Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοιτα ηταν λιγοτερα αλλα ειχαμε το Zelda.Tοτε πραγματικα δεν υπηρχε νοημα να εχει καποιον αλλον τιτλο καθως το zelda θα το επισκειαζε.

Καλοριζικο και καλο λιωσιμο.

• Like 3
  • Thanks 1
  • Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Malthador είπε

Είσαι άτυχος. Metroidvania σαν το Axion Verge δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις, όσο και να ψάξεις. Με λίγη τύχη ίσως το επόμενο 2D Metroid να το φτάσει, όποτε κι αν βγει 

Προσωπικά θεωρώ ότι το Steamworld Dig 2 είναι ανώτερο του Axiom (το οποίο είναι φυσικά καταπληκτικο).

Εκτός από τα υψηλότερα production values και τα πολύ καλά γραφικά, οι αναβαθμίσεις του χαρακτήρα μου άρεσαν περισσότερο και μου φάνηκαν πιο χρήσιμες στην εξερεύνηση του κόσμου. Επίσης εκτός από την εξερεύνηση συνδυάζει και στρατηγική με το σκάψιμο. Το μόνο αρνητικό για μένα ήταν η σχετικά μικρή διάρκεια του.

Δημοσ.

Άργησαν αλλά επιτέλους αποφάσισαν να κάνουν ένα τουρνουά πάνω στο Splatoon που στην Ιαπωνία είναι δεδομένο:
Splatoon European Championship to be held on March 31, will feature Off the Hook virtual concert

Σειρά τώρα έχει η Αμερική του  καφροReggie και της παρέας του. Επιπλέον μια ενδιαφέρουσα δήλωση από στελέχη της Ν:
Nintendo on valuing AAA and indie games as equals

Με λίγα λόγια η Ν βλέπει την δυναμική των indies που έχουν κάνει μεγάλα βήματα τα τελευταία χρόνια και πιστεύω ότι θα συνεχίσουν έτσι όσο οι δυτικοί μεγαλοδιανομείς θα περιορίζονται ολοένα και περισσότερο σε παιχνίδια υπηρεσίες.

47 λεπτά πριν, Tresorikos είπε

Περιμένω μια έκπτωση στο Zelda... Και στο nba 2k18 από nintendo η από κάνα κωτσοβολο.  Το πήρα τώρα το Nintendo εδώ κ 15 μέρες  κ δεν χορταίνω από games  φαντάζομαι εσείς στην αρχή που ήταν πολύ πιο λίγα πως νιώθατε 

Για μένα ισχύει το αντίθετο, ειδικά με το πρόγραμμα των κυκλοφοριών για το πρώτο μισό του 2018 που βασίζεται αρκετά σε μεταφορές παιχνιδιών.

• Like 1
Δημοσ.

Χαιρετώ κι εγώ την παρέα, νέος εδώ πέρα αλλά παλιός στον χώρο των video games( απο το μακρινό 91 με double dragon), είχα εγκαταλείψει εδώ και τεσσέρα χρόνια περίπου, έπαθα το ίδιο με τον φίλο που είχε ps4 και κουραζόταν να παίζει και να προχωράει. Έτσι κι εγώ, άρχιζα έναν νέο τίτλο και μετά απο 5-6 ώρες βαριόμουν, κουραζόμουν δεν έβρισκα ενδιαφέρον να συνεχίσω και άρχιζα να παίζω άλλο παιχνίδι, και μετά άλλο κι άλλο και στο τέλος δεν ολοκλήρωνα κανένα. Και μιλάμε για παιχνιδάρες έτσι πχ. uncharted 3, dishonored, ni no kuni σε ps3, μετάβαση στο ps4 δεν έκανα ποτέ φοβόμουν μην πάθω το ίδιο. 'Ετσι έπεισα τον εαυτό μου ότι τα video games δεν είναι για μένα πλέον, μεγάλωσα, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Κούνα που με κούναγε ή καλύτερα nintendo που με κούνησε και ήρθε και μου έδωσε μια γερή σφαλιάρα με το switch βγάζοντας ξανά το παιδί video gamer από μέσα μου. Τον προηγούμενο μήνα έλιωσα με mario odyssey 750+ moons , εδώ και μια εβδομάδα με mario kart 8 πολύ καλό κι αυτό. Θα τα λέμε και μαζί από 'δώ και πέρα.

• Like 14
  • Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, Mistwalker said:

Στα αλλα μηχανηματα μπορεις να τους δικαιολογησεις μιας και εχουν μεγαλο αποθηκευτικο χωρο.Τωρα στο  switch με τα 32gb τι να πρωτοβαλεις.

Ναι, μη φας. Πού βάζω στο X1 το δισκάκι με το Halo Collection και πρέπει να κάνει install 90GB κατεβάζοντας τα μισά από αυτά από το internet. Τι να σου κάνουν τα 500GB storage όταν τα games έχουν υποχρεωτικά installations, λες και μιλάμε για πισιά;

Από εκεί και πέρα το «κακό» με το NSw είναι οι κάρτες μνήμης του, που είναι generic. Όλοι έχουμε κάμποσες microSD στο σπίτι μας περισσευούμενες και οι εταιρείες (καλή ώρα η Capcom) το γνωρίζουν αυτό και το εκμεταλλεύονται. Αν οι κάρτες μνήμης ήταν proprietary όπως στο PSV δεν θα βλέπαμε αυτό το χάλι τώρα (αλλά τότε θα βρίζαμε την Ν για τις τιμές των καρτών).

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vampao είπε

Χαιρετώ κι εγώ την παρέα, νέος εδώ πέρα αλλά παλιός στον χώρο των video games( απο το μακρινό 91 με double dragon), είχα εγκαταλείψει εδώ και τεσσέρα χρόνια περίπου, έπαθα το ίδιο με τον φίλο που είχε ps4 και κουραζόταν να παίζει και να προχωράει. Έτσι κι εγώ, άρχιζα έναν νέο τίτλο και μετά απο 5-6 ώρες βαριόμουν, κουραζόμουν δεν έβρισκα ενδιαφέρον να συνεχίσω και άρχιζα να παίζω άλλο παιχνίδι, και μετά άλλο κι άλλο και στο τέλος δεν ολοκλήρωνα κανένα. Και μιλάμε για παιχνιδάρες έτσι πχ. uncharted 3, dishonored, ni no kuni σε ps3, μετάβαση στο ps4 δεν έκανα ποτέ φοβόμουν μην πάθω το ίδιο. 'Ετσι έπεισα τον εαυτό μου ότι τα video games δεν είναι για μένα πλέον, μεγάλωσα, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Κούνα που με κούναγε ή καλύτερα nintendo που με κούνησε και ήρθε και μου έδωσε μια γερή σφαλιάρα με το switch βγάζοντας ξανά το παιδί video gamer από μέσα μου. Τον προηγούμενο μήνα έλιωσα με mario odyssey 750+ moons , εδώ και μια εβδομάδα με mario kart 8 πολύ καλό κι αυτό. Θα τα λέμε και μαζί από 'δώ και πέρα.

Ωραιος, δηλαδη με ενα παιχνιδι υπερκαλύπτεις τα παντα ,υπαρχουν σε ολες τις κονσολες παιχνιδια χαλαρα που δεν κουραζουν εαν δεν το ξερεις.

Αληθεια σε ποιόν τιτλο μετα απο 5 ώρες εχανες το ενδιαφερον?

Παραδειγμα εγω όταν ξεκίνησα το horizon μιας και δεν ειμαι και φαν των γενικα shoot em up είπα μα γιατι τοσος ντορος μετα ομως απο 5 ωρες καταλαβα τι παιχνιδαρα ειναι αυτη και απλα δεν ξεκολουσα.

Επισης καποια στιγμη θα τελειωσεις και το μαριο στο 100% μετα τι θα κανεις θα περιμενεις κανα 4αρι χρόνια να βγει το καινούριο.

Κοιταξε να δεις εχει μαλιαση η γλώσσα μου να τα λεω μην το θεοποιουμε το μηχανημα προς το παρον εχει μετρημενα στα δαχτυλα ελαχιστα exclusives με βαθμολογιες χαμηλες ολα τα υπολοιπα καλα παιχνιδια υπαρχουν ΠΑΝΤΟΥ.

Θα δωσει πολλα το ξερω αλλα ειναι ακομα νωρις.

Δημοσ.

Να είναι καλά ο sils που σε κάθε περίπτωση ενθουσιασμένου χρήστη, βγαίνει και βάζει τα πράγματα στη θέση του.Μετα το Mario Odyssey όντως θα περιμένει περίπου τέσσερα χρόνια να παίξει νέο Μάριο μιας και τερματίζοντάς το κλειδώνει η κονσόλα και ξεκλειδώνει μετά από τέσσερα χρόνια για να παίξεις το καινούργιο.Αλλα παιχνίδια δεν έχει.

ΥΓ.Malthador τσίμπησα Axion Verge γιατί λατρεύω Metroidvania τίτλους.Θα μεταφέρω εντυπώσεις.Σου έχω εμπιστοσύνη.Ευτυχως εμένα η κονσόλα δε κλείδωσε ακόμα.

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, sils είπε

Επισης καποια στιγμη θα τελειωσεις και το μαριο στο 100% μετα τι θα κανεις θα περιμενεις κανα 4αρι χρόνια να βγει το καινούριο.

Κοιταξε να δεις εχει μαλιαση η γλώσσα μου να τα λεω μην το θεοποιουμε το μηχανημα προς το παρον εχει μετρημενα στα δαχτυλα ελαχιστα exclusives με βαθμολογιες χαμηλες ολα τα υπολοιπα καλα παιχνιδια υπαρχουν ΠΑΝΤΟΥ.

Θα δωσει πολλα το ξερω αλλα ειναι ακομα νωρις.

Δηλαδή για να καταλάβω αυτό γιατί δεν ισχύει σε άλλες κονσόλες; (Μετρημένα στα δάχτυλα τα καλά εξκλουσιβς) ολλα τα άλλα είναι παντού.

Εάν ισχύει παντού αυτό τοτε ποιος ο λόγος να το αναφέρεις σας μειονέκτημα σε μια κονσολα (που και σε αυτήν ισχύει ότι στις άλλες);

• Moderators
Δημοσ.
12 hours ago, D.Luffy said:

Προσωπικά θεωρώ ότι το Steamworld Dig 2 είναι ανώτερο του Axiom (το οποίο είναι φυσικά καταπληκτικο).

Εκτός από τα υψηλότερα production values και τα πολύ καλά γραφικά, οι αναβαθμίσεις του χαρακτήρα μου άρεσαν περισσότερο και μου φάνηκαν πιο χρήσιμες στην εξερεύνηση του κόσμου. Επίσης εκτός από την εξερεύνηση συνδυάζει και στρατηγική με το σκάψιμο. Το μόνο αρνητικό για μένα ήταν η σχετικά μικρή διάρκεια του.

Ντροπή μου, το ξέρω, αλλά δεν έχω παίξει κανένα Steamworld, ούτε καν στο 3DS, οπότε δεν τα ανάφερα γιατί δεν έχω άποψη. Τώρα που ανακοινώθηκε και σε physical στο NSw το πρώτο θα ξεκινήσω από εκεί και θα δώσω feedback μόλις έχω άποψη. :)

3 minutes ago, orck said:

Δηλαδή για να καταλάβω αυτό γιατί δεν ισχύει σε άλλες κονσόλες; (Μετρημένα στα δάχτυλα τα καλά εξκλουσιβς) ολλα τα άλλα είναι παντού.

Εάν ισχύει παντού αυτό τοτε ποιος ο λόγος να το αναφέρεις σας μειονέκτημα σε μια κονσολα (που και σε αυτήν ισχύει ότι στις άλλες);

Στο πλέιστεσιο κάθε μήνα βγαίνει κι από ένα Horizon, που ζεις.

1 hour ago, Deghinsea said:

Και με αυτόν τον τρόπο χειρισμού το DOOM στο NSw θα είναι η καλύτερη έκδοση από όλες τις υπόλοιπες κι ας μην έχει 4Κ γραφικά, θα το αντέξουμε.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Pitsifrikos είπε

Να είναι καλά ο sils που σε κάθε περίπτωση ενθουσιασμένου χρήστη, βγαίνει και βάζει τα πράγματα στη θέση του.Μετα το Mario Odyssey όντως θα περιμένει περίπου τέσσερα χρόνια να παίξει νέο Μάριο μιας και τερματίζοντάς το κλειδώνει η κονσόλα και ξεκλειδώνει μετά από τέσσερα χρόνια για να παίξεις το καινούργιο.Αλλα παιχνίδια δεν έχει.

ΥΓ.Malthador τσίμπησα Axion Verge γιατί λατρεύω Metroidvania τίτλους.Θα μεταφέρω εντυπώσεις.Σου έχω εμπιστοσύνη.Ευτυχως εμένα η κονσόλα δε κλείδωσε ακόμα.

Παιδιά σορρυ αλλα δεν μπορω να κρατηθώ οταν βλεπω τετοιο ενθουσιασμό.

Και εξηγω τους λογους.

1. Για να συμπερανεις κατι για μια κονσολα πρεπει να την εχεις τουλαχιστον καποια χρονια.

2.Δεν μπορει με τιποτα μα με τιποτα δυο παιχνιδια αριστα οπως το zelda k to mario να επισκιάσουν ολόκληρες βιβλιοθηκες οπου στην τελικη μονο το ενα ειναι  exclusive.

3.Σε καμια περίπτωση δεν ειναι παιχνιδαρα το arms h to mario n rabbits καλα ειναι όμως για ενα νεο μηχανημα.

4.Δεν μπορω να ακουω οτι σε κουραζει να παιζεις , Witcher, horizon uncharted κτλ.Ειναι ηλεκτρονικά παιχνίδια τα οποια αναπτύσονται χ,ρονια  για να τα δουμε εμεις και εχουν σκοπο την διασκέδαση και το πετυχαινουν με χιλια εαν σε κουραζουν οι μαχες κανε mount και κανε βολτες βλεποντας τα καταπληκτικα τοπια και μάζευε βοτανα....... Οπως και στο zelda.

5. Με την καμια δεν μπορει ενα μαριο να καλυψει ολα τα γουστα.

6.Ενας gamer που εχει στην κατοχη του ολες τις τωρινες κονσολες και εχει παίξει εκει ολα τα must have games γιατι ειχαν βγει πριν το switch οταν τελειωση το μαριο και το zelda τι θα παίξει τωρα,δηλαδη θεωρείτε οτι η βιβλιοθηκη του ειναι τεραστια ?

Πραγματι συγνωμη εαν γινομαι πικροχολος δεν ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ ΠΟΤΕ to switch το γουσταρω τρελα εξαλλου πραγματικα θα ηθελα καποια παιχνιδια να μην τα ειχα παίξει αλλου παρα μονο στο switch αλλα εχουν βγει εδω και πολλα χρονια.

Αλλα κατακρινω οταν βγαζουν αχρηστα παιχνιδια βαρβατα.

Επεξ/σία από sils
  • Like 1
  • Confused 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...