Tresorikos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Πιο πλήρες ίσως σαν κονσόλα ίσως είναι το vita λόγω ότι πριν έπαιζε YouTube έμπαινε στο ίντερνετ fb με δικές του εφαρμογες.. Εγώ το switch το χαίρομαι πιο πολύ τώρα αν κ μου λείπουν τα παραπάνω π είπα.. Στα γραφικά του fifa δεν είδα καμιά τρελή διαφορά στο ps4 εναντίον του switch 1
NickTG Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 1 minute ago, zio10 said: Thanks! Μπορείς να δώσεις ένα παράδειγμα με δύο άλλες κονσόλες; Μπορείς να πάρεις μια ιδέα εδώ: http://kyokojap.myweb.hinet.net/gpu_gflops/ Μπορεί να μην είναι εντελώς ακριβή τα νούμερα αλλά σαν τάξη μεγέθους είναι εντάξει. 1 1
karamela693 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Το psvita ήταν ποιο αδύναμο από το ps3 άλλα στην ίδια πάνω κάτω γενιά. Το Wii U της Nintendo ήταν περίπου 30%-50% πιο ισχυρό από ps3 και το Switch είναι και αυτό με την σειρά του λίγο πιο ισχυρό από το wii u. Πολύ χοντρικά και πρόχειρα θα έλεγα ότι το Switch είναι 2-3 φορές πιο ισχυρό από το Psvita...αυτά θεωρητικά πάντα.... 5 λεπτά πριν, NickTG είπε Μπορείς να πάρεις μια ιδέα εδώ: http://kyokojap.myweb.hinet.net/gpu_gflops/ Μπορεί να μην είναι εντελώς ακριβή τα νούμερα αλλά σαν τάξη μεγέθους είναι εντάξει. Σίγουρα δίνουν μια πρώτη αίσθηση αυτά τα νούμερα, άλλα αδυνατώ να πιστέψω ότι το ps4 είναι 10 φορές πιο ισχυρό από το switch ή ότι το switch είναι 10 φορές πιο ισχυρό από το Ps Vita.....επίσης από όσο ξέρω άλλα και από τα παιχνίδια που είχα το Wii U ήταν πιο ισχυρό από το Ps3, ενώ εδώ μας δείχνει ότι το ps3 είναι 50% πιο ισχυρό από το Wii U, που με την δικιά μου εμπειρία όπως προ είπα μάλλον είναι ακριβώς το αντίθετο. 1
zio10 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, karamela693 είπε Το psvita ήταν ποιο αδύναμο από το ps3 άλλα στην ίδια πάνω κάτω γενιά. Το Wii U της Nintendo ήταν περίπου 30%-50% πιο ισχυρό από ps3 και το Switch είναι και αυτό με την σειρά του λίγο πιο ισχυρό από το wii u. Πολύ χοντρικά και πρόχειρα θα έλεγα ότι το Switch είναι 2-3 φορές πιο ισχυρό από το Psvita...αυτά θεωρητικά πάντα.... Σίγουρα δίνουν μια πρώτη αίσθηση αυτά τα νούμερα, άλλα αδυνατώ να πιστέψω ότι το ps4 είναι 10 φορές πιο ισχυρό από το switch ή ότι το switch είναι 10 φορές πιο ισχυρό από το Ps Vita.....επίσης από όσο ξέρω άλλα και από τα παιχνίδια που είχα το Wii U ήταν πιο ισχυρό από το Ps3, ενώ εδώ μας δείχνει ότι το ps3 είναι 50% πιο ισχυρό από το Wii U, που με την δικιά μου εμπειρία όπως προ είπα μάλλον είναι ακριβώς το αντίθετο. Τελικά με το wii u και το ps3 τι ισχύει; Να πω την αλήθεια δεν θυμάμαι να έχω διαβάσει ότι το u ήταν τόσο πιο δυνατό από το ps3! Είχα την εντύπωση ότι ήταν λίγο πιο αδύναμο. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2018 από zio10
karamela693 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, zio10 είπε Τελικά με το wii u και το ps3 τι ισχύει; Να πω την αλήθεια δεν θυμάμαι να έχω διαβάσει ότι το u ήταν τόσο πιο δυνατό από το ps3! Είχα την εντύπωση ότι ήταν λίγο πιο αδύναμο. Παίζει ρόλο και ο προγραμματισμός βέβαια άλλα π.χ. το bayoneta 2 έπαιζε με γραφικάρες με 60fps που δεν υπάρχει περίπτωση να μπορούσε να το παίξει το ps3 με 60fps. Επειδή είχα και τις 2 κονσόλες και τις είχα λιώσει η εικόνα που είχα ήταν ότι το Wii U ήταν πιο ισχυρό έστω και λίγο. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2018 από karamela693 1
Tresorikos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν το ps4 το οποίο έχω από Day one είναι 10 φορές καλύτερο απτό switch γιατί δεν φαίνεται στο nba 2k18 και στο fifa 18; φυσικά το ps4 είναι πιο πλήρες γιατί είναι σαν pc κ έχει ίντερνετ you tube Netflix 3d ταινίες κ bluray αλλά δεν είναι φορητό.. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2018 από Tresorikos
karamela693 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, Tresorikos είπε Αν το ps4 το οποίο έχω από Day one είναι 10 φορές καλύτερο απτό switch γιατί δεν φαίνεται στο nba 2k18 και στο fifa 8; φυσικά το ps4 είναι πιο πλήρες γιατί είναι σαν pc κ έχει ίντερνετ you tube Netflix 3d ταινίες κ bluray αλλά δεν είναι φορητό.. Είναι αρκετά πιο ισχυρό άλλα όχι 10 φορές...από την άλλη δεν είναι κριτήριο το Fifa και το Nba, αυτά ακόμα και σε κινητό μια χαρά δείχνουν, αν δεις το Uncharted Legacy ή το Horizon στο ps4 σου πέφτει το σαγόνι κάτω από το επίπεδο των γραφικών. Για μένα το switch είναι σαν ένα ''ενισχυμένο''' wii u που λόγω της φορητότητας έκανε ''κλικ'' στον κόσμο και το αγοράζει, ενώ το Wii U παρόλο που για μένα ήταν φοβερή κονσόλα με μερικούς τρομερούς τίτλους δεν έπεισε τον κόσμο....αν το pad του wii u σου επέτρεπε να παίζεις και παιχνίδια on the go δεν θα υπήρχε καν switch τώρα.
NickTG Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 41 minutes ago, karamela693 said: Το psvita ήταν ποιο αδύναμο από το ps3 άλλα στην ίδια πάνω κάτω γενιά. Το Wii U της Nintendo ήταν περίπου 30%-50% πιο ισχυρό από ps3 και το Switch είναι και αυτό με την σειρά του λίγο πιο ισχυρό από το wii u. Πολύ χοντρικά και πρόχειρα θα έλεγα ότι το Switch είναι 2-3 φορές πιο ισχυρό από το Psvita...αυτά θεωρητικά πάντα.... Σίγουρα δίνουν μια πρώτη αίσθηση αυτά τα νούμερα, άλλα αδυνατώ να πιστέψω ότι το ps4 είναι 10 φορές πιο ισχυρό από το switch ή ότι το switch είναι 10 φορές πιο ισχυρό από το Ps Vita.....επίσης από όσο ξέρω άλλα και από τα παιχνίδια που είχα το Wii U ήταν πιο ισχυρό από το Ps3, ενώ εδώ μας δείχνει ότι το ps3 είναι 50% πιο ισχυρό από το Wii U, που με την δικιά μου εμπειρία όπως προ είπα μάλλον είναι ακριβώς το αντίθετο. Η αλήθεια είναι ότι με το Wii U υπάρχει ένα μπέρδεμα αλλά τα άλλα νούμερα μια χαρά μου φαίνονται.
Komfoukios Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Παιδιά έχει παραλάβει κάνεις την grip case να μας πει εντυπώσεις?και αν αν Ναι από που να παραγγείλω να μου ρθει πιο γρήγορα?
mansa2k Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Βρήκα το παρακάτω άρθρο σχετικά με την ιπποδύναμη του εκάστοτε συστήματος: Console GPU Power Compared: Ranking Systems By FLOPS Console FLOPS Release Year Dreamcast 1.4 GFLOPS 1998 PlayStation 2 6.2 GFLOPS 2000 GameCube 9.4 GFLOPS 2001 Xbox 20 GFLOPS 2001 Xbox 360 240 GFLOPS 2005 PlayStation 3 230.4 GFLOPS 2006 Wii 12 GFLOPS 2006 Wii U 352.0 GFLOPS 2012 PlayStation 4 1.843 TFLOPS 2013 Xbox One 1.310 TFLOPS 2013 Xbox One S 1.4 TFLOPS 2016 PlayStation 4 Pro 4.2 TFLOPS 2016 Nintendo Switch 1 TFLOPS 2017 Xbox One X 6 TFLOPS 2017 Σύμφωνα με τον πίνακα του άρθρου σε υπάρχουν διαφορές στα Dreamcast, WiiU και NSW σε σχέση με το http://kyokojap.myweb.hinet.net/gpu_gflops/. Το NSW αναφέρεται στα 393 και στην wikipedia. Αν κάνουμε τις αλλαγές όντως το WiiU ήταν πιο δυνατό από το ps3 κάτι που είναι πασιφανές κατά την γνώμη μου. Επίσης το NSW είναι δυνατότερο από το WiiU αλλά προφανώς ανήκει περισσότερο στην προηγούμενη γενιά παρά στην τωρινή. Παρόλα αυτά υποστηρίζει σύγχρονες τεχνικές για τα επίπεδα του και με την κατάλληλο κώδικά μπορεί να έχει θετικά αποτελέσματα. Όπως πχ το DooM που υποστηρίζει vulkan. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2018 από mansa2k 2
Mistwalker Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δεν πιστευω οτι θα κανει η nintendo καποιο κανονικο direct οποτε μαλλον στην Ε3 οι επομενες ανακοινωσεις.Τα μεγαλα games μεχρι τον Ιουνιο πανω κατω τα ειπαν.Το pokemon θα εχει δικο του direct το Μαιο και το online αφου ειναι Σεπτεμβριο λογικα θα το αναφερουν στην Ε3.Ισως κανουν ξανα ενα mini για να ανακοινωσουν release dates για το mario tenis,wolfenstein και μερικα indies.Ο μονος λογος οπως το βλεπω για κανονικο direct θα ηταν για να ανακοινωσουν καποιο exclusive game της namco και capcom που ειπαν οτι θα βγουν απο Απριλιο και θα πρεπει να εχει release πριν την Ε3.
Moderators Malthador Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 4 hours ago, orck said: Τον μπερδευεις. Τρολαρει φυσικα. Προφανώς και ήταν ειρωνικό το μήνυμά μου. 4 hours ago, zio10 said: Thanks! Μπορείς να δώσεις ένα παράδειγμα με δύο άλλες κονσόλες; Δεν υπάρχει ασφαλής τρόπος να γίνει τέτοια μέτρηση πέραν των multiplatforms που και πάλι είναι μπακαλίστικος τρόπος. Για παράδειγμα το πρώτο Bayonetta τρέχει στο PS3 σε 720p30 (ο θεός να τα κάνει 30 καρέ, αλλά ας το δεχθούμε για χάρη παραδείγματος), ενώ σε undocked στο NSw τρέχει σε 720p60. Αν συνυπολογίσουμε ότι το NSw σε docked είναι τουλάχιστον δυο φορές πιο ισχυρό απ' ότι undocked, τότε εύκολα καταλήγουμε ότι το NSw είναι τουλάχιστον 4 φορές πιο ισχυρό από το PS3. Σε κάθε περίπτωση χάνεις το νόημα, αν σε ενδιαφέρει η ισχύς μην αγοράζεις κονσόλες. Πάρε εκεί μια 1070 να κάνεις δουλειά σου και άσε τους πληβείους. Αυτό που μετράει είναι τα games που έχει κάθε σύστημα (κατά βάση τα exclusives) και εκεί πρέπει να κρίνεται το προτέρημα κάθε συστήματος. 2 hours ago, Komfoukios said: Παιδιά έχει παραλάβει κάνεις την grip case να μας πει εντυπώσεις?και αν αν Ναι από που να παραγγείλω να μου ρθει πιο γρήγορα? On 12/19/2017 at 11:40 PM, Malthador said: Μερικές φωτογραφίες από το Gripcase μου. Με δύο πράγματα είχα άγχος: με το response των shoulder buttons και με το αν θα χώραγε η κονσόλα στο dock ενώ φοράει τα grips. 1) Κάποιοι ανέφεραν ότι δεν τους χωράει στο dock. Λοιπόν, στο dock χωράει άψογα, όπως φαίνεται στην φωτογραφία. Προφανώς και είναι tight fit και θέλει λίγο σπρώξιμο παραπάνω, αλλά χωράει κομπλέ. Πιθανώς όσοι έχουν κάνει παράπονα να έχουν προβληματικά docks or smth. 2) Κάποιοι ανέφεραν ότι τα L/R κουμπιά δεν είναι responsive. Έπαιξα λίγο Zelda που έχουν heavy χρήση των shoulder buttons και δεν παρατήρησα επίσης κάποιο πρόβλημα. Σαν να μην χρησιμοποιούσα τα grips ήταν η αίσθηση, δεν κατάλαβα διαφορά. Από εκεί και πέρα, μερικές παρατηρήσεις: τα grips εκτοξεύουν το gameplay. Η κονσόλα σε φορητό mode αποκτά άλλη αίσθηση, πολύ βολικότερη. Χρησιμοποιώ τα trigger grips, που έχουν και rest για τους μέσους και νιώθω σχεδόν σαν να παίζω με το Pro ή με το Χ1 controller. Η θήκη είναι τεράστια, με ότι συνεπάγεται αυτό τόσο σε θέμα κουβαλήματος, όσο και σε θέμα χωρητικότητας. Εκτός από το NSw χωράει μαζί και ολόκληρο New 3DS XL, όπως φαίνεται από τη φωτογραφία. Τεράστιο θετικό στα grips ότι μεγαλώνουν το μέγεθος των ZL/ZR, τα κάνουν πολύ πιο άνετα στο πάτημα. Όχι μόνο μπορείς να παραγγείλεις από indiegogo, οφείλεις να κάνεις την χάρη στον εαυτό σου αν παίζεις σε φορητό mode. Το gameplay πάει σε άλλο επίπεδο με το Gripcase. 1
Rebel21 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mansa2k είπε Βρήκα το παρακάτω άρθρο σχετικά με την ιπποδύναμη του εκάστοτε συστήματος: Console GPU Power Compared: Ranking Systems By FLOPS Απόκρυψη περιεχομένων Console FLOPS Release Year Dreamcast 1.4 GFLOPS 1998 PlayStation 2 6.2 GFLOPS 2000 GameCube 9.4 GFLOPS 2001 Xbox 20 GFLOPS 2001 Xbox 360 240 GFLOPS 2005 PlayStation 3 230.4 GFLOPS 2006 Wii 12 GFLOPS 2006 Wii U 352.0 GFLOPS 2012 PlayStation 4 1.843 TFLOPS 2013 Xbox One 1.310 TFLOPS 2013 Xbox One S 1.4 TFLOPS 2016 PlayStation 4 Pro 4.2 TFLOPS 2016 Nintendo Switch 1 TFLOPS 2017 Xbox One X 6 TFLOPS 2017 Σύμφωνα με τον πίνακα του άρθρου σε υπάρχουν διαφορές στα Dreamcast, WiiU και NSW σε σχέση με το http://kyokojap.myweb.hinet.net/gpu_gflops/. Το NSW αναφέρεται στα 393 και στην wikipedia. Αν κάνουμε τις αλλαγές όντως το WiiU ήταν πιο δυνατό από το ps3 κάτι που είναι πασιφανές κατά την γνώμη μου. Επίσης το NSW είναι δυνατότερο από το WiiU αλλά προφανώς ανήκει περισσότερο στην προηγούμενη γενιά παρά στην τωρινή. Παρόλα αυτά υποστηρίζει σύγχρονες τεχνικές για τα επίπεδα του και με την κατάλληλο κώδικά μπορεί να έχει θετικά αποτελέσματα. Όπως πχ το DooM που υποστηρίζει vulkan. Η λίστα αυτή είναι άκυρη.Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι το Switch είναι ένα underclocked nvidia shield.Το νούμερο της wiki είναι το σωστό. Η πραγματική λίστα είναι η δεύτερη που έβαλες. http://kyokojap.myweb.hinet.net/gpu_gflops/ Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2018 από Rebel21
parlapipas25 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δηλαδή το switch undocked ειναι πιο αδύναμο κι από ps3/xbox360 Damn...
Προτεινόμενες αναρτήσεις