Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

23rd February, 2018 – Starting today, players can download a free update for Super Mario Odyssey that adds a new mini-game called Balloon World, a range of new outfits for Mario, and two new filters for use when capturing images in Snapshot Mode.

Βγηκε βιντεο με gameplay του payday 2.Στα θετικα μπορω να πω παιζει πολυ καλα και δεν θα εχει hackers/ moders.Στα αρνητικα που με κανουν να μην το παρω και θα παραμεινω στο pc:1.Δεν εχει gyro control.Προσπαθησα στο pc με xbox controller  και δεν με βολεψε καθολου.2.Δεν εχει voice chat οποτε στο online τις περισσοτερες φορες θα χανεις το χρονο σου απο ατομα που δεν ξερουν να παιζουν ή θα τρολαρουν στα δυσκολα missions.3.Η overkill απο την αρχη δεν νοιαζοταν να κανει update στις κονσολες.Οποτε εχουμε αυτη τη στιγμη το pc ειναι στο τελευταιο update,Ps4/xbox καμποσα πιο πισω και στο switch θα ειναι  πιο πισω απο τα twins.

Επεξ/σία από Mistwalker
Δημοσ.

Παιδιά ερώτηση. Αγόρασα το arcade archives vs super mario bros. Πως στο καλό παίζει διπλό; Δηλαδή να παίξουμε δύο παίκτες ταυτόχρονα. Ένας με τον Μάριο και ο άλλος με τον λουιτζι; Ότι και να δοκίμασα ξεκινάει μόνο ο Μάριο....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, asikis είπε

Παιδιά ερώτηση. Αγόρασα το arcade archives vs super mario bros. Πως στο καλό παίζει διπλό; Δηλαδή να παίξουμε δύο παίκτες ταυτόχρονα. Ένας με τον Μάριο και ο άλλος με τον λουιτζι; Ότι και να δοκίμασα ξεκινάει μόνο ο Μάριο....

Αν εννοεις να παιζεται και οι 2 μαζι στην ιδια πιστα δεν γινετε.Εχει το συστημα του nes μολις πεθανει ο ενας ξεκιναει ο αλλος.Δηλαδη παιζεται και οι 2 solo ολο το παιχνιδι και κανετε κοντρα ποιος θα φτασει πιο μακρια με καλυτερο σκορ.Δεν το εχω το game αλλα αποτι ειδα ετσι δουλευει

Επεξ/σία από Mistwalker
  • Moderators
Δημοσ.

Nintendo shares details on how the Switch news section was created

Προσωπικά βρίσκω το News section απλό, κατανοητό και εργονομικό. Αν σε ένα χρόνο, 5 άτομα είχαν αυτό το αποτέλεσμα, τότε είμαι σχετικά αισιόδοξος σχετικά με την τελική μορφή που θα έχει το online και το eshop το Σεπτέμβριο.

Ένα άλλο θέμα που έχει προκύψει είναι στη Νορβηγία, όπου η αντίστοιχη ΓΓΚ εκεί έχει θέσει ερώτημα στη ΝοΕ σχετικά με τι παίζει με τις ακυρώσεις των προ-παραγγελιών και με την ΝοΕ να δίνει μία εντελώς εκνευριστική απάντηση, με την οποία μάλλον τρολλάρουν κατά την άποψή μου. Σύντομα θα πρέπει να γίνει address και το θέμα σχετικά με τις ψηφιακές επιστροφές προϊόντων. Πράγματα που το Steam τα έχει λύσει εδώ και χρόνια, τα twins τα ακολουθούν πολύ αργότερα, ενώ η Ν ακόμα κοιμάται χαρούμενη.

• Like 2
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Mistwalker είπε

Αν εννοεις να παιζεται και οι 2 μαζι στην ιδια πιστα δεν γινετε.Εχει το συστημα του nes μολις πεθανει ο ενας ξεκιναει ο αλλος.Δηλαδη παιζεται και οι 2 solo ολο το παιχνιδι και κανετε κοντρα ποιος θα φτασει πιο μακρια με καλυτερο σκορ.Δεν το εχω το game αλλα αποτι ειδα ετσι δουλευει

Απατεωνια τοτε. Το αγορασα πιστευωντας οτι θα βγαζει 2 παικτες μαζι γιατι εγραφε οτι υποστηριζει 1-2 παικτες. Τι μουφα ειναι αυτη. Το περιμενε πως και πως ο γιος μου να παιζουμε μαζι.....

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, asikis είπε

Απατεωνια τοτε. Το αγορασα πιστευωντας οτι θα βγαζει 2 παικτες μαζι γιατι εγραφε οτι υποστηριζει 1-2 παικτες. Τι μουφα ειναι αυτη. Το περιμενε πως και πως ο γιος μου να παιζουμε μαζι.....

Φίλε μου στο rayman παίζεται με 2 παικτες ταυτόχρονα κ είναι πολύ καλό 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Malthador είπε

Nintendo shares details on how the Switch news section was created

Προσωπικά βρίσκω το News section απλό, κατανοητό και εργονομικό. Αν σε ένα χρόνο, 5 άτομα είχαν αυτό το αποτέλεσμα, τότε είμαι σχετικά αισιόδοξος σχετικά με την τελική μορφή που θα έχει το online και το eshop το Σεπτέμβριο.

Ένα άλλο θέμα που έχει προκύψει είναι στη Νορβηγία, όπου η αντίστοιχη ΓΓΚ εκεί έχει θέσει ερώτημα στη ΝοΕ σχετικά με τι παίζει με τις ακυρώσεις των προ-παραγγελιών και με την ΝοΕ να δίνει μία εντελώς εκνευριστική απάντηση, με την οποία μάλλον τρολλάρουν κατά την άποψή μου. Σύντομα θα πρέπει να γίνει address και το θέμα σχετικά με τις ψηφιακές επιστροφές προϊόντων. Πράγματα που το Steam τα έχει λύσει εδώ και χρόνια, τα twins τα ακολουθούν πολύ αργότερα, ενώ η Ν ακόμα κοιμάται χαρούμενη.

Δεν θα είναι η πρώτη φορά που η Nintendo κινείται στα όρια της παρανομίας και σφυρά αδιάφορα. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Malthador είπε

Σύντομα θα πρέπει να γίνει address και το θέμα σχετικά με τις ψηφιακές επιστροφές προϊόντων

Μεχρι στιγμης μπορεις να επιστρεψεις 1 game και αυτο ισχυει μοναχα για μια φορα.Δευτερη επιστροφη δεν τη δεχονται.

Το naruto trilogy βγαινει απο τις φημες και ερχεται στο switch.

Αν καταφερουν και βαλουν 3 games σε 1 catridge ή σε 2 θελω να δω τι δικαιολογιες εχει να γραψει η crapcom για το 1 catridge του megaman.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mistwalker είπε

Μεχρι στιγμης μπορεις να επιστρεψεις 1 game και αυτο ισχυει μοναχα για μια φορα.Δευτερη επιστροφη δεν τη δεχονται.

Τι εννοεις επιστροφη; Εγω που αγορασα το arcade archives vs super mario bros και επεσα θυμα και δεν το θελω μπορω να κανω ακυρωση και να μου πιστωσει τα χρηματα στον nintendo account;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, asikis είπε

Τι εννοεις επιστροφη; Εγω που αγορασα το arcade archives vs super mario bros και επεσα θυμα και δεν το θελω μπορω να κανω ακυρωση και να μου πιστωσει τα χρηματα στον nintendo account;;

Δεν το εχω κανει για να ξερω πως γινετε αλλα διαβασα οτι υπαρχουν ατομα που το εκαναν.Δεν ξερω αν πρεπει να επικοινωνησης με την nintendo America καποιο Ευρωπαικο nintendo region πχ. Γερμανια που ειναι τα κεντρικα στην Ευρωπη ή αν μπορει η cd media να κανει κατι απο εδω.Δεν εγραψαν αν χρειαζεται να τους πεις και καποιο λογο για την επιστροφη.Το μονο σιγουρο ειναι οτι ολοι λενε πως δικαιουμαστε μοναχα μια επιστροφη.Αν κανει καποιος λαθος σε μελλοντικη αγορα δεν θα μπορεσει να ξαναεπιστρεψει αλλο game.Δεν ξερω κατα ποσο μπορει να βοηθησει η cd media αλλα αφου αυτην εχουμε για αντιπροσωπο ισως με ενα τηλεφωνο να σου εξηγησουν.Αν και γνωμη μου μια και το game κανει καπου 7€ καλυτερα να κρατησεις την μοναδικη επιστροφη για κατι πολυ πιο ακριβο.

http://en-americas-support.nintendo.com/app/answers/detail/a_id/1981/~/refund-request-for-downloaded-game-or-dlc-(wrong-game%2C-didnt-like-game%2C

Η NoΑ  λεει δεν κανει επιστροφες.Πως το καταφεραν οσοι τα επεστρεψαν μαλλον μονο σε βιντεο θα το βρεις και σε posts.

Επεξ/σία από Mistwalker
Δημοσ.

Χθές πήρα κι εγώ το arms απο τον Κωτσόβολο με την προσφορά που έχει στα 30 ευρω. Βέβαια θα αργήσω να ασχοληθώ μαζί του μιας και τώρα παίζω mario kart 8 και μετά έχει σειρά το zelda botw. Θέλω να το παίξω σωστά και όπως πρέπει όταν θα έχω πάρει και δεύτερο ζευγάρι joy cons, για ματσάκια με την παρέα και με τα ανήψια.

Δημοσ.

στειλαν την μπατονετα λεει το πρωι 

On average, it takes 2-6 weeks for delivery for this shipping method.
*May take up to 12 weeks

Your order was sent in:
B3 Thick Box: W354 x L480 x H65 (mm)
*View image in the page below
http://www.cdjapan.co.jp/static/images/packing/LD-M.jpg

Important Notes
In case of your absence they are
supposed to leave a delivery note.
However they sometimes do not.
So contact your courrier / local post office
from time to time if your package is late.

Customs Duties
The customs office of your country may randomly
charge customs duties on incoming  packages.
Our shipping charge does not cover these charges.
In case they are charged on your order, it will be
your responsibility to complete them to receive
your package. Please note that CDJapan
prices do not include any Japanese tax at all.

Custom Duties and Import VAT
http://www.cdjapan.co.jp/guide/help/payment/customs_duties_and_import_VAT
Shipping FAQ
http://www.cdjapan.co.jp/guide/help/faq/faq_shipped_orders

Order Items:
================================
NEODAI-33159
Game/Bayonetta Climax Edition
  NSW 1 x 14000 yen February 28, 2018 release
http://www.cdjapan.co.jp/product/NEODAI-33159

\m/ 

btw οποιος βρει αυτο το grip ή κατω παρομοιο, κατα προτιμηση εντος ΕΕ, παρακαλω να με ενημερωσει.

https://imgur.com/gallery/gqEUM

θα τον πληρωσω  σε ειδος ( korok seeds :P )  

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...