Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, primeragt είπε

Το switch δεν ειναι καμια τετοια κονσολα σαν αυτες που περιεγραψες, ειναι η επομενη μερα της nintendo μετα το το wii u. Αν το σπασουν απο τωρα θα ξεχασουμε γρηγορα τους third party που τους ψαχνουμε τωρα.

βασικά έχει σπάσει το switch και μάλλον υπάρχει hw glitch, αλλά πλέον το θέμα του 3rd party sup ορίζεται από άλλους παράγοντες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ξεχάσουμε τους! Tnird party αν σπάσει η κονσόλα ενώ τώρα δεν υπάρχουν...    Τπτ δεν θα γίνει αν σπάσει.. 

Τώρα απλά κουβέντα κάνουμε αν καταφέρει κάποιος χακερ να το Κάνει  δεν θα το νοιάζει η γνώμη μας.. 

Να ρωτήσω χειρηστηρια με usb θύρα έχουν θέση στην κονσόλα μας ή ναμην δοκιμάσω κανένα από αυτά π έχω σπίτι; 

Μου έκανε εντύπωση ότι ακόμα και το batman έχει καρτουνιστικη μορφή  κ βλέπω ανθρώπινη μορφή υπάρχει σε φιφα και nba.

Φιφα nba αξίζουν λέτε;  όσοι έχουν κ σε άλλες κονσόλες η τα έχουν Δει. Μου φάνηκε διασκεδαστικο  αυτό με το Dance. Κάνα call of duty η τουλάχιστον με τέτοια γραφικά θα βγει τπτ στον ορίζοντα; 

Επεξ/σία από Tresorikos
  • Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, primeragt said:

Το switch δεν ειναι καμια τετοια κονσολα σαν αυτες που περιεγραψες, ειναι η επομενη μερα της nintendo μετα το το wii u. Αν το σπασουν απο τωρα θα ξεχασουμε γρηγορα τους third party που τους ψαχνουμε τωρα.

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Παρόλο που το OG XBOX έκανε αστείες πωλήσεις και παρόλο που το Χ360 έσπασε πολύ νωρίς μια χαρά υποστήριξη από τρίτους είχε. 

Στο 3DS που ματάκι του κλείνεις και σπάει και ακόμα τώρα που πεθαίνει έχουν ξεσκιστεί να βγάζουν games οι 3rd-parties. 

Οπότε, για ακόμα μια φορά το ξαναλέμε, δεν έχει απολύτως καμία σύνδεση η πειρατεία με τις πωλήσεις των games, αποδεδειγμένο από χίλιες μεριές. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Malthador είπε

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Παρόλο που το OG XBOX έκανε αστείες πωλήσεις και παρόλο που το Χ360 έσπασε πολύ νωρίς μια χαρά υποστήριξη από τρίτους είχε. 

Στο 3DS που ματάκι του κλείνεις και σπάει και ακόμα τώρα που πεθαίνει έχουν ξεσκιστεί να βγάζουν games οι 3rd-parties. 

Οπότε, για ακόμα μια φορά το ξαναλέμε, δεν έχει απολύτως καμία σύνδεση η πειρατεία με τις πωλήσεις των games, αποδεδειγμένο από χίλιες μεριές. 

Τις περισσοτερες φορες η πειρατεια εκτοξευει ενα μηχανημα  με μοναδικη εξαιρεση το dreamcast που οταν το εσπασαν δηλωσε την επομενη μερα η μαμα sega οτι δεν θα το υποστηριξει.

Αρχιζω να πιστευω πτι στις περισσότερες περιπτωσεις τους exploit τους δινουν οι ίδιες οι εταιρείες......... Γιατι σχεδον παντα βγαινουν οταν πέφτουν οι πωλησεις hardware.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/2/2018 στις 11:22 ΜΜ, Malthador είπε

Πού το βασίζεις αυτό που λες; Το RDR2 θα είναι πιο βαρύ από το Wolfenstein 2 ας πούμε;

Και έστω ότι δεν βγαίνει στο NSw, γιατί δεν θα μπορεί να το σηκώσει, μαζί σου. Σε πισί γιατί δεν βγαίνει;

Mιλαμε για παιχνιδια της rockstar που δινουν το πιο γεματο(συνολικα σε ολα τα επιπεδα) open world περιβαλλον και οταν κυκλοφορουν ειναι στα τοπ γραφικα, πλησιαζοντας(αν οχι ξεπερνωντας)  δουλεια που γινεται μονο σε exclusives. Παραδοσιακα οι δυνατοτερες κονσολες δυσκολευονται να κρατησουν 30αρι σταθερο σε αυτα τα παιχνιδια(GTA, RDR).

Το wolfenstain ειναι 60fps και πιο απλοικο σε ολα τα επιπεδα οποτε το ριχνεις στα 30fps και με ενα αλφα κουτσουρεμα τρεχει στο switch. 'Οπως πιθανότατα θα έτρεχε και στα ps360 καπως ετσι.

Για να τρεξει το RDR2 σε switch θα πρεπει

ή να επενδυσουν(χρηματικα) απο την αρχη σε μια αρκετα διαφορετικη εκδοση αποκλειστικα για switch.

ή να το πετσοκοψουν τοσο ωστε να αλλοιωθει εντελως

ή να γίνει με βάσει το Switch οποτε το παιχνίδι δεν θα εκμεταλευτεί τις δυνατότητες των δυνατων κονσολων και θα μοιαζει περισσοτερο με το προηγουμενο RDR.

Δεν βλεπω τιποτα απο τα 3 πιθανο αλλα ποτε δεν ξερεις(για το 2ο περισσοτερο).

YΓ. Στο pc δεν βγαινει για εντελως διαφορετικους λογους. Aν ηταν ισχυρο το Switch θεωρω απιθανη τη μη μεταφορα του παιχνιδιου εκει.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
11 minutes ago, Socratis_g said:

θα πάρει κανείς μπατονέτα στο switch?

Το έχω παραγγείλει αλλά το σκέφτομαι αν θα το παραλάβω. 

Τα έχω ήδη στο WiiU και δεν έχω switch ακόμα αλλά δεν θέλω να χάσω και τη limited. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Tresorikos είπε

Να ρωτήσω χειρηστηρια με usb θύρα έχουν θέση στην κονσόλα μας ή ναμην δοκιμάσω κανένα από αυτά π έχω σπίτι; 

Αγοραζεις ενα ανταπτορα και βαζεις τα controller που υποστηριζει ο ανταπτορας που πηρες.Δεν ξερω ομως αν παιζει καποιο delay με τους ανταπτορες.

2 ώρες πριν, Tresorikos είπε

Μου έκανε εντύπωση ότι ακόμα και το batman έχει καρτουνιστικη μορφή

Ολα τα telltales games εχουν φτιαχτει στο καρτουνιστικο στυλ.

Το switch μια χαρα 3rd party support εχει.Στο pc που σχεδον οτι βγαινει σπαει και το παιρνεις τζαμπα μια χαρα support εχει απο ολους τους dev.Εμενα το προβλημα μου αν σπασει θα ειναι οτι θα hackaroun/modaroun τα games.Υπαρχουν βιντεο στο  wii u mario kart online matches οπου hackers εχουν απειρα items και αλλα περιεργα κολπα.Τετοιες βλακειες με εκαναν στο pc να αγοραζω μονο solo games.

Η rockstar μια χαρα εφερε το La noir οπου παιζει πολυ καλα και σαν πωλησεις πρεπει να τα πηγε καλα γιατι στα charts φαινοταν κολλημενο καπου στη πενταδα/δεκαδα αναλογος το region.Το rdr2 η μονη δικαιολογια για μενα να μην ερθει θα ειναι οτι αρχισε να φτιαχνετε πολυ πριν κυκλοφορηση το switch και ισως δεν ταιριαζει ο κωδικας τους για να γινει  port στο release ή δεν ταιριαξει καθολου και θελει τρελη δουλεια για να γινει port.Μια χαρα δυναμη εχει το switch αλλα αν οι dev δεν μπορουν να κανουν τη δουλεια τους οπως στο mass effect andromeda που το κυκλοφορησαν κατεστραμενο και το παρατησαν στο τριμηνο τοτε δεν εχει σχεση η δυναμη.

Παντως αν γνωριζεις τον λογο γιατι δεν βγαινει στο pc θα ηθελα πολυ να το ξερω.Official πραγματα οχι οτι βλακεια πεταει καποιος στο internet.Για το 1 ακομα δεν νομιζω να εχουν δωσει official απαντηση.

• Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, sils said:

Τις περισσοτερες φορες η πειρατεια εκτοξευει ενα μηχανημα  με μοναδικη εξαιρεση το dreamcast που οταν το εσπασαν δηλωσε την επομενη μερα η μαμα sega οτι δεν θα το υποστηριξει.

Όπως έχω ξαναπεί, η πειρατεία στις κονσόλες στην καλύτερη περίπτωση επηρεάζει θετικά τις πωλήσεις H/W και στη χειρότερη δεν κάνει καμία διαφορά στις πωλήσεις H/W. Στις πωλήσεις S/W δεν έχει απολύτως καμία επίδραση, μπορεί όποιος θέλει να πάρει οποιαδήποτε κονσόλα, οποιασδήποτε γενιάς και να το εξακριβώσει.

1 hour ago, PDS13 said:

Mιλαμε για παιχνιδια της rockstar που δινουν το πιο γεματο(συνολικα σε ολα τα επιπεδα) open world περιβαλλον και οταν κυκλοφορουν ειναι στα τοπ γραφικα, πλησιαζοντας(αν οχι ξεπερνωντας)  δουλεια που γινεται μονο σε exclusives. Παραδοσιακα οι δυνατοτερες κονσολες δυσκολευονται να κρατησουν 30αρι σταθερο σε αυτα τα παιχνιδια(GTA, RDR).

Το wolfenstain ειναι 60fps και πιο απλοικο σε ολα τα επιπεδα οποτε το ριχνεις στα 30fps και με ενα αλφα κουτσουρεμα τρεχει στο switch. 'Οπως πιθανότατα θα έτρεχε και στα ps360 καπως ετσι.

Για να τρεξει το RDR2 σε switch θα πρεπει

ή να επενδυσουν(χρηματικα) απο την αρχη σε μια αρκετα διαφορετικη εκδοση αποκλειστικα για switch.

ή να το πετσοκοψουν τοσο ωστε να αλλοιωθει εντελως

ή να γίνει με βάσει το Switch οποτε το παιχνίδι δεν θα εκμεταλευτεί τις δυνατότητες των δυνατων κονσολων και θα μοιαζει περισσοτερο με το προηγουμενο RDR.

Δεν βλεπω τιποτα απο τα 3 πιθανο αλλα ποτε δεν ξερεις(για το 2ο περισσοτερο).

YΓ. Στο pc δεν βγαινει για εντελως διαφορετικους λογους. Aν ηταν ισχυρο το Switch θεωρω απιθανη τη μη μεταφορα του παιχνιδιου εκει.

Δεν ξέρω αν θα βγει το RDR2 στο NSw και δεν ξέρω γιατί δεν θα βγει αν δεν βγει. Πιστεύω πάντως ότι αν δεν κυκλοφορήσει στο NSw, ο λόγος δεν θα είναι ότι δεν θα μπορεί να το τρέξει το NSw. Φυσικά και θα χρειαζόταν θυσίες για να κυκλοφορήσει, όπως χρειάστηκαν για το DOOM, το οποίο δεν το έχω παίξει, αλλά όσοι το έχουν παίξει γράφουν ότι η φορητότητα υπερνικάει το downgrade. 

Δεν ξέρω αν εν τέλει κυκλοφορήσει στο NSw το RDR2, προσωπικά το θεωρώ χλωμό γιατί αν ήθελαν να υποστηρίξουν με heavy τίτλους το NSw θα έπρεπε να είχαν ξεκινήσει από το GTAV για να τεστάρουν και τα νερά, το οποίο τρέχει σε πολύ πιο αδύναμες κονσόλες. Από τη στιγμή που δεν έχει βγει το GTAV μέχρι τώρα, δεν περιμένω σοβαρή υποστήριξη από την Rockstar, πέραν των μικρότερων τίτλων της.

Σε κάθε περίπτωση, και να έβγαινε στο NSw το RDR2 δεν θα ήταν η κονσόλα που θα προτιμούσα να το παίξω προσωπικά.

26 minutes ago, Mistwalker said:

Παντως αν γνωριζεις τον λογο γιατι δεν βγαινει στο pc θα ηθελα πολυ να το ξερω.Official πραγματα οχι οτι βλακεια πεταει καποιος στο internet.Για το 1 ακομα δεν νομιζω να εχουν δωσει official απαντηση.

Το 1 δεν γινόταν να κυκλοφορήσει στο pc, το έχουμε αναλύσει στο αντίστοιχο νήμα αρκετές φορές, ο κώδικάς του ήταν ένα μαύρο χάλι.

Το 2 θα κυκλοφορήσει ετεροχρονισμένα για pc, οπως το GTAV για λόγους απληστίας.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, sils είπε

Αρχιζω να πιστευω πτι στις περισσότερες περιπτωσεις τους exploit τους δινουν οι ίδιες οι εταιρείες......... Γιατι σχεδον παντα βγαινουν οταν πέφτουν οι πωλησεις hardware.

εδώ το psvita+pstv αναστήθηκε κάπως μετά το exploit. το dc είναι πολύ πικρή ιστορία άστο φυσικά βγήκε μετά το dc2 (xbox) .....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Malthador

Το Doom και και το Wolfenstein δν ειναι καλα παραδειγματα γιατι τρεχουν 60fps στις δυνατες κονσολες. Και παλι βλεπεις downgrade σημαντικο στα 30fps της Switch εκδοσης.

Δεν εξεταζουμε αυτη τη στιγμη τα πλεονεκτηματα η μειονεκτηματα της φορητοτητας. Καθαρα το τεχνικο κομματι συζηταμε.

Οποιοδηποτε game που ξεζουμιζει τις δυνατες κονσολες και τρεχει στα 30fps εκεί, ειναι απιθανο να μπορει να τρεξει σοβαρα(πχ doom) στο switch. Σκεψου το horizon στο switch πχ.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Ποιο πιθανό είναι το Horizon να είναι καλύτερο συγκριτικά στο Switch από ότι είναι το Doom. Το Horizon από πίσω του (τα γρανάζια που λέμε) είναι ανύπαρκτα και σε καμιά περίπτωση δεν έχει την ταχύτητα του Doom. Δεν λέω ότι το Horizon μπορεί να βγει αλλά αν κάποιος αποφάσιζε να κάνει μια μεταφορά που να είναι σοβαρή θεωρώ ότι το τελικό αποτέλεσμα θα ήταν καλύτερο. 

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@PDS13

Η Rockstar παραδοσιακά χρησιμοποιεί την RAGE engine στα games της, πράγμα που θα κάνει και στο RDR2. Η RAGE ουσιαστικά είναι μια μηχανή του 2006 την οποία αναβαθμίζουν κάθε τόσο προσθέτοντας εξτραδάκια. Αν το RDR2 στα twins τρέχει σε 1080p30 με φουλ γραφικά, θα μπορούσαν στο NSw να το κάνουν να τρέχει σε 720p30 και με χαμηλωμένα γραφικά, να έμοιαζε όπως το GTAV στα προηγούμενα twins για παράδειγμα.

Αλλά έστω, ας υποθέσουμε ότι το NSw δεν μπορεί να τρέξει το RDR2. Το GTAV που έχει πουλήσει πάνω από 70m αντίτυπα μέχρι τώρα, γιατί δεν το βγάζουν στην fastest selling κονσόλα αυτή τη στιγμή; Ούτε αυτό μπορεί να το τρέξει το NSw;

Επεξ/σία από Malthador
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν μπορει να γινει ''GTA5'' των ps360 γιατι το polycount στα παντα θα ειναι 10πλασιο ξερω γω, απο χαρακτηρες μεχρι τα παντα. Οποτε πρεπει να το κανουν απο την αρχη. Δεν συμφωνουμε για RDR2 στο Switch, οποτε να μην το συνεχισουμε . Επισης δεν ειμαι σιγουρος οτι θα τρεχει στο ps4 1080p. Σιγουρα αμφιβαλλω για πιθανοτητα σταθερου frame rate.

Το GTA5 σίγουρα μπορει να τρεξει δεν το συζηταμε. Το γιατι δεν υποστηριζει Νιντεντο συστηματα ειναι αλλο θεμα που δεν εχει να κανει κατ'εμε με το τεχνικο κομματι που συζητησαμε και την πιθανοτητα να μπορει να τρεξει στο Switch ενα game σαν το RDR2.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...