Edel Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, dakangr είπε Ισχυει σε πολυ κοσμο το εκπαιδευτικο. Ειδικα η γενια 30+ νομιζω οτι πηραμε lower απο το monkey island... Εμείς που πατάμε τώρα τα 30 από τα Final Fantasy μάθαμε! 2
Y_P Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Αλλη ερωτησουλα παιδες... Μεχρι χθες αγοραζα μεσα απο την χρεωστικη μου παιχνιδια απο διαφορα regions. Αφρικη, Ιαπωνια και φυσικα Ευρωπη. Το Zelda συγκεκριμενα προχθες το αγορασα απο Αφρικη και πηγαν ολα καλα. Σημερα απο το πρωι παλευω να αγορασω 2 παιχνιδακια ειτε απο Αφρικη, ειτε απο Ευρωπη (Νορβηγια και Ελλαδα)... Και ΔΕΝ. Αφου ειδα κι αποειδα πως μου βγαζει εναν κωδικο λαθους, εκανα delete την καρτα μου απο το account και πλεον οταν οταν παω να την ξαναπερασω (ακομη και με Ελληνικο region) μου βγαζει το εξης μηνυμα: Please verify the information that you have entered. Δεχεται μονο paypal μιας και το δοκιμασα με Mario Kart απο Νορβηγια και το τσιμπησα. Τι φαση με την Χρεωστικη?
Deghinsea Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2018 από Deghinsea 2
Moderators Malthador Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Design Your Own Cardboard Creations With Nintendo Labo's Toy-Con Garage 2
orck Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 17 ώρες πριν, Malthador είπε Έπρεπε να μην το κάνουν για να μην υπάρξει η σύγχυση στον κόσμο ότι το NSw είναι διάδοχος του 3DS. Για μενα ήταν σωστή η επιλογή τους αυτή. Μπορει και να εχεις δικιο σε αυτο. Εγω παντως θα ηθελα να παιζω το Link between worlds η το νεο Metroid στην μεγαλυτερη οθονη του Switch και οχι την μικρη του 2DS που εχω (και μου φαινεται παιχνιδακι για παιδια ετσι οπως ειναι)
mansa2k Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 9 ώρες πριν, wakabanka είπε ... Ωραία όλα αυτά που γράφεις αλλά τα περισσότερα έχουν ειπωθεί όπως ότι μετά την πορεία του WiiU έπρεπε να δείξουν ένα δυνατό πρόσωπο. Επίσης πολλοί περιμέναμε πως τα Ιαπωνικά στούντιο θα υποστηρίξουν το σύστημα λόγω της φορητότητας του που όμως δεν είχε αρχικά την έκταση που περιμέναμε. Όπως επίσης έχει αναφερθεί ακόμα και ο Πρόεδρος της Pokemon Company είχε πει στην Ν πως το σύστημα θα αποτύχει λόγω των smart devices κάτι που αποδείχτηκε πως τελικά είχε παρόμοιες επιφυλάξεις το μεγαλύτερο μέρος της Ιαπωνικής βιομηχανίας. Δεν αναφέρω κάτι υπερβολικό του τύπου να τα δώσει όλα αλλά καλό θα ήταν το πρόγραμμα να μην στηρίζεται τόσο πολύ σε μεταφορές ως κύριες κυκλοφορίες του εκάστοτε μήνα. Το έχω ξαναγράφει αλλά και αποδείξει ότι τα συστήματα της Ν πουλάνε με βάση της αποκλειστικότητες (ακόμα και σε συνεργασία με τρίτες εταιρίες) και όλα τα υπόλοιπα λειτουργούν είτε ως δευτερεύοντα είτε ως συμπληρώματα όπως και αναφέρεις. Προσωπικά έστω και με δύο αποκλειστικότητες παραπάνω θα ήμουν ευχαριστημένος. Βασικά σε αυτό το κομμάτι έχω την αίσθηση ότι τα indies λειτουργούν ακόμα καλύτερα. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να γίνει 3rd party η Ν για να δημιουργήσει και άλλα στούντιο, το παράδειγμα της Sega δεν σου λέει κάτι; Η Ν πρέπει να επενδύσει στην ανάπτυξη στούντιο για να βασίζεται λιγότερο σε μεταφορές δίνοντας ακόμα περισσότερες ευκαιρίες σε νέα ταλέντα να κάνουν πραγματικότητα τις ιδέες τους όπως είδαμε στην περίπτωση των ARMS, Splatoon. Όπως το Splatoon ανήκει σε μια νέα κατηγορία για την Ν έτσι πρέπει να κινηθούν μελλοντικά. Παράλληλα η απουσία επενδύσεων στην Δύση από την εποχή της Retro Studio εμένα μου φαίνεται παράλογη. Περίμενα πως τα δυτικά στούντιο θα παρατήσουν το NSW μετά από τον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας όμως σύμφωνα τουλάχιστον με όσα ακούγονται θα συνεχιστεί η υποστήριξη. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της Emily Rogers θα θυμίζει κάτι αντίστοιχο του NGC όπου είχε υποστήριξη αλλά κατώτερη του ανταγωνισμού. Γενικώς η Ν κατάφερε να πείσει μέσα από τα εργαλεία ανάπτυξης τα οποία είναι συμβατά με γνωστές μηχανές γραφικών και διάφορες εμπορικές συμφωνίες. Όσο αφορά τα Ιαπωνικά στούντιο ήταν αναμενόμενο έστω και αν καθυστέρησαν. Κατά τα άλλα θα συμφωνήσω απόλυτα πως βλέπουμε μια τεράστια αλλαγή νοοτροπίας στην Ν και το είχα αναφέρει στο blog μου σε κείμενο για την παρουσίαση του NSW. Όμως, συνεχίζουν να υπάρχουν κρούσματα πλανώδιας αδιαφορίας που περιγράφω σε προηγούμενο μήνυμα. 4
christos_75 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) https://techcrunch.com/2018/02/01/i-spent-the-morning-playing-with-the-nintendo-labo/ Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2018 από christos_75 2
greed Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν εχουμε ακομα το νεο dragonball στο NS. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2018 από greed
Mistwalker Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, greed είπε Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν εχουμε ακομα το νεο dragonball στο NS. Συμφωνα με εναν που δινει leaks και επεσε μεσα σε καποιους χαρακτηρες του game δημοσιευσε πριν λιγες μερες και καποιους dlc χαρακτηρες απο datamine και λεει πως φτιαχνεται το port για το switch.Υπολογιζει πως Σεπτεμβριο/Οκτωμβριο θα εχουμε release. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2018 από Mistwalker
greed Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλα μεχρι τοτε θα εχει ξεχαστει. Ολο βλακειες και μετα θα αναρωτιουνται γιατι δεν τα πηγε καλα. Μεχρι τοτε θα εχουμε smash και αντε γεια. Προσωπικα αν βγει τοτε δεν θα το αγορασω και smash να μην εχει βγει. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2018 από greed
Mistwalker Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, greed είπε Καλα μεχρι τοτε θα εχει ξεχαστει. Ολο βλακειες και μετα θα αναρωτιουνται γιατι δεν τα πηγε καλα. Μεχρι τοτε θα εχουμε smash και αντε γεια. Προσωπικα αν βγει τοτε δεν θα το αγορασω και smash να μην εχει βγει. Φημες ειναι μεχρι στιγμης.Mπορει να ερθει πιο νωρις αλλα μπορει και καθολου.Εγω μεχρι στιγμης ειναι ευχαριστημενος με το xenoverse 2 και το fighterz θα ειναι day one αγορα αν ερθει εκτος και αν το καιρο που βγει πλησιαζει κανα smash.Στο pc δεν το παιρνω γιατι οπως τα περισσοτερα fighting ή online games θα γεμισει με hackers σε λιγο καιρο.
greed Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Αν βγει πριν το καλοκαιρι θα το αγορασω. Αν οχι την εχασε τη βαρκα. Δεν ειμαι καμια δευτεραντζα και δεν δινω την ευκαιρια σε εταιρειες να με θεωρουν ετσι. Καλυτερα στο pc και απο το θειο. Αυτοι αποφασιζουν.
ikaruga24 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 6 ώρες πριν, Malthador είπε Δεν νοείται gaming το 2018 χωρίς γνώσεις αγγλικών, καλώς ή κακώς. Και το ανάποδο ισχύει, μέσα από το gaming μπορείς να μάθεις εξαιρετικά αγγλικά. Τα αγγλικά που γνωρίζω τα ξέρω κυρίως από RPG και adventures που έπαιζα από πολύ μικρή ηλικία. Χαχα, ως δυσλεκτικός και με διάσπαση προσοχής πιτσιρικάς το gaming, η ζωγραφική και η μουσική ήταν τα μοναδικά πράγματα που μπορούσα να κάνω focus χωρίς καμιά εξωτερική παρέμβαση. Το gaming ήταν ο καταλύτης στο να μάθω αγγλικά. Διάβαζα μεταφράσεις λέξεων και κειμένων μόνο και μόνο για να μπορώ να βγάλω κάποιο νόημα από αυτό που έπαιζα. Το αποτέλεσμα εν τέλη ήταν να καταφέρω να πάρω και το proficiency εκείνη την εποχή και συγκεκριμένα το 1996 (15 ετών παρακαλώ!) τη στιγμή που η δασκάλα των αγγλικών μου 2 χρόνια νωρίτερα είχε βάλει στοίχημα ότι ούτε καν lower δεν θα μπορούσα να πάρω. Μεγάλη μπουκιά φάε της έλεγα... 6 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις