kagouras Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Κσι εγώ πήρα arms X2 από kotsovolo 60€ Σύνολο μαζί με ένα φιλαράκι αλλά θα ασχοληθούμε αργότερα καθότι αυτό τον καιρό ξεκινήσαμε μαζί Zelda όποτε καταλαβαίνετε ! 1
Deghinsea Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Στις 22/2/2018 στις 1:13 ΠΜ, Mistwalker είπε 2.Δεν εχει voice chat οποτε στο online τις περισσοτερες φορες θα χανεις το χρονο σου απο ατομα που δεν ξερουν να παιζουν ή θα τρολαρουν στα δυσκολα missions. 1
Mistwalker Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Το διαβασα αυτο αλλα δεν μπορω να τους πιστεψω.Ο λογος ειναι οτι στο ps4/xbox απο το 2015 μεχρι και τωρα δεν εχουν βαλει voice chat που αυτες οι κονσολες δεν εχουν το κολλημα της nintendo ουτε το αχρηστο αναγκαστικο smartphone app.Αποτι διαβασα στο ps3 υπηρχε κανονικα το voice chat αλλα στο ps4 δεν το εβαλαν και ακομα τρωνε κραξιμο που λενε οτι προσπαθουν να το περασουν σε μελλοντικο update.Εγω πιστευω οτι απο Σεπτεμβριο που θα εχει συνδρομη θα παρουν το OK απο την Nintendo οπως και τα αλλα games γιατι υπαρχουν αλλα και ερχονται online team based games που θα το χρειαστουν
zio10 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Όσοι παίζετε πολύ σε φορητό mode πως σας φαίνεται η οθόνη του από άποψη μεγέθους; Είναι ξεκούραστη; Δεν θα βόλευε να ήταν λίγο μεγαλύτερη, πχ 8 ίντσες; Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2018 από zio10
greed Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Επρεπε να ηταν 10 ιντσες σε tabletop mode. σε handheld ειναι μια χαρα οι ιντσες του. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2018 από greed 1 1
Mistwalker Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Για handheld ειναι μια χαρα και ξεκουραστο.Αν ειχαν καμπυλες τα joycon θα ηταν ακομα καλυτερα.Σαν tabletop θα χρειαζοταν μεγαλυτερη οθονη.Εγω πιστευω πως το καταλληλο μεγεθος θα ηταν στις 7 ιντσες. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Όπως έχω ξαναπεί, μετά από πάρα πολλές δοκιμές έχω καταλήξει ότι το ιδανικό μέγεθος για φορητά είναι τουλάχιστον 7 ίντσες και με μέγιστο τις 8 ίντσες. Η ανάλυση δε, είναι κομπλέ στα 720p προκειμένου να κερδίζουμε σε αυτονομία. Σε tabletop και οι 10 ίντσες λίγες μου φαίνονται προσωπικά. Μόνο για multi χρησιμοποιώ tabletop στο οποίο η οθόνη κόβεται στα δύο, οπότε χρειάζονται αρκετές περισσότερες από 10 ίντσες. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2018 από Malthador 3
zio10 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Οπότε στη δεύτερη bezel less έκδοση θα είναι μια χαρά!
ikaruga24 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Belzelless δεν παίζει να το δεις ποτέ το μηχάνημα. Είναι πρώτα από όλα παιχνιδομηχανή και χρειάζεται design για πρακτικότητα παιχνιδομηχανής. Δεν είναι smartphone που το αλλάζεις μια φορά το χρόνο.
zio10 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 14 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε Belzelless δεν παίζει να το δεις ποτέ το μηχάνημα. Είναι πρώτα από όλα παιχνιδομηχανή και χρειάζεται design για πρακτικότητα παιχνιδομηχανής. Δεν είναι smartphone που το αλλάζεις μια φορά το χρόνο. Δε νομίζω ότι εμποδίζει κάπου το bezel less, αφού μπαίνουν τα χειριστήρια δεξιά αριστερά, δεν πιάνεις την οθόνη από τις άκρες.
Mistwalker Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, zio10 είπε Δε νομίζω ότι εμποδίζει κάπου το bezel less, αφού μπαίνουν τα χειριστήρια δεξιά αριστερά, δεν πιάνεις την οθόνη από τις άκρες. Εγω πιστευω οτι δεν θα το κανουν λογο αντοχης της συσκευης.Επειδη την εφτιαξαν ωστε να αντεχει στα χτυπηματα αν πεσει κατω και οντως αντεχει πολυ χτυπημα ισως με μικροτερα μπεζελ να εχει λιγοτερο πλαστικο,αλουμινιο ή οτι κρυβεται εκει κατω και να σπαει πιο ευκολα. 2
ikaruga24 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 22 λεπτά πριν, zio10 είπε Δε νομίζω ότι εμποδίζει κάπου το bezel less, αφού μπαίνουν τα χειριστήρια δεξιά αριστερά, δεν πιάνεις την οθόνη από τις άκρες. Φυσικά και εμποδίζει, γίνεται λιγότερος ο διαθέσιμος χώρος για το εσωτερικό hardware με ότι αυτό συνεπάγεται και η ίδια η κατασκευή γίνεται πιο εύθραυστη. Η σχεδίαση του switch δεν είναι αυτό εργαλείου τεχνολογίας αλλά gaming οπότε θυσιάζεται η εμφάνιση για χάρη της λειτουργικότητας. 2
Moderators Malthador Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 2 hours ago, ikaruga24 said: Φυσικά και εμποδίζει, γίνεται λιγότερος ο διαθέσιμος χώρος για το εσωτερικό hardware με ότι αυτό συνεπάγεται και η ίδια η κατασκευή γίνεται πιο εύθραυστη. Η σχεδίαση του switch δεν είναι αυτό εργαλείου τεχνολογίας αλλά gaming οπότε θυσιάζεται η εμφάνιση για χάρη της λειτουργικότητας. Δεν είναι έτσι, τουλάχιστον όχι πάντα. Το New 3DS έχει μεγαλύτερες οθόνες, περισσότερη τεχνολογία, καλύτερη αυτονομία και μικρότερο μέγεθος από το OG 3DS, χωρίς να θυσιάζεται η αντοχή του. Και μάλιστα το 3DS είναι toy μπροστά στο NSw. Όσο προχωράει η τεχνολογία εκτός από επιδόσεις κερδίζουμε κι άλλα πράγματα. Δεν αποκλείω το revise του NSw να έχει μεγαλύτερη οθόνη με ίδιες διαστάσεις. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις