Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, sils είπε

Για ποιους λόγους?

Για κάποιους λόγους αυτή τη στιγμή μπορώ να έχω μόνο φορητή κονσόλα, οπότε μια κονσόλα με τη δύναμη του switch, παιχνίδια nintendo που έχω να παιξω χρόνια συν παιχνίδια άλλων εταιρειών που μου αρέσουν διαχρονικά, πχ fifa, doom κλπ είναι ένα πακέτο που μου ταιριάζει πολύ!

Μου τραβάει το ενδιαφέρον και το one x λόγω γενικότερης συμπάθειας στα xbox αλλά το switch πιο πολύ.

Δεν θα το πάρω άμεσα όμως, προς το παρόν ευχαριστιέμαι το vita και πιστεύω θα κάνω το ίδιο για αρκετό καιρό ακόμα αφού έτσι κι αλλιώς δεν παίζω πολλές ώρες.

Θα είναι σχεδόν σίγουρα η επόμενη κονσόλα που θα πάρω όμως, εκτός αν έχουμε καμιά έκπληξη από ms ή sony σε φορητό!

Επεξ/σία από zio10
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, zio10 είπε

Για κάποιους λόγους αυτή τη στιγμή μπορώ να έχω μόνο φορητή κονσόλα, οπότε μια κονσόλα με τη δύναμη του switch, παιχνίδια nintendo που έχω να παιξω χρόνια συν παιχνίδια άλλων εταιρειών που μου αρέσουν διαχρονικά, πχ fifa, doom κλπ είναι ένα πακέτο που μου ταιριάζει πολύ!

Μου τραβάει το ενδιαφέρον και το one x λόγω γενικότερης συμπάθειας στα xbox αλλά το switch πιο πολύ.

Δεν θα το πάρω άμεσα όμως, προς το παρόν ευχαριστιέμαι το vita και πιστεύω θα κάνω το ίδιο για αρκετό καιρό ακόμα αφού έτσι κι αλλιώς δεν παίζω πολλές ώρες.

Θα είναι σχεδόν σίγουρα η επόμενη κονσόλα που θα πάρω όμως, εκτός αν έχουμε καμιά έκπληξη από ms ή sony σε φορητό!

Αδελφε εμενα το vita έχει καταναλώσει τις περισσοτερς ωρες απολες τις κονσολες μου των τελευταίο χρονο ελπιζω το switch να το ξεπερασει αλλα εαν το psn plus δινει καλα παιχνιδια δεν το βλέπω.

Επειδη ξερω οτι τωρα το πηρες το βητα θα ελεγα να περιμενεις να πάρεις την δευτερη εκδοση του switch.

Ειμαι και εγω φαν των φορητων.....με μονη απογοητευση για εμενα το 3ds καιμεγαλη εκπληξη το switch.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, sils είπε

Αδελφε εμενα το vita έχει καταναλώσει τις περισσοτερς ωρες απολες τις κονσολες μου των τελευταίο χρονο ελπιζω το switch να το ξεπερασει αλλα εαν το psn plus δινει καλα παιχνιδια δεν το βλέπω.

Επειδη ξερω οτι τωρα το πηρες το βητα θα ελεγα να περιμενεις να πάρεις την δευτερη εκδοση του switch.

Ειμαι και εγω φαν των φορητων.....με μονη απογοητευση για εμενα το 3ds καιμεγαλη εκπληξη το switch.

Ναι δεν το βλέπω σύντομα, μπορεί και του χρόνου να είμαστε καλά!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, zio10 είπε

Αρχίζω και το ζηλεύω πολύ το switch! :)

48 λεπτά πριν, sils είπε

Για ποιους λόγους?

Καλά σου λέει.Για ποιους λόγους; Απολογησου.

Επεξ/σία από Pitsifrikos
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
22 minutes ago, sils said:

Η μόνη απογοήτευση με το 3DS είναι ότι δεν έχει αρκετές ώρες η μέρα για να μπορέσει κάποιος σε μια ζωή να παίξει τα άπειρα games που υπάρχουν στο 3DS. :(

• Like 4
Δημοσ.
6 ώρες πριν, GeorgeMan είπε

Μα μην παίξω κανένα zelda πρώτα στο 3ds λέτε;

μια και σου αρέσει το είδος παίξε και το fire emblem warriors

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω γιατί στο nintendo shop δεν υπάρχει ένα mario bros του wii έστω  κ να το έχουν 10 ευρώ η κ 15 και μ έχουν mario του nes κ σε τιμή 7 ευρώ που θα έπρεπε να το δίνουν δωρεάν..  

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Tresorikos είπε

Δεν καταλαβαίνω γιατί στο nintendo shop δεν υπάρχει ένα mario bros του wii έστω  κ να το έχουν 10 ευρώ η κ 15 και μ έχουν mario του nes κ σε τιμή 7 ευρώ που θα έπρεπε να το δίνουν δωρεάν..  

Θεωρείς ότι δεν αξίζει να αγοράσεις το NES Mario για χιλιοστή φορά; 

:P

• Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
5 hours ago, Tresorikos said:

Δεν καταλαβαίνω τι δεν καταλαβαίνεις ακριβώς. Όταν θα είναι έτοιμη η Virtual Console θα τα βγάλουν ή δεν θα τα βγάλουν αν δεν είναι σύμφωνο με το πλάνο που έχουν σχεδιάσει.

Είναι λίγο αστείο να θες να σχεδιάσουν την πολιτική τους σύμφωνα με τις προσωπικές σου προτιμήσεις, δεν βρίσκεις; Κι εγώ θέλω να βγάλουν το Kwirk του Gameboy στην VC τους (που btw δεν το έχουν βγάλει ποτέ), να το βγάλουν κι ας το αγοράσω μόνο εγώ. Σου φαίνεται λογικό;

Δημοσ.

Απλα ηταν μια λογικη ερωτηση ενος ανθρωπου ο οποιος δεν εχει συνηθισει να περιμενει αιωνες για αυτονοητα πραγματα οπως online υπηρεσιες,τιμολογηση κλπ

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, pigos23 said:

Απλα ηταν μια λογικη ερωτηση ενος ανθρωπου ο οποιος δεν εχει συνηθισει να περιμενει αιωνες για αυτονοητα πραγματα οπως online υπηρεσιες,τιμολογηση κλπ

Το γιατί συγκεκριμένοι τίτλοι παλαιοτέρων συστημάτων δεν είναι διαθέσιμοι στο τρέχον σύστημα δεν είναι ερώτηση που θεωρείται αυτονόητη. Το να ρωτούσε γενικότερα γιατί δεν υπάρχει ακόμα VC (παρέα με τιμολόγηση, online κλπ που αναφέρεις), μαζί σου, να τα κράξουμε παρέα. Δεν μας έχει συνηθίσει καμία εταιρεία ποτέ να έχει ανά πάσα στιγμή όλη την παρελθοντική βιβλιοθήκη της διαθέσιμη για να το κάνει τώρα η Ν.

Αν και θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να είναι ένας από τους λόγους που καθυστερεί η VC: μπουμ πάρτε day one όλους τους τίτλους των gameboy, nes και snes. Όλους όμως. Να ξεσκιζόμασταν να αγοράζουμε.

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

να ξανααγοραζουμε μαλλον εννοεις (οπως 90% μαντευω) τους πιο πολλους

Επισης το ανα πασα στιγμη δεν νομιζω....Εχει περασει ποσος καιρος κ ακομα περιμενουμε

Επεξ/σία από pigos23
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...