Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Zelda clone εννοεις δηλαδη?Υπαρχει το blossom tales : The sleeping king το οποιο ουσιαστικα ειναι κλωνος του zelda:alttp.

Tο εχω κατεβασει αλλα ακομη να το παιξω:D

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Tresorikos είπε

Αν κ έχω το ps4 για τα πιο αιματοβαμμενα παιχνίδια  πιστεύω ότι ένας κάτοχος που δεν έχει θα ήθελε κ call of duty

Μια που ειπες για call of duty  να πεταξω μια φημη

Επεξ/σία από Mistwalker
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε

Zelda clone εννοεις δηλαδη?Υπαρχει το blossom tales : The sleeping king το οποιο ουσιαστικα ειναι κλωνος του zelda:alttp.

Tο εχω κατεβασει αλλα ακομη να το παιξω:D

Ναι κάτι τέτοιο εννοώ. Θα του ρίξω μια ματιά, θενκς 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, james9tito είπε

Υπαρχει κατι σαν το Oceanhorn στο store? Το ειχα παρει στο ps4 και το ειχα ευχαριστηθει , μου θυμιζε το a link between worlds. 

To oceanhorn παντως υπαρχει κανονικα στο store. Εχει μαλιστα και demo. το επαιξα προσφατα και μου αρεσε πολυ.

• Thanks 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, asikis είπε

To oceanhorn παντως υπαρχει κανονικα στο store. Εχει μαλιστα και demo. το επαιξα προσφατα και μου αρεσε πολυ.

Το έχω τελειώσει στο PS4 οπότε ήθελα κάτι παρόμοιο. Πάντως από Νορβηγία αγόρασα κανονικά το παιχνίδι που πρότεινε ο φίλος πιο πάνω! 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, zio10 είπε

Δε θυμάμαι αν έχω ξαναρωτησει αλλά το fifa αξίζει; Κόσμο online έχει;

όποτε έχω ψάξει για online game πάντα μου βρίσκει αρκεί να πάρεις μια 5 start ομάδα. Και ναι αξίζει κυρίως για διπλό.

• Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, chek2fire είπε

όποτε έχω ψάξει για online game πάντα μου βρίσκει αρκεί να πάρεις μια 5 start ομάδα. Και ναι αξίζει κυρίως για διπλό.

Μοιάζει πιο πολύ με προηγούμενης ή με τωρινής γενιάς σε σχέση με τις άλλες εκδόσεις; 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, parlapipas25 είπε

Ξέρει κανείς γιατί το red dead redemption 2 δεν θα βγει για το switch;

Γιατί δεν γίνεται να το σηκώσει το switch 

Δημοσ.

Βασικα νομιζω οτι εχουν ΞΕΣΚΙΣΤΕΙ ΟΛΟΙ με τις γλωσσες υψηλου επιπεδου χωρις καμια βελτιστοποιηση για το καθε μηχανημα, (ευκολια για να δουλευουν παντου γρηγορα) οποτε το μηχανημα κανει περιτα πραγματα .

Δημοσ.

Έχω την αίσθηση οτι παιχνίδια σαν το RDR2 δε θα τα πήγαιναν και τόσο καλά στο Switch. Ο περισσότερος κόσμος που έχει Switch το έχει συνοδευτικά σε PC ή κάποια κονσόλα. Δεν ξέρω αν υπάρχει το αρχικό hype σε τέτοιο βαθμό που να προτιμήσει κάποιος το Switch για τέτοια releases.

Πιθανότατα το Wolfenstein 2 να είναι ένα πείραμα προς αυτή την κατεύθυνση.

Εγώ προσωπικά πάντως ίσως και να το έπαιρνα.

Δημοσ.

Νομιζω οτι ειναι απο τα παιχνιδια που για να τα παιξεις οπως τα προοριζει η rockstar πρεπει να τα παιξεις σε pc, ps4 ή xbox. Να κατσεις να κουτσουρεψεις ενα open world παιχνιδι τετοιας κλιμακας και να ρισκαρεις να μην πουλησει κιολας- μιας και οπως ειπε ο φιλος πιο πανω οι πιο πολλοι θα το παιξουν σε pc ή ps4-xbox -, νομιζω οτι ειναι λαθος κινηση . 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...