Mistwalker Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εισαι πολυ λαθος.Εσυ βρισκεις παιχνιδαρα το witcher/horizon καποιον αλλον ομως μπορει να μην του αρεσει αυτο το ειδος παιχνιδιων ή καποιο game απο αυτο το ειδος και να τον κουραζει.Αν περναει καλυτερα με arms ή το rabbit εννοειτε γιαυτον ειναι παιχνιδαρες.Εγω για παραδειγμα δεν μπορω τα strategy ή minecraft/stardew valley style game τα βαριεμαι.Ακομα και το steamworld dig που το εχουν για παιχνιδαρα λιγο επαιξα και το βαρεθηκα.Να μην ξεχναμε οτι δεν εχουν ολοι τωρινες κονσολες πιστευω πως ο περισσοτερος κοσμος.Αγορασε το παιχνιδι για να περνας καλα και ας ειναι και το pacman και οχι για τις κριτικες η το ποσο δουλεια επεσε για να φτιαχτει.Μην ξεχνατε το mass effect andromeda χρονια δουλειας πολλα χρηματα και μεγαλο hype ωστε να ερθει μια πατατα οπου το παρατησαν απο την εταιρια σε 3 μηνες. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2018 από Mistwalker 2
karamela693 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 32 λεπτά πριν, sils είπε Παιδιά σορρυ αλλα δεν μπορω να κρατηθώ οταν βλεπω τετοιο ενθουσιασμό. Και εξηγω τους λογους. 1. Για να συμπερανεις κατι για μια κονσολα πρεπει να την εχεις τουλαχιστον καποια χρονια. 2.Δεν μπορει με τιποτα μα με τιποτα δυο παιχνιδια αριστα οπως το zelda k to mario να επισκιάσουν ολόκληρες βιβλιοθηκες οπου στην τελικη μονο το ενα ειναι exclusive. 3.Σε καμια περίπτωση δεν ειναι παιχνιδαρα το arms h to mario n rabbits καλα ειναι όμως για ενα νεο μηχανημα. 4.Δεν μπορω να ακουω οτι σε κουραζει να παιζεις , Witcher, horizon uncharted κτλ.Ειναι ηλεκτρονικά παιχνίδια τα οποια αναπτύσονται χ,ρονια για να τα δουμε εμεις και εχουν σκοπο την διασκέδαση και το πετυχαινουν με χιλια εαν σε κουραζουν οι μαχες κανε mount και κανε βολτες βλεποντας τα καταπληκτικα τοπια και μάζευε βοτανα....... Οπως και στο zelda. 5. Με την καμια δεν μπορει ενα μαριο να καλυψει ολα τα γουστα. 6.Ενας gamer που εχει στην κατοχη του ολες τις τωρινες κονσολες και εχει παίξει εκει ολα τα must have games γιατι ειχαν βγει πριν το switch οταν τελειωση το μαριο και το zelda τι θα παίξει τωρα,δηλαδη θεωρείτε οτι η βιβλιοθηκη του ειναι τεραστια ? Πραγματι συγνωμη εαν γινομαι πικροχολος δεν ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ ΠΟΤΕ to switch το γουσταρω τρελα εξαλλου πραγματικα θα ηθελα καποια παιχνιδια να μην τα ειχα παίξει αλλου παρα μονο στο switch αλλα εχουν βγει εδω και πολλα χρονια. Αλλα κατακρινω οταν βγαζουν αχρηστα παιχνιδια βαρβατα. Συμφωνώ απόλυτα σε όσα λες....το ίδιο θέμα έχω και εγώ προσωπικά, τελείωσα το Zelda και Mario και τώρα την κονσόλα την έχω και κάθεται και ασχολούμαι με το ps4....δυστυχώς είχα και Wii U Και ένα σωρό άλλες κονσόλες και έτσι έχω παίξει ήδη πολλά από τα παιχνίδια του switch, ενώ arms/rabbits κλπ. δεν είναι του γούστου μου, ενώ σπάνια έως καθόλου ασχολούμαι με indies. Δεν θα την πουλήσω και σίγουρα θα περιμένω καθώς είναι κάπως νωρίς ακόμα.... 1
primeragt Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Eγω παντως θυμαμε τα ιδια να λεγονται και για το Ps4 (που εχω) στην αρχη του απο φιλους μου που το πηραν day 1 και ειχαν ps3. Οτι ειχε γινει του remaster το καγκελο (εγω το πηρα περσι και δεν ειχα αλλο ps μεχρι τωρα).
