Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, pigos23 said:

να ξανααγοραζουμε μαλλον εννοεις (οπως 90% μαντευω) τους πιο πολλους

Επισης το ανα πασα στιγμη δεν νομιζω....Εχει περασει ποσος καιρος κ ακομα περιμενουμε

Προσωπικά, όπως έχω ξαναπεί, θα μείνω μακριά από οποιοδήποτε πλάνο έχουν για την VC αν δεν με διαβεβαιώσουν ότι οι αγορές μου θα είναι bound με το account μου και θα παίζουν κανονικά και στα μελλοντικά συστήματά τους, όπως ακριβώς γίνεται με την MS και τη Sony. Αρκετά κράτησε αυτό το αστειάκι που πρέπει να αγοράζουμε 5 φορές τον κάθε τίτλο γιατί είναι καθυστερημένοι και δεν μπορούν να κάνουν ενοποίηση των συστημάτων με τα accounts.

Για το «ανά πάσα στιγμή» αναφερόμουν στις παλαιότερες βιβλιοθήκες κάθε εταιρείας. Όπως π.χ. η Sony δεν έχει διαθέσιμο το Ico στα PS2 Classics του PS4, έτσι και η Ν δεν θα έχει όλους τους παλαιότερους τίτλους της διαθέσιμους. Δεν έχει γίνει ποτέ ως τώρα.

Για το ότι έχει περάσει καιρός, συμφωνώ, είναι αδικαιολόγητοι. Ελπίζω ότι ο λόγος που το καθυστέρησαν τόσο είναι γιατί θέλουν να φτιάξουν κάτι εξαιρετικό. Άμα είναι να φτιάξουν τίποτα πίπες πάλι χωρίς Voice Chat και με πρωτόγονο eshop όπως είναι τώρα, τότε θα είναι τραγικοί για ακόμα μία φορά.

• Like 3
  • Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εσείς κράζετε για πράγματα που δεν σας αρέσουν ενώ εγώ όχι; έχει ένα χρόνο η κονσόλα σχεδόν στην αγορά.. Όχι δεν το θεωρώ παράλογο αυτό που ζήτησα..    Την κονσόλα την αγορασα κ ήξερα ότι θα την πάρω για αυτά τα 5 παιχνίδια που έχει που είναι διαμαντάκια  αλλά μου αρέσει πολύ  κ θέλω κιαλλα..  Θέλω με ένα update χθες..  Να έχει YouTube  Netflix κ περιηγητή  που έχουν ακόμα κ οι κατσαρόλες τώρα πια στην κουζίνα μ.  Επίσης όλες οι εταιρείες αρμεγουν με επανεκδόσεις  δεν είναι Αγία η Nintendo κ θα μας αρμέξει κ αυτή...  Έχω από εποχή nes να πάρω κονσόλα της Nintendo που ήμουν  7 χρονών.  Είναι λάθος που λέω ότι δίνει 7 ευρώ το Mario που έχω τερματισει πριν 20 κάτι χρόνια; αλλά θα μ πεις έβγαλε σε Mini έκδοση το nes κ το είχε πιο ακριβά  από όταν το έβγαλε τότε..  Μικρός έπαιζα το double dragon  στο store το έχει αλλά είναι σαν το παλιό σε γραφικά...  Γιατί ας πούμε δεν βγάζει ένα με αυτή την ιδέα ας είναι κ επανέκδοση  του nes ρε αδερφέ  κ ένα καινούργιο με γραφικά σαν του tekken να κάνω προπαραγγελια χθες... Επίσης αυτό που με ανησυχεί είναι αν η κονσόλα είναι πολύ καλύτερη σε γραφικά απτό wiu η απλά κάνανε φορητό εκτός σπιτιού το wiu. Λέω κάποιες σκέψεις 💭 μου  ούτε να τσακωνομαστε κοιταζω περνάμε την ώρα μας.. Χθες αγόρασα σε προσφορά στο ps4 με 4 ευρώ  το έπαιξα κ στο vita  κ έλεγα μακάρι να υπήρχε στο switch αυτό το game indie με γραφικαρες.  Unravel λέγεται. Όποιος δεν έχει ps4 ας ρίξει μια ματιά στο tube 

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.
9 hours ago, chek2fire said:

μια και σου αρέσει το είδος παίξε και το fire emblem warriors

Δυστυχώς το συγκεκριμένο δεν έχει καμία σχέση με όλα τα παλαιότερα, είναι action. :( 

• Moderators
Δημοσ.
20 minutes ago, Tresorikos said:

Εσείς κράζετε για πράγματα που δεν σας αρέσουν ενώ εγώ όχι; έχει ένα χρόνο η κονσόλα σχεδόν στην αγορά.. Όχι δεν το θεωρώ παράλογο αυτό που ζήτησα..    Την κονσόλα την αγορασα κ ήξερα ότι θα την πάρω για αυτά τα 5 παιχνίδια που έχει που είναι διαμαντάκια  αλλά μου αρέσει πολύ  κ θέλω κιαλλα..  Θέλω με ένα update χθες..  Να έχει YouTube  Netflix κ περιηγητή  που έχουν ακόμα κ οι κατσαρόλες τώρα πια στην κουζίνα μ.  Επίσης όλες οι εταιρείες αρμεγουν με επανεκδόσεις  δεν είναι Αγία η Nintendo κ θα μας αρμέξει κ αυτή...  Έχω από εποχή nes να πάρω κονσόλα της Nintendo που ήμουν  7 χρονών.  Είναι λάθος που λέω ότι δίνει 7 ευρώ το Mario που έχω τερματισει πριν 20 κάτι χρόνια; αλλά θα μ πεις έβγαλε σε Mini έκδοση το nes κ το είχε πιο ακριβά  από όταν το έβγαλε τότε..  Μικρός έπαιζα το double dragon  στο store το έχει αλλά είναι σαν το παλιό σε γραφικά...  Γιατί ας πούμε δεν βγάζει ένα με αυτή την ιδέα ας είναι κ επανέκδοση  του nes ρε αδερφέ  κ ένα καινούργιο με γραφικά σαν του tekken να κάνω προπαραγγελια χθες... Επίσης αυτό που με ανησυχεί είναι αν η κονσόλα είναι πολύ καλύτερη σε γραφικά απτό wiu η απλά κάνανε φορητό εκτός σπιτιού το wiu. Λέω κάποιες σκέψεις 💭 μου  ούτε να τσακωνομαστε κοιταζω περνάμε την ώρα μας.. Χθες αγόρασα σε προσφορά στο ps4 με 4 ευρώ  το έπαιξα κ στο vita  κ έλεγα μακάρι να υπήρχε στο switch αυτό το game indie με γραφικαρες.  Unravel λέγεται. Όποιος δεν έχει ps4 ας ρίξει μια ματιά στο tube 

Εντάξει, θα θεωρήσω ότι είσαι νέος ακόμα στο άθλημα γιατί έχεις έλλειψη βασικών γνώσεων, όταν λες ότι θέλεις η Ν να κυκλοφορήσει Double Dragon και Tekken, IP's που απλά δεν της ανήκουν.

Όλα καλά, πάμε παρακάτω.

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Malthador είπε

Εντάξει, θα θεωρήσω ότι είσαι νέος ακόμα στο άθλημα γιατί έχεις έλλειψη βασικών γνώσεων, όταν λες ότι θέλεις η Ν να κυκλοφορήσει Double Dragon και Tekken, IP's που απλά δεν της ανήκουν.

Όλα καλά, πάμε παρακάτω.

Ναι είμαι καινούργιος στο χώρο... Αν διάβαζες χωρίς διάθεση να μου την πεις θα έβλεπες ότι είχα σπίτι μου την κονσόλα nes της Nintendo όταν βγήκε... Και είχε double Dragon  και ζητάω ένα παιχνίδι double Dragon με γραφικά σαν του Tekken  ΌΧΙ το Tekken ....  Το double Dragon το έχει στο store του switch αυτή τη στιγμή με κλασικά γραφικά... Κάτι έλεγε ο Άλμπερτ για την ανθρώπινη  εξυπνάδα της χαζομάρας....  Φίλε μου εσύ το ξεκίνησες και σε βάζω μια χαρά στη θέση σου... 

Όλα καλά συνεχίζουμε... 

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Tresorikos είπε

δεν έχεις και πολύ άδικο, αλλά επειδή όπως λες netflix klp klp έχουν και οι κάλτσες μας πια το ότι δεν έχει το switch με αφήνει αδιάφορο κι ας μην βάλουν ποτέ. Αυτό που χρειάζεται σαν αππ είναι ένα game stream app σαν το steam link . To nostalgia κάποια στιγμή θα σκάσει σαν μια ωραιότατη φούσκα, αλλά προς το παρών πουλάει πολύ. Cross buy από την ενοποίηση και μετά

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Daredevil είπε

δεν έχεις και πολύ άδικο, αλλά επειδή όπως λες netflix klp klp έχουν και οι κάλτσες μας πια το ότι δεν έχει το switch με αφήνει αδιάφορο κι ας μην βάλουν ποτέ. Αυτό που χρειάζεται σαν αππ είναι ένα game stream app σαν το steam link . To nostalgia κάποια στιγμή θα σκάσει σαν μια ωραιότατη φούσκα, αλλά προς το παρών πουλάει πολύ. Cross buy από την ενοποίηση και μετά

Έχουν και οι κάλτσες μας άλλα γιατί να μην έχει και το Switch, απλά απαράδεκτο....σίγουρα πάντως αυτό το Nostalgia έχει γίνει μόδα, κάποια στιγμή όπως λες θα σκάσει σαν φούσκα.

1 ώρα πριν, Tresorikos είπε

Σωστά τα λες. Χοντρικά πάντως το switch (είχα και το wii u) είναι ελαφρά πιο ισχυρό από το Wii U, οπότε θα έλεγα ότι έχεις ένα κάπως μπουσταρισμένο Wii U φορητό, η κονσόλα θα μπορούσε να λέγετε wii U plus mobile edition.

Y.Γ. Το Unravel παιχνιδάρα!!! Indie μεν άλλα με γραφικάρες όπως είπες, από τα λίγα indie που έχω πραγματικά απολαύσει. (Jouney, Flower, Abzu, Inside, Unravel, Braid, Gone Home, Nex machina, Firewatch, Limbo, Machinarium, Trime, the witness και άλλα που δεν θυμάμαι τώρα αξίζουν να δεις από Indies, σχεδόν όλα τα βρίσκεις σε ps4 και αξίζουν κάθε ευρώ που θα δώσεις για αυτά, ενώ τα περισσότερα έχουν και πολύ καλά HD γραφικά!!)  Ειδικά το Journey είναι εμπειρία, για μένα το καλύτερο indie game ever!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Socratis_g είπε

τρελό πατσάκι για το Rime

Επιτέλους!!! Φοβερό παιχνίδι το Rime και τώρα με το Udpate αξίζει για το switch σε όσους δεν το έχουν παίξει ήδη αλλού.

Επεξ/σία από karamela693
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Socratis_g είπε

τρελό πατσάκι για το Rime

καλή δουλειά όντως , ure4 είναι κι επειδή έσκασε και 2 μέρες πριν doom patch υποθέτω ότι υπάρχει βελτίωση της μηχανής για το switch

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Daredevil είπε

καλή δουλειά όντως , ure4 είναι κι επειδή έσκασε και 2 μέρες πριν doom patch υποθέτω ότι υπάρχει βελτίωση της μηχανής για το switch

Καλό φαίνεται πόσο έχει; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tresorikos είπε

Ναι είμαι καινούργιος στο χώρο... Αν διάβαζες χωρίς διάθεση να μου την πεις θα έβλεπες ότι είχα σπίτι μου την κονσόλα nes της Nintendo όταν βγήκε... Και είχε double Dragon  και ζητάω ένα παιχνίδι double Dragon με γραφικά σαν του Tekken  ΌΧΙ το Tekken ....  Το double Dragon το έχει στο store του switch αυτή τη στιγμή με κλασικά γραφικά... Κάτι έλεγε ο Άλμπερτ για την ανθρώπινη  εξυπνάδα της χαζομάρας....  Φίλε μου εσύ το ξεκίνησες και σε βάζω μια χαρά στη θέση σου... 

Όλα καλά συνεχίζουμε... 

Συνήθισε το φιλε μου . Οταν γραφεις κατι που ειναι αποδεδειγμενα λαθος της νιντυ θα βρεθουν παρα πολυ που θα εχουν την διαθεση να σου την πουν.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
18 minutes ago, sils said:

Συνήθισε το φιλε μου . Οταν γραφεις κατι που ειναι αποδεδειγμενα λαθος της νιντυ θα βρεθουν παρα πολυ που θα εχουν την διαθεση να σου την πουν.

Είναι λάθος της Ν ότι δεν βγαίνει Double Dragon με γραφικά Tekken στο NSw;

Ένα άλλο λάθος της Ν είναι ότι έβγαλαν το Shadow of the Colossus μόνο στο PS4 και όχι και στο NSw. :( :( :(

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 minutes ago, Daredevil said:

Το DOOM απο όσο γνωρίζω δεν τρέχει σε UE4 όμως, αλλά στην id Tech 6 :P .

Edit: Αυτό το άρθρο λέει πως είναι custom-built engine (φαντάζομαι με βάση την id Tech).

Επεξ/σία από Greygore
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...