NickTG Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Μια χαρά τους έπαιρνε να βάλουν και δεύτερο. Αλλά μετά πως θα έβγαζαν την Climax?
Fulgore Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Αυτη ηταν special/limited εκδοση ανταξια του Bayonetta 2(ειδικα αν ειχε και το steelbook θα ηταν ακομα καλυτερα) και την κυκλοφορησαν μονο για το wii u και στο εξωτερικο...... Καταξοδευτηκαν με τα Stickers που εβαλαν μεσα...... 1
Mistwalker Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, NickTG είπε Μια χαρά τους έπαιρνε να βάλουν και δεύτερο. Αλλά μετά πως θα έβγαζαν την Climax? Ας εβγαζαν για ολα τα region την ιδια εκδοση.Δεν ξερω αν και στις αλλες κονσολες γινετε αυτο αλλα ειναι μεγαλη βλακεια και δεν ξερω αν το φταιξιμο πεφτει και στην nintendo.Στο zelda στην Ευρωπη δεν μας εδωσαν την ολοκληρωμενη special edition με τη θηκη και φεραν μονο με το αγαλματακι που απο τα βιντεο δεν φαινονταν να ειναι και καλης ποιοτητας.
Moderators Malthador Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 21 minutes ago, NickTG said: Μια χαρά τους έπαιρνε να βάλουν και δεύτερο. Αλλά μετά πως θα έβγαζαν την Climax? Σε κάποιο μίτινγκ της Ν: «Θα κυκλοφορήσουμε την Σπέσιαλ μόνο με download κωδικό για το πρώτο Bayonetta, έτσι ώστε να κυκλοφορήσουμε την Κλίμαξ με κασετάκι και να την πουλάμε ακριβότερα και να βγάλουμε πολλά λεφτά, μουαχαχαχαχα.» «Και μετά θα κυκλοφορήσουμε την Κλίμαξ μόνο στην Ιαπωνία, γιατί δεν θέλουμε πολλά λεφτά.» :/
Mistwalker Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Και στα bundle την ιδια βλακεια κανουν.Στην Ιαπωνια ολα εχουν στανταρ catridge και με το splatoon εδωσαν και νεα χρωματα στα joycon.Στην Αμερικη νομιζω ειχε catridge Mario και θηκη ενω εμεις παλι download code με θηκη.
Έλεος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Το Solaris αναφέρει ότι το Nonstop Climax Edition δεν είναι region free. Στο FAQ της Nintendo επίσης αναφέρεται οτι " Although Nintendo Switch software sold in regions outside of the Americas will work with Nintendo Switch systems sold in the Americas, we have not tested all overseas software with systems from all regions and cannot guarantee full service and support. Therefore, we recommend that players purchase software that is specifically made for their Nintendo Switch system's region. " Μπορεί να μας το επιβεβαιώσει κάποιος απο εδώ όταν το παραλάβει;;
SoFGR Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 ε ρε να μου ερθει κανα 50αρικο τελωνειο και μετα να μην παιζει κιολας, και κερατας και δαρμενος
Moderators Malthador Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Το NSw είναι region-free, το θεωρώ απίθανο να μην παίζει τίτλος εκτός region. Δύο τίτλους έχω αγορασμένους από Ιαπωνία, το I am Setsuna και το Wonderboy και παίζουν κανονικά και μάλιστα στα αγγλικά στην κονσόλα μου.
mansa2k Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, Mistwalker είπε .Στο zelda στην Ευρωπη δεν μας εδωσαν την ολοκληρωμενη special edition με τη θηκη και φεραν μονο με το αγαλματακι που απο τα βιντεο δεν φαινονταν να ειναι και καλης ποιοτητας. Γενικώς το όλο θέμα με τις διαφορές στις συλλεκτικές και στα εξώφυλλα έχει καταντήσει γελοίο. Ασχέτως αν υπάρχουν φορές που οι Ευρωπαϊκές εκδόσεις είναι καλύτερες -όπως στην περίπτωση του Metroid Samus Returns- δεν θα έπρεπε οι καταναλωτές να διαχωρίζονται ανά ήπειρο. Αυτά είναι προϊστορικά μοντέλα που κάποτε μπορεί να είχαν λογική ύπαρξης αλλά πλέον δεν έχουν. Απλά κάποιοι χαρτογιακάδες προσπαθούν να δικαιολογήσουν τον μισθό τους... 2 ώρες πριν, Mistwalker είπε Στην Αμερικη νομιζω ειχε catridge Mario και θηκη ενω εμεις παλι download code με θηκη. Ψηφιακό ήταν το παιχνίδι και στο Αμερικάνικο πακέτο. 1
bad_freddy Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τέλειωσα ενα gaming session με ARMS και Bayonetta. Το ARMS αν και δεν είμαι ιδιαίτερα φίλος των fighting με εντυπωσίασε κυρίως με την ποικιλία σε (fun) modes, ωραίος και πρωτότυπος χειρισμός ακόμα και σε handheld, πολύ κόσμο online αν κρίνω απο το τάχιστο και δίκαιο matchmaking (δεν δοκίμασα ranked). Γενικά το παιχνίδι δείχνει να έχει και ποιότητα, σαν first party, και ποσότητα! Για το 30αρι που ζητάει ο Κώτσος μου φαίνεται άριστο VFM σαν πρώτη εντύπωση. Ολοκλήρωσα και το Prologue στο Bayonetta (δεν είχα ξανασχοληθεί με την σειρά) και η πρώτη εντύπωση σε αυτό είναι WTF??!11!! Παίζοντας εδω και καιρό το Zelda στο χαλαρό αυτή η απότομη αλλαγή ταχύτητας στο gameplay, το τρελό σενάριο και γενικά τα cutscenes που γίνεται της (γιαπωνέζικης) τρελής, με την καλή έννοια, με είχαν αφήσει να κοιτάω σαν χάνος! Το μόνο ίσως αρνητικό είναι οτι σε ολο αυτό τον χαμό που συμβαίνει στην οθόνη στις μάχες, μάλλον η "μικρή" οθόνη δεν βοηθάει ώρες ώρες να έχεις καλή αντίληψη που βρίσκεσαι τόσο εσυ οσο και οι αντίπαλοι. Πιθανότατα θα συνηθίζεται βέβαια, όπως είπα γενικά το απότομο change of pace με επηρέασε σίγουρα.
Pitsifrikos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Φίλε μου το Arms ειδικά σε αυτή την τιμή είναι must buy ειδικά αν το θες για multi.Εγω με φίλους έχουμε ρίξει τρελή διασκέδαση με τον τίτλο. Για το Bayonetta τώρα δεν έχω να γράψω πολλά, απλά ότι είναι μια εκπληκτική σειρά και θα πάθεις μεγάλη πλάκα.
aris4me Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 https://www.youtube.com/watch?v=gHgD5_aL0_Q Να ρωτήσω πως μπορούμε να βάλουμε το βίντεο κατευθείαν στο post ;
Moderators Malthador Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Rime update out on February 19 (version 1.0.2) – improved visuals, resolution, frame rate, more Ένας τίλος που τον θέλω στο NSw, αλλά είναι εντελώς broken. Ελπίζω να φτιαχτούν τα σημαντικότερα θέματα που έχει, όποιος το έχει στο NSw να μας ενημερώσει. 1
Deghinsea Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, aris4me είπε https://www.youtube.com/watch?v=gHgD5_aL0_Q Να ρωτήσω πως μπορούμε να βάλουμε το βίντεο κατευθείαν στο post ; Κάνεις paste το link και περιμένεις να φορτώσει το βίντεο αυτόματα. 1
pigos23 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Σημερα με επιασε μανια με αγορες Πηρα sonic mania,sky force, overcooked,axiom verge κ used το mario kart (αν κ δεν ειμαι fan του ξεζουμισματος κ της πολιτικης της ninty ειναι κ το μοναδικο παιχνιδι που ξανα αγορασα μιας κ εχω ηδη wii u ) Αντε να δουμε τωρα με ποιο να πρωτο αρχισω χαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις