Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Έχετε βρει πουθενά την Non-Stop Climax Edition των Bayonetta 1+2 πουθενά;

Το Play-asia ακόμα τίποτα δεν έχει ανεβάσει, ενώ το γιαπωνέζικο amazon δεν την στέλνει Ελλάδα.

• Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, Pitsifrikos said:

Κάπου στο fb είδα ότι το γερμανικό amazon το έχει.Για ρίξε μια ματιά εκεί εκτός και αν τελείωσαν τα κομμάτια.

Ο Χριστός και η μάνα του.

Λέω να πουλήσω το NSw για να την αγοράσω, αλλά μετά που θα τα παίξω τα games; :(

----------------------------------------------

Ψάχνω ένα τέτοιο καλώδιο για το Gripcase μου. Ξέρει κανείς αν υπάρχει πουθενά στην Ελλάδα; Υπάρχουν κι άλλα L-shaped, αλλά θέλω τη συγκεκριμένη γωνία και δεν βρίσκω πουθενά.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, primeragt είπε

Εκτος απο αυτα που ηδη υπαρχουν στο shop. Εγω θα παρω σιγουρα τα donkey kong (δεν το παιξα στο wii u γτ δεν ειχα) και το νεο kirby. Αρκετα ωραιο αν δεν το εχεις παιξει ειναι και το rayman που καποιος νωριτερα το βρηκε σε προσφορα.

το rayman είναι ΕΠΟΣ, το έχω στο ps4 και πέρα από τις άπειρες ώρες που έχω φάει για να βγάλω στο 100% τις πιο όμορφα σχεδιασμένες και ψυχεδελικές πίστες που έχω παίξει εδώ και πολλά χρόνια, το co-op του είναι καταπληκτικό και αμα έχεις παρέα που να γουστάρει μπορείτε να καείτε ώρες ωρών...

γενικά rayman legends>σχεδόν οποιοδήποτε πρόσφατο platform, για μένα...ασυζητητί αξίζει τα λεφτά του

• Like 3
Δημοσ.
15 minutes ago, Malthador said:

Λέω να πουλήσω το NSw για να την αγοράσω, αλλά μετά που θα τα παίξω τα games; :(

Φαντάζομαι γι'αυτό ονομάζεται Climax edition, καθώς αυτό νομίζω θα γίνει μολίς δουν οι scalpers/importers τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους :P

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Malthador είπε

----------------------------------------------

Ψάχνω ένα τέτοιο καλώδιο για το Gripcase μου. Ξέρει κανείς αν υπάρχει πουθενά στην Ελλάδα; Υπάρχουν κι άλλα L-shaped, αλλά θέλω τη συγκεκριμένη γωνία και δεν βρίσκω πουθενά.

Λάθος έκανα ρε συ.Την special είδα και νόμιζα ότι ήταν η Climax.

https://nintendoeverything.com/bayonetta-special-edition-up-again-on-amazon-germany/

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, snake_plissken2112 είπε

το rayman είναι ΕΠΟΣ, το έχω στο ps4 και πέρα από τις άπειρες ώρες που έχω φάει για να βγάλω στο 100% τις πιο όμορφα σχεδιασμένες και ψυχεδελικές πίστες που έχω παίξει εδώ και πολλά χρόνια, το co-op του είναι καταπληκτικό και αμα έχεις παρέα που να γουστάρει μπορείτε να καείτε ώρες ωρών...

γενικά rayman legends>σχεδόν οποιοδήποτε πρόσφατο platform, για μένα...ασυζητητί αξίζει τα λεφτά του

Συμφωνω και εγω οτι το rayman ειναι πολυ καλο platform.

snake_plissken  το tropical freeze  το εχεις παιξει? Προσωπικα για μενα το καλυτερο ισως 2d platform που εχει βγει ποτε.To level design που εχει απλα δεν υπαρχει.Ουτε το rayman δεν μπορει να συγκριθει μαζι του για μενα.Δυστηχως ομως βγηκε στο wiiu που ηταν εμπορικη αποτυχια και εφαγε μεγαλο πολεμο το συγκεκριμενο παιχνιδι απο τα media,επειδη ηταν το επομενο παιχνιδι της retro και δεν ηταν metroid που περιμεναν ολοι.

Γιαυτο χαιρομαι που το βγαζουν στο switch για οσους δεν το εχουν παιξει,ειδικα αν ειναι φαν του 2d platform,επιβαλεται να το παιξετε.Εγω προσωπικα θα κανω double dip.

• Like 2
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε

Συμφωνω και εγω οτι το rayman ειναι πολυ καλο platform.

snake_plissken  το tropical freeze  το εχεις παιξει? Προσωπικα για μενα το καλυτερο ισως 2d platform που εχει βγει ποτε.To level design που εχει απλα δεν υπαρχει.Ουτε το rayman δεν μπορει να συγκριθει μαζι του για μενα.Δυστηχως ομως βγηκε στο wiiu που ηταν εμπορικη αποτυχια και εφαγε μεγαλο πολεμο το συγκεκριμενο παιχνιδι απο τα media,επειδη ηταν το επομενο παιχνιδι της retro και δεν ηταν metroid που περιμεναν ολοι.

Γιαυτο χαιρομαι που το βγαζουν στο switch για οσους δεν το εχουν παιξει,ειδικα αν ειναι φαν του 2d platform,επιβαλεται να το παιξετε.Εγω προσωπικα θα κανω double dip.

όχι αλλά έχω ακούσει - και συνεχίζω όπως φαίνεται να ακούω :P - τα καλύτερα, είναι από τα παιχνίδια που περιμένω πως και πως τύπου day1 μιας και είμαι πολύ φαν του παραδοσιακού 2d platform - ένας από τους λόγους που πήρα και το switch-... θέλω να πιστεύω ότι είναι πολύ κοντά στα DK1 και DK2 ε? Eιδικά αν είναι να μου κάνει και παραπάνω εντύπωση από rayman τότε τί να πώ, η προσμονή γίνεται όλο και πιο μεγάλη :D  Ακόμα και σήμερα συνεχίζω να τα παίζω στο παλιό μου snes όταν έχω όρεξη και αν τα αρχίσω δεν τα παρατάω μέχρι να τα τελειώσω :P

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά είχα λατρέψει το DK του wii. Από τα κορυφαία παιχνίδια της κονσόλας. Χαίρομαι ιδιαίτερα που το TF βγαίνει στο switch και προφανώς είναι day1 αγορά μιας και το ζήλευα μη έχοντας την κονσόλα.

Κατά τα η διαφήμιση του DKC το μακρινό 1994 ακόμα είναι χαραγμένη στο μυαλό μου. Κατάφερα να πάρω την κονσόλα σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά και από τότε ένα παιχνίδι ανά έτος. Μαντέψτε ποια πήρα τα Χριστούγεννα του 1996 και 1997 :lol:

Donkey και τα μυαλά στις....μπανάνες!!!!

• Like 4
Δημοσ.

Δεν το αποκλειω, αλλα δεν το νωμιζω να βγει χωρις dock γιατι πανω σε αυτο εχει βασιστει ολη η καμπανια προωθησης της κονσολας. Αν το βγαλει χωρις το dock θα το ριξει στα ματια του κοσμου σαν αλλη μια φορητη ,κατα την γνωμη μου.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, snake_plissken2112 είπε

όχι αλλά έχω ακούσει - και συνεχίζω όπως φαίνεται να ακούω :P - τα καλύτερα, είναι από τα παιχνίδια που περιμένω πως και πως τύπου day1 μιας και είμαι πολύ φαν του παραδοσιακού 2d platform - ένας από τους λόγους που πήρα και το switch-... θέλω να πιστεύω ότι είναι πολύ κοντά στα DK1 και DK2 ε? Eιδικά αν είναι να μου κάνει και παραπάνω εντύπωση από rayman τότε τί να πώ, η προσμονή γίνεται όλο και πιο μεγάλη :D  Ακόμα και σήμερα συνεχίζω να τα παίζω στο παλιό μου snes όταν έχω όρεξη και αν τα αρχίσω δεν τα παρατάω μέχρι να τα τελειώσω :P

Ελπιζω μονο να μην κανουμε το παιχνιδι over-hype και μην ειναι αναλογο των προσδοκιων :D .Παντως θυμιζει περισσοτερο το DKC2,αρκετα μυστικα στις πιστες και ΟST αναλογο-αν οχι καλυτερο-του DK2.Και μονο που φερανε πισω τον david wise για να φτιαξει την μουσικη καταλαβαινεις πιστευω...

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε

Ελπιζω μονο να μην κανουμε το παιχνιδι over-hype και μην ειναι αναλογο των προσδοκιων :D .Παντως θυμιζει περισσοτερο το DKC2,αρκετα μυστικα στις πιστες και ΟST αναλογο-αν οχι καλυτερο-του DK2.Και μονο που φερανε πισω τον david wise για να φτιαξει την μουσικη καταλαβαινεις πιστευω...

Πιο αξεπέραστη μουσική από το DKC το δυο; ΟΧΙ!!! Μόνο και μόνο για το AQUATIC AMBIENCE!!!

Χωρίς internet τότε σε ταπεινές 14οθόνες σαν παιδιά, ξανά και ξανά την πίστα στη θάλασσα γι'αυτό το ρυθμό!!!

Gameplaywise εξελίχθησαν τα games με τον καιρό, λίγο η dixie, λίγο ο μπούλης αλλά σαν το αρχικό DKC για μένα δεν υπάρχει τίποτε όχι μονο στη συγκεκριμένη σειρά αλλά και γενικά στα παιχνίδια. Όταν σκότωσα τον κροκόδειλο στο τέλος ήμουν ο king of the world!!!  Δεν θέλω να παίξω ξανά DKC για να μη μου χαλάσω αυτές τις πανέμορφες αναμνήσεις.

Το κάλλιο μου από το '96 είναι στα ύψη ελέω DONKEY. Μιλάμε μπανανοφάγος χάρη σε videogame :lo:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...