Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Tresorikos είπε

Καλημέρα πήρα με 7 ευρώ ένα μεγάλο τσαντάκι  από Κινέζο. Χωράει μέσα nintendo switch μαζί με τα join μάλλον χωράει και η βάση στο δεύτερο τσεπάκι. Έχω μέσα games κτλ την βλέπω είναι κομπλέ για μεταφορά κ προστασία  κ ούτε να δώσεις 25 ευρώ για μια θήκη της Nintendo. Δε λέω  όμορφη θα είναι αλλά τα λεφτά της δεν τα αξίζει.. 

Και εγω σε τσαντακι που εχει ειδικη θεση για 7ρι ταμπλετ το εχω.Απλως προσεχε αν βαλεις το dock μηπως πιεζεται και η πανω μερια που ειναι λεπτη λυγισει προς τα μεσα.

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Tresorikos είπε

Πειράζει αν το εργαλείο nintendo  το αφήνω για πολλές ώρες κ μετά την φόρτιση του επάνω στη βάση;  

Εγώ αντιθέτως το εχω μόνιμα στην θήκη οταν δεν το χρησιμοποιώ, σε sleep mode που καταναλώνει ελάχιστη μπαταρία, αλλά εχω παρατηρήσει οτι προφανώς αν και sleep κάποιες φορές ενεργοποιείται γιατι όταν συνήθως το ανοίγω έχει κατεβάσει updates για παιχνίδια ή διάφορα news, οπότε ελπίζω με την ενεργοποίηση του να μην το βρω "ψητό" κάποια στιγμή έτσι εγκλωβισμένο που είναι στη θήκη όπου προφανώς εμποδίζει την λειτουργία στο ανεμιστηράκι του (σαν κυκλοφορία αέρα εννοώ)...  :S

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, bad_freddy είπε

Εγώ αντιθέτως το εχω μόνιμα στην θήκη οταν δεν το χρησιμοποιώ, σε sleep mode που καταναλώνει ελάχιστη μπαταρία, αλλά εχω παρατηρήσει οτι προφανώς αν και sleep κάποιες φορές ενεργοποιείται γιατι όταν συνήθως το ανοίγω έχει κατεβάσει updates για παιχνίδια ή διάφορα news, οπότε ελπίζω με την ενεργοποίηση του να μην το βρω "ψητό" κάποια στιγμή έτσι εγκλωβισμένο που είναι στη θήκη όπου προφανώς εμποδίζει την λειτουργία στο ανεμιστηράκι του (σαν κυκλοφορία αέρα εννοώ)...  :S

Για τα update δεν δουλευει ο ανεμιστηρας οποτε μην το φοβασαι.Αν εχεις ανοιχτο κανα παιχνιδι και το βαλεις σε sleep mode και το αφησεις εκει να φοβασαι.

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Mistwalker είπε

Για τα update δεν δουλευει ο ανεμιστηρας οποτε μην το φοβασαι.Αν εχεις ανοιχτο κανα παιχνιδι και το βαλεις σε sleep mode και το αφησεις εκει να φοβασαι.

Μα λογικά και για τα games εφόσον μπαίνει σε sleep η κονσόλα φαίνεται να "απενεργοποιείται" αρα θεωρώ οτι πρέπει να είναι το ίδιο ακίνδυνο...?

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, bad_freddy είπε

Μα λογικά και για τα games εφόσον μπαίνει σε sleep η κονσόλα φαίνεται να "απενεργοποιείται" αρα θεωρώ οτι πρέπει να είναι το ίδιο ακίνδυνο...?

Δεν το εχω δοκιμασει και ουτε προκειται αλλα εχω διαβασει σχολια απο ατομα που λενε πως αφησαν ανοιχτο game και το εβαλαν σε sleep στη θηκη και οταν μετα απο καποια ωρα πηγαν να ξαναπαιξουν ο ανεμιστηρας δουλευε στο full  και το μηχανημα ηταν υπερβολικα ζεστο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Mistwalker είπε

Δεν το εχω δοκιμασει και ουτε προκειται αλλα εχω διαβασει σχολια απο ατομα που λενε πως αφησαν ανοιχτο game και το εβαλαν σε sleep στη θηκη και οταν μετα απο καποια ωρα πηγαν να ξαναπαιξουν ο ανεμιστηρας δουλευε στο full  και το μηχανημα ηταν υπερβολικα ζεστο.

