ikaruga24 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Τι είναι αυτό; Μίξη από novel style και tactics την ώρα της μάχης; Ούτε ακουστά τον έχω τον τίτλο και βλέπω ότι υπάρχει από το 1984!
Deghinsea Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 24 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε Τι είναι αυτό; Μίξη από novel style και tactics την ώρα της μάχης; Ούτε ακουστά τον έχω τον τίτλο και βλέπω ότι υπάρχει από το 1984! Joe Dever’s Lone Wolf is a role-playing video game based on the “choose your own adventure” gamebooks of the 80s, written by worldwide famous author Joe Dever. The game has become a classic in the indie role-playing games scenario over the last few years, with its mix of non-linear reading content, deep character customization and a rewarding combat system. Key Features: • A unique game experience, and a great fit for the Nintendo Switch™! • A complete story in four acts, written by Joe Dever as an official episode of the saga. • A real medieval tome with hand-drawn illustrations. • Deep character customization and combat system. • Lockpicking sessions and geometric puzzles (the Shanti Cube). • Non-linear narrative with multiple choices. • 3 different difficulty levels. 1
Mistwalker Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, ikaruga24 είπε Τι είναι αυτό; Μίξη από novel style και tactics την ώρα της μάχης; Ούτε ακουστά τον έχω τον τίτλο και βλέπω ότι υπάρχει από το 1984! Port απο το ios/android ειναι.Δεν θυμαμαι αν εχει ακομα το demo στο play store αν θες να το δοκιμασεις.Το ειχα βαλει μια φορα αλλα εκτος αποτι μου φαινεται ακριβο για κινητο 15€ εχει ακομα,δεν μπορω να πω οτι εντυπωσιαστηκα οσο επαιξα. 1
bad_freddy Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, mansa2k είπε Ίσως επειδή δεν είχε περάσει το DLC ακόμα στο σύστημα με τα golden points, επικοινώνησε με κάποιο email από την υπηρεσία mynitendo και ανέφερε το πρόβλημα. Βασικά το ερώτημα μου είναι σε εσας έδωσε? Γιατί σύμφωνα με αυτό το λίνκ δεν δίνει αλλά η σημερινή ανακοίνωση με μπέρδεψε κάπως...
NEKROMA Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 5 ώρες πριν, Mistwalker είπε εχει co-op αυτο?
Moderators Malthador Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 10 hours ago, mansa2k said: Το περίεργο είναι πως στο twitter η ΝοΑ αναφέρει: A MyNintendo update in early March will let you redeem Gold Points for select digital games and DLC for NintendoSwitch! Αντίθετα η ΝοΕ δεν βάζει κάποιον περιορισμό, προφανώς για περισσότερα θα μάθουμε αργότερα. Επίσης δώστε προσοχή σε αυτό: Η NoJ έχει δύο branches, την NoA (που ελέγχεται απευθείας από την NoJ) και την NoE που λαμβάνει εντολές και τις εκτελεί. Για όνομα του θεού πόσο δύσκολο είναι μια πολυεθνική να πει «ισχύει αυτό και τέλος» και πολύ απλά οι άλλοι να διατυπώσουν αυτό που θα ισχύει; Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να ακολουθήσουν μια ενιαία πολιτική;
papp0us Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 4 ώρες πριν, NEKROMA είπε εχει co-op αυτο? Ναι, μέχρι 2 παίκτες couch coop, τίμιο παιχνιδάκι
Mistwalker Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 6 ώρες πριν, NEKROMA είπε εχει co-op αυτο? Online και local coop. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, Malthador είπε Η NoJ έχει δύο branches, την NoA (που ελέγχεται απευθείας από την NoJ) και την NoE που λαμβάνει εντολές και τις εκτελεί. Για όνομα του θεού πόσο δύσκολο είναι μια πολυεθνική να πει «ισχύει αυτό και τέλος» και πολύ απλά οι άλλοι να διατυπώσουν αυτό που θα ισχύει; Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να ακολουθήσουν μια ενιαία πολιτική; Για τον απλό λόγο ότι δεν είναι το ίδιο region και στις πολυεθνικές ακολουθούνται συνήθως διαφορετικά policies για διαφορετικά regions.
Moderators Malthador Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 52 minutes ago, basketballfan said: Για τον απλό λόγο ότι δεν είναι το ίδιο region και στις πολυεθνικές ακολουθούνται συνήθως διαφορετικά policies για διαφορετικά regions. Έλα σαχλαμάρες τώρα, δηλαδή αν μετράνε τα ίδια coins τα digital με τα physical είναι θέμα region; Γιατί το physical game στην Αμερική που το αγοράζεις για $50 να μετράει 50 coins και το ίδιο game στην Ευρώπη που το αγοράζεις για €50 να μετράει 15 coins (ή το ανάποδο); Εδώ δεν μιλάμε για τις διαφορετικές ανά region τιμές των physical games που καθορίζονται από τις ισοτιμίες των νομισμάτων, μιλάμε για ένα απλό πρόγραμμα επιβράβευσης. Το οποίο πρόγραμμα επιβράβευσης είναι και ηλίθιο συν τοις άλλοις, σε φάση «έχω μαζέψει μερικές χιλιάδες coins από το NSw games μου, ωραία κέρδισα €2 έκπτωση στο επόμενο game μου, γιούπι!». Γυφτιές, όχι αστεία. 1
dekulinkgr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) https://www.resetera.com/threads/eurogamer-so-about-those-rumours-yes-bandai-namco-is-working-on-metroid-prime-4.22175/ Εεε για να βγαινει και το eurogamer και να το επιβεβαιωνει,το οποιο σε θεματα leaks ειναι αρκετα αξιοπιστο,θα ειναι οντως η bamco πισω απο το metroid. Οποτε και οι φημες περι ridge racer παιζει να ειναι αληθινες Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2018 από dekulinkgr 1
orck Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 10 λεπτά πριν, Malthador είπε Έλα σαχλαμάρες τώρα, δηλαδή αν μετράνε τα ίδια coins τα digital με τα physical είναι θέμα region; Γιατί το physical game στην Αμερική που το αγοράζεις για $50 να μετράει 50 coins και το ίδιο game στην Ευρώπη που το αγοράζεις για €50 να μετράει 15 coins (ή το ανάποδο); Εδώ δεν μιλάμε για τις διαφορετικές ανά region τιμές των physical games που καθορίζονται από τις ισοτιμίες των νομισμάτων, μιλάμε για ένα απλό πρόγραμμα επιβράβευσης. Το οποίο πρόγραμμα επιβράβευσης είναι και ηλίθιο συν τοις άλλοις, σε φάση «έχω μαζέψει μερικές χιλιάδες coins από το NSw games μου, ωραία κέρδισα €2 έκπτωση στο επόμενο game μου, γιούπι!». Γυφτιές, όχι αστεία. Ακριβως αυτο, γυφτιες. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά μια ερωτηση για οποιον έχει fifa 18 για switch. Το ultimate team έχει κοσμο; γιατί είδα ότι κάποιοι λένε ότι δεν έχει. Το έχει μετά 30μευρω στο eshop κ το ψήνω αν έχει κοσμο Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2018 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις