sils Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 12 ώρες πριν, ReaperX είπε Steamworld Dig και Stardew valley θεωρώ είναι must have για την κονσόλα. Τα εχω παιξει πιο παλια... Θελω κατι σε στυλ axiom verge 2d ψαξιμο, boss,upgrade weapons ktl Κατι σαν τα υπερπαιχνιδια Axiom verge Unepic
Deghinsea Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 @sils Τα Shantae και τα Shovel Knight τα έχεις παίξει να φανταστώ; 1
Pitsifrikos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Το shovel knight είναι φανταστικό πάντως. 2
dekulinkgr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, sils είπε Τα εχω παιξει πιο παλια... Θελω κατι σε στυλ axiom verge 2d ψαξιμο, boss,upgrade weapons ktl Κατι σαν τα υπερπαιχνιδια Axiom verge Unepic Εχω τερματισα το mummy demastered προχθες. Στυλ metroid ειναι αλλα στο πολυ χαλαρο.Βεβαια εχει ενα ωραιο οπου αμα πεθανει ο χαρκτηρας γινεται zombie οποτε πρεπει μετα να πας να τον σκοτωσεις για να παρεις πισω ολα τα upgrades που ειχες μεχρι τοτε.Κατι σαν το zombieu αν ξερεις.Εαν το εχει καμια προσφορα στα 10€ πιστευω αξιζει. Το axiom verge βεβαια ειναι σαφως καλυτερο. Τωρα αναμενουμε το hollow knight να βγει... 1
Moderators Malthador Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 20 hours ago, sils said: Τα εχω παιξει πιο παλια... Θελω κατι σε στυλ axiom verge 2d ψαξιμο, boss,upgrade weapons ktl Κατι σαν τα υπερπαιχνιδια Axiom verge Unepic Είσαι άτυχος. Metroidvania σαν το Axion Verge δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις, όσο και να ψάξεις. Με λίγη τύχη ίσως το επόμενο 2D Metroid να το φτάσει, όποτε κι αν βγει αυτό. Γενικότερα σε 2D platformers τα δύο καλύτερα για εμένα αυτή τη στιγμή που υπάρχουν στο NSW είναι το Shovel Knight μαζί με τα expansions του (εξαιρετικό game, αλλά όχι στο επίπεδο του Axiom Verge) και το Rayman Legends. Δεν έχω παίξει το Celeste βέβαια, αλλά δεν νομίζω ότι θα φτάνει αυτά τα δύο.
nikos25k Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 καλήμερα! θα παίξει καμιά έκπτωση στο switch.. να περιμένω, η να προβώ τώρα σε αγορά?
Daredevil Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 40 λεπτά πριν, nikos25k είπε καλήμερα! θα παίξει καμιά έκπτωση στο switch.. να περιμένω, η να προβώ τώρα σε αγορά? να προβείς κι πριν κάνεις update στο firmware, ψάξτο
sils Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, Malthador είπε Είσαι άτυχος. Metroidvania σαν το Axion Verge δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις, όσο και να ψάξεις. Με λίγη τύχη ίσως το επόμενο 2D Metroid να το φτάσει, όποτε κι αν βγει αυτό. Γενικότερα σε 2D platformers τα δύο καλύτερα για εμένα αυτή τη στιγμή που υπάρχουν στο NSW είναι το Shovel Knight μαζί με τα expansions του (εξαιρετικό game, αλλά όχι στο επίπεδο του Axiom Verge) και το Rayman Legends. Δεν έχω παίξει το Celeste βέβαια, αλλά δεν νομίζω ότι θα φτάνει αυτά τα δύο. Και τα δυο τα εχω λιωσει....... Ειδα τα εξεις Mighty Gunvolt Toki tori 2 Αξιζει κανενα? Κριμα εχω ξεμείνει απο παιχνιδια στην συγκεκριμενη κονσολα.
Moderators Malthador Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Το FIFA18 στο εγγλέζικο Amazon βγαίνει στα 29 ευρώ τελική με μεταφορικά για όποιον ενδιαφέρεται. 1
zio10 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 37 λεπτά πριν, Malthador είπε Το FIFA18 στο εγγλέζικο Amazon βγαίνει στα 29 ευρώ τελική με μεταφορικά για όποιον ενδιαφέρεται. Νομίζω αναφέρθηκε ότι κάτι μέρες, περίεργο που κράτησε τόσο η προσφορά! Λίγο ο Κωτσόβολος, λίγο το amazon κάτι υπάρχει σε οικονομικά παιχνίδια πάντως!
Mistwalker Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ακομα ενα release με 1 catridge και 1 download code.Τοσο μεγαλα ειναι και τα 2 και δεν χωρανε σε 1 catridge; Edit:40€ η τιμη. Σιγουρο no buy απο μενα. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2018 από Mistwalker 2
Moderators Malthador Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Στοιχηματίζω ότι δεν θα αργήσουμε πολύ να δούμε physical releases που θα έχουν μόνο download code χωρίς cartridge μέσα, όπως γίνεται και στα physical pc games εδώ και καιρό. Ποιος θα το φανταζόταν ότι το console gaming demise θα ξεκινούσε από την Ν.
Mistwalker Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 11 λεπτά πριν, Malthador είπε Στοιχηματίζω ότι δεν θα αργήσουμε πολύ να δούμε physical releases που θα έχουν μόνο download code χωρίς cartridge μέσα, όπως γίνεται και στα physical pc games εδώ και καιρό. Ποιος θα το φανταζόταν ότι το console gaming demise θα ξεκινούσε από την Ν. Στα αλλα μηχανηματα μπορεις να τους δικαιολογησεις μιας και εχουν μεγαλο αποθηκευτικο χωρο.Τωρα στο switch με τα 32gb τι να πρωτοβαλεις.
Tresorikos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Περιμένω μια έκπτωση στο Zelda... Και στο nba 2k18 από nintendo η από κάνα κωτσοβολο. Το πήρα τώρα το Nintendo εδώ κ 15 μέρες κ δεν χορταίνω από games φαντάζομαι εσείς στην αρχή που ήταν πολύ πιο λίγα πως νιώθατε
Προτεινόμενες αναρτήσεις