Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ανέβηκε και το σχετικό βίντεο για το Nes Classic από την Ν και εδώ από το IGN σχετικά με το μέγεθος του συστήματος.

Σε άλλα νέα για το ΝΧ ο πρόεδρος της Ubisoft δήλωσε ενθουσιασμένος και πως περιμένει το νέο σύστημα της Nintendo να προσελκύσει και τους casuals βοηθώντας παράλληλα στην επέκταση της βιομηχανίας.

Πολύ κοντό το καλώδιο, έχουμε καλομάθει με τα ασύρματα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ παντως παρότι δεν εχω και ιδιαίτερη σχεση με Nintendo...ήδη το παρήγγειλα το mini ...μου αρέσει σαν ιδέα...θα ειναι η πρώτη κονσόλα απο Nintendo που παίρνω...

Δεν έχει να κάνει με τους προμηθευτές της Ελλάδας, έχει να κάνει με τη ζήτηση. Και σε άλλες χώρες εξαντλήθηκαν οι προπαραγγελίες.

Έτσι και αλλιώς θα το ανεβάσουν και άλλα ελληνικά καταστήματα, όποιος δεν πρόλαβε θα το πάρει από αλλού.

Νεες φημες για το nx αλλα αυτη την φορα απο το eurogamer.

http://www.eurogamer.net/articles/2016-07-26-nx-is-a-portable-console-with-detachable-controllers

Προσωπικα δεν με χαλανε αυτα που διαβαζω καθως γουσταρω περισσοτερο το handheld gaming.Συμφωνα με το αρθρο η αποκαλυψη θα γινει τον σεπτεμβρη.Για να δουμε.

Βεβαια κραταμε και μικρο καλαθι διοτι για το nes mini δεν ειχε διαρρευσει τιποτα απολυτως.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...