Αυτό που λες μου φαίνεται λογικό αν μετά απο πολύωρο session το βάλεις απευθείας sleep και θήκη... Εννοείται οτι μετά απο κάθε gaming session το αφήνω να κρυώσει 15-20 λεπτά και μετά το κλείνω στη θήκη.

Δημοσ.

Σε γραφικά είναι ελάχιστα καλύτερο απτό wiu  η έχει δυνάμεις η κονσόλα Αρκετα μεγαλύτερη απτην προηγούμενη γενιά;; περιμένω  super mario bros έστω κ επανέκδοση απτό wiu γιατί δεν το έχω παίξει κ μου λείπει ένα τέτοιο .  Είχα να πάρω nintendo 25χρονια απτό nes 

Πιστεύω η κονσόλα κ σε sleep Mode δεν παθαίνει τπτ στη βάση της  αλλά θα την κλείνω τελείως όταν θα κάνω ώρες να παίξω.   Ίσως είμαι λίγο ανώμαλος αλλά μαρεσει αρκετά να παίζω με την κονσόλα στο χέρι ή μόνο στο ταμπλέτ με το χειρηστηριο.  Και το ps4 δεν πολύ παίζω εδώ κ καιρό κ ούτε με το ps vita.  

Δημοσ.

Τεχνικά πόσο πιο δυνατό είναι από το vita; Δηλαδή ένα καλοφτιαγμένο παιχνίδι του vita με ένα ανάλογο του switch έχουν πολύ μεγάλη διαφορά τεχνικά; Σαν άλλη γενιά;

• Moderators
Δημοσ.

Κατ' αρχάς όπως μάθαμε σε διπλανό τόπικ, το PSV έχει τα ίδια γραφικά με PS4 Pro. Επομένως το Switch είναι αρκετά πιο αδύναμο από το Vita.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό δεν ξέρω αν ισχύει...  Το psvita ήταν η  είναι καλό μηχάνημα  ΑΛΛΑ έχει μικρότερη οθόνη  κ δεν ευχαριστιεσαι το παιχνίδι όσο στο switch.  Η φωτεινότητα του vita είναι λίγη...   ΝΑΙ το PS vita συνεργάζεται πολύ καλά κ μπορείς να παίξεις μέσα στο σπίτι ότι game έχεις στο  ps4 εκείνη τη στιγμή με ωραία εικόνα  η να το έχεις σαν δεύτερο χειρηστηριο αν χρειαστεί κ να παίζεις στο ps4 ... Αλλά τα παιχνίδια που έχει δικά του το vita  δεν δείχνουν σαν του ps4 pro.  Αν έχεις κάποιο λινκ βάλτο να το δούμε τα έχω κ τα δύο κ μαρεσει να διαβάζω τέτοιου στυλ  

Εδώ πάντως σε αυτό το βίντεο έρχεται σίγουρα τελευταίο το vitaki 

https://youtu.be/JkNh4c4mHtQ

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Malthador είπε

Κατ' αρχάς όπως μάθαμε σε διπλανό τόπικ, το PSV έχει τα ίδια γραφικά με PS4 Pro. Επομένως το Switch είναι αρκετά πιο αδύναμο από το Vita.

Τον μπερδευεις. Τρολαρει φυσικα.
Το Switch ειναι μια εξαιρετικη κονσολα με πολλα καλα παιχνιδια. Εγω θα ελεγα οτι σαν δυναμη ειναι περιπου στο ps3, δεν μπορει φυσικα φορητο συστημα να φτασει την δυναμη του ps4 και  xboxone. Εαν μετρας πολυγωνα, πιξελ και fps αστο καλυτερα
Εχει το vita, mario odyssey, zelda και τοσα αλλα παιχνιδια; Εαν ειναι το vita πιο δυνατο θα κρατησεις αυτο; Και τι θα παιζεις που αξιζει;

Δημοσ.
33 minutes ago, zio10 said:

Τεχνικά πόσο πιο δυνατό είναι από το vita; Δηλαδή ένα καλοφτιαγμένο παιχνίδι του vita με ένα ανάλογο του switch έχουν πολύ μεγάλη διαφορά τεχνικά; Σαν άλλη γενιά;

Τεχνικά δεν έχει καμία σχέση. 

• Thanks 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...