Tresorikos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, Deghinsea είπε ARMS στα 29.90€ σε Κώτσοβολο Κώτσοβολος Η τιμή μια χαρά είναι αξίζει σαν game? Σκέφτομαι κ για rayman αυτό με το Dance θέλω κ Zelda nba 2k18 μαζεύονται πολλά
petecj101 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Tresorikos είπε Η τιμή μια χαρά είναι αξίζει σαν game? Σκέφτομαι κ για rayman αυτό με το Dance θέλω κ Zelda nba 2k18 μαζεύονται πολλά Το ειχα το arms αλλά το πουλησα. Σαν παιχνιδι ωραιο ειναι. Εχει αρκετο υλικο (χαρακτηρες κ πιστες) κι αν θες να ξεκλειδωσεις ολα τα οπλα για τους χαρακτηρες και τα levels αποκτα μεγαλο βαθος χρονου. Εγω το πουλησα γιατι δεν με βολευε να επαιζα με το pro. Για να ακριβολογω δεν μπορουσα να κανω καλή αμυνα πατώντας τον δεξι αναλογικο και μου την εδινε. Το θεωρω μεγάλη βλακεια να βαλεις για αμυνα αυτο το κουμπι. Αν παιζεις με τα joy con ειναι πιο απολαυστικο κι ωραίο, αλλά δεν ειναι για μενα, που σαν gamer ειναι λιγο πιο «παραδοσιακος», χωρις να μου αρεσουν αυτες gimmickίλες με τα joy cons (όπως και του wiimote). Αυτο που πρεπει να παρεις πρωτο από την λιστα σου ειναι το Zelda. Δεν νοειται να υπαρχει σε λιστα το Zelda και να μην ειναι πρωτο. Βασικα αυτο το παιχνιδι πρεπει να ειναι το πρωτο που αγοραζει καποιος μαζι με nsw, αντε να ειναι δευτερο πισω απο το Odyssey. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2018 από petecj101
Socratis_g Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Tresorikos είπε Η τιμή μια χαρά είναι αξίζει σαν game? Σκέφτομαι κ για rayman αυτό με το Dance θέλω κ Zelda nba 2k18 μαζεύονται πολλά Το rayman είναι απο τα καλύτερα platforms όλων των εποχών!
Moderators Malthador Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 On 2/14/2018 at 9:02 PM, SoFGR said: την παραγγειλα απο εδω στις 12/1 και εχω ξαναδωσει το λινκ εδω μεσα για την ακριβεια : NEODAI-33159 Game / Bayonetta Climax Edition NSW 14000yen Released: February 28, 2018 Payment Method : Credit Card / Debit Card ******************************************* Subtotal : 14000yen Shipping : 1510yen Service Fee : 1400yen Standard Fee : 500yen Procurement Fee : 700yen Package Consolidation : 300yen -------------------------------- Total : 18410yen με την τρεχουσα ισοτιμια μας βγαινει 138 ευρω http://www.cdjapan.co.jp/product/NEODAI-33159 τωρα το εχουν ανεβασει απο 14k στα 16530 yen οποτε σου βγαινει κανα 20αρικο παραπανω ... Σε αυτό θα πληρώσεις και τελωνείο; Ή η τιμές είνας είναι κομπλέ;
SoFGR Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 η νεκροψια θα δειξει το τελευταιο mail που μου εχουν στειλει ητανε αυτο στις 13/1 Thank you for shopping with CDJapan. We have just made a purchase for the following item(s) you've requested through our Proxy Shopping service: orderNo.:10109ftoukevgeno ------ NEODAI-33159 Bayonetta Climax Edition Procurement Fee: 700yen Status: the item will arrive at CDJapan warehouse after its release date. The final payment including the corrected shipping cost will be updated via email before order enters the shipping process. You can also confirm the status of your order from "Order History" in you account: https://www.cdjapan.co.jp/z/my/order/ Thank you for your patience. το περιεργο ειναι πως, οταν εκανα παραγγελια δεσμευτηκε το ποσο κανονικα απο τον λογαριασμο που ειναι συνδεδεμενος αμεσα με την χρεωστικη, αλλα πριν 10 μερες ειδα τα χρηματα να εχουν επιστραφει ... το order status παραμενει στο "credit card approved" οποτε αρχες μαρτιου που ειναι να μου δωσουν tracking number θα ξερω να σου πω περισσοτερα.
Moderators Malthador Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 14 minutes ago, SoFGR said: η νεκροψια θα δειξει το τελευταιο mail που μου εχουν στειλει ητανε αυτο στις 13/1 Thank you for shopping with CDJapan. We have just made a purchase for the following item(s) you've requested through our Proxy Shopping service: orderNo.:10109ftoukevgeno ------ NEODAI-33159 Bayonetta Climax Edition Procurement Fee: 700yen Status: the item will arrive at CDJapan warehouse after its release date. The final payment including the corrected shipping cost will be updated via email before order enters the shipping process. You can also confirm the status of your order from "Order History" in you account: https://www.cdjapan.co.jp/z/my/order/ Thank you for your patience. το περιεργο ειναι πως, οταν εκανα παραγγελια δεσμευτηκε το ποσο κανονικα απο τον λογαριασμο που ειναι συνδεδεμενος αμεσα με την χρεωστικη, αλλα πριν 10 μερες ειδα τα χρηματα να εχουν επιστραφει ... το order status παραμενει στο "credit card approved" οποτε αρχες μαρτιου που ειναι να μου δωσουν tracking number θα ξερω να σου πω περισσοτερα. Με κούριερ παράγγειλες ή με απλό ταχυδρομείο;
SoFGR Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Shipping Method Registered SAL Small Packet (Economy) Packaging Type Send my order in a standard cardboard box (order modifications will be possible). μου μενουν και αναλωσιμα για το labo
x.ristos1980 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Στις 1/2/2018 στις 6:30 ΜΜ, Malthador είπε Μόνο για τα games του X360. Όλα τα παιχνίδια στο xbox τα παίζεις ακόμα και αν έχει λήξει η συνδρομή σου
bad_freddy Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Deghinsea είπε ARMS στα 29.90€ σε Κώτσοβολο Κώτσοβολος Ευχαριστώ για την ενημέρωση, πήγα κατευθείαν στο τοπικό κατάστημα και το τσίμπησα (είχε αναγραφόμενη την παλιά τιμή αλλά το κοίταξαν και το τιμολόγησαν με την νεα). Πάντα ήθελα να το δοκιμάσω αλλά οχι για 60 ευρώ οπότε η τιμή μου ήρθε λουκούμι και ελπίζω να αξίζει το 30αρι. Επίσης μου έκανε εντύπωση στο σαιτ οτι δεν αναφέρει σαν κάποια έκπτωση τα 30 ευρώ αλλά σαν αρχική τιμή (όπως και το 1-2 Switch) οπότε μάλλον θα είναι μόνιμη η μείωση είτε απο πλευράς Κωτσόβολου λόγω χαμηλών πωλήσεων, είτε μέσω CD Media μιας και ανακοινώθηκε επίσημα εδώ και καιρό το τέλος των updates για το παιχνίδι. Θα φανεί αν κάνουν και τα υπόλοιπα καταστήματα την ίδια μείωση... Πέρασα και απο τα Public να παραλάβω την προπαραγγελία μου για το Bayonetta η οποία κλασσικά δεν είχε έρθει, οπότε πήγα και πήρα ενα κομμάτι απο το ράφι και το αγόρασα κανονικά. Πραγματικά απορώ τι νόημα έχουν οι προπαραγγελίες σε αυτή την αλυσίδα αφού (σχεδόν) κάθε φορά έτσι γίνεται... Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2018 από bad_freddy
Mistwalker Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Απο Μεξικο εχει δοκιμασει κανεις αν μπορουμε να αγορασουμε;Βλεπω το Mulaka στα 10.70€
Pitsifrikos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 6 ώρες πριν, Tresorikos είπε Η τιμή μια χαρά είναι αξίζει σαν game? Σκέφτομαι κ για rayman αυτό με το Dance θέλω κ Zelda nba 2k18 μαζεύονται πολλά Αξίζει ειδικά αν έχεις παρέα.Πριν λίγο καιρό το πήγα σε σπίτι και λιωσαμε με κάτι φίλους.Οι δύο το αγόρασαν σήμερα.Παρα πολύ τίμιο και διασκεδαστικό παιχνίδι ειδικά με παρέα και σε αυτή την τιμή.
snake_plissken2112 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Για πείτε και κάνα σχόλιο οι έχοντες για το Arms, γιατί πολύ με έχει ψήσει από όσα έχω δει και προσπαθώ να αποσβέσω μέσω ενός διπλού παιχνιδιού την αγορά του Switch σε αντιδιαστολή με τη γυναίκα που γκρινιάζει επειδή τόχω πάρει μονότερμα (κοινώς αν αξίζει το διπλό του για να την δέρνω )
Deghinsea Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 47 λεπτά πριν, bad_freddy είπε Ευχαριστώ για την ενημέρωση, πήγα κατευθείαν στο τοπικό κατάστημα και το τσίμπησα (είχε αναγραφόμενη την παλιά τιμή αλλά το κοίταξαν και το τιμολόγησαν με την νεα). Πάντα ήθελα να το δοκιμάσω αλλά οχι για 60 ευρώ οπότε η τιμή μου ήρθε λουκούμι και ελπίζω να αξίζει το 30αρι. Επίσης μου έκανε εντύπωση στο σαιτ οτι δεν αναφέρει σαν κάποια έκπτωση τα 30 ευρώ αλλά σαν αρχική τιμή (όπως και το 1-2 Switch) οπότε μάλλον θα είναι μόνιμη η μείωση είτε απο πλευράς Κωτσόβολου λόγω χαμηλών πωλήσεων, είτε μέσω CD Media μιας και ανακοινώθηκε επίσημα εδώ και καιρό το τέλος των updates για το παιχνίδι. Θα φανεί αν κάνουν και τα υπόλοιπα καταστήματα την ίδια μείωση... Το ανάφερει κανονικά σαν έκπτωση. "Από 59.90€ στα 29.90. Κερδίζεις 30€". Έχει και ταμπελάκι
kagouras Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Ψηνομαι και εγώ πολύ για το ARMS , θέλω με ένα φιλαράκι να πάρουμε ένα game να παίζουμε multi αλλά ακόμα δεν ξέρουμε ακόμα ποιο και δεν είμαστε fun τον sports game πχ fifa nba ..θελουμε κάποιο game για co-op η multi..
Tresorikos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, kagouras είπε Ψηνομαι και εγώ πολύ για το ARMS , θέλω με ένα φιλαράκι να πάρουμε ένα game να παίζουμε multi αλλά ακόμα δεν ξέρουμε ακόμα ποιο και δεν είμαστε fun τον sports game πχ fifa nba ..θελουμε κάποιο game για co-op η multi.. Κοίτα για mario kart. Rayman παίζεται κ αυτό διπλό.. Έχει ένα με Just Dance 17 k 18 που έχει φάση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις