Deghinsea Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, orck είπε 1coin = 1cent? WTF? Χαίρομαι που χαιρεστε αλλά εγώ γελάω με αυτά τα καραγκιοζηλικια. Οκ δεν περιμένω να χαρίσουν παιχνίδια αλλά μην το παραξηλωνουμε. Βασικά, πρέπει να το δεις ως 5% έξτρα έκπτωση στις ψηφιακές αγορές.
Mistwalker Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, snake_plissken2112 είπε καμιά καλή πρόταση για καμιά θηκούλα μεταφοράς? φεύγω ταξίδι την επομένη και ψάχνω τώρα κάτι να χωράει κυριλέ την κονσολίτσα, 2 παιχνιδάκια και τα ακουστικά μου + θα ήθελα να χωράει μέσα και τον φορτιστή (εναλλακτικά το powerbank μου, εναλλακτικά και τα 2 ) για να μην τον κουβαλάω σε άλλη τσάντα Δυσκολα να βρεις κατι που να χωραει το φορτιστη σε θηκες που εχουν φερει τα μαγαζια στην Ελλαδα.Απο αυτες που εχω δει η μονη που θα μπορουσε ειναι η orzly μιας και εχει δυχτακι αλλα φαινεται καπως στενη και μπορει να πιεζει την κονσολα.Για λεπτο powerbank δεν νομιζω να εχει προβλημα οπως και το καλωδιο μαζι. 1
snake_plissken2112 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Thanks, το περίμενα βασικά ότι ο φορτιστής δύσκολα θα χωράει ούτως ή άλλως από ότι έχω δεί so far εδώ και εκεί+επουδενί δε θα ήθελα να τα στριμώξω... οπότε θα κοιτάξω για απλή θήκη να χωράει τουλάχιστον τα βασικά και φορτιστής στο σακίδιο...
ikaruga24 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Βγήκε στο reddit η λίστα με το επερχόμενο line up της nintendo για την Ε3 2018. Η λίστα δεν είναι κάτι που δεν περιμέναμε αλλά ιδιαίτερο ενδιαφέρον φαίνεται να έχει το μυστικό project της Retro studios που βάση της φήμης πρόκειται για εντελώς νέο IP και μάλιστα horror παιχνιδιού. Μόνο ο χρόνος θα δείξει αν η φήμη είναι αληθινή αλλά προσωπικά το τελευταίο στυλ παιχνιδιού που περίμενα από την Retro είναι παιχνίδι τρόμου. Περίεργο επίσης η επιλογή αυτή δεδομένου ότι η nintendo έχει ονόματα όπως fatal frame και eternal darkness.
Socratis_g Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Οπτικά δεν έχει μεγάλες διαφορές, αλλά κερδίζει για άλλη μια φορά λογω portability! 1
nikos25k Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 καλησπέρα! θέλω να προβώ σε αγορά του nintendo switch παίζει καμιά προσφορά?
Deghinsea Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 @ikagura24 Δεν πιστεύω ότι έχει καν δώσει η nintendo οπουδηποτε λίστα με το lineup της E3 από τώρα. Δε νομίζω να υπάρχει καν λίστα ήδη.
orck Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, nikos25k είπε καλησπέρα! θέλω να προβώ σε αγορά του nintendo switch παίζει καμιά προσφορά? Κονσολα με mario rabbits στα 350, αυτο ειναι το καλυτερο που θα βρεις, και σκετη κονσολα 330
ikaruga24 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Deghinsea είπε @ikagura24 Δεν πιστεύω ότι έχει καν δώσει η nintendo οπουδηποτε λίστα με το lineup της E3 από τώρα. Δε νομίζω να υπάρχει καν λίστα ήδη. Για leak πρόκειται και μάλιστα από το ίδιο άτομο που είχε κάνει leak την αρχική παρουσίαση και line-up του Switch κάποιο καιρό πριν την κυκλοφορία του μηχανήματος. Κοινώς το άτομο είναι από τα "έμπιστα", όσο μπορεί να είναι κάποιος σε τέτοιου είδους φήμες και leaks. Υπομονή και θα μάθουμε εν καιρό, δεν έμεινε και πολύς καιρός άλλωστε.
ikaruga24 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Βόμβα μεγατόνων, τα τρία exclusive παιχνίδια που φτιάχνει η BandaiNamco για το Switch θα κυκλοφορήσουν φέτος από την άνοιξη ως και το τέλος του 18....Χμμμμ
mansa2k Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Από φήμες και τίποτα άλλο... Έχουμε διαβάσει πολλά τελευταία και αυτό οφείλεται προφανώς στις ελλιπής πληροφορίες που έχουμε για το πρόγραμμα κυκλοφοριών του NSW ή τουλάχιστον από ένα μέρος του κοινού που θέλει να μάθει περισσότερα και επομένως ενδιαφέρεται για κάθε είδους φήμες. Έχω διαβάσει φήμες που αναφέρουν για ND μέσα στον Φεβρουάριο και πιθανολογούν ότι θα γίνει την επόμενη εβδομάδα. Επίσης την παραπάνω φήμη με το πρόγραμμα της Ε3 την καταδικάζουν ως ψεύτικη. Πέρα από αυτά, ακόμα και από πέρυσι, πως η Retro εργάζεται σε horror game και η πρωταγωνίστρια του παιχνιδιού ή το παιχνίδι ονομάζεται alithea ή alitheia ή κάπως έτσι. Ίσως σχετίζεται αυτό με το twitter της Retro που δεν χάνει την ευκαιρία να ανεβάζει ανάλογες φωτογραφίες από κολοκύθες την περίοδο του halloween. Όπως και να έχει ο χρόνος θα δείξει...
Moderators Malthador Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 5 hours ago, Deghinsea said: Μετά από έναν ολόκληρο χρόνο στο "coming soon", επιτέλους θα έρθουν. How do I use Gold Points? You can spend your Gold Points on Nintendo eShop or the Nintendo website when you purchase games or other contents for Nintendo Switch. 1 Gold Point = 1 cent (EUR) How do I earn Gold Points? Gold Points are earned with every new game you purchase. How many you get depends on whether you purchased a game digitally, or have it on a game card. You can earn Gold Points worth the following percentage of the price on Nintendo eShop: Downloads: 5% Nintendo Switch games and DLC on Nintendo eShop: 5% of the total paid amount Nintendo 3DS games and Wii U games on Nintendo eShop: 5% of the total paid amount Download codes: 5% of the undiscounted Nintendo eShop price of the same content Game Cards: 1% Nintendo Switch game: 1% of the undiscounted Nintendo eShop price of that game For example... If you pay €50 for a game on Nintendo eShop, you’ll receive 250 Gold Points. Next time, you’ll be able to use those points and save €2.50. Ήλπιζα ότι θα το έκοβαν αυτό το καραγκοζιλίκι όπου τα physical games παίρνουν λιγότερα coins από τα digital games, αλλά απ' ότι φαίνεται δεν έχουν σκοπό να αλλάξουν μυαλά στα βασικά τους πιστεύω. Κρίμα. On 2/7/2018 at 7:29 AM, Deghinsea said: Rumor: Metroid Prime 4 developed with Bandai Namco Singapore & Ridge Racer 8 exclusive to Switch Αυτό που πιστεύετε στ' αλήθεια ότι κάποια εταιρεία θα έβγαζε φάτσα φόρα τις μυστικές συνεργασίες της στην αγγελία αναζήτησης προσωπικού με ξεπερνάει.
bad_freddy Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 6 ώρες πριν, Deghinsea είπε How do I earn Gold Points? Gold Points are earned with every new game you purchase. How many you get depends on whether you purchased a game digitally, or have it on a game card. You can earn Gold Points worth the following percentage of the price on Nintendo eShop: Downloads: 5% Nintendo Switch games and DLC on Nintendo eShop: 5% of the total paid amount Nintendo 3DS games and Wii U games on Nintendo eShop: 5% of the total paid amount Download codes: 5% of the undiscounted Nintendo eShop price of the same content Game Cards: 1% Nintendo Switch game: 1% of the undiscounted Nintendo eShop price of that game For example... If you pay €50 for a game on Nintendo eShop, you’ll receive 250 Gold Points. Next time, you’ll be able to use those points and save €2.50. Να ρωτήσω, πέρα απο τα Gold Points που εχω απο τα Retail games, εχω πάρει απ' οσο θυμάμαι 70 απο την εξαργύρωση του κωδικού του Odyssey που ήταν στο πακέτο. Εχω αγοράσει μέσα απο το eshop και το BotW Expansion Pass αλλά δεν εχω λάβει Gold Points γι αυτήν την αγορά ενω παραπάνω (στα bold) αναφέρει Gold Points και για τα DLC. Σε σας έχει δώσει, τι παίζει?
mansa2k Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Το περίεργο είναι πως στο twitter η ΝοΑ αναφέρει: A MyNintendo update in early March will let you redeem Gold Points for select digital games and DLC for NintendoSwitch! Αντίθετα η ΝοΕ δεν βάζει κάποιον περιορισμό, προφανώς για περισσότερα θα μάθουμε αργότερα. Επίσης δώστε προσοχή σε αυτό: 3 ώρες πριν, bad_freddy είπε Εχω αγοράσει μέσα απο το eshop και το BotW Expansion Pass αλλά δεν εχω λάβει Gold Points γι αυτήν την αγορά ενω παραπάνω (στα bold) αναφέρει Gold Points και για τα DLC. Σε σας έχει δώσει, τι παίζει? Ίσως επειδή δεν είχε περάσει το DLC ακόμα στο σύστημα με τα golden points, επικοινώνησε με κάποιο email από την υπηρεσία mynitendo και ανέφερε το πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις