Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Deghinsea είπε

Το ανάφερει κανονικά σαν έκπτωση. "Από 59.90€ στα 29.90. Κερδίζεις 30€". Έχει και ταμπελάκι :P

Δίκιο έχεις για τώρα, τότε που το έγραφα δεν είχε σίγουρα πάντως διπλή τιμή, ήταν όπως εδω το 1-2 Switch η τιμή σκέτη γι αύτο έγραψα τόσο σεντόνι χαχα! 

Μάλλον μας διαβάζουν...! :ph34r:

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το παρακατω βιντεο ειναι fanmade....φανταστειτε τι εχει να γινει οταν κυκλοφορησει και το Labo.

Επεξ/σία από christos_75
  • Like 1
Δημοσ.

Τσίμπησα τελικά το Zelda limited edition. 

Απο τις προσφορές στον Κωτσόβολος τι αξίζει;

1. Arms?

2. Nba2018?

3. Άλλη πρόταση;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Malthador είπε

Βλέπω και το LA Noire στα 30 ευρώ στον Κωτσοβολο. Δεν ξέρω αν είναι προσφορά, αλλά το ψήνω. 

Πολύ καλό παιχνίδι, το έλιωσα σε xbox360,αν δεν κάνω λάθος θέλει μεγάλη κάρτα μνήμης στο nsw.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Malthador είπε

Βλέπω και το LA Noire στα 30 ευρώ στον Κωτσοβολο. Δεν ξέρω αν είναι προσφορά, αλλά το ψήνω. 

Προσφορά είναι. Το έχει παίξει κανείς να μας πει εντυπώσεις?

21 λεπτά πριν, skar1983 είπε

Πολύ καλό παιχνίδι, το έλιωσα σε xbox360,αν δεν κάνω λάθος θέλει μεγάλη κάρτα μνήμης στο nsw.

Πόση δηλ?

1 ώρα πριν, sotirisl είπε

παίδες έχει παίξει κανείς τα bayonetta 1 & 2 στο switch να μας πει εντυπώσεις;

Ειδικά το Νο2....

Δημοσ.
5 ώρες πριν, bad_freddy είπε

Πέρασα και απο τα Public να παραλάβω την προπαραγγελία μου για το Bayonetta η οποία κλασσικά δεν είχε έρθει, οπότε πήγα και πήρα ενα κομμάτι απο το ράφι και το αγόρασα κανονικά.

Ελαβες μυνημα και πηγες και δεν ειχαν τιποτα κρατημενο; Η πηγες γιατι σημερα βγαινει με την λογικη οτι θα το εχουν..

5 ώρες πριν, Mistwalker είπε

Απο Μεξικο εχει δοκιμασει κανεις αν μπορουμε να αγορασουμε;Βλεπω το Mulaka στα 10.70€

Ποιον λες Mulaka ρε φιλε; Πως μιλας ετσι; :)

Labo με χαρτονι δεν περνω, ας το κανουν με κοντρα πλακε λεπτο να ειναι αθανατο, το χαρτονακι σε μια στιγμη εντασης θα τσακισει σιγουρα. Ουστ καρμιριδες

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Tresorikos είπε
4 ώρες πριν, kagouras είπε

Για το ARMS ρε παιδιά για να παίξεις διπλό καλά όμως πρέπει να πάρεις κ Joy cons επιπλέον έτσι δεν είναι;  

Μπορείς και με δύο joycons άλλα δε βολεύουν.Καλυτερα να πάρεις ένα έξτρα χειριστήριο.

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, orck είπε

Ποιον λες Mulaka ρε φιλε; Πως μιλας ετσι; :)

Οταν ειχα δει την ονομασια στο  direct ειχα πεθανει στο γελιο.Παλι καλα που φαινεται παιχνιδαρα αλλιως θα ηταν ονομα και πραγμα:lol:

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, orck είπε

Ελαβες μυνημα και πηγες και δεν ειχαν τιποτα κρατημενο; Η πηγες γιατι σημερα βγαινει με την λογικη οτι θα το εχουν..

Οχι δεν είχα λάβει μέχρι τις 1 το μεσημέρι και μου έκανε εντύπωση διότι το προιόν απο το πρωί έδειχνε άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα της πόλης μου.

Επικοινώνισα με τα κεντρικά και με ενημέρωσαν οτι η παραγγελία μου βρίσκεται στο κατάστημα και απλά δεν μου έχουν στείλει ακόμα μήνυμα, αλλά μπορώ να περάσω να το παραλάβω.

Πήγα στο κατάστημα και παραγγελία δεν υπήρχε πουθενά οπότε με προτροπή του υπαλλήλου πήρα ενα απο το ράφι και στο ταμείο ακυρώσαμε την "προπαραγγελία".

Εντέλει την δουλειά μου την έκανα απλά έτσι δεν έχει νόημα η προπαραγγελία που υποτίθεται την κάνεις για να έχεις εξασφαλισμένο κομμάτι σε προτεραιότητα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, NickTG είπε

27913388_1549223575192092_81112406435586

Δεν θα ήταν άσχημα βέβαια να είχαν κάτι ακόμα με τα 80€ που ζητάνε. 

Έστω ένα μεγαλύτερο κουτί! :P

Εγω θα προτιμουσα το κοστος απολα αυτα τα μπιχλιμπιδια και τη χαρτουρα που εχει να τα βαζανε για ενα δευτερο catridge.

Επεξ/σία από Mistwalker
  • Like 2
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...