Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα χάσεις τον ενθουσιασμο σου με τοσα πολλά ταυτόχρονα. Το πάθαινα συχνά όταν αγόραζα πολλά κόμικ μαζεμένα. Έβλεπα λίγο αυτό λίγο το άλλο και στο τέλος δεν χαιρομουν κανένα

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 2/15/2018 at 8:22 PM, Narcos said:

Guys καποια προταση για λεπτη θηκη προστασιας απο Ελλαδα/Ευρωπη? Ψαχνω θηκη με την οποια θα μπορει να μπαινοβγαινει στο dock η κονσολα. Εχω βαλει ηδη ενα tempered glass της Orzly ομως παρατηρω πως ο μικρος μου ειναι λιγο αγαρμπος με την κονσολα οταν παιζει στο χερι, με αποτελεσμα να προστατευω την οθονη, οχι ομως και το υπολοιπο μηχανημα!

Μόλις βρήκα αυτό, αν σε ενδιαφέρει, αλλά είναι από Ιαπωνία. 13 ευρώ τελική με μεταφορικά και τελωνείο μέσα.

Προσωπικά δεν θα το αγόραζα, θα προτιμούσα να δώσω 40 ευρώ για το Gripcase (γιατί κάνει πολύ περισσότερα πράγματα), αλλά εσύ ξέρεις την τσέπη σου καλύτερα.

Επεξ/σία από Malthador
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μετα μου λετε να μην κραζω την nintendo

Πηρα καρτα 128 Verbatim κ απλα ενω εχω κατεβασει τα κερατα μου κανα δυο βδομαδες σημερα απλα δεν γουσταρει να την δει κ προτεινει φορματ

Ποσο για τον #@#@ ειναι αυτη η εταιρεια

Κουβαλησα σε φιλικο σπιτι την κονσολα που δεν εχει wi fi να παιξουμε κ ειμαι αναγκασμενος τωρα να κατεβασω με mobile data καποια data στην εσωτερικη μνημη κ να ξανακατεβασω καποια παιχνιδια

Εχουν βγαλει καποια λιστα οι κολοιαπωνες με συμβατες εταιρειες καρτων κ δεν το ξερα??

Απλα ελεος

• Sad 1
Δημοσ.

Αποκλείεις το πρόβλημα να οφείλεται σε αστοχία της κάρτας;

Για μένα πρόσεχέ τη για το προσεχές διάστημα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ισως να ειναι στην καρτα το προβλημα.Απο τη στιγμη που δουλεψε για 2 εβδομαδες τοτε κατι αλλο συμβαινει.Μεχρι και στα κινητα το βγαζουν αυτο το προβλημα μερικες καρτες,αλλες συντομα αλλες μπορει και μετα απο χρονο.Στην καλυτερη μπορει απλως να επαθε καποιο κολλημα και να μην στο ξανακανει.

Λενε οτι η nintendo σταματησε να φτιαχνει splatoon pro controller.Πλεον οτι εμεινε stock.

Επεξ/σία από Mistwalker
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 16/2/2018 στις 5:20 ΜΜ, doll είπε

Θέλω να αγοράσω για κάρτα (128 μάλλον). Καμία πρόταση σε τιμή, μάρκα, μαγαζί για παραγγελία;

6 ώρες πριν, Malthador είπε

Μόλις βρήκα αυτό, αν σε ενδιαφέρει, αλλά είναι από Ιαπωνία. 13 ευρώ τελική με μεταφορικά και τελωνείο μέσα.

Προσωπικά δεν θα το αγόραζα, θα προτιμούσα να δώσω 40 ευρώ για το Gripcase (γιατί κάνει πολύ περισσότερα πράγματα), αλλά εσύ ξέρεις την τσέπη σου καλύτερα.

Εγώ πήρα αυτή https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B077V57CVV/ref=aw_pd_cart_cps_4_2?ie=UTF8&pd_rd_i=B077V57CVV&pd_rd_r=S8Z1J145WZ00ZT0TG9ZR&pd_rd_w=MJu5T&pd_rd_wg=Ekmg6&psc=1&refRID=S8Z1J145WZ00ZT0TG9ZR

και είμαι ευχαριστημένος. Δεν μπαίνει όμως στο dock. 

Επεξ/σία από doll
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 16/2/2018 στις 3:08 ΜΜ, kagouras είπε

Εγώ το έχω πάθει σε συσκευές samsung κινητα κ παίρνω κάρτες για τα κινητά μ sasmung τώρα για το Nintendo ίσως βάλω κάποια στιγμή 64 gb samsung η θα πάρω άλλη SanDisk κτλ και ο Θεός βοηθός.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μακρια απο Verbatim να εχετε το κεφαλι σας ησυχο λοιπον 

Θα δοκιμασω κ γω samsung στο μελλον.

Αυτο το πραγμα παντως να κανεις το σταυρο σου αν θα την δεχτει η κονσολα δεν υπαρχει αλλου

Η καρτα μια χαρα ειναι Την βαλαμε εδω με τα παιδια σε κινητα κ δουλευει

Επεξ/σία από pigos23
  • Sad 1
Δημοσ.

Αν δουλευει η μαιμου καρτα απο το wish που κανει 10$ τα 500 gb τοτε δεχεται τα παντα.Μην δοκιμασετε να την αγορασετε ειναι παγιδα οι κινεζικες.Απο τα 500gb που οντως θα στο δειχνει στο menu μπορει να αποθηκευσει μονο 3.50gb.Εγω μεχρι στιγμης αγοραζω kingston και στο κινητο μια φορα εγραψε οτι ταχατις δεν μπορουσε να τη διαβασει.Εκανα ενα φορματ και δεν το ξαναεκανε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2002 - 4517 το error code μου

Ευτυχως τα games στην εσωτερικη μνημη τα κατεβαζει κομπλε

Θα δοκιμασω συντομα αλλη micro sd να δω τι παιζει

Τρελη ξενερα

Επεξ/σία από pigos23
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να και ενα ωραιο παιχνιδακι που μολις τελειωσα forma8 ..... Αν και το τελειωσα στο viτa μιας και το ειχε δωσει το psn δωρεαν  .Αλλα θα προτιμούσα να το αγοραζα στο switch λογο οθονης.

Στην αρχη μου φανηκε πολυ ανιαρο κ χλιαρο αλλα μετα κολλησα ασχημα εαν εχεται ξεμινει απο παιχνίδια παρτε το ειναι και σε καλή τιμή.

Μετα απο αυτα εχεται κατι καλο να προτείνεται.

Zelda

Master blaster zero

Pankaku

Axiom verge

Forma8

Mario odyssey

Slain.

Θελω κατι σε platform μα εξερευνηση κτλ

Επεξ/σία από sils
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, sils είπε

Να και ενα ωραιο παιχνιδακι που μολις τελειωσα forma8 ..... Αν και το τελειωσα στο viτa μιας και το ειχε δωσει το psn δωρεαν  .Αλλα θα προτιμούσα να το αγοραζα στο switch λογο οθονης.

Στην αρχη μου φανηκε πολυ ανιαρο κ χλιαρο αλλα μετα κολλησα ασχημα εαν εχεται ξεμινει απο παιχνίδια παρτε το ειναι και σε καλή τιμή.

Μετα απο αυτα εχεται κατι καλο να προτείνεται.

Zelda

Master blaster zero

Pankaku

Axiom verge

Forma8

Mario odyssey

Slain.

Θελω κατι σε platform μα εξερευνηση κτλ

Steamworld Dig και Stardew valley θεωρώ είναι must have για την κονσόλα.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, pigos23 είπε

2002 - 4517 το error code μου

Ευτυχως τα games στην εσωτερικη μνημη τα κατεβαζει κομπλε

Θα δοκιμασω συντομα αλλη micro sd να δω τι παιζει

Τρελη ξενερα

http://www.nintendo.com.au/help/error-code/617/NintendoSwitch/_2002-4517_/2002-4517

Eδω δες για το προβλημα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...