mansa2k Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 H N άποψη της Ν για το VR: miyamoto-virtual-reality/ stock/meeting (*στο τέλος της σελίδας, miyamoto) Γενικως το VR δεν θεωρούν πως είναι μια τεχνολογία που δεν είναι κατάλληλη για το πολλούς παίκτες ταυτόχρονα στο σαλόνι. Επίσης θεωρούν πως είναι κουραστικό σε πολύωρη χρήση και τέλος ανησυχούν για την αποδοχή που θα έχει η συγκεκριμένη τεχνολογία από τους γονείς για την χρήση της από τα παιδιά. Φαίνεται πως ίσως η Ν προσπαθήσει να δώσει μια απάντηση στα παραπάνω προβλήματα μέσω της συγκεκριμένης πατέντας: http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=848738 Ουσιαστικά πρόκειται για 3D απεικόνιση από οποιαδήποτε τηλεόραση μέσω eye tracking. Tο eye tracking το είδαμε και σε αυτό το βίντεο της Ν για το starfox zero: https://youtu.be/wA2-0nTxaGg?t=2m16s *Δείτε το παράδειγμα μέχρι το 2:53. Χθες ο Deghinsea πρόσθεσε αυτό το νέο: http://www.gonintendo.com/stories/261690-pixart-could-be-providing-heart-rate-monitoring-vr-chips-for-nx Το οποίο, όπως είχα γράψει μου θύμισε αυτό: http://www.valvesoftware.com/publications/2011/ValveBiofeedback-Ambinder.pdf που χρησιμοποιεί επίσης το eye tracking Σήμερα κυκλοφόρησε αυτό: https://www.youtube.com/watch?v=dxeQVBwyh8Y Το osvr υποστηρίζει όλες τις πλατφόρμες VR. Θα μπορούσε να πούμε ότι είναι η Unity engige του VR. To ενδιαφέρον είναι πως στο 1:07 αναφέρεται η Ν. Μέσα από όλα αυτά ίσως τελικά η πρόταση της Ν με το ΝΧ είναι ένα πρόϊόν εναλλακτικού VR. Παράλληλα όπως είναι γνωστό οι εφαρμογές και τα επόμενα συστήματα της Ν (περιλαμβανομένου και το QoL) θα είναι αυτο-προβαλλόμενα (μέσω social media), θα αλληλοπροβάλονται και θα αλληλοσυνεργάζονται. Επίσης θα υποστηρίζουν το ίδιο λειτουργικό (ή την ίδια βάση), θα έχουν την ίδια αρχιτεκτονική και τέλος θα αλληλεπιδρούν μέσα σε μια το μέσω της κοινής πλατφόρμας. Ως προς το κομμάτι της συνεργασίας πίστευα πως το κάθε προϊόν θα είναι αποκλειστικά αφοσιωμένο στον τομέα του. Όμως ίσως τελικά να υπάρχουν κάποιες λειτουργίες στο hardware πχ του ΝΧ (* βλέπε pixart) που πέρα από το gaming να αξιοποιούνται και σε συνδυασμό με το QoL ώστε η Ν να προσφέρει μια ευρύτερη διασύνδεση των προϊόντων της. Να Θυμίσω πως όλα αυτά είναι υποθετικά και με βάση φημολογίες. Σχετικά με τις Κασσάνδρες είναι ότι είχαν δίκιο για τα (τρία) αρνητικά οικονομικά έτη της Ν και γενικώς η τελευταία πενταετία έκλεισε αρνητικά για την Ν μιας και η περίοδος 3DS/WiiU δημιούργησε πολλά προβλήματα τα οποία με την σειρά τους οδήγησαν σε μεγάλες αλλαγές και εξελίξεις τις οποίες θα τις δούμε στην πράξη με τα αναμενόμενα συστήματα. Κατά τα άλλα η Ν είναι υγιέστατη εταιρία με πολύ καλά αποθεματικά για το μέγεθος της (μόλις λίγο παραπάνω από 5000 μόνιμους υπαλλήλους). Η ΕΑ, Ubisoft, activision έχουν τουλάχιστον το διπλάσιο προσωπικό. Τέλος μιας και αναφερθήκαμε στο χρηματιστήριο να αναφέρω μερικά market cap: ΕΑ ($23.5δις *δηλαδή λίγο περισσότερα από την αξία της Ν πριν την άνοδο της μετοχής), Activision Blizzard ($31.1δις), Sony ($38,5δις), Ubisoft ($4,26δις), Bandai-Namco ($5,66δις), Koei Tecmo ($2,05δις), Capcom ($1,58δις), Square Enix ($3,8δις). Αυτό για να αντιληφθούν κάποιοι την δυναμική των εταιριών. @Deghinsea Το έχω διαβάσει τα σχετικά νέα περί ποσοστών αλλά είναι υποθετικά, δεν υπάρχει επίσημα κάτι ακόμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jest Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Nintendo Classic Mini διαθέσιμο για προπαραγγελία στην Ελλάδα στα 70€ http://www.public.gr/product/prod8221114pp/ Και στο amazon.co.uk £49.99 https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01IFJEWTM/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLE 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HarryGrey Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Site: Pokémon Go has made Nintendo more valuable than Sony Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Αυτό που καταλαβαίνει κανείς από αυτό είναι ότι η nintendo έχει ακόμα δύναμη με τα franchise της. Εντάξει το pokemon δεν είναι δα και κανένα ξεχασμένο franchise, απλά δείχνει ότι κάποια ονόματα της έχουν τρομακτική δύναμη ακόμα και σήμερα. Roll on τα fire emblem και animal crossing να δούμε και πως θα νταλαβερίζονται μεταξύ τους οι βασικές με τις mobile εκδόσεις. Ακούς Malthador; Ισως αποκτήσει το fire emblem το petting mechanism που χάσαμε από το βασικό fire emblem fates! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Η Nintendo έχει δύναμη να μας πιανει στις αναμνησεις . Γιαυτο οι παλιοι σκεφτομαστε να τα σκασουμε για Nintendo Classic Mini , λογικα δεν εχει κανενα επιχειρημα μια τετοια αγορα ...... Αλλα το βλεπεις , θυμασαι το καλοκαιρι του 1986 που πρωτοεπαιξες, και το παιρνεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Η Nintendo έχει δύναμη να μας πιανει στις αναμνησεις . Γιαυτο οι παλιοι σκεφτομαστε να τα σκασουμε για Nintendo Classic Mini , λογικα δεν εχει κανενα επιχειρημα μια τετοια αγορα ...... Αλλα το βλεπεις , θυμασαι το καλοκαιρι του 1986 που πρωτοεπαιξες, και το παιρνεις Το αν έχει ή όχι επιχείρημα, θα φανεί από τις πωλήσεις που θα κάνει. Αν είναι πετυχημένο (ότι κι αν σημαίνει αυτό για μία τέτοια συσκευή) τότε πολύ σύντομα θα δούμε και SNES mini. Αν δεν είναι πετυχημένο, πάλι θα φανεί από τα νούμερα και θα το ξεχάσουμε λίαν συντόμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jest Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Το αν έχει ή όχι επιχείρημα, θα φανεί από τις πωλήσεις που θα κάνει. Αν είναι πετυχημένο (ότι κι αν σημαίνει αυτό για μία τέτοια συσκευή) τότε πολύ σύντομα θα δούμε και SNES mini. Αν δεν είναι πετυχημένο, πάλι θα φανεί από τα νούμερα και θα το ξεχάσουμε λίαν συντόμως. Δεν νομίζω να υπάρχει αμφιβολια για το αν θα είναι επιτυχημένο ή όχι.. Σε site στης Αυστραλίας ήδη η πρώτη φουρνιά προπαραγγελίας έχει εξαφανιστεί και παραγγέλνουν για να παραλάβουν μετά τις 11/11. https://ebgames.com.au/wiiu-217390-Nintendo-Classic-Mini-NES-Preorder-for-2nd-shipment-due-in-2016-Wii-U Οι Αμερικάνοι έχουν τρελαθεί γιατί δεν έχει ανέβει πουθενά το προϊόν για pre-order και είναι πάνω από έναν υπολογιστή για να προλάβουν, σύμφωνα με αυτά που διαβάζω σε forum. Επίσης ένα μήνα μετα από τη κυκλοφορία του είναι τα χριστούγεννα, οπωσδήποτε θα παίξει πολύ για δώρο, όχι μόνο για παιδιά αλλά και για μεγαλύτερες ηλικίες. Προσωπικά δεν είχα ποτέ nes, ούτε gameboy, snes, τίποτα από nintendo. Δεν μου βγάζει νοσταλγία η κονσόλα, αλλά και πάλι τη θεωρώ καλή αγορά και έχω προπαραγγείλει ήδη. Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2016 από jest Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Και εγώ έχω προπαραγγείλει ήδη. Όχι για λόγους νοσταλγίας (ήδη έχω NES και SNES κάπου καταχωνιασμένα που ακόμα λειτουργούν), αλλά για την ευκολία του να έχω 10-15 κλασικούς τίτλους μαζεμένους που θα μπορώ να τους κάνω revisit μαζί με τα παιδιά μου με την ευκολία του original χειρισμού. Ελπίζω μόνο να έχουν περασμένο κανένα φίλτρο μέσα, για να μην βγάζουμε τα μάτια μας με την original ανάλυση. Εγώ βρίσκω τεράστια επιχειρήματα υπέρ της αγοράς μιας τέτοιας συσκευής πάντως και για να είμαι ειλικρινής δεν καταλαβαίνω αυτούς που λένε ότι είναι φόλα. Βγάζει η Ν τίτλους στην VC με 5 ευρώ τον έναν, λένε είναι πανάκριβοι. Βγάζει original μηχανάκι bundle με 30 τίτλους (οι 15 τουλάχιστον must-play) στα 60 ευρώ, πάλι το βρίσκουν φόλα με 2 ευρώ τον έναν. Ειδικά στα σχόλια της είδησης στο insomnia, με ξεπερνάει το επιχείρημα «μπορείς να τους παίξεις τζάμπα με ένα pi/smartphone/pc». Παράνοια σκέτη μιλάμε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jest Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Ανέβασαν στο public και ξεχωριστό Nintendo NES Classic Controller στα 9,99€ Η κονσόλα στο πακέτο θα έχει μόνο ένα http://www.public.gr/product/prod8221369pp/ και στο game explorers στα 19,90€, γιατί έτσι http://www.gameexplorers.gr/item.php?hl=el&id=6049879 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Το αν έχει ή όχι επιχείρημα, θα φανεί από τις πωλήσεις που θα κάνει. Αν είναι πετυχημένο (ότι κι αν σημαίνει αυτό για μία τέτοια συσκευή) τότε πολύ σύντομα θα δούμε και SNES mini. Αν δεν είναι πετυχημένο, πάλι θα φανεί από τα νούμερα και θα το ξεχάσουμε λίαν συντόμως. Γιατί δεν βγάλανε απευθείας αυτό; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Γιατί δεν βγάλανε απευθείας αυτό; Because, money? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jest Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Γιατί δεν βγάλανε απευθείας αυτό; Η φωτογραφία του avatar σου είναι το αντίστοιχο NES της δικής μου παιδικής ηλικίας... Εκεί έπαιζα Bubble Bobble, Wonder Boy, Flying Shark και άλλα πολλά... Σε κασσέτα εννοείται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Η φωτογραφία του avatar σου είναι το αντίστοιχο NES της δικής μου παιδικής ηλικίας... Εκεί έπαιζα Bubble Bobble, Wonder Boy, Flying Shark και άλλα πολλά... Σε κασσέτα εννοείται Κι εγώ εκεί έπαιζα, δεν το έβαλα τυχαία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Eγω εχω τον 6128 και την GX4000 απο amstrad.Ενα φιλαρακι ειχε τον 464 και περιμεναμε μια μερα να φορτωσει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mansa2k Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Ανέβηκε και το σχετικό βίντεο για το Nes Classic από την Ν και εδώ από το IGN σχετικά με το μέγεθος του συστήματος. Σε άλλα νέα για το ΝΧ ο πρόεδρος της Ubisoft δήλωσε ενθουσιασμένος και πως περιμένει το νέο σύστημα της Nintendo να προσελκύσει και τους casuals βοηθώντας παράλληλα στην επέκταση της βιομηχανίας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις