Έλεος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 30 λεπτά πριν, Socratis_g είπε Το wi-fi είναι αδύναμο, αλλά με ένα wifi extender των 19 ευρώ, κάνεις τη δουλειά σου μία χαρά Σε όποιο σημείο του σπιτιού και αν βρίσκεσαι. Κρυφές χρεώσεις.
Deghinsea Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) @Malthador Το πρώτο παιχνίδι που δείχνει πρόθεση να χρησιμοποιήσει κατασκευή του Labo για τρόπο χειρισμού (optional εννοείται). Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2018 από Deghinsea
Moderators Malthador Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Α, νόμιζα ότι το είπες ειρωνικά. Εντάξει, ένα εξάρτημα που θα αποκτήσουν ελάχιστοι θα υποστηρίζεται από ένα game που δεν θα ενδιαφέρει κανένα. /care φάση.
pigos23 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, Malthador είπε Έχει κάπου στα settings επιλογή να προηγείται η εσωτερική ή η microSD, ψάξτο λίγο. Που ειναι?? EDIT το βρηκα αλλα ειναι για photos ,κλπ οχι για games Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2018 από pigos23
james9tito Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Από us store αγοράζουμε ή να μην δοκιμάσω καν?
Mistwalker Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 34 λεπτά πριν, james9tito είπε Από us store αγοράζουμε ή να μην δοκιμάσω καν? Paypal και χρεωστικη δεν περνανε στο us
james9tito Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Ούτε Μεξικό παίζει που δοκίμασα. Κάτι που δουλεύει?
Prospector8 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Όλη η Ευρώπη δουλεύει. Νομίζω και η South Africa αλλα δεν εχω δοκιμασει. Εγώ βάζω Νορβηγία στο αλλο account που είναι συνήθως η πιο φθηνή στην Ευρώπη. Απο εκει πηρα το Golf story 12€ και είναι παιχνιδαρα!
Mistwalker Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Η πιο φτηνη χωρας για μας αλλα και οι καλυτερες προσφορες ειναι στην Αμερικη.Δυσκολα θα παρουμε κατι απο εκει χωρις να κλειδωσει το region οποτε η καλυτερη επιλογη ειναι Νορβηγια.Κερδιζουμε καπου στα 2.50-3.00€ και απο Αμερικη που ειπα πριν 4.50-5.00€ Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2018 από Mistwalker
Tresorikos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 12 ώρες πριν, sils είπε Δυστηχος το wifi του ειναι αδυναμο οτι και να κανεις δεν θα καταφερεις κατι πρεπει να εισαι κοντα στο ρουτερ ...... αλλα ειναι πολυ καλο μηχανημα προς το παρόν η καλητερη φορητη κονσολα . Τωρα για τα παιχνιδια εαν θες φτηνα σε κασσετες ξεχνα το παρε digital εξαλλου το ιδιο πραγμα ειναι εαν δεν εισαι συλλεκτης γιατι και σε φυσικη μορφη να τα παρεις οταν τα πουλησεις θα εχουν την τιμη του digital. κοιτα αυτα για αρχη 1.The darkest Dungeon χωρις το expansion ...........αυτο ειναι για μεγαλα παιδια 2.Axion Verge Καταπληκτικο 3.The blaze master Zero 4. Pankaku Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις μέχρι στιγμής δηλώνω ενθουσιασμενος. 410 με 3 παιχνίδια το ένα στη συσκευασία. Πιστεύω έκανα σχετικά καλό deal. Άλλαξα το φιφα κ πήρα mario Odyssey γιατί περιμένω mario kart κ έχω κ το Mario rabbit αν κ διασκεδαστικο μ φάνηκε. σκεφτόμαι αν θα το πουλήσω. Μπορούμε να παίξουμε με νόμιμο η μη νόμιμο games από wii η WI u? Ένα mario bros θα το ήθελα! 😁 1
Tresorikos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 14 ώρες πριν, sils είπε Δυστηχος το wifi του ειναι αδυναμο οτι και να κανεις δεν θα καταφερεις κατι πρεπει να εισαι κοντα στο ρουτερ ...... αλλα ειναι πολυ καλο μηχανημα προς το παρόν η καλητερη φορητη κονσολα . Τωρα για τα παιχνιδια εαν θες φτηνα σε κασσετες ξεχνα το παρε digital εξαλλου το ιδιο πραγμα ειναι εαν δεν εισαι συλλεκτης γιατι και σε φυσικη μορφη να τα παρεις οταν τα πουλησεις θα εχουν την τιμη του digital. κοιτα αυτα για αρχη 1.The darkest Dungeon χωρις το expansion ...........αυτο ειναι για μεγαλα παιδια 2.Axion Verge Καταπληκτικο 3.The blaze master Zero 4. Pankaku Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Χθες πήρα την κονσόλα κ δηλωνω ενθουσιασμενος. Την πήρα 410 με ένα παιχνίδι συσκευασία. Το Mario με τον λαγό. Ακύρωσα το φιφα γιατί το έχω στο ps4 κ πήρα mario Odyssey και περιμένω mario kart πιστεύω έκανα σχετικα καλό deal για καινούργια κονσόλα. Επειδή θα ήθελα ένα mario bros μήπως ξέρει κάποιος αν γίνεται νόμιμα η μη... Για games του wii η του WIu να τα παίξουμε στο switch? Αν κ έχω το ps4 για τα πιο αιματοβαμμενα παιχνίδια πιστεύω ότι ένας κάτοχος που δεν έχει θα ήθελε κ call of duty κτλ κ λείπουν απτην κονσόλα τέτοια games
greed Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 11 ώρες πριν, Socratis_g είπε Το wi-fi είναι αδύναμο, αλλά με ένα wifi extender των 19 ευρώ, κάνεις τη δουλειά σου μία χαρά Σε όποιο σημείο του σπιτιού και αν βρίσκεσαι. Mε 5-6€ κανει τη δουλεια του με της xiaomi. Επισης αν εχει windows 10 μπορει να κανει hotspot τζαμπα.
Mistwalker Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Κοιτουσα το payday 2 στο eshop και το πρωτο που σκεφτομαι ειναι πως θα πατωσει πολυ γρηγορα ενω ειναι ωραιο παιχνιδι και θα φταει η nintendo γιαυτο.Δεν γινετε να παιξεις τετοιου ειδους παιχνιδια online χωρις voice chat,μεχρι και γραψιμο στην οθονη αν εχει που συνηθως την πιανει ολη και δεν βλεπεις τι γινετε στο παιχνιδι παλι δεν βολευει.Αντε τις απλες αποστολες αν οι 2 στους 4 ξερουν τι να κανουν βγαινουν.Στις πιο δυσκολες ουτε για αστειο ειδικα αν ειναι και stealth.Στο pc εχω συναντησει κατι τετοιους που δεν ακουνε ουτε chat κοιτανε και ενω πας για stealth αυτοι ερχονται με gear σαν τον terminator και γινετε κολαση. 1
Deghinsea Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, Mistwalker είπε Κοιτουσα το payday 2 στο eshop και το πρωτο που σκεφτομαι ειναι πως θα πατωσει πολυ γρηγορα ενω ειναι ωραιο παιχνιδι και θα φταει η nintendo γιαυτο.Δεν γινετε να παιξεις τετοιου ειδους παιχνιδια online χωρις voice chat,μεχρι και γραψιμο στην οθονη αν εχει που συνηθως την πιανει ολη και δεν βλεπεις τι γινετε στο παιχνιδι παλι δεν βολευει.Αντε τις απλες αποστολες αν οι 2 στους 4 ξερουν τι να κανουν βγαινουν.Στις πιο δυσκολες ουτε για αστειο ειδικα αν ειναι και stealth.Στο pc εχω συναντησει κατι τετοιους που δεν ακουνε ουτε chat κοιτανε και ενω πας για stealth αυτοι ερχονται με gear σαν τον terminator και γινετε κολαση. Δε θα υποστηρίζει voice chat μέσω του app το payday 2?
Mistwalker Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, Deghinsea είπε Δε θα υποστηρίζει voice chat μέσω του app το payday 2? Μεχρι στιγμης απο την overkill δεν εχουν αναφερει τιποτα για voice chat.Λαθος που εριξα ολο το φταιξιμο στην Nintendo γιατι με λιγο ψαξιμο παραπανω δεν φαινονται καλα τα πραγματα απο μεριας overkill.Για το xbox δεν μπορεσα να βρω κατι,για ps4 ομως εγραψαν πριν 3 μηνες οτι ακομα προσπαθουν να φερουν το voice chat (ενω εχω διαβασει οτι το ps3 το ειχε κανονικα).Ο μονος τροπος για να μιλησεις ειναι να κανεις party απο το friend list και να μιλας μεσω του ps4 μονο με τους φιλους.Στο app δεν πιστευω να μπει αν δεν εχει το ps4 voice λογικα ουτε εμεις θα εχουμε.Αν και δεν εχουμε πολλα online games αλλα απο τη στιγμη που δεν μπηκε ουτε το rocket league στο app δεν πιστευω να δουμε καποιο αλλο μεχρι το Σεπτεμβριο.Για το rocket league ειχαν πει οτι ειναι λιγο περιπλοκο να μπει στο release.Ισως οταν ερθει το subscription να τα κανουν update για voice οσα θα το υποστηριζουν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις