Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συγνώμη τότε με τη σειρά μου για την παρεξήγηση, όντως το πήρα προσωπικά και απολογούμαι για αυτό.

Τα περί ειρωνίας είναι γενικά ο λόγος που έγραψα την προτελευταία παράγραφο (περί ευγένειας), αλλά απο την μια μεριά καταλαβαίνω τις αντιδράσεις στο ότι είναι δύσκολο απο κείμενο να καταλάβει κάποιος αν ο συνομιλητής απλά ξεσπάει/"τρολλάρει" ή αν υπάρχει προσπάθεια για σοβαρή συζήτηση. Απο την άλλη βέβαια (κάτι στο οποίο την πάτησα και εγώ :P) ίσως ορισμένοι δεν δείχνουν αρκετή ψυχραιμία και υποθέτουν το χειρότερο αυτόματα (τα περί "hating" κ.τ.λ. που γενικά τα απεχθάνομαι, ασχέτως συστήματος) οπότε... 

Φιλικά πάντα, και γενικά μόνο με αγάπη για το "άθλημα".

P.S. Η απλοποίηση που έκανα δεν ήταν για σένα συγκεκριμένα, επειδή έχω ένα μικρό θέμα έκφρασης, συνήθως όταν κάνω 2ο ή περισσότερα follow-up posts τείνω να απλοποιώ αυτά που γράφω απο "φόβο" ότι δεν έγινα κατανοητός αρχικά :P

Edit: Όσο για το DD IV συγκεκριμένα (μια και το είχαμε ως παράδειγμα) δηλώνω και εγώ απογοητευμένος - δυστυχώς για όλα τα καλά της στα fighting games (βλ. BlazBlue/Guilty Gear/Persona 4 Arena), η Arc απλά δεν το "είχε" στα side-scrollers. Πέρα απο τα γραφικά, "φώναζε" απο μακριά πως ήταν απλά nostalgia baiting για τους παλιούς fan της σειράς :(

Επεξ/σία από Greygore
  • Like 1
Δημοσ.

Σε στυλ call of duty νομιζω μονο το golden eye ηταν στο n64.Ισως κανω λαθος αλλα αυτο το ειδος παιχνιδιων σπανια βγαινει exclusive συνηθως ειναι multiplatform.Τωρα αν μιλαμε για το call of duty απο το game cube μεχρι wii u κυκλοφορησαν games οπως και φορητα για τα Ds.Με τελευταιες φημες και το καινουριο που θα βγει το 4 γραφουν οτι θα  ερθει και στο switch.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Mistwalker Τα Metroid Prime μετράνε; Γιατί ξέρω το 4ο της σειράς είναι σε φάση coming soon στο Switch :P

Edit: Υπήρχε και το The Conduit στο Wii, νομίζω, αν και δεν το έχω παίξει.

Επεξ/σία από Greygore
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Greygore είπε

@Mistwalker Τα Metroid Prime μετράνε; Γιατί ξέρω το 4ο της σειράς είναι σε φάση coming soon στο Switch :P

Δεν ειμαι ο καταληλος για να σου απαντησω γιατι δεν αγορασα τις κονσολες wii/wii u.Τα ειχα δει λιγο σε ενα σπιτι που επαιζαν καποιοι φιλοι και σε βιντεο στο youtube.Με οτι ειδα εμενα μου αρεσαν αλλα και στα σχολια γενικα γραφουν τα καλυτερα για την τριλογια.Το 4 που εγραψα πριν πηγαινε για το call of duty οχι για το metroid.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Mistwalker είπε

Σε στυλ call of duty νομιζω μονο το golden eye ηταν στο n64.Ισως κανω λαθος αλλα αυτο το ειδος παιχνιδιων σπανια βγαινει exclusive συνηθως ειναι multiplatform.Τωρα αν μιλαμε για το call of duty απο το game cube μεχρι wii u κυκλοφορησαν games οπως και φορητα για τα Ds.Με τελευταιες φημες και το καινουριο που θα βγει το 4 γραφουν οτι θα  ερθει και στο switch.

Ναι είναι αλήθεια σπάνια βγαίνουν τέτοια παιχνίδια exclusives, η μοναδική κονσόλα που είχε αποκλειστικά τέτοια παιχνίδια ήταν το ps3 με τα 3 Resistance και τα 2 Killzone που ήταν τρομερά όλα τους. Σίγουρα θα βγει Calll of duty στο Switch, εδώ τα έβγαλε στο Wii U που πάτωσε δεν θα τα βγάλει στο Switch που σαρώνει σε πωλήσεις!!!

• Like 1
Δημοσ.
20 minutes ago, Greygore said:

@Mistwalker Τα Metroid Prime μετράνε; Γιατί ξέρω το 4ο της σειράς είναι σε φάση coming soon στο Switch :P

Edit: Υπήρχε και το The Conduit στο Wii, νομίζω, αν και δεν το έχω παίξει.

Προφανώς όποιος δεν τα έχει παίξει τα αγοράζει αμέσως. 

• Like 1
Δημοσ.

To τρίτο της σειράς δεν μου πολυάρεσε να πω την αλήθεια (ίσως επειδή τα motion controls ήταν λίγο.... meh για κάποιο που συνήθισε με το GCN controller), αλλά τα πρώτα 2 θυμάμαι τα είχα λιώσει πολλαπλές φορές στο 100% item completion. 

Για το 4ο, πραγματικά δεν ξέρω τι να σκεφτώ - απο την μια είναι ο ενθουσιασμός που μετά απο τόσα χρόνια θα δούμε νέο Prime, απο την άλλη η Retro Games δεν είναι πλέον υπεύθυνη για την ανάπτυξη (δώσανε τα δικαιώματα στην Bandai Namco, για την οποία έχω γενικά χλιαρή άποψη) οπότε.... fingers crossed.

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Greygore είπε

Τα Metroid Prime μετράνε;

Λαθος καταλαβα το μετρανε:blink:

Ναι και οχι εγω θα ελεγα για το λογο οτι ειναι fps στο ιδιο στυλ αλλα λειπει το local ή online  αρενες.

• Like 1
Δημοσ.

Σκέφτηκα αφού έβαλε το fifa 30 ευρώ στο shop θα βάλει σύντομα κ το nba 2k18 ξέρω ότι είναι άλλη εταιρεία... 

Ίσως περιμένω καμία έκπτωση κ στο rime καλό μ φάνηκε όπως κ το rayman ... Θα ήθελα να υπήρχαν πιο πολλά demo. Επίσης θα μπορούσε η Nintendo με κάποιον κωδικό σε όσους είχαν κάποια παιχνίδια στο wiu να σου έκανε μια καλή έκπτωση να το πάρεις κ στο switch γιατί δωρεάν όπως ξέραμε δεν θα γινόταν. (δεν έχω wiu) 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Tresorikos είπε

Σκέφτηκα αφού έβαλε το fifa 30 ευρώ στο shop θα βάλει σύντομα κ το nba 2k18 ξέρω ότι είναι άλλη εταιρεία... 

Ίσως περιμένω καμία έκπτωση κ στο rime καλό μ φάνηκε όπως κ το rayman ... Θα ήθελα να υπήρχαν πιο πολλά demo. Επίσης θα μπορούσε η Nintendo με κάποιον κωδικό σε όσους είχαν κάποια παιχνίδια στο wiu να σου έκανε μια καλή έκπτωση να το πάρεις κ στο switch γιατί δωρεάν όπως ξέραμε δεν θα γινόταν. (δεν έχω wiu) 

Λογική είναι η σκέψη σου, συνήθως μέσα στη χρονιά σε αυτά τα παιχνίδια πέφτει η τιμή περίπου στο μισό αφού πλέον έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τον επόμενο τίτλο.

Οπότε ή digital ή physical μπορεί να το πετύχεις σύντομα!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Malthador είπε

Δεν έχεις δίκιο εδώ. Το NSw βολεύει περισσότερο από τις τηλεοράσεις και τις άλλες κονσόλες γιατί είναι φορητό και βολεύει περισσότερο από τα κινητά γιατί έχει μεγαλύτερη οθόνη από τα περισσότερα, καθώς και kickstand. Είναι ότι πρέπει για Netflix on-the-go. 

Προφανώς για το on-the-go που προσφέρει το NSW διαμαρτύρονται και οι περισσότεροι για την απουσία των συγκεκριμένων υπηρεσιών. Απλά ήθελα να τονίσω πως υπάρχουν και άλλες λύσεις (όπως αναφέρθηκε) και πόσο εντυπωσιακό είναι πως μεταβάλλονται οι απαιτήσεις των καταναλωτών. Από την άλλη έπρεπε να υπενθυμίσω στον εαυτό μου πως δεν με ενδιαφέρουν τέτοιου είδους υπηρεσίες και αντίστοιχα να αποφύγω να εκφέρω γνώμη .

2 ώρες πριν, karamela693 είπε

Υ.Γ. παιχνίδια σαν το Call of Duty δεν παίζει ποτέ να δεις σαν exclusive σε κονσόλα της Nintendo. Η Nintendo βγάζει συγκεκριμένα exclusives σε συγκεκριμένες κατηγορίες (platforms, party games κλπ.)...που και που έχουμε και εκπλήξεις του στιλ Bayoneta άλλα αυτά είναι εξαίρεση.... 

Ένας από τους λόγους που αναφέρω πολλάκις πως πρέπει να αυξήσουν το προσωπικό τους στην ανάπτυξη software και παράλληλα -όπως ήδη πολύ σωστά πράττουν- να συνεργάζονται με τρίτες εταιρίες. Μονόπλευρα το δεύτερο δεν έχει και τα καλύτερα αποτελέσματα, το είδαμε ήδη με την διάσπαση της Monolith Soft που το μισό στούντιο βοήθησε στην ανάπτυξη του BoW με αποτέλεσμα το XC2 να έχει θέματα με έντονο dynamic resolution κατά την διάρκεια των μαχών και πτώσεις frame rate. Επίσης μπορεί να μιλάμε για ανταλλαγή τεχνογνωσίας αλλά για παράδειγμα η Ν έχει συνεργαστεί τέσσερις φορές με την Platinum Games και παρόλα αυτά action game από την Ν δεν έχουμε δει ακόμα... 

Στο ζητούμενο τώρα η Ν επί Ν64 ήταν πρωτοπόρος στα FPS με τα Golden Eye και Perfect Dark της τότε Rareware ως 2nd party. Επίσης κυκλοφόρησαν τα Turok ως console exclusive. Δυστυχώς η πώληση της Rareware από τους αδελφούς Stamper τσεκούρεψε την δυναμική για την οποιαδήποτε συνέχεια πάνω σε αυτό το είδος αφού και τότε -όπως ακριβώς και σήμερα- η Ν δεν είχε επαρκή στούντιο για να ασχοληθεί με αυτό το είδος.

46 λεπτά πριν, Mistwalker είπε

Ναι και οχι εγω θα ελεγα για το λογο οτι ειναι fps στο ιδιο στυλ αλλα λειπει το local ή online  αρενες.

Τα Metroid έχουν χαρακτηριστεί ως FPA (first person adventure). Το shooting στοιχείο τους έρχεται σε δεύτερη μοίρα μετά την εξερεύνηση και το backtracking που είχε καθιερωθεί από το πρώτο παιχνίδι της σειράς. Μια από της μεγαλύτερες πατάτες της ΝοΑ ήταν που προώθησε το Metroid Prime ως Halo Killer, αν είχαν προωθήσει τότε το παιχνίδι ως FPA και τόνιζαν την διαφορετικότητα του ίσως τα πράγματα να είχαν εξελιχτεί καλύτερα. Βέβαια, από την άλλη, κανείς δεν μπορεί να ξέρει και να είναι απόλυτα σίγουρος...

Επεξ/σία από mansa2k
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

The remastered version on PS4 and Switch contain multiple new additions to the core of the original PS3 game. The game contains a "Refrain Mode" which tells a new "what-if" side story separate from the main story.[10] It does not need to be unlocked - it is available prior to even starting the main game, though the developers state that while the side story doesn't affect the main story, it makes more sense if the main game is played first.[10] Two additional party members, Excela and Jenious, are added as well; they were present in the prior game, but not playable.[11] Over 150 pieces of downloadable content (DLC) from the PS3 game are automatically included in the remaster as well.

Επεξ/σία από Mistwalker
  • Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...