Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Malthador είπε

Θεωρητικά γίνεται ήδη, ίσως με λίγο μεγαλύτερες διαστάσεις. 

Δεν θα ήσουν διατεθειμένος να πληρώσεις για κάτι τέτοιο, όμως. 

Κατάλαβα! Ναι σίγουρα εννοώ να είναι και κάτι προσιτό. Αν είναι να περνάει τα 500€ πχ είναι αρκετά.

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, zio10 είπε

Κατάλαβα! Ναι σίγουρα εννοώ να είναι και κάτι προσιτό. Αν είναι να περνάει τα 500€ πχ είναι αρκετά.

Και τα 500 που λες μάλλον είναι ευχή παρά πραγματικότητα. Πιο πολύ σε high end smartphone θα ήταν η τιμή. 

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Και τα 500 που λες μάλλον είναι ευχή παρά πραγματικότητα. Πιο πολύ σε high end smartphone θα ήταν η τιμή. 

Έτσι είναι, πιο πολύ ένα όριο προσωπικό είναι μέχρι το οποίο θα με ενδιέφερε.

Δημοσ.

40$preorder.

Ενα game που ηθελα να το δοκιμασω στο pc αλλα με τα περισσοτερα reviews να ειναι αρνητικα το εβγαλα απο τη λιστα.Αλλα 5 releases εχει ακομα να δωσει η tinybuild.

• Like 1
Δημοσ.

Σημερα μου εσπασε τα νευρα το Switch τα joycon τρελενονται για πλακα, χανονται συνεχεια. Ξερω οτι μιλαω με την αντιπροσωπια (η οποια γραφει για 12μηνη εγγυηση περεπιπτωντος, ειμαι μεσα βεβαια). Τι στελνω ομως; Μονο τα χειριστηρια η και την κονσολα;

• Moderators
Δημοσ.

Δύο χρόνια είναι η εγγύηση της αντιπροσωπείας, το έχουμε καρατσεκάρει 15 φορές.

Και τα δύο joycons χάνονται ή μόνο το αριστερό;

• Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, orck said:

Και τα δυο και δεν συνδεονται ευκολα ξανα.

Χωρίς να είμαι ειδικός, αν δύο gamepads δεν συνδέονται σε μία κονσόλα, τότε το πρόβλημα το έχει μάλλον η κονσόλα.

Μίλα με το service πριν στείλεις το οτιδήποτε, είναι πολύ εξυπηρετικοί. 

Δημοσ.

Καλημέρα πήρα με 7 ευρώ ένα μεγάλο τσαντάκι  από Κινέζο. Χωράει μέσα nintendo switch μαζί με τα join μάλλον χωράει και η βάση στο δεύτερο τσεπάκι. Έχω μέσα games κτλ την βλέπω είναι κομπλέ για μεταφορά κ προστασία  κ ούτε να δώσεις 25 ευρώ για μια θήκη της Nintendo. Δε λέω  όμορφη θα είναι αλλά τα λεφτά της δεν τα αξίζει.. 

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι πειράζει. Εγώ σχεδόν μόνιμα στο dock το έχω :)

Απλά πού κ πού να το χρησιμοποιείς και εκτός dock για να ξεφορτίσει ως 40% π.χ. και μετά να το ξαναφορτίζεις για να δουλεύει λίγο η μπαταρία.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...