Mistwalker Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2018 από Mistwalker
Komfoukios Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Παίδες,Rayman 23 ευρώ στο Ρωσικό shop...
Tresorikos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 5 ώρες πριν, zio10 είπε Έτσι είναι, γι'αυτό το ψάχνω λίγο γιατί δεν είναι άμεση αγορά. Όπως είναι τα πράγματα όμως μπορώ να πάρω το switch ακόμα κι αν εχει βγει κάτι πιο δυνατό και πάλι να με καλύψει και να το ευχαριστήθω. Φίλε μου πάρε το switch με κλειστά τα μάτια έχω και το vita και όλα τα PlayStation. Έχω να παίξω τόσες ώρες με κονσόλα και να χαίρομαι απόταν ήμουν παιδάκι με το ps1 και το ps2. Έβαλα λίγο το vita και μου φαίνονταν φτωχός συγγενής με την κακή φωτεινότητα που έχει κ την μικρή οθόνη που έχει για την σημερινή εποχή.. Είμαι χαρούμενος 😊 για την αγορά που έκανα. 2 ώρες πριν, Komfoukios είπε Παίδες,Rayman 23 ευρώ στο Ρωσικό shop... Καλή τιμή και για game που παίζεται διπλό. Έχω κάνει σύνδεση για να βλέπω τα demo στην ιαπωνια. Υπάρχει κάποια άλλη χώρα που έχει περισσότερα demo? Πως αγοράζουμε απτό ρωσικό Shop? Φτιάχνω κ εκεί να γίνω μέλος στα ρώσικα δέχεται χρεωστική κάρτα 💳 Πειραιώς; 1
Tresorikos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 25 λεπτά πριν, Komfoukios είπε Πειραιώς έβαλα και το πηρα Πρέπει να φτιάξω στο my nintendo με νέο email στα ρώσικα νέο λογαριασμό έτσι δεν είναι; δεν καταλαβαινω γιατί μας ξεχωρίζει με τις χώρες η Nintendo αλλά τεσπα Super mario bros δεν βλέπω να είναι στα κοντινά σχέδια της Nintendo κ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί; ούτε μια επανέκδοση απτό wiu δεν βγάζει όπως Έβγαλε κ άλλα games.
dekulinkgr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Tresorikos είπε Πρέπει να φτιάξω στο my nintendo με νέο email στα ρώσικα νέο λογαριασμό έτσι δεν είναι; δεν καταλαβαινω γιατί μας ξεχωρίζει με τις χώρες η Nintendo αλλά τεσπα Super mario bros δεν βλέπω να είναι στα κοντινά σχέδια της Nintendo κ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί; ούτε μια επανέκδοση απτό wiu δεν βγάζει όπως Έβγαλε κ άλλα games. Μην αγχωνεσαι θα ανακοινωθει 2d mario.Ειτε θα ειναι καινουργιο ή remake του wiiu οπως αναφερεις.Τα 2d mario παντα πουλουσαν παραπανω απο τα 3d mario.Aφου παει τοσο καλα το odyssey δεν υπαρχει περιπτωση να μην βγει και 2d mario.Ελπιζω μονο να εχουν αλλαξει τελειως το artstyle στο καινουργιο. Παντως αν καιγεσαι τοσο πολυ περιμενε μεχρι να βγει το donkey kong tropical freeze.Ενα απο τα καλυτερα 2d platform ,αν οχι το καλυτερο, που εχει βγει ποτε.Κλασεις ανωτερο κιολας του mario bros u
Tresorikos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Ναι περιμένω το Mario πως κ πως κ λογικά ίσως πάρω κ το donkey. Απλά μ κάνει εντύπωση που δεν έχουν αναφερθεί καθόλου σε mario 2d ούτε μέχρι το καλοκαίρι η να πούνε θα βγει κάποια στιγμή. Ελπίζω ναμην είναι σε ένα χρόνο
primeragt Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Κατα τη γνωμη μου μην το περιμενεις φετος το 2d Mario. Θα βγουν τοσα platformers φετος που για μενα το κανει αναγκαιο για του χρονου. Πρωτο 3μηνο το φανταζομαι.
Deghinsea Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2018 από Deghinsea
mansa2k Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Monolith Soft interested in having its Kyoto studio work on original games Το μόνο στούντιο της Ν που καταφέρνει και εξελίσσεται σε βάθος χρόνου από πλευράς δυναμικής ανάπτυξης software είναι με διαφορά η Monolith Soft. Βέβαια η συμμετοχή τους στο BoW στοίχισε αρκετά στο XC2 σύμφωνα με τον Tetsuya Takahashi. Καλός ο διαμοιρασμός τεχνολογίας και η συνεργασίες με τρίτες εταιρίες αλλά ακόμα καλύτερα θα ήταν -αν ποτέ η Ν το αποφασίσει- να αυξήσει παράλληλα το προσωπικό της και σχετικές επενδύσεις. Κατά τα άλλα φήμες για ND για αυτήν την εβδομάδα αρχίζουν και φουσκώνουν. Από την άλλη με βάση την φημολογία δεν θα δείξουν (αν όντως ισχύει) κάτι ιδιαίτερο αφού τα περισσότερα είναι γνωστά. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2018 από mansa2k
Mistwalker Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) One gold point equals $0.01 USD, and buying a digital game at the standard triple A $59.99 price will net you 300 gold points, or a $3.00 USD credit on the eShop. Ακουγεται πως ερχεται η τριλογια του Σπυρου του δρακου για ps4 και θα ακολουθησει το μοντελο του crash.1 χρονο time exclusive και μετα θα ερθει στις αλλες κονσολες. Σημερα εχει live stream για no more heroes αλλα αγνωστο αν θα δειξουν το game ή απλως θα μιλησει ο suda. Για το de blob ειδα οτι ερχεται αυτο το μηνα σε ps/xbox το 2 και σε μας θα φερουν το περσινο remaster.Φερτε τα ρε και τα 2 ή φερτε μονο το καινουριο Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2018 από Mistwalker
Έλεος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Καθόλου δε μου αρέσει που προσπαθούν να αποθαρρύνουν τις physical πωλήσεις των παιχνιδιών δίνοντας λιγότερα credits στο reward system! Καταλαβαίνω απο κάποια άποψη οτι υπάρχει μία τάση κατάργησης (και υπό κάποιες συνθήκες θα μπορούσα να το δεχτώ σαν πιο οικολογική και οικονομική λύση) αλλά προς το παρόν δεν πρόκειται να συμβεί αυτό όσο οι πιο παλιές γενιές του gaming (80s, 90s) είναι ζωντανές. Κάποιοι ζουν για να συλλέγουν και κάποιοι άλλοι θέλουν να διατηρούν το resell value του software που αγοράζουν.
orck Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 δεν με νοιαζει τι δινει, εγω μια ζωη θα περνω φυσικα αντιγραφα, εαν δεν τους αρεσει υπαρχουν και τα αντιγραφα. Πρεπει να σοβαρευτουνε καποια στιγμη, δεν ειναι δυνατον να αποφασιζει αλλος τι θα παρω... 1
sils Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 8 ώρες πριν, primeragt είπε Κατα τη γνωμη μου μην το περιμενεις φετος το 2d Mario. Θα βγουν τοσα platformers φετος που για μενα το κανει αναγκαιο για του χρονου. Πρωτο 3μηνο το φανταζομαι. Εχεις να προτείνεις κανα καλο platform.....?
primeragt Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Εκτος απο αυτα που ηδη υπαρχουν στο shop. Εγω θα παρω σιγουρα τα donkey kong (δεν το παιξα στο wii u γτ δεν ειχα) και το νεο kirby. Αρκετα ωραιο αν δεν το εχεις παιξει ειναι και το rayman που καποιος νωριτερα το βρηκε σε προσφορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις