Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Eurogamer: Το ΝΧ είναι φορητό με ενσωματομένα δύο χειρηστήρια τα οποία μπορούν να αφαιρεθούν από τον κορμό και να χρησιμοποιηθούν για διπλό.Επίσης, δυνατότητα σύνδεσης στην τηλεόραση μέσω base station. Θα χρησιμοποιεί cartridges και NVIDIA chip.

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2016-nintendo-nx-mobile-games-machine-powered-by-nvidia-tegra

http://www.eurogamer.net/articles/2016-07-26-nx-is-a-portable-console-with-detachable-controllers

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μας κάνουν πλάκα; Detouchable χειριστήρια και σύνδεση στην τηλεόραση; Δεν μου αρέσει σαν ιδέα, αλλά επειδή είναι η Nintendo έχω κάποιες ελπίδες να βγει κάτι καλό.

zio10 δυστυχώς πλέον παίζει με σκληρό ανταγωνισμό τα... smartphones.

• Like 1

Σίγουρα οι φήμες κέντρισαν το ενδιαφέρον μου αυτή τη φορά.....

Η αρχική εντύπωση είναι αρνητική, ευελπιστώ να εκπλαγώ ευχάριστα στις επίσημες ανακοινώσεις.

Αν καποια στιγμη ξυπνηση \μια εταιρεια και βαλει μαζι με το δικος της store και ενα play store , underground amazon ktl θα παρει ολο το χρημα .... δεν μπορω να καταλαβω πως δεν το εχουν κανει ακομα!!!!!!

Ps Αν ειμαι ο πρωτος που το γραφω εννοειται οτι ζηταω πνευματικα δικαιωματα!!!!!!

Όσο αναφορά τις φήμες... γιατί δεν βγάζει απλως τον διάδοχο του 3ds με βελτιωμένη τεχνολογία και το κουράζουν τόσο πολύ; Ας βάλουν και δυνατότητα σύνδεσης στην TV μέσω καλωδίου η μέσω streaming (αλά chrome) σαν bonus και τέλος.

Γιατί θα πρέπει να είναι ένα τερατούργημα με αποσπώμενα χειριστήρια, βάση, και λοιπές αηδίες;

Επίσης, με το Tegra chip μπαίνει και αυτόματα ταφόπλακα στα Multiplatform νομίζω λόγω έλλειψης δύναμης (πιο αδύναμο από PS4/One). Οπότε τι να την κάνεις την οικιακή κονσόλα;

Θα καταλήξουν στην ουσία αντί να κάνουν καλά ένα πράγμα, να κάνουν μέτρια δύο.

• Like 1

Αν καποια στιγμη ξυπνηση \μια εταιρεια και βαλει μαζι με το δικος της store και ενα play store , underground amazon ktl θα παρει ολο το χρημα .... δεν μπορω να καταλαβω πως δεν το εχουν κανει ακομα!!!!!!

Ps Αν ειμαι ο πρωτος που το γραφω εννοειται οτι ζηταω πνευματικα δικαιωματα!!!!!!

Δεν κατάλαβα τι εννοείς!

Επισκέπτης

Και τι θα κερδίσει μ'αυτό;!

Για κάποιο λόγο προσπέρασα το underground στο amazon, το underground amazon είναι ένα app store στο οποίο πολλές φορες paid apps εκεί είναι δωρεαν.

Βέβαια άλλο η εφαρμογή των 5-10€ και άλλο το παιχνίδι των 50-70€.

Για κάποιο λόγο προσπέρασα το underground στο amazon, το underground amazon είναι ένα app store στο οποίο πολλές φορες paid apps εκεί είναι δωρεαν.

Βέβαια άλλο η εφαρμογή των 5-10€ και άλλο το παιχνίδι των 50-70€.

Σαν το blackmarket κλπ δηλαδή; Ε σιγά μη βάλει εταιρεία μόνη της κάτι τέτοιο :)

Επισκέπτης

Σαν το blackmarket κλπ δηλαδή; Ε σιγά μη βάλει εταιρεία μόνη της κάτι τέτοιο :)

Όχι, είναι 100% legit.

Απλώς το αμαζον παίρνει την άδεια από τους devs.

• Moderators

Μακάρι να το κάνουν αυτό. Εγώ είμαι full υπέρ να τρέχει android και να υποστηρίζει out-of-the-box day one τα android games του Play Store. Και να έχεις αυτομάτως controller support. 

In other news, με χαροποιεί απίστευτα ένα Nintendo φορητό που να φοράει Tegra SoC. Tremendous news. Συν του ότι θα είναι σχετικά εύκολο το DS/3DS BC με τέτοιο τσιπάκι. Επίσης, το price point πέφτει αισθητά σε ένα τέτοιο concept έναντι μιας home console.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...