Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έφτιαξα account κ σε Ρωσία κ φυσικά μου τα έχει σε ρώσικα όπως κ κ τα χρήματα για αγορα πως μπορώ να το γυρίσω σε ευρώ κ σε αγγλικά; 

• Moderators
Δημοσ.

Επειδή έχετε μαζευτεί αρκετοί νέοι στο άθλημα, ας το πω άλλη μια φορά κι ας πάει χαμένο:

Μην κάνετε αγορές από πολλαπλά διαφορετικά accounts στο NSw. Η Ν είναι ικανή μια ωραία πρωία να ξυπνήσει στραβά και να κλειδώσει ένα account ανά μια κονσόλα. 

Είναι προτιμότερο να αλλάζετε region στο βασικό σας account και να ψωνίζετε από αυτό στα άλλα eshops. 

• Like 2
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Malthador είπε

Επειδή έχετε μαζευτεί αρκετοί νέοι στο άθλημα, ας το πω άλλη μια φορά κι ας πάει χαμένο:

Μην κάνετε αγορές από πολλαπλά διαφορετικά accounts στο NSw. Η Ν είναι ικανή μια ωραία πρωία να ξυπνήσει στραβά και να κλειδώσει ένα account ανά μια κονσόλα. 

Είναι προτιμότερο να αλλάζετε region στο βασικό σας account και να ψωνίζετε από αυτό στα άλλα eshops. 

Οκ δεν έχω θέμα ας το κάνω κ έτσι.. Θα έχω αγγλικά κ ευρώ;   έφτιαξα 3 ως τώρα δεν έχω αγορασει κάτι αν μπορείς βοήθησε τα νέα ψαράκια  είναι 500 σελίδες δεν γίνεται να ψάξω εδώ μέσα κ στο  YouTube δεν έβγαλα άκρη ακομα 

Δημοσ.

Εξαιρετικη ιδεα το labo παιδια!! Μπορω ηδη να με φανταστω να φτιαχνω το variety kit με τον γιο μου και μετα να ψαρευω!!!

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, Tresorikos said:

Οκ δεν έχω θέμα ας το κάνω κ έτσι.. Θα έχω αγγλικά κ ευρώ;   έφτιαξα 3 ως τώρα δεν έχω αγορασει κάτι αν μπορείς βοήθησε τα νέα ψαράκια  είναι 500 σελίδες δεν γίνεται να ψάξω εδώ μέσα κ στο  YouTube δεν έβγαλα άκρη ακομα 

Μπαίνεις my.nintendo και αλλάζεις region στο βασικό σου account. Αγγλικά και ευρώ δεν θα έχεις, θα έχεις την γλώσσα και το νόμισμα του region που έχεις επιλέξει. Τα μενού είναι ίδια σε όλα τα regions, επομένως θα πρέπει να απομνημονεύσεις τις κινήσεις που πρέπει να κάνεις για να ψωνίσεις. 

Οι τράπεζες χρεώνουν κάθε φορά την μετατροπή του συναλλάγματος πλέον, οπότε θα υπολογίσεις και αυτό στις οποίες αγορές. 

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 1
Δημοσ.

εγω πιστευω οτι θα βγαλει ενα powerhouse και θα αφησει το switch να καλυψει το κενο που αφηνει πισω του το DS .... 

ενα αλλο σεναριο,  ειναι να γυρισουμε πισω στα 80s οπου θα ειμαστε ολοι με "χαζα" τερματικα, δηλαδη θα παιζουμε τα παιχνιδια μας streamαρισμενα απο καποιο σουπερ ντουπερ μηχανημα, οπως κανουν τωρα αρκετοι στο σαλονι τους με ενα  steam link, ενα "ψοφιο" htpc/laptop και μια τηλεοραση 

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά το spree που έχει κάνει το NSw, η Ν δεν υπάρχει περίπτωση να μπει στη διαδικασία να ξαναχωρίσει το φορητό από το home division της. 

Οπότε και το επόμενο σύστημά τους θα είναι υβριδικό και πιθανολογώ ότι όλα τα επόμενα υβριδικά συστήματα θα είναι backwards compatible με τα προηγούμενα. 

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 1
Δημοσ.

Η nintendo ειχε πει οτι ηδη αρχισαν να δουλευουν στην επομενη κονσολα αλλα απο τη στιγμη που ειπαν οτι θελουν να κρατησουν το switch γυρω στα 10 χρονια ισως την ανακοινωσουν τον καιρο που δεν θα μπορει να παιξει τα  καινουρια games και θα αρχισει να απομακρυνεται ο κοσμος.Παντως και γω πιστευω οτι δυσκολα θα αποχωριστουν το υβριδικο μοντελο και μακαρι το επομενο να εχει 100€ παραπανω ωστε να αποκτηση περισσοτερη ram και καλυτερο επεξεργαστη/καρτα γραφικον.

Δημοσ.

10 χρόνια;Πολλά μου φαίνονται.

Κι εγώ πιστεύω θα κρατήσει το υβριδικό μοντέλο και μην σας πω λόγω της επιτυχίας που έχει μην το αντιγράψει και καμιά άλλη εταιρεια στο μέλλον.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, parlapipas25 είπε

10 χρόνια;Πολλά μου φαίνονται.

Κι εγώ πιστεύω θα κρατήσει το υβριδικό μοντέλο και μην σας πω λόγω της επιτυχίας που έχει μην το αντιγράψει και καμιά άλλη εταιρεια στο μέλλον.

Nintendo President Tatsumi Kimishima has intentions to support the Switch beyond the usual Nintendo home console lifespan.

Speaking to Japanese financial paper Nikkei, Kimishima said he wants to continue selling Nintendo Switch in more than just 5 to 6 years. In other words, he wants to continue to support the Switch beyond 2023, thus granting it a longer lifespan than past Nintendo home consoles. It could be supported for 7 to 10 years.

Most Nintendo home consoles have had lifespans between 5 to 6 years. Examples include GameCube (2001 – 2006), Wii (2006 – 2012), and Wii U (2012 – 2017).

Δυσκολα παντως να περασει τα 6-7 χρονια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...