Mistwalker Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Για την ωρα δεν θα το παρει ουτε το pc που θα μπορουσες να το παιξεις σε full δυνατοτητες.Αν ειμουν στην nintendo και υπηρχε περιπτωση να ανακοινωσω τετοιο τιτλο αυτο θα γινοταν σε μεγαλο event σαν την E3 και οχι ετσι στα ξεκαρφωτα.Ισως ερθει ισως οχι,εδω αν το nvidia tablet κ1 παιζει streaming σε medium το witcher 3 σιγουρα κατι μπορει να γινει και με το rdr2 στο switch.Εγω παντως περιμενω official απαντηση γιατι πλεον αυτη τη δικαιολογια πως δεν εχει δυναμη για να τρεξει games την εχουν σταματηση οι devs μετα την επιτυχια του switch. 1
Deghinsea Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτό το powerbank πώς σας φαίνεται για το switch? Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2018 από Deghinsea
Braveheart1980 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 https://gonintendo.com/stories/301299-rumor-of-crash-bandicoot-n-sane-trilogy-coming-to-switch-pops-up 2
Mistwalker Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 23 λεπτά πριν, Braveheart1980 είπε https://gonintendo.com/stories/301299-rumor-of-crash-bandicoot-n-sane-trilogy-coming-to-switch-pops-up
zio10 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 7 ώρες πριν, Έλεος είπε Έχω την αίσθηση οτι παιχνίδια σαν το RDR2 δε θα τα πήγαιναν και τόσο καλά στο Switch. Ο περισσότερος κόσμος που έχει Switch το έχει συνοδευτικά σε PC ή κάποια κονσόλα. Δεν ξέρω αν υπάρχει το αρχικό hype σε τέτοιο βαθμό που να προτιμήσει κάποιος το Switch για τέτοια releases. Πιθανότατα το Wolfenstein 2 να είναι ένα πείραμα προς αυτή την κατεύθυνση. Εγώ προσωπικά πάντως ίσως και να το έπαιρνα. Αυτή η λογική εμένα μου κάνει υποτίμηση της κονσόλας και από την εταιρεία αν ισχύει και από τους χρήστες. Είναι καινούργιο μηχάνημα, έχει πουλήσει καλά, βγάζεις όσο περισσότερα και καλύτερα παιχνίδια μπορείς και τονίζεις τα πελονεκτηματα (εναλλαγή φορητού σταθερού) και όχι τα μειονεκτήματα (αδύναμο hardware).
Moderators Malthador Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 8 hours ago, james9tito said: Γιατί δεν γίνεται να το σηκώσει το switch Πού το βασίζεις αυτό που λες; Το RDR2 θα είναι πιο βαρύ από το Wolfenstein 2 ας πούμε; Και έστω ότι δεν βγαίνει στο NSw, γιατί δεν θα μπορεί να το σηκώσει, μαζί σου. Σε πισί γιατί δεν βγαίνει;
james9tito Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 10 λεπτά πριν, Malthador είπε Πού το βασίζεις αυτό που λες; Το RDR2 θα είναι πιο βαρύ από το Wolfenstein 2 ας πούμε; Και έστω ότι δεν βγαίνει στο NSw, γιατί δεν θα μπορεί να το σηκώσει, μαζί σου. Σε πισί γιατί δεν βγαίνει; Χωρίς να είμαι ειδικός πιστεύω ότι θα είναι πολύ βαρύτερο από το wolfenstein. Αλλά και πάλι εξήγησα πιο πάνω πως το σκέφτομαι.
Mistwalker Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Για αρχες Μαρτιου πιστευω να κανουν ενα mini ή κανονικο direct.Απο τα μεγαλα games φευγουν τα bayonetta,payday 2, fe και dragon quest αυτο το μηνα.Το πρωτο τους ολοκαινουριο first party για το 2018 το kirby ερχεται στις 13/3 και δεν γνωριζουμε σχεδον τιποτα οπως και τι θα ακολουθησει μετα,εκτος απο το donkey kong το Μαιο και mario tennis για την ανοιξη.Το octopath δεν φαινεται να ερχεται πριν το καλοκαιρι και απο indies δεν βλεπω και πολλα τις προκοπης και δεν πιστευω να γεμισουν το eshop με απλα indies τον 5-10€
chek2fire Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 στα indies κάνεις λάθος.Μιλάμε η βιβλιοθήκη είναι ήδη γεμάτη διαμάντια. Εγώ προτιμώ να παίζω τα indies πλέον στην κονσόλα από τι στο pc. Ποιο πολύ για indie κονσόλα μου κάνει πλέον. Συν ότι μπαίνεις μέσα στο shop και δεν ξέρεις τι να πρωτοπάρεις με αυτό τον κατάλογο. 1
Tresorikos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Εγώ θέλω μια κονσόλα να κάνει την διαφορά από άλλες τις δύο κ τα πάει αρκετά καλά απτις λίγες μέρες που την έχω.. Αλλά οχι δεν μπορεί να κρατηθεί μόνο με indie games. Λείπει mario bros ας φέρει κ αυτό του wi u. Δεν με πειράζει να κάνει επανέκδοση αφού και οι άλλες το κάνανε αλλά έπρεπε σε πιο νορμάλ τομές . Κ ούτως ή άλλως το wiu το είχαν λίγοι. Αν και η πειρατεία δεν είναι σωστή σώζει την τσέπη μας κ θα ήθελα να "σπάσει" η κονσόλα
primeragt Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Αν σπασει τοσο νωρις ξεχνα την κονσολα θα την εχεις να την βλεπεις να καθετε σαν τουβλο κατω απο την τηλεοραση και θα παρακαλας την νιντεντο να βγαλει κατι οποτε το θυμηθει.
Moderators Malthador Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Just now, primeragt said: Αν σπασει τοσο νωρις ξεχνα την κονσολα θα την εχεις να την βλεπεις να καθετε σαν τουβλο κατω απο την τηλεοραση και θα παρακαλας την νιντεντο να βγαλει κατι οποτε το θυμηθει. Σωστά, όπως έγινε με το Χ360, το PS3, το PS2, το Wii, το NDS, το 3DS κοκ. Oh wait - - - 1
Έλεος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δεν ξέρω αν λέγεται αρκετά, αλλά το Golf Story είναι ένα απο τα κρυφά μαργαριτάρια του Switch. 1
primeragt Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Το switch δεν ειναι καμια τετοια κονσολα σαν αυτες που περιεγραψες, ειναι η επομενη μερα της nintendo μετα το το wii u. Αν το σπασουν απο τωρα θα ξεχασουμε γρηγορα τους third party που τους ψαχνουμε τωρα. 2
sils Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Στις 4/2/2018 στις 9:37 ΜΜ, Deghinsea είπε Αυτό το powerbank πώς σας φαίνεται για το switch? Τουμπανο φαίνεται. Παντως εγω της xiaomi που εχω το σλ 10000 μια χαρα το φορτιζει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις