Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ε προφανώς πρέπει να γίνει πορτ η μηχανή  στο switch, 

3 λεπτά πριν, PDS13 είπε

Δεν μπορει να γινει ''GTA5'' των ps360 γιατι το polycount στα παντα θα ειναι 10πλασιο ξερω γω, απο χαρακτηρες μεχρι τα παντα. Οποτε πρεπει να το κανουν απο την αρχη. Δεν συμφωνουμε για RDR2 στο Switch, οποτε να μην το συνεχισουμε . Επισης δεν ειμαι σιγουρος οτι θα τρεχει στο ps4 1080p. Σιγουρα αμφιβαλλω για πιθανοτητα σταθερου frame rate.

Το GTA5 σίγουρα μπορει να τρεξει δεν το συζηταμε. Το γιατι δεν υποστηριζει Νιντεντο συστηματα ειναι αλλο θεμα που δεν εχει να κανει κατ'εμε με το τεχνικο κομματι που συζητησαμε και την πιθανοτητα να μπορει να τρεξει στο Switch ενα game σαν το RDR2.

δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα "δεν μπορεί να τρέξει", αυτό που σίγουρα υπάρχει είναι αν μας συμφέρει οικονομικά να τρέξει. 

Διάβαζα στο eurogamer γα το 1ο shadow  the Colossus το παρακάτω.. γενικότερα τρόπος πάντα υπάρχει το θέα είναι στους πόρους της κάθε εταιρείας

Αναφορά σε κείμενο

The last major piece of the environment puzzle is the sky; the original game simulated the appearance of high dynamic range lighting - a miracle for the PS2 hardware - but its signature look is tied to the appearance of bright light piercing holes through the clouds. The strong bloom component lends the game a unique appearance which is common to games produced by Ueda.

είναι μάλιστα κι ένα από τα θέματα που κατηγορούσαν την Ν ότι τα δικά της παιχνίδια πάντα εκμεταλευόταν το hw ενώ τα εργαλεία που έδιναν σε 3rd ήταν λειψά κι έπαιρνε αιώνες να πάρουν μία απάντηση σε ερωτήσεις γι αυτά. Γι αυτό και διαφέρει το switch από τις προηγούμενες κονσόλες της

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, Daredevil είπε

ε προφανώς πρέπει να γίνει πορτ η μηχανή  στο switch, 

δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα "δεν μπορεί να τρέξει", αυτό που σίγουρα υπάρχει είναι αν μας συμφέρει οικονομικά να τρέξει. 

Tα παντα μπορουν να τρεξουν παντου.

Αν θελουμε μπορουμε να το τρεξουμε και στο PS2. Απλα οικονομικα οπως λες δεν συμφερει γιατι θα φτιαξουν αλλο παιχνιδι. Ρεαλιστικα κανεις δεν θα επιλεξει να το κανει αυτο.

Αυτους τους συμφερουν τα port με ελαχιστες επιπτωσεις στο κοστος. Να μην αλλαξουν τα assets δηλαδη. Oποτε τα 60fps παιχνιδια των ps4-one μπορουν με οκ κοστος να μεταφερθουν στα 30fps στο switch.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
5 ώρες πριν, sils είπε

Τουμπανο φαίνεται. Παντως εγω της xiaomi που εχω το σλ 10000 μια χαρα το φορτιζει.

Σκέφτομαι να πάρω σύντομα  Fifa 18 η nba 2k18  άξιζει κάποιο;  θέλω να παίξω  επίσης σαν καινούργιος θέλω να παίξω και το zelda

Δημοσ.
1 ώρα πριν, PDS13 είπε

Tα παντα μπορουν να τρεξουν παντου.

Αν θελουμε μπορουμε να το τρεξουμε και στο PS2. Απλα οικονομικα οπως λες δεν συμφερει γιατι θα φτιαξουν αλλο παιχνιδι. Ρεαλιστικα κανεις δεν θα επιλεξει να το κανει αυτο.

Αυτους τους συμφερουν τα port με ελαχιστες επιπτωσεις στο κοστος. Να μην αλλαξουν τα assets δηλαδη. Oποτε τα 60fps παιχνιδια των ps4-one μπορουν με οκ κοστος να μεταφερθουν στα 30fps στο switch.

Εννοείται ότι με συμβιβασμούς θα μπορούσε να τρέξει στο Switch, όπως είπατε όμως το θέμα είναι κυρίως το οικονομικό και κατά δεύτερον τι συμβιβασμοί θα γίνουν για να παίξει. Οτι δεν έχει βγάλει το gta5 η Rockstar στο switch για μένα είναι μάλλον δείγμα ότι απλά δεν πρόκειται να υποστηρίξει την κονσόλα σοβαρά πέρα από κανένα τυχαίο τίτλο εδώ και εκει....βέβαια αν συνεχίσει να πουλάει έτσι ίσως μετά από κανά δυο χρόνια αναθεωρήσει...θα δούμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Guys ερωτησουλα... Ειμαι αναμεσα σε FIFA 18 και L.A Noire. Οκ καταλαβαινω πως ειναι δυο εντελως διαφορετικα παιχνιδια μεταξυ τους ομως ετσι απο περιεργεια, τι θα μου προτεινατε? Υπαρχει καποιο που αντικειμενικα δειχνει πολυ χαλια στο nintendo switch? Εννοω απο θεμα γραφικων η οτιδηποτε αλλο. Ή τελος παντως καποιος που εχει ενα απο τα δυο να μου πει την γνωμη του. Αν παιζει καποιον ρολο να ενημερωσω πως εχω το switch μονιμα στο dock και οχι στο χερι.

Update: Αφου δεν μου απαντησε κανεις, τα κατεβασα και τα 2! :D

Επεξ/σία από Y_P
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχως δεν μπορουν να πατησουν ενα κουμπι και να γινει port.Εδω  κατι απλα indies για να γινει release το port γραφουν καπου στους 4-6μηνες.Το hollow knight που  δεν φτανει καν τις απαιτησεις του gta εχει περασει κανα 8μηνο και μεχρι στιγμης εδειξαν ενα δειγμα χωρις να ξερουν ακομα για release date.Σιγουρα το μεγαλυτερο λαθος ειναι της  nintendo που κρατουσε το switch κρυφο μεχρι το release εκτος απο καποιες μεγαλες εταιριες.Μετα δεν εδινε σε ολους dev kits και τελος οπως πηγε η εταιρια του borderlands για να το φερει στο switch και δεν συμφωνησαν οπως ειπαν γιατι ηθελαν να επικεντρωθουν στα nintendo games σιγουρα θα το εκαναν  και σε αλλους.Τεραστιο λαθος και χασαμε μια παιχνιδαρα και ισως χασουμε και το καινουριο που φτιαχνουν.Πιστευω οτι η rockstar ειπε να δοκιμασει τα νερα με το La noir και μαλλον τις βγηκε σε καλο στις πωλησεις λεγανε καποια site.Παντως φημες υπαρχουν απο το Δεκεμβριο πως παιζει να ερθει το gta V.Υπομονη για το κανονικο direct ή την E3 μονο εκει θα ξερουμε στανταρ.

Επεξ/σία από Mistwalker
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Deghinsea είπε

Μακαρι να κανουν καμια μαγκια και να φερουν και το 1 πιο νωρις.

Για holiday που λεει απο 1 Νοεμβριου πιανετε;

Θυμαμαι καποιος ειχε γραψει για τα fps του kirby.Για την ωρα λενε οτι το game τρεχει στα 30 fps σταθερα και ανεβαινει στα 60 οταν πατας pause η στο menu

Επεξ/σία από Mistwalker
  • Moderators
Δημοσ.
6 hours ago, PDS13 said:

Δεν μπορει να γινει ''GTA5'' των ps360 γιατι το polycount στα παντα θα ειναι 10πλασιο ξερω γω, απο χαρακτηρες μεχρι τα παντα. Οποτε πρεπει να το κανουν απο την αρχη. Δεν συμφωνουμε για RDR2 στο Switch, οποτε να μην το συνεχισουμε . Επισης δεν ειμαι σιγουρος οτι θα τρεχει στο ps4 1080p. Σιγουρα αμφιβαλλω για πιθανοτητα σταθερου frame rate.

Το GTA5 σίγουρα μπορει να τρεξει δεν το συζηταμε. Το γιατι δεν υποστηριζει Νιντεντο συστηματα ειναι αλλο θεμα που δεν εχει να κανει κατ'εμε με το τεχνικο κομματι που συζητησαμε και την πιθανοτητα να μπορει να τρεξει στο Switch ενα game σαν το RDR2.

Θα στο θέσω αλλιώς και ελπίζω να σε καλύψω: ακόμα και αν μπορεί το NSw να τρέξει το RDR2, η Rockstar δεν θα το βγάλει στο NSw για λόγους πολιτικής. Από εκεί και πέρα, ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε και η ζωή συνεχίζεται. :)

2 hours ago, Deghinsea said:

Απίστευτα νέα.

Wasteland 2, Darkest Dungeon και τώρα αυτό. Η χαρά του core RPGά.

• Like 3
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Tresorikos είπε

Σκέφτομαι να πάρω σύντομα  Fifa 18 η nba 2k18  άξιζει κάποιο;  θέλω να παίξω  επίσης σαν καινούργιος θέλω να παίξω και το zelda

και τα δύο αξίζουν μια χαρά και τρέχουν πολύ καλά. 

Δημοσ.

Απτό wii στο wiu υπάρχει μεγάλη διαφορά στα γραφικά.  Από wiiu σε switch υπάρχει αλλά είναι μικρή στα γραφικά; απτά βιντεακια δεν μπορώ να καταλάβω πολλά πράγματα 

Δημοσ.
11 hours ago, Malthador said:

Wasteland 2, Darkest Dungeon και τώρα αυτό. Η χαρά του core RPGά.

Κανένα Legend of Grimrock να βλέπαμε κιόλας, θα έδενε το γλυκό :P (άσε που γενικά το tile-based/dungeon crawler genre θεωρώ πως ταιριάζει πολύ για την συγκεκριμένη κονσόλα).

• Like 1
Δημοσ.

Κανενα bubble bobble port, συγκεκριμενα την εκδοση του xbox 360 που παιζουν μεχρι 4 παικτες μαζι και εχει νεεσ πιστες, θα ηθελα πολυ να δω. Την πληρωνα οσο οσο :P

• Like 1
Δημοσ.

Για μενα η Nintendo εχει πολλα να φτιαξει στο switch. Ολα καλα με τα παιχνιδια , εγω δεν εχω τρελες απαιτησεις μιας και το switch ειναι η 2η κονσολα μου. Μια χαρα με καλυψε το odyssey, το mario kart , το zelda. Εχω παρει και 3-4 Indies που τους ταιριαζει το φορητο , περιμενω και 4-5 μεσα στο 2018 που εχω στο μυαλο μου και ειμαι οκ. 

Ομως. Δεν γινεται το eshop να ειναι τοσο χαλι σαν Interface. Δεν γινεται να μην υπαρχουν θεματα να αλλαξουμε την εμφανιση. Δεν γινεται να μην εχουν στα σκαρια remaster των zelda και καποιων αλλων παιχνιδιων του wii που παραπολλοι σαν εμενα δεν εχουν παιξει . Ετσι και αλλιως το 3ds παει , διανυει τις τελευταιες του μερες. Ακομη και luigi mansion μπορουν να φερουν και πολλα ακομα που μπορω να σκεφτω. 

Εγω δεν σας κρυβω οτι πηρα το μηχανημα σαν home console για το zelda. Για τον ιδιο λογο ειχα κρατησει το 2ds xl και δεν το εδινα το ηθελα σαν φορητο . Ομως σιγα σιγα το switch με κερδισε με την φορητοτητα και το pick up n play . Οποτε πουλησα το 2ds και τωρα δε θα με χαλαγε να παιξω παλι το ocarina of time (σε μια λογικη τιμη , οχι τιμη Nintendo) . 

Αυτα απο καποιον που δεν ειχε ποτε "κολλητες" σχεσεις με την Nintendo παρολο που παιζω παιχνιδια κοντα 30 χρονια . 

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...