karamela693 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, primeragt είπε Eγω παντως θυμαμε τα ιδια να λεγονται και για το Ps4 (που εχω) στην αρχη του απο φιλους μου που το πηραν day 1 και ειχαν ps3. Οτι ειχε γινει του remaster το καγκελο (εγω το πηρα περσι και δεν ειχα αλλο ps μεχρι τωρα). Εννοείται γινόταν το ίδιο και χειρότερα ίσως στο ps4, άλλα όπως και τότε με το ps4 έτσι και τώρα με το Switch δεν μπορώ να ενθουσιαστώ και μένω συγκρατημένος.....αυτό που είπε ο φίλος sils παραπάνω είναι ας είμαστε συγκρατημένοι και να μην υπερβάλουμε, γιατί αν το πάρουμε ρεαλιστικά πέρα από το Mario σχεδόν όποιος άλλος μεγάλος τίτλος έχει βγει μέχρι τώρα στο switch ή είναι remasterd ή το έχουμε παίξει και αλλού (Wii U, ps4 κλπ.)....σίγουρα θα πάει καλά η κονσόλα και είναι νωρίς απλά ας κρατάμε μικρό καλάθι ειδικά από την στιγμή που έχουμε φτάσει σχεδόν τέλος Φεβρουαρίου και δεν έχουμε τίποτα σοβαρές ανακοινώσεις ΑΑΑ τίτλων προς το παρών. 1
billeiros Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Ακουγεται για αναπτυξη του diablo 3...https://mynintendonews.com/2018/02/20/rumour-blizzard-apparently-working-on-diablo-3-for-nintendo-switch/ 2
chek2fire Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 4 ώρες πριν, snake_plissken2112 είπε KAΨΙΜΟ το ARMS, αν και παίζω σαν αυτιστικός με τα motion controls ακόμα -αλλά θα το μάθω που να πάει-.. μαζί με το splatoon νομίζω είναι τα δύο καλύτερα pvp game που υπάρχουν έκει έξω. 1
ikaruga24 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, billeiros είπε Ακουγεται για αναπτυξη του diablo 3...https://mynintendonews.com/2018/02/20/rumour-blizzard-apparently-working-on-diablo-3-for-nintendo-switch/ Από τη στιγμή που έρχεται titan quest το D3 είναι εντελώς περιττό αν και είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχει κόσμος που θα το ήθελε οπότε αν ισχύει δεν είμαι αρνητικός. Απλά το Titan Quest είναι σίγουρα κατά πολύ καλύτερο και πληρέστερο ως παιχνίδι και ας είναι παλιότερο. 3 ώρες πριν, sils είπε 4.Δεν μπορω να ακουω οτι σε κουραζει να παιζεις , Witcher, horizon uncharted κτλ.Ειναι ηλεκτρονικά παιχνίδια τα οποια αναπτύσονται χ,ρονια για να τα δουμε εμεις και εχουν σκοπο την διασκέδαση και το πετυχαινουν με χιλια εαν σε κουραζουν οι μαχες κανε mount και κανε βολτες βλεποντας τα καταπληκτικα τοπια και μάζευε βοτανα....... Οπως και στο zelda. Δεν μπορείς να κάνεις εσύ κουμάντο για τους άλλους με το τι σε κουράζει να παίζεις και τι όχι. Εγώ είμαι κατά κύριο λόγο arcadeάς και θέλω αμεσότητα στα παιχνίδια μου με εξαίρεση τα RPG (κατά κύριο λόγο Ιαπωνικά λόγο αμεσότητας και ουσίας αντί για φρου φρου και αρώματα) και tactics/strategy rpg. Παιχνίδια λοιπόν που είναι άμεσα και εύκολα να μπεις και να βγεις είναι πολύ ψηλά στην λίστα μου. Ακόμα και στο PS4 μου και στο PC μου έχω φουλ παιχνίδια που θα μπορούσαν να υπάρχουν και στο PS2/PS3 και δεν έχω θέμα. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2018 από ikaruga24 1
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, σήμερα παίρνω το switch! Φαντάζομαι must have accessory είναι η θήκη από το indiegogo, αλλά έχουμε τίποτε άλλο εκτός απ' αυτήν; Από παιχνίδια τι να πάρω; Έχω 3DS και ευχαριστιέμαι παιχνίδια τύπου Fire Emblem, Bravely Default, φυσικά Pokemon και Final Fantasy (μεγάλος fan των παλαιών τίτλων 1-10). Έχω και PS4 αλλά παίζω στη χάση και στη φέξη... Zelda δεν έχω παίξει ποτέ! Κοίταζα τα top 10, ωραίο φαίνεται το Mario και το Kart 8 (είχα λιώσει το αντίστοιχο Super Circuit για gameboy advance). Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2018 από GeorgeMan 2
pigos23 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Οι τιτλοι που πρεπει να παρεις αμεσα ειναι zelda.odyssey.kart 8 κ κανα overcooked για μπινελικι με φιλους Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2018 από pigos23 1
sils Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, GeorgeMan είπε Καλησπέρα, σήμερα παίρνω το switch! Φαντάζομαι must have accessory είναι η θήκη από το indiegogo, αλλά έχουμε τίποτε άλλο εκτός απ' αυτήν; Από παιχνίδια τι να πάρω; Έχω 3DS και ευχαριστιέμαι παιχνίδια τύπου Fire Emblem, Bravely Default, φυσικά Pokemon και Final Fantasy (μεγάλος fan των παλαιών τίτλων 1-10). Έχω και PS4 αλλά παίζω στη χάση και στη φέξη... Zelda δεν έχω παίξει ποτέ! Κοίταζα τα top 10, ωραίο φαίνεται το Mario και το Kart 8 (είχα λιώσει το αντίστοιχο Super Circuit για gameboy advance). Ξεκινα με τα κλασσικα zelda k mario και μετα βλεπεις . Υπαρχουν επιλογες σε παιχνιδια εαν δεν τα έχεις παιξει σε αλλη κονσολα. Ενα θετικο που εχω προσεξει ειναι οτι επιτελους οι τιμεςστα πα8χνιδια τρίτων σταθεροποιήθηκαν και οσο κοστίζει σε ps4 xbox κοστιζει και στο switch. Τωρα αυτο που μενει ειναι οι γενναίες προσφορές. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2018 από sils
kagouras Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Day 1 από εμένα το diablo 3 ,ήταν διακαής πόθος να μπορώ να το παίξω portable.!! Αν και μετά το άδειασμα με το hearthstone είχα χάσει κάθε ελπιδα να το δω σε φορητό μηχάνημα .!! Έχω λιώσει το original όπως και το 2 σε pc το 3 το έλιωσα και το λιώνω στο pc και στο PS4 pro.. και μακάρι να. Βγουν οι φήμες αληθινές θα συνεχίσω να το παίζω και στο NSW.!!
Deghinsea Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 DOOM for Nintendo Switch: February Patch Notes New Features! Motion Aiming – New control scheme option allows you to tilt the Nintendo Switch for more precise aiming Multiplayer Parties – Added new party system, making it easier to group up and play with your friends in multiplayer Updated Game Icon – Game icon now matches the DOOM for Nintendo Switch boxart Improvements Increased the average resolution in lower-res areas of the game Implemented CPU optimizations Added Traditional Chinese language support Fixes Fixed an issue that resulted in a possible crash when using the BFG Fixed an issue that caused audio issues while playing Fixed an issue that caused stretched textures to appear in multiplayer Fixed an issue where controls became unresponsive on the game menu Fixed an issue where players may have incorrectly received a ban notice in multiplayer https://bethesda.net/en/article/53ebGWNcOAgOSoqcSmgIoK/doom-switch-update-adds-motion-controls-and-party-support?utm_medium=bitly&utm_source=SocialMedia 6
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 52 minutes ago, sils said: Ξεκινα με τα κλασσικα zelda k mario και μετα βλεπεις . Υπαρχουν επιλογες σε παιχνιδια εαν δεν τα έχεις παιξει σε αλλη κονσολα. Ενα θετικο που εχω προσεξει ειναι οτι επιτελους οι τιμεςστα πα8χνιδια τρίτων σταθεροποιήθηκαν και οσο κοστίζει σε ps4 xbox κοστιζει και στο switch. Τωρα αυτο που μενει ειναι οι γενναίες προσφορές. Μα μην παίξω κανένα zelda πρώτα στο 3ds λέτε;
Mistwalker Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τωρα το μονο που μενει ειναι μια καλη τιμη για αγορα του doom.Η ελλειψη gyro με ειχε απομακρυνη απο την αγορα του. Για το diablo 3 γραφει μονο local.Αν οντως ερθει και δεν εχει online τοτε χιλιες φορες για μενα το titan quest. @GeorgeMan απο photos που ειδα σε αυτο το ειδος θηκων εχει το μεγαλυτερο αποθηκευτικο χωρο και εχει το μοναδικο grip που χωραει στο dock.Για must εγω δεν την κανω γιατι θηκη που να χωραει τα σημαντικα μεσα υπαρχουν επιλογες και οτι το grip μπαινει στο dock μου φαινεται αχρηστο.Καλο πακετο ειναι δεν λεω αλλα δεν το βλεπω για σημαντικο.Το πρωτο που πρεπει να αγορασεις ειναι tempered glass. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2018 από Mistwalker
mansa2k Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 Wii U Exclusives That We Want Ported To Switch Δεν είμαι κατά των μεταφορών, ειδικά όταν γίνεται σωστή δουλειά. Όμως όταν οι μεταφορές αναλαμβάνουν ρόλους κυρίων κυκλοφοριών και καλύπτουν ένα μεγάλο μέρος του έτους τότε υφίσταται ένα προβληματικό μοντέλο. Με βάση την λίστα του gamespot καλύτερα να ονόμαζαν το NSW ως WiiU2 και να τελείωνε εκεί το θέμα. Στην τελική υπάρχουν παιχνίδια από τα xb360, ps3 που θα είχαν περισσότερο ενδιαφέρον για το NSW και που ουδέποτε κυκλοφόρησαν σε συστήματα της Ν. Newzoo: Nintendo could reap billions from subscriptions, digital sales, and mobile Η Ν όντως είναι πίσω σε έσοδα από την ψηφιακή διανομή, όμως η ενσωμάτωση του online multiplayer πίσω από μια συνδρομητική υπηρεσία που ποιος ξέρει τι ηλίθιους λόγους θα σκαρφιστούν για να την δικαιολογήσουν δεν είναι η καλύτερη επιλογή. Αντίθετα μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις ιδιαίτερο στο γενικότερο κοινό στο οποίο στοχεύει με το NSW. Στην τελική αν θέλουν έσοδα από την ψηφιακή αγορά ας κάνουν τα αυτονόητα και να κυκλοφορήσουν free to play εφαρμογές στις smart device. Εντάξει Miyamoto; Επειδή εσύ θέλεις να "προστατέψεις" τον Super Mario (Run) δεν θα πληρώσουμε εμείς τα κενά σας, ακόμα καλύτερα βγάλτε όσες συνδρομητικές θέλετε αλλά το online multiplayer αφήστε το απέξω. 4 ώρες πριν, GeorgeMan είπε Έχω 3DS και ευχαριστιέμαι παιχνίδια τύπου Fire Emblem, Bravely Default, φυσικά Pokemon και Final Fantasy (μεγάλος fan των παλαιών τίτλων 1-10). Με βάση τα παραπάνω θα πρότεινα και το Xenoblade Chronicles 2. Έχει υπόψιν ότι έχουν ήδη ανακοινωθεί Fire Emblem και Pokemon για το NSW. Καθώς επίσης και το Project Octopath Traveler που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2018 (*υπάρχει demo στο eshop). Τέλος, αρκετές από κλασσικές JRPG σειρές θα "μετακομίσουν" στην πάροδο του χρόνου από το 3DS στο NSW. Γενικότερα και πέρα από όσα σου έχουν ήδη προταθεί αφού δεν είχες και WiiU δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2018 από mansa2k 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις