θα στειλω το αριστερο joycon για επισκευη λογω desynch στην cdmedia να ρωτησω καποια πραγματα μηπως στειλω και το switch: Οταν βαζω ακουστικα συνηθως ακουγεται εντονα ενα βουητο.Συμβαινει και σε αλλους? Επισης το ανεμιστηρακι κανει ενα παραξενο θορυβο μονο οταν ανοιγω το switch και μονο για λιγο.Μετα απο λιγο ειναι μια χαρα. Πωω ακομα προβληματα με τα joycon υπαρχουν ρε γμτ? Ελεγα μια απο αυτες τις μερες να το παρω το Switch αλλα μαλλον θα περιμενω και αλλο μπας και βγει καμια εκδοση αργοτερα που να εχουν λυθει αυτα τα θεματα(αν βγει).
Προτεινόμενες αναρτήσεις