SoFGR Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 18 ώρες πριν, Malthador είπε Έχετε βρει πουθενά την Non-Stop Climax Edition των Bayonetta 1+2 πουθενά; Το Play-asia ακόμα τίποτα δεν έχει ανεβάσει, ενώ το γιαπωνέζικο amazon δεν την στέλνει Ελλάδα. την παραγγειλα απο εδω στις 12/1 και εχω ξαναδωσει το λινκ εδω μεσα για την ακριβεια : NEODAI-33159 Game / Bayonetta Climax Edition NSW 14000yen Released: February 28, 2018 Payment Method : Credit Card / Debit Card ******************************************* Subtotal : 14000yen Shipping : 1510yen Service Fee : 1400yen Standard Fee : 500yen Procurement Fee : 700yen Package Consolidation : 300yen -------------------------------- Total : 18410yen με την τρεχουσα ισοτιμια μας βγαινει 138 ευρω http://www.cdjapan.co.jp/product/NEODAI-33159 τωρα το εχουν ανεβασει απο 14k στα 16530 yen οποτε σου βγαινει κανα 20αρικο παραπανω ... οριστε και ενα framerate anal-ysis για οποιον ενδιαφερεται https://youtu.be/R_M0gX0GE0o
Moderators Malthador Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 23 minutes ago, SoFGR said: την παραγγειλα απο εδω στις 12/1 και εχω ξαναδωσει το λινκ εδω μεσα για την ακριβεια : NEODAI-33159 Game / Bayonetta Climax Edition NSW 14000yen Released: February 28, 2018 Payment Method : Credit Card / Debit Card ******************************************* Subtotal : 14000yen Shipping : 1510yen Service Fee : 1400yen Standard Fee : 500yen Procurement Fee : 700yen Package Consolidation : 300yen -------------------------------- Total : 18410yen με την τρεχουσα ισοτιμια μας βγαινει 138 ευρω http://www.cdjapan.co.jp/product/NEODAI-33159 τωρα το εχουν ανεβασει απο 14k στα 16530 yen οποτε σου βγαινει κανα 20αρικο παραπανω ... Βγαίνει 153 ευρώ κομπλέ από εκεί. Ε γμτ, πολλά λεφτά, δεν ξέρω τι να κάνω. 23 minutes ago, SoFGR said: οριστε και ενα framerate anal-ysis για οποιον ενδιαφερεται https://youtu.be/R_M0gX0GE0o Έβλεπα νωρίτερα αυτό το βίντεο για να επιβεβαιώσω στον εαυτό μου για ακόμα μια φορά πόσο αηδιαστικά σιχαμένο είναι το DF. Συγκρίνει την έκδοση του NSw με την έκδοση του PC και του X1X και μάλιστα κάνει point ότι άμα κάποιος έχει την έκδοση του X360 και άμα έχει και Χ1Χ, τότε καλύτερα να το παίξει στο Χ1Χ από το NSw, μιας και εκεί τρέχει καλύτερα. Φοβεροί οι τύποι, biased όσο δεν πάει άλλο. 2
Moderators Malthador Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 27 minutes ago, Daredevil said: δεν κατάλαβα ακριβώς τι σε πείραξε Σου φαίνεται όμοια η σύγκριση Switch με Χ1Χ;
Bourdoulas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Αν δεν σε ενδιαφέρει η φορητότητα και το έχεις ήδη στο X360 λογικό δεν είναι; 1
Moderators Malthador Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 20 minutes ago, Bourdoulas said: Αν δεν σε ενδιαφέρει η φορητότητα και το έχεις ήδη στο X360 λογικό δεν είναι; Είναι όσο λογικό όσο και ακραίο σαν παράδειγμα. Γιατί ναι μεν στο X1X τρέχει καλύτερα από το NSw (λογικό, το Χ1Χ είναι κτήνος ισχύος έναντι του NSw), αλλά αφήνουν επίτηδες εκτός κι άλλα δεδομένα: 1) Το Bayonetta παίζει και στο X1S, χειρότερα από το NSw (το αναφέρουν, αλλά εντελώς επιφανειακά) 2) Το Bayonetta παίζει και στο PS4 μέσα από το PS Now, πολύ χειρότερα απ' ότι στο NSw (πράγμα που δεν το αναφέρουν καν) Δηλαδή η κατ' ουσίαν σύγκριση που κάνουν, είναι να συγκρίνουν τα άκρα (την πιο αδύναμη κονσόλα εκεί έξω αυτή τη στιγμή με την δυνατότερη κονσόλα εκεί έξω αυτή τη στιγμή) αφήνοντας στην απ' έξω τα ενδιάμεσα ενδεχόμενα, στα οποία το NSw υπερτερεί. Εγώ προσωπικά το λέω biased αυτό. 5
Bourdoulas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, Malthador είπε Είναι όσο λογικό όσο και ακραίο σαν παράδειγμα. Γιατί ναι μεν στο X1X τρέχει καλύτερα από το NSw (λογικό, το Χ1Χ είναι κτήνος ισχύος έναντι του NSw), αλλά αφήνουν επίτηδες εκτός κι άλλα δεδομένα: 1) Το Bayonetta παίζει και στο X1S, χειρότερα από το NSw (το αναφέρουν, αλλά εντελώς επιφανειακά) 2) Το Bayonetta παίζει και στο PS4 μέσα από το PS Now, πολύ χειρότερα απ' ότι στο NSw (πράγμα που δεν το αναφέρουν καν) Δηλαδή η κατ' ουσίαν σύγκριση που κάνουν, είναι να συγκρίνουν τα άκρα (την πιο αδύναμη κονσόλα εκεί έξω αυτή τη στιγμή με την δυνατότερη κονσόλα εκεί έξω αυτή τη στιγμή) αφήνοντας στην απ' έξω τα ενδιάμεσα ενδεχόμενα, στα οποία το NSw υπερτερεί. Εγώ προσωπικά το λέω biased αυτό. Δεν είδα το βίντεο γιατί με αφήνουν παγερά αδιάφορο τέτοιου είδους αναλύσεις και απλά μου φάνηκε περίεργο που ανέφερες ότι είναι biased απλά και μόνο για αυτό τον λόγο. Έτσι όπως το διευκρινίζεις όμως, όντως ακούγεται κάπως biased.
Narcos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Γεια χαρα κι απο μενα. Κατοχος της κονσολας εδω και ενα μηνα. Εχω αγορασει μεχρι στιγμης ψηφιακα (και μονο) Zelda, Super Mario Odyssey, Mariokart, Fifa 18, L.A Noire, 1-2 Switch, Overcooked. Μ'αυτα και μ'αυτα γεμισε σχεδον και η 64αρα καρτα μνημης, αρα σιγα σιγα παμε για 128αρα! Να πω επισης οτι προερχομαι απο PS4 PRO, το οποιο πουληθηκε για την αγορα του Switch και δεν το εχω μετανιωσει λεπτο μεχρι στιγμης, μιας και τελικα ειναι πιο κοντα στις αναγκες τις δικες μου αλλα και ολης της οικογενειας γενικοτερα. Θα τα λεμε!! 3
Daredevil Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Malthador είπε Είναι όσο λογικό όσο και ακραίο σαν παράδειγμα. Γιατί ναι μεν στο X1X τρέχει καλύτερα από το NSw (λογικό, το Χ1Χ είναι κτήνος ισχύος έναντι του NSw), αλλά αφήνουν επίτηδες εκτός κι άλλα δεδομένα: 1) Το Bayonetta παίζει και στο X1S, χειρότερα από το NSw (το αναφέρουν, αλλά εντελώς επιφανειακά) 2) Το Bayonetta παίζει και στο PS4 μέσα από το PS Now, πολύ χειρότερα απ' ότι στο NSw (πράγμα που δεν το αναφέρουν καν) Δηλαδή η κατ' ουσίαν σύγκριση που κάνουν, είναι να συγκρίνουν τα άκρα (την πιο αδύναμη κονσόλα εκεί έξω αυτή τη στιγμή με την δυνατότερη κονσόλα εκεί έξω αυτή τη στιγμή) αφήνοντας στην απ' έξω τα ενδιάμεσα ενδεχόμενα, στα οποία το NSw υπερτερεί. Εγώ προσωπικά το λέω biased αυτό. Overall, Bayonetta on Switch is solid version of a brilliant game let down only by its low docked resolution. The trade-off is clear, though: what you lose in terms of pixel-count, you gain in the form of a very smooth experience. Performance is much faster than all previous console releases, with only the brute force power of the PC version or the back-compat Xbox One X experience offering any advantage over the Switch experience. http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2018-is-switch-bayonetta-the-definitive-console-version 1
Tresorikos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Double dragon με γραφικά του σήμερα θα γούσταρα πολύ να βγάλουν αν κ είναι παρατημένη σειρά κ δεν ξέρω γιατί..; παιχνίδι σαν call of duty δεν βλέπω να υπάρχει μέχρι να βγάλουν το Call Ότι ανακάυψη κάνετε-με για προσφορά καλο θα ήταν για να αγοράσουν κ οι φίλοι εδώ. Θα φτιάξω σύντομα κ για Ρωσία κωδικό
Prospector8 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Οποιος ειναι Αγγλια να προλάβει το Fifa 18 στις 23£, σε αυτή τη τιμή ειναι σκετο steal, φυσικα οχι τοσο καλο οσο στο ps4 αλλα το portable λενε ειναι πολυ καλο. https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B072JZ3M6R/ref=mp_s_a_1_1?ie=UTF8&qid=1518660794&sr=8-1&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=fifa+18+switch+nintendo&dpPl=1&dpID=51XmGkQbR1L&ref=plSrch Επίσης πολλα παράπονα για το Τhe Longest 5 minutes, πολυ κακο game λενε απαραδεκτο για την τιμή που εχει. Σε κανα μεγάλο deal μονο, για οποιον ειναι λάτρεις του στυλ του. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2018 από Prospector8
Socratis_g Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 http://www.metacritic.com/game/switch/bayonetta-+-bayonetta-2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις