Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

It’s happening! We’ve teamed up with @Sega to release Monster Boy for #NintendoSwitch on physical cartridge, shipping to all retail partners in North America later This Summer! No delays, it will sim-ship digital and physical on the same day.  #MonsterBoyGame #WonderBoy https://t.co/hIgVOSkngb

Και στην Ευρωπη για ακομη μια φορα δεν φερνουν catridges.

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν δεν βγει ο reggie ή καποιος απο την namco  να το επιβεβαιωσει ο καθενας μπορει να γραφει οτι θελει.Παντως συμφωνω μαυτο που λεει στο να φερουν το prime trilogy στο switch για να μαθει ο κοσμος την ιστορια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

5 ώρες πριν, Malthador είπε

Έλα σαχλαμάρες τώρα, δηλαδή αν μετράνε τα ίδια coins τα digital με τα physical είναι θέμα region; Γιατί το physical game στην Αμερική που το αγοράζεις για $50 να μετράει 50 coins και το ίδιο game στην Ευρώπη που το αγοράζεις για €50 να μετράει 15 coins (ή το ανάποδο); Εδώ δεν μιλάμε για τις διαφορετικές ανά region τιμές των physical games που καθορίζονται από τις ισοτιμίες των νομισμάτων, μιλάμε για ένα απλό πρόγραμμα επιβράβευσης.

Το οποίο πρόγραμμα επιβράβευσης είναι και ηλίθιο συν τοις άλλοις, σε φάση «έχω μαζέψει μερικές χιλιάδες coins από το NSw games μου, ωραία κέρδισα €2 έκπτωση στο επόμενο game μου, γιούπι!». Γυφτιές, όχι αστεία.

Και στην Ευρώπη θα ισχύει, το physical game των 50 ευρώ θα αντιστοιχεί σε 50 coins απλά η αλλαγή θα γίνει με την ενεργοποίηση της υπηρεσίας τον Μάρτιο.

Το πρόγραμμα είναι το αντίστοιχο Deluxe Digital Promotion του WiiU με την τεράστια διαφορά ότι αντί για 10% επιστροφή στις ψηφιακές αγορές το καινούργιο δίνει μόλις 5% και έτσι για να μας χαϊδέψει προσθέτει και τα physical game με 1% επιστροφή. Γενικώς είτε έπρεπε να προσφέρει μεγαλύτερα ποσοστά επιστροφής είτε να πέσουν κατακόρυφα οι ήδη απαράδεκτες τιμές των ψηφιακών παιχνιδιών της Ν. 

31 λεπτά πριν, Malthador είπε

Αν ισχύει το job description της bamco οντως, μιλάμε για γκάφα ολκής, τι να πω. 

Δεν σε χάλασε... :P

Εμένα πάλι συνεχίζει να με ενοχλεί η απουσία επενδύσεων στην Δύση και γενικότερα της αύξησης του προσωπικού.:(

Επεξ/σία από mansa2k
  • Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Nintendo to distribute Dark Souls: Remastered at retail in Europe

Το καλό είναι ότι η retail έκδοση του Dark Souls για το NSw τιμολογιακά θα είναι in par με τις εκδόσεις των άλλων κονσολών. Το κακό είναι ότι οι 3rd-parties ακόμα δεν το ψήνουν να κυκλοφορούν retail games στην Ευρώπη για κάποιο λόγο και πρέπει η NoE να καλύπτει το κενό.

• Like 2
Δημοσ.

Δυνατότητες βλέπω η κονσόλα έχει  άλλα γιατί την έχουν τόσο άδεια;  ούτε YouTube  ούτε Netflix  ούτε Internet. Ξέρω αν ψάξεις ίσως κάτι καταφέρεις αλλά γιατί το έχουν έτσι.. 

Δημοσ.

Γιατί είναι σκραπες στην ασφάλεια και φοβούνται exploit ότι θα την ξεκλειδώσουν και θα παίζουν όλοι αντίγραφα. Όχι απλά σκραπες. Στόκοι που δεν επενδύουν στην ασφάλεια του μηχανήματος.

Δημοσ.

Τεχνικά πόσο μακριά είμαστε από ένα switch που θα πλησίαζε σε δύναμη τις άλλες δύο κονσόλες; Γίνεται δηλαδή ή θα περιμένουμε 2-3 χρόνια;

• Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, zio10 said:

Τεχνικά πόσο μακριά είμαστε από ένα switch που θα πλησίαζε σε δύναμη τις άλλες δύο κονσόλες; Γίνεται δηλαδή ή θα περιμένουμε 2-3 χρόνια;

Θεωρητικά γίνεται ήδη, ίσως με λίγο μεγαλύτερες διαστάσεις. 

Δεν θα ήσουν διατεθειμένος να πληρώσεις για κάτι τέτοιο, όμως. 

• Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...