Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Deghinsea είπε

Εντάξει, ότι η κονσόλα θα ήταν J-RPG powerhouse το γνωρίζαμε από πριν. Το ότι σιγά σιγά μετατρέπεται και σε W-RPG powerhouse μόνο στα πιο τρελά μας όνειρα θα μπορούσαμε να το βάλουμε. Μαζί με το Wasteland 2, Titan Quest, Darkest Dungeon και αυτό πραγματικά ανοίγει πολύ ο μπουφές για RPG fans όλων των ειδών και είμαι σίγουρος ότι θα εμφανιστούν και άλλα. 

Ενα παιχνίδι που θα ήθελα να δω στο Switch είναι το Shadow tactics: Blades of the shogun. Ισως το δούμε κάποια στιγμή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Bandai Namco LinkedIn profile lists unannounced first-person shooter/adventure, Ridge Racer 8 as Switch exclusives

Σύμφωνα με τις παραπάνω πληροφορίες η ΝΒ ετοιμάζει σε συνεργασία με την Ν το ΜΡ4 στο NSW. Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται η έλλειψη προσωπικού στην Ν που δεν μπορεί να αναλάβει όχι απλά το 3D αλλά ούτε ένα 2D Metroid με τελευταίο το M2: Samus Return στο 3DS. Αυτή η περιφερόμενη αδιαφορία της Ν σπάει κόκκαλα. Καμία επένδυση στην Δύση εδώ και δεκαετίες και κάποιες επενδύσεις στην Ιαπωνία που αφορούν κατά κύριο λόγο την ανάπτυξη των ήδη υπαρχόντων ομάδων. Ακόμα και ένα υβριδικό σύστημα δεν μπορεί να καλύψει τα κενά ως προς την δυναμική ανάπτυξης. Η κίνηση της Ν να συνεργάζεται με άλλες εταιρίες είναι σωστή αλλά το  πρόβλημα είναι η απουσία επενδύσεων.

Στις 2/6/2018 στις 2:00 ΜΜ, Socratis_g είπε

θα πάρει κανείς μπατονέτα στο switch?

Δεν υπάρχει λόγος για μένα, πέρα που έχω την First Print Edition στο WiiU δεν υπάρχει καμιά ουσιαστική διαφορά στο τεχνικό κομμάτι. Απλά θα τρέχει λίγο πιο σταθερά τα 60fps και όλα τα υπόλοιπα τα ίδια με την ανάλυση στα 720p και σε dock mode. Παρατήρησα επίσης πιο σκοτεινά χρώματα από την έκδοση του WiiU για κάποιον άγνωστο λόγο αφού το τελικό αποτέλεσμα το βρίσκω χειρότερο.

Μέσα σε αυτά το Kirby θα τρέχει τελικά στα 30fps όπως και αναφέρθηκε ήδη..... Και εννοείται πως ακόμα θεωρώ το πρόγραμμα κυκλοφοριών για το πρώτο εξάμηνο του 2018 ελλιπές.

Επεξ/σία από mansa2k
Δημοσ.

Το ότι μάλλον συνεργάζονται με άλλους δεν σημαίνει ότι δεν έχουν προσωπικό. Μπορεί οι ομάδες να έχουν συγκεκριμένο expertise και να θέλουν να πάρουν γνώσεις ή/και να δώσει ο καθένας αυτό που μπορεί καλύτερα. Κάτι στην ίδια λογική όπως η ομάδα του Xenoblade που βοήθησε την ομάδα του Zelda BotW. Εγώ προσωπικά εφόσον ισχύει (που μάλλον ισχύει γιατί ακούστηκε και παλιότερα αυτό) μόνο θετικό το βλέπω. Παιχνίδια όπως το Zelda και το Metroid είναι αρκετά πιο περίπλοκα και απαιτούν ένα μεγαλύτερο εύρος γνώσεων και σχεδιασμού σε σχέση με άλλα IP της εταιρίας. 

Επίσης, τι εννοείς επένδυση στη δύση; Υπό ποια έννοια; Σε στούντιο τύπου rare και retro ή κάτι άλλο;  

Δημοσ.

Αν και εφόσον ισχύει, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι μορφή θα πάρει το παιχνίδι με δεδομένο ότι πολλά μέλη της bamco Σιγκαπούρης είναι πρώην μέλη της lucasFilm και πήγαν στην bamco μετά την ακύρωση του starwars 1313.

Δημοσ.

1 ώρα πριν, ikaruga24 είπε

...

Δεν αντιλέγω πως μπορεί να συμβαίνει ένας διαμοιρασμός τεχνογνωσίας όπως συνέβη και με το παράδειγμα της Monolith Soft που αναφέρεις. Βέβαια, αυτό το κομμάτι είναι γενικότερα κάτι που ακολουθεί η Ν όταν συνεργάζεται με τρίτες εταιρίες. Παρόλα αυτά, όπως έγραψα στο προηγούμενο μήνυμα, η κίνηση της Ν να συνεργάζεται με άλλες εταιρίες είναι σωστή αλλά το  πρόβλημα είναι η απουσία επενδύσεων.

Γενικώς ο διαμοιρασμός τεχνογνωσίας υφίσταται ακόμα και στις προσλήψεις της εταιρίας. Όταν οι άλλοι είχαν HD συστήματα η Ν είχε μείνει στο Wii και για να καλύψουν αυτό το κενό προσλάμβαναν προσωπικό που είχε εργαστεί πάνω σε HD projects από άλλες τρίτες εταιρίες πέρα από τις όποιες συνεργασίες. Ακόμα και τώρα τελευταία δήλωσαν πως ψάχνουν προσωπικό που ασχολείται πέρα από τα videogames για να πλαισιώσουν προφανώς projects όπως το Labo.

Επενδύσεις στην Δύση θα μπορούσε να είναι εξαγορά εξολοκλήρου ή μέρους όπως τα στούντιο που αναφέρεις αλλά και δημιουργία νέων στούντιο από το μηδέν. Για το τελευταίο δεν θυμάμαι κάτι στο παρελθόν της εταιρίας πέρα από την Nintendo Software Technology.

15 λεπτά πριν, Deghinsea είπε

Αν και εφόσον ισχύει, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι μορφή θα πάρει το παιχνίδι με δεδομένο ότι πολλά μέλη της bamco Σιγκαπούρης είναι πρώην μέλη της lucasFilm και πήγαν στην bamco μετά την ακύρωση του starwars 1313.

Είναι ιδιαίτερα ευχάριστο και το είχα διαβάσει από την στιγμή που ανακοινώθηκε το νέο στο resetera. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν καταδικάζω το project, απλά η απουσία επενδύσεων στην Δύση εμένα με προβληματίζει. Σίγουρα η Ν είχε προβλήματα τόσο με την Rareware όσο και με την Retro Studios αλλά δεν σημαίνει πως αυτό έπρεπε να τους οδηγήσει σε μια πλήρης απουσία αλλά αντίθετα με βάση την εμπειρία που προέκυψε να προχωρήσουν σε πιο προσεγμένες κινήσεις.

Δημοσ.

Για μενα πιστευω ειναι πολυ καλη κινηση αν θα το φτιαξει η namco.Τα προσεχει τα games  οσο περισσοτερο μπορει,ειναι στο στυλ της nintendo δηλ.δεν εστιαζει στα τρελα γραφικα και παντα φτιαχνει κατι ωραιο σαν συνολο.Το μονο που πιστευω οτι δεν το εχει ακομα ειναι το σεναριο αλλα εκει θα αναλαβει η Nintendo.Παντως αν οντως φτιαχνουν το metroid δεν τρελαθηκα εκει που γραφει first person θα το προτιμουσα σε 3rd person σαν το bayonetta χωρις ομως το smashing combo 5xY και 5xΧ.

Δημοσ.

Αγόρασα σήμερα το φιφα μ αρέσει πάρα πολύ. Τα γραφικά είτε σε φορητό είτε στην TV μου δείχνουν πολύ όμορφα δεν έχουν να ζηλέψουν  σε κάτι απτό ps4. Κακώς δεν έχουν βάλει όμως κάποια Mode όπως στις άλλες τις κονσόλες στο φιφα όπως το journey. Σε μερικές σκηνές λίγο στους οπαδούς υστερεί αλλά είναι διασκεδαστικο σαν παιχνίδι. 

Στα της κονσόλας με την μπαταρία δεν είμαι ακόμα ευχαριστημένος.  Παίζω κ γενικά σε υψηλή φωτεινότητα κ σίγουρα παίζει ρόλο. Πιστεύω η Nintendo είναι εκπληκτική η ιδέα φορητό κ κανονική κονσόλα.  Τα παιχνίδια παίζουν κατευθείαν όπως παλιά χωρίς να πρέπει να περαστεί στην κονσόλα όπως στο ps4 Ελπίζω κ σε επόμενη κονσόλα να μπορέσει να κάνει το ίδιο μοντέλο  2σε 1αρκεί να είναι πολύ δυνατή. Πιστεύω θα βάλει στο επόμενο 8 ιντσών χωρίς καθόλου περιθώρια γύρω γύρω κ θα είναι στο ίδιο μέγεθος. Θα ήθελα δεν ξέρω αν γίνεται να μπορούσε να χρησιμοποιηθεί κ σαν ταμπλετ για σερφαρισμα κ  να άφηνε να κατεβάσω το Netflix .διάβασα κάτι για call of duty. Νιώθω σαν να παίρνω ναρκωτικά θέλω να παίρνω συνέχεια παιχνίδια είναι εθισμόςςς. 

• Like 1
Δημοσ.

καμιά καλή πρόταση για καμιά θηκούλα μεταφοράς? φεύγω ταξίδι την επομένη και ψάχνω τώρα κάτι να χωράει κυριλέ την κονσολίτσα, 2 παιχνιδάκια και τα ακουστικά μου + θα ήθελα να χωράει μέσα και τον φορτιστή (εναλλακτικά το powerbank μου, εναλλακτικά και τα 2 :P ) για να μην τον κουβαλάω σε άλλη τσάντα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά από έναν ολόκληρο χρόνο στο "coming soon", επιτέλους θα έρθουν.

How do I use Gold Points?

You can spend your Gold Points on Nintendo eShop or the Nintendo website when you purchase games or other contents for Nintendo Switch.

1 Gold Point = 1 cent (EUR)

How do I earn Gold Points?

Gold Points are earned with every new game you purchase. How many you get depends on whether you purchased a game digitally, or have it on a game card.

You can earn Gold Points worth the following percentage of the price on Nintendo eShop:

Downloads: 5%

• Nintendo Switch games and DLC on Nintendo eShop: 5% of the total paid amount
  • Nintendo 3DS games and Wii U games on Nintendo eShop: 5% of the total paid amount
  • Download codes: 5% of the undiscounted Nintendo eShop price of the same content

Game Cards: 1%

• Nintendo Switch game: 1% of the undiscounted Nintendo eShop price of that game

For example...
If you pay €50 for a game on Nintendo eShop, you’ll receive 250 Gold Points.
Next time, you’ll be able to use those points and save €2.50.

Επεξ/σία από Deghinsea
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Για το φτωχο ας πουμε πρωτο 4μηνο που βλεπουμε κυριως ports και indies μαλλον κατι παιζει ακομα με τα οικονομικα των εταιριων.Η namco ειχε δηλωσει οτι μετα απο το Μαρτιο θα ξεκινησουν νεα releases και η capcom δηλωσε τα ιδια και πιο συγκεκριμενα  Capcom COO said company's developing Switch titles aimed at release after April.

Απο αρχες Μαρτιου παντως επισημα απο την  Nintendo εγραψαν πως μπορουμε να ξοδεψουμε τα gold points που εχουμε για switch rewards

Δημοσ.

1coin = 1cent?

WTF?

Χαίρομαι που χαιρεστε αλλά εγώ γελάω με αυτά τα καραγκιοζηλικια. Οκ δεν περιμένω να χαρίσουν παιχνίδια αλλά μην το παραξηλωνουμε.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, snake_plissken2112 είπε

καμιά καλή πρόταση για καμιά θηκούλα μεταφοράς? φεύγω ταξίδι την επομένη και ψάχνω τώρα κάτι να χωράει κυριλέ την κονσολίτσα, 2 παιχνιδάκια και τα ακουστικά μου + θα ήθελα να χωράει μέσα και τον φορτιστή (εναλλακτικά το powerbank μου, εναλλακτικά και τα 2 :P ) για να μην τον κουβαλάω σε άλλη τσάντα

https://www.skroutz.gr/s/11190960/Bigben-Interactive-Official-Travel-Case-Switch.html

Αυτην εχω, πολυ καλη. Αν την πάρεις, ΠΡΟΣΟΧΗ στο εσωτερικο φερμουαρ που εχει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...