Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Mistwalker είπε

Nintendo President Tatsumi Kimishima has intentions to support the Switch beyond the usual Nintendo home console lifespan.

Speaking to Japanese financial paper Nikkei, Kimishima said he wants to continue selling Nintendo Switch in more than just 5 to 6 years. In other words, he wants to continue to support the Switch beyond 2023, thus granting it a longer lifespan than past Nintendo home consoles. It could be supported for 7 to 10 years.

Most Nintendo home consoles have had lifespans between 5 to 6 years. Examples include GameCube (2001 – 2006), Wii (2006 – 2012), and Wii U (2012 – 2017).

Δυσκολα παντως να περασει τα 6-7 χρονια.

Το πιο πιθανό είναι φυσικά αυτό που έκανε πάντα. Mid-gen μικρά βήματα στις φορητές τύπου DS lite -> DSi ή 3DS -> New 3DS. Το ίδιο θα γίνει και με το switch και μην έχετε καμιά αμφιβολία. Σε περίπου 1.5 χρόνο από τώρα θα υπάρξει Version 2 του μηχανήματος. Αυτό προσωπικά το έχω ευαγγέλιο. Η αλήθεια είναι το περίμενα το V2 πριν περάσω στην αγορά του αλλά είναι πολύ πιθανό να μην αντέξω και να το πάρω εντός της χρονιάς σε κάποια φάση. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου ηρθε σημερα το bayonetta 2.Η απλη εκδοση.Εκανα double dip.

Δυστηχως δεν ειχα ασχοληθει και τοσο πολυ με το παιχνιδι στο wiiu.Λογικα τωρα στο switch θα ασχοληθω οσο πρεπει.

Περιμενω να βγουν και reviews για το Fe για να δω αν θα αγοραστει και αυτο.

Βλεποντας τα νεα video για το labo προβλεπω να τα παρι πολυ καλα εμπορικα.Φαινεται καταπληκτικο.

Επεξ/σία από dekulinkgr
  • Like 1
Δημοσ.

Guys καποια προταση για λεπτη θηκη προστασιας απο Ελλαδα/Ευρωπη? Ψαχνω θηκη με την οποια θα μπορει να μπαινοβγαινει στο dock η κονσολα. Εχω βαλει ηδη ενα tempered glass της Orzly ομως παρατηρω πως ο μικρος μου ειναι λιγο αγαρμπος με την κονσολα οταν παιζει στο χερι, με αποτελεσμα να προστατευω την οθονη, οχι ομως και το υπολοιπο μηχανημα!

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόνο το Gripcase χωράει στο dock, δεν έχω βρει άλλη θήκη που να χωράει πουθενά. 

Επεξ/σία από Malthador
  • Thanks 1
Δημοσ.

Βασικα το Labo οσο πιο πολυ το βλεπω τοσο πολυ με ενθουσιαζει. Ειναι πραγματικα απιστευτο τι ειχαν σκεφτει οι τυποι και λογικα επεται και συνεχεια. Ειναι γενικα πολυ ομορφο το ολο concept το τι μπορεις να κανεις με την κονσολα σου με εστω ενα απο αυτα τα κιτ.

εαν λοιπον συνεχισουν να υποστηριζουν το Labo, δεν ξερω πως θα φερουν στα μετρα μια νεα εκδοση του switch αφου αυτη δεν θα κουμπωνει στα υπαρχον labo.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Malthador είπε

Μόνο το Gripcase χωράει στο dock, δεν έχω βρει άλλη θήκη που να χωράει πουθενά. 

Οταν λες Gripcase εννοεις αυτο? Απο Αμερικη ερχεται να υποθεσω? Με τελωνεια και ιστοριες τι παιζει? Επισης βλεπω pre-order αρα φανταζομαι δεν υπαρχει κατι αμεσα διαθεσιμο.

• Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, Narcos said:

Οταν λες Gripcase εννοεις αυτο? Απο Αμερικη ερχεται να υποθεσω? Με τελωνεια και ιστοριες τι παιζει? Επισης βλεπω pre-order αρα φανταζομαι δεν υπαρχει κατι αμεσα διαθεσιμο.

Στο indiegogo είναι διαθέσιμο. Από Κίνα μου ήρθε εμένα. Το τελωνείο είναι πάντα ρίσκο, αλλά το συγκεκριμένο και τελωνειο να το πληρώσεις αξίζει με χίλια. 

• Thanks 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Malthador είπε

Στο indiegogo είναι διαθέσιμο. Από Κίνα μου ήρθε εμένα. Το τελωνείο είναι πάντα ρίσκο, αλλά το συγκεκριμένο και τελωνειο να το πληρώσεις αξίζει με χίλια. 

Ποσες μερες εκανε να σου ερθει?

Δημοσ.

Οντως μεχρι στιγμης δεν εχουν πει για αλλη θηκη που να χωραει στο dock.Σαν πιο γνωστες μπορεις να βρεις απο Ελλαδα την orzly και απο Αμαζον παιζει πολυ η jetech.Τωρα αν ειναι αξιζουν ή οχι δεν το γνωριζω.

Για μενα τα games που φαινονται ενδιαφερον και υπαρχουν στο eshop μεχρι Μαρτιο ειναι τα bayonetta,Fe και mulaka.Το payday 2 αφου δεν εχει voice chat ουτε να το δω.Ουτε το kirby δεν πιστευω να μου αρεσει με αυτο το local coop σπαθια/superpower μοντελο.Αν και ποτε δεν το γουσταρα το kirby εκτος του super στο snes .

• Thanks 1
Δημοσ.

Θα μπορεσει να το κανει μονο αν βγαλει μια εκδοσα αλα pro/x οπου θα εχεις τα καλυτερα γραφικα και ενα dumb down version για το απλο switch. Μονο ετσι το βλεπω να περναει την 5-6ετια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν εχει ολα τα dlc δωρεαν και παιζει σταθερα στα 30fps θα μπορουσα να πω οτι ειναι η καλυτερη εκδοση με μονο αρνητικο η ελειψη voice chat οπου δεν το εχουν ακομα ουτε οι αλλες κονσολες.

Επεξ/σία από Mistwalker
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...