orck Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Θα χάσεις τον ενθουσιασμο σου με τοσα πολλά ταυτόχρονα. Το πάθαινα συχνά όταν αγόραζα πολλά κόμικ μαζεμένα. Έβλεπα λίγο αυτό λίγο το άλλο και στο τέλος δεν χαιρομουν κανένα 2
Moderators Malthador Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) On 2/15/2018 at 8:22 PM, Narcos said: Guys καποια προταση για λεπτη θηκη προστασιας απο Ελλαδα/Ευρωπη? Ψαχνω θηκη με την οποια θα μπορει να μπαινοβγαινει στο dock η κονσολα. Εχω βαλει ηδη ενα tempered glass της Orzly ομως παρατηρω πως ο μικρος μου ειναι λιγο αγαρμπος με την κονσολα οταν παιζει στο χερι, με αποτελεσμα να προστατευω την οθονη, οχι ομως και το υπολοιπο μηχανημα! Μόλις βρήκα αυτό, αν σε ενδιαφέρει, αλλά είναι από Ιαπωνία. 13 ευρώ τελική με μεταφορικά και τελωνείο μέσα. Προσωπικά δεν θα το αγόραζα, θα προτιμούσα να δώσω 40 ευρώ για το Gripcase (γιατί κάνει πολύ περισσότερα πράγματα), αλλά εσύ ξέρεις την τσέπη σου καλύτερα. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2018 από Malthador 1
pigos23 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Μετα μου λετε να μην κραζω την nintendo Πηρα καρτα 128 Verbatim κ απλα ενω εχω κατεβασει τα κερατα μου κανα δυο βδομαδες σημερα απλα δεν γουσταρει να την δει κ προτεινει φορματ Ποσο για τον #@#@ ειναι αυτη η εταιρεια Κουβαλησα σε φιλικο σπιτι την κονσολα που δεν εχει wi fi να παιξουμε κ ειμαι αναγκασμενος τωρα να κατεβασω με mobile data καποια data στην εσωτερικη μνημη κ να ξανακατεβασω καποια παιχνιδια Εχουν βγαλει καποια λιστα οι κολοιαπωνες με συμβατες εταιρειες καρτων κ δεν το ξερα?? Απλα ελεος 1
ReaperX Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Αποκλείεις το πρόβλημα να οφείλεται σε αστοχία της κάρτας; Για μένα πρόσεχέ τη για το προσεχές διάστημα..
Mistwalker Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ισως να ειναι στην καρτα το προβλημα.Απο τη στιγμη που δουλεψε για 2 εβδομαδες τοτε κατι αλλο συμβαινει.Μεχρι και στα κινητα το βγαζουν αυτο το προβλημα μερικες καρτες,αλλες συντομα αλλες μπορει και μετα απο χρονο.Στην καλυτερη μπορει απλως να επαθε καποιο κολλημα και να μην στο ξανακανει. Λενε οτι η nintendo σταματησε να φτιαχνει splatoon pro controller.Πλεον οτι εμεινε stock. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2018 από Mistwalker
doll Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 16/2/2018 στις 5:20 ΜΜ, doll είπε Θέλω να αγοράσω για κάρτα (128 μάλλον). Καμία πρόταση σε τιμή, μάρκα, μαγαζί για παραγγελία; 6 ώρες πριν, Malthador είπε Μόλις βρήκα αυτό, αν σε ενδιαφέρει, αλλά είναι από Ιαπωνία. 13 ευρώ τελική με μεταφορικά και τελωνείο μέσα. Προσωπικά δεν θα το αγόραζα, θα προτιμούσα να δώσω 40 ευρώ για το Gripcase (γιατί κάνει πολύ περισσότερα πράγματα), αλλά εσύ ξέρεις την τσέπη σου καλύτερα. Εγώ πήρα αυτή https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B077V57CVV/ref=aw_pd_cart_cps_4_2?ie=UTF8&pd_rd_i=B077V57CVV&pd_rd_r=S8Z1J145WZ00ZT0TG9ZR&pd_rd_w=MJu5T&pd_rd_wg=Ekmg6&psc=1&refRID=S8Z1J145WZ00ZT0TG9ZR και είμαι ευχαριστημένος. Δεν μπαίνει όμως στο dock. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2018 από doll 1
Tresorikos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Στις 16/2/2018 στις 3:08 ΜΜ, kagouras είπε Εγώ το έχω πάθει σε συσκευές samsung κινητα κ παίρνω κάρτες για τα κινητά μ sasmung τώρα για το Nintendo ίσως βάλω κάποια στιγμή 64 gb samsung η θα πάρω άλλη SanDisk κτλ και ο Θεός βοηθός..
pigos23 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μακρια απο Verbatim να εχετε το κεφαλι σας ησυχο λοιπον Θα δοκιμασω κ γω samsung στο μελλον. Αυτο το πραγμα παντως να κανεις το σταυρο σου αν θα την δεχτει η κονσολα δεν υπαρχει αλλου Η καρτα μια χαρα ειναι Την βαλαμε εδω με τα παιδια σε κινητα κ δουλευει Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2018 από pigos23 1
Deghinsea Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Γενικά εγώ Samsung και SanDisk θα πρότεινα για κάρτες. 3
Mistwalker Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Αν δουλευει η μαιμου καρτα απο το wish που κανει 10$ τα 500 gb τοτε δεχεται τα παντα.Μην δοκιμασετε να την αγορασετε ειναι παγιδα οι κινεζικες.Απο τα 500gb που οντως θα στο δειχνει στο menu μπορει να αποθηκευσει μονο 3.50gb.Εγω μεχρι στιγμης αγοραζω kingston και στο κινητο μια φορα εγραψε οτι ταχατις δεν μπορουσε να τη διαβασει.Εκανα ενα φορματ και δεν το ξαναεκανε.
pigos23 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2002 - 4517 το error code μου Ευτυχως τα games στην εσωτερικη μνημη τα κατεβαζει κομπλε Θα δοκιμασω συντομα αλλη micro sd να δω τι παιζει Τρελη ξενερα Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2018 από pigos23
sils Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Να και ενα ωραιο παιχνιδακι που μολις τελειωσα forma8 ..... Αν και το τελειωσα στο viτa μιας και το ειχε δωσει το psn δωρεαν .Αλλα θα προτιμούσα να το αγοραζα στο switch λογο οθονης. Στην αρχη μου φανηκε πολυ ανιαρο κ χλιαρο αλλα μετα κολλησα ασχημα εαν εχεται ξεμινει απο παιχνίδια παρτε το ειναι και σε καλή τιμή. Μετα απο αυτα εχεται κατι καλο να προτείνεται. Zelda Master blaster zero Pankaku Axiom verge Forma8 Mario odyssey Slain. Θελω κατι σε platform μα εξερευνηση κτλ Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2018 από sils
ReaperX Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, sils είπε Να και ενα ωραιο παιχνιδακι που μολις τελειωσα forma8 ..... Αν και το τελειωσα στο viτa μιας και το ειχε δωσει το psn δωρεαν .Αλλα θα προτιμούσα να το αγοραζα στο switch λογο οθονης. Στην αρχη μου φανηκε πολυ ανιαρο κ χλιαρο αλλα μετα κολλησα ασχημα εαν εχεται ξεμινει απο παιχνίδια παρτε το ειναι και σε καλή τιμή. Μετα απο αυτα εχεται κατι καλο να προτείνεται. Zelda Master blaster zero Pankaku Axiom verge Forma8 Mario odyssey Slain. Θελω κατι σε platform μα εξερευνηση κτλ Steamworld Dig και Stardew valley θεωρώ είναι must have για την κονσόλα. 1
Deghinsea Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 @sils Ρίξε καμιά ματιά αν θέλεις σε Celeste, Mutant Mudds ή Yooka Laylee. 1
primeragt Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, pigos23 είπε 2002 - 4517 το error code μου Ευτυχως τα games στην εσωτερικη μνημη τα κατεβαζει κομπλε Θα δοκιμασω συντομα αλλη micro sd να δω τι παιζει Τρελη ξενερα http://www.nintendo.com.au/help/error-code/617/NintendoSwitch/_2002-4517_/2002-4517 Eδω δες για το προβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις