Bourdoulas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 10 ώρες πριν, CyBeR_RaBBiT είπε Δεν κατάλαβα.Τι σημαίνει αυτό? Εν τω μεταξύ αν δεις τις απαντήσεις του τύπου είναι για πολλές σφαλιάρες. Ο άλλος τον ρώτησε αν θα κυκλοφορήσει το Bayonetta στο PS4 και του γράφει στο τέλος Get lost. 1
orck Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Είδα χθες σε μεγάλο κατάστημα switch με Mario rabbits στα 349. Το κουτί έδειχνε φυσική κόπια του παιχνιδιού. Δεν ρώτησα κανέναν γιατι πρώτον χαζευαν μεταξύ τους οι υπάλληλοι και δεύτερο δεν τους εμπιστευόμε. Το κουτί μου φάνηκε ότι ήταν το κλασικό κουτί απλά του είχαν φορέσει σαν κάλτσα από έξω ένα χαρτόνι με το λογότυπο της cdmedia και τα λογότυπα αρκετών μεγάλων καταστημάτων.
NickTG Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 12 hours ago, ikaruga24 said: Καλά δεν το λες αδύναμο το τσιπάκι του Χ1. Αμφιβάλλω αν υπάρχει ισχυρότερο και κυρίως πιο προσαρμόσιμο και εύκολο mobile τσιπάκι από αυτό σε ότι αφορά πάντα το gaming. Είναι επίσης δοκιμασμένο και σίγουρο. Το Χ2 δεν το έχω δει πουθενά ακόμα και σήμερα σε καμία συσκευή. Γενικά υπάρχει. Με τα νούμερα που έχουμε για παράδειγμα ο Kirin 970 που έχω στο κινητό έχει αντίστοιχη GPU ενώ η CPU είναι καλύτερη. Μιλάμε βέβαια για SoCs που μπαίνουν σε ακριβά κινητά.
vag.patrick Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 εαν δεν κανω λαθος η cpu του x1 ειναι πιο δυνατη σε γενικες γραμμες ομως απο αυτη του ps4 base?? εχω αυτη την χαζη εντυπωση...
asikis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Στις 1/29/2018 στις 4:21 ΜΜ, asikis είπε Καλησπερα. Εχω το switch με τα χρωματιστα joy-con. Εχει γινει ενα κουλο. Μου δειχνει και τα 2 joycons ως μπλε, ενω το δεξι επρεπε να φαινεται κοκκινο (στην αρχη το εδειχνε κοκκινο). Ξερεις καποιος πως το φτιαχνω;; Ευχαριστω Επανερχομαι στο θεμα. Δεν εχω μπορεσει να βγαλω ακρη και να το φτιαξω. Εχω κανει πολλα joy-con reset και νεα συνδεση κτλ αλλα συνεχιζει να το διαβαζει ως μπλε το δεξι joy-con παροτι ειναι κοκκινο (μιλαω για τα joycons της αρχικης συσκευασιας). Αγορασα και ενα εξτρα ζευγαρι joy-con οπου το διαβασε κανονικα (αριστερο κοκκινο - δεξι μπλε). Μιλησα σημερα με CDMedia. Δεν μπορεσαν να με βοηθησουν. Ο τεχνικος μου ειπε οτι του εχει ξανατυχει μια φορα αλλα δεν υπαρχει επισημη ενημερωση απο την Nintendo. Μου ειπε οτι αυτο μπορει να συμβει εαν ο ιδιοκτητης του Switch προσπαθησει να κανει καποιο ειδος hacking κτλ, πραγμα που δεν ισχυει στην δικη μου περιπτωση. Δεν μου εδωσε λοιπον λυση και μου ειπε οτι θα το κοιταξει και θα με ενημερωσει στο μελλον...Μου ειπε επισης οτι το ιδιο το Joycon δινει την πληροφορια τι χρωμα ειναι. Εγω θεωρω οτι πιθανοτατα το joycon να εχει χαλασει στο κομματι αυτο, παροτι δουλευει κανονικα με τα παιχνιδια κτλ. Προκειμενου να επιβεβαιωσω αν το προβλημα ειναι στο JoyCon θα πρεπει να το συνδεσω σε καποιο αλλο switch. Επειδη ομως δεν εχω κανεναν γνωστο με switch, ζηταω την βοηθεια των συμφουριτων. Αν καποιος μενει στην περιοχη της Ανατολικης Αττικης (ή Χαλανδρι-Αγια Παρασκευη-Μαρουσι κτλ) και εχει την διαθεση να με βοηθησει, ας μου στελει ενα pm. Απλα να συναντηθουμε για 5 λεπτα να το κουμπωσω σε ενα αλλο switch να δω πως θα το διαβασει. Φυσικα θα ερθω εγω οπου εξυπηρετει. Σας ευχαριστω ολους.
Moderators Malthador Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 6 minutes ago, asikis said: Επανερχομαι στο θεμα. Δεν εχω μπορεσει να βγαλω ακρη και να το φτιαξω. Εχω κανει πολλα joy-con reset και νεα συνδεση κτλ αλλα συνεχιζει να το διαβαζει ως μπλε το δεξι joy-con παροτι ειναι κοκκινο (μιλαω για τα joycons της αρχικης συσκευασιας). Αγορασα και ενα εξτρα ζευγαρι joy-con οπου το διαβασε κανονικα (αριστερο κοκκινο - δεξι μπλε). Μιλησα σημερα με CDMedia. Δεν μπορεσαν να με βοηθησουν. Ο τεχνικος μου ειπε οτι του εχει ξανατυχει μια φορα αλλα δεν υπαρχει επισημη ενημερωση απο την Nintendo. Μου ειπε οτι αυτο μπορει να συμβει εαν ο ιδιοκτητης του Switch προσπαθησει να κανει καποιο ειδος hacking κτλ, πραγμα που δεν ισχυει στην δικη μου περιπτωση. Δεν μου εδωσε λοιπον λυση και μου ειπε οτι θα το κοιταξει και θα με ενημερωσει στο μελλον...Μου ειπε επισης οτι το ιδιο το Joycon δινει την πληροφορια τι χρωμα ειναι. Εγω θεωρω οτι πιθανοτατα το joycon να εχει χαλασει στο κομματι αυτο, παροτι δουλευει κανονικα με τα παιχνιδια κτλ. Προκειμενου να επιβεβαιωσω αν το προβλημα ειναι στο JoyCon θα πρεπει να το συνδεσω σε καποιο αλλο switch. Επειδη ομως δεν εχω κανεναν γνωστο με switch, ζηταω την βοηθεια των συμφουριτων. Αν καποιος μενει στην περιοχη της Ανατολικης Αττικης (ή Χαλανδρι-Αγια Παρασκευη-Μαρουσι κτλ) και εχει την διαθεση να με βοηθησει, ας μου στελει ενα pm. Απλα να συναντηθουμε για 5 λεπτα να το κουμπωσω σε ενα αλλο switch να δω πως θα το διαβασει. Φυσικα θα ερθω εγω οπου εξυπηρετει. Σας ευχαριστω ολους. Σχετικό - άσχετο: Έχεις βρει τρόπο να διαγράψεις joycon από το προφίλ; Είχα περάσει μέσα κάποια στιγμή ένα μπλε joycon και δεν μπορώ να το σβήσω τώρα. Ίσως αν το σβήσεις και το ξανασυγχρονησεις να βρεις λύση.
asikis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, Malthador είπε Σχετικό - άσχετο: Έχεις βρει τρόπο να διαγράψεις joycon από το προφίλ; Είχα περάσει μέσα κάποια στιγμή ένα μπλε joycon και δεν μπορώ να το σβήσω τώρα. Ίσως αν το σβήσεις και το ξανασυγχρονησεις να βρεις λύση. Μπορει να σβησεις ολα τα joy-cons μεσα απο τις settings-controller and sensors-disconnect controllers. 1
Mistwalker Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Σωστα ειχε γραψει στο site της η nintendo Italia πως το Online subscription is coming this fall αν και το βγαλανε μετα.Αν δεν ενεργοποιησουν για αρχη το voice chat απο το switch και οχι μονο απο το κινητο για ολα τα online games(δουλευει local μονο στο splatoon 2 μεχρι τωρα) και να φτιαξουν lobby για invites και chat ας παρει κιαλη παραταση
bad_freddy Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, asikis είπε Επανερχομαι στο θεμα. Δεν εχω μπορεσει να βγαλω ακρη και να το φτιαξω. Εχω κανει πολλα joy-con reset και νεα συνδεση κτλ αλλα συνεχιζει να το διαβαζει ως μπλε το δεξι joy-con παροτι ειναι κοκκινο (μιλαω για τα joycons της αρχικης συσκευασιας). Αγορασα και ενα εξτρα ζευγαρι joy-con οπου το διαβασε κανονικα (αριστερο κοκκινο - δεξι μπλε). Μιλησα σημερα με CDMedia. Δεν μπορεσαν να με βοηθησουν. Ο τεχνικος μου ειπε οτι του εχει ξανατυχει μια φορα αλλα δεν υπαρχει επισημη ενημερωση απο την Nintendo. Μου ειπε οτι αυτο μπορει να συμβει εαν ο ιδιοκτητης του Switch προσπαθησει να κανει καποιο ειδος hacking κτλ, πραγμα που δεν ισχυει στην δικη μου περιπτωση. Δεν μου εδωσε λοιπον λυση και μου ειπε οτι θα το κοιταξει και θα με ενημερωσει στο μελλον...Μου ειπε επισης οτι το ιδιο το Joycon δινει την πληροφορια τι χρωμα ειναι. Εγω θεωρω οτι πιθανοτατα το joycon να εχει χαλασει στο κομματι αυτο, παροτι δουλευει κανονικα με τα παιχνιδια κτλ. Προκειμενου να επιβεβαιωσω αν το προβλημα ειναι στο JoyCon θα πρεπει να το συνδεσω σε καποιο αλλο switch. Επειδη ομως δεν εχω κανεναν γνωστο με switch, ζηταω την βοηθεια των συμφουριτων. Αν καποιος μενει στην περιοχη της Ανατολικης Αττικης (ή Χαλανδρι-Αγια Παρασκευη-Μαρουσι κτλ) και εχει την διαθεση να με βοηθησει, ας μου στελει ενα pm. Απλα να συναντηθουμε για 5 λεπτα να το κουμπωσω σε ενα αλλο switch να δω πως θα το διαβασει. Φυσικα θα ερθω εγω οπου εξυπηρετει. Σας ευχαριστω ολους. Πατέντα, αλλά φαίνεται να δουλεύει... Τουλάχιστον μπορείς να του ορίσεις το χρώμα που θές (αυτό που είχε δηλαδή) Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2018 από bad_freddy 1
wakabanka Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 13 ώρες πριν, mansa2k είπε Όπως έχω ξαναγράψει δεν είμαι ειδικός σε θέματα τεχνολογίας αλλά μου φαίνεται πως αυτό συμβαίνει λόγω των χαμηλότερων συχνοτήτων στις οποίες κυμαίνεται ο Τ210. Αν έχω καταλάβει καλά ουσιαστικά αντιστοίχισαν τις συχνότητες του X1 με του Τ210 για να υπολογίσουν πολυγωνικές δυνατότητες του. Παρόλα αυτά ο Τ210 είναι τελείως custom σε θέματα κώδικα με αποτέλεσμα πιθανόν να αποδίδει καλύτερα από τους πιθανόν υπολογισμούς. Οι διαφορές ειναί απλά σε peak peformance για κάποια δευτερόλεπτα κάτι που έχει ουσία σ' ένα λάπτοπ η κινητό. Αν θυμάμαι κάλα, κάποιος στο neogaf είχει τεστάρει τον X1 κάι βρήκε πώς μέτα από λίγη ώρα συνεχόμενης "πίεσης" επέφτε στην ίδια σύχνοτητα με το switch. Δηλάδη η Νιντεντο τον όρισε στο ανώτερο επίπεδο που μπορει να έχει σταθερή απόδοση χώρις σκαμπανεβάσματα. 1 ώρα πριν, vag.patrick είπε εαν δεν κανω λαθος η cpu του x1 ειναι πιο δυνατη σε γενικες γραμμες ομως απο αυτη του ps4 base?? εχω αυτη την χαζη εντυπωση... Nαι. Πρακτικά όμως βάση των χρονισμών τους (1ghz και 1.6ghz) έρχονται πάνω κάτω στα ίσα αλλά το ps4 έχει 8 πυρήνες έναντι 4 του switch. Κάπου στο 50% τελικά που σε γενικές γραμμές θεωρητικά μοιάζει ικανοποιητικό για ένα από τους στόχους του switch, αξιοπρεπή ports. Απ 'την άλλη ο jaguar είναι ίσως ο πιο αδύναμος κρίκος και το μεγαλύτερο bottleneck για τις μεγάλες κονσόλες, κυρίως βέβαια για τις "pro" εκδόσεις, οπότε σε πολλές περιπτώσεις cpu intensive παιχνιδιών δε είμαι σίγουρος αν ένα port είνα εφικτό ακόμη και με τις συνήθεις παραχωρήσεις 1080p>720/60fps>30fps. 1 1
Moderators Malthador Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Είναι γελοίο να ειρωνευόμαστε το NSw για τον Χ1, όταν η ισχυρότερη κονσόλα ever, το Χ1Χ φοράει Jaguar. 1
mansa2k Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Ανέβηκε η παρουσίαση της Ν στους μετόχους και ουσιαστικά το μοντέλο της αύξησης δημοτικότητας των χαρακτήρων της Ν και κατά συνέπεια του brand name που επαναλάμβανα αρκετές φορές στο παρελθόν το βλέπουμε να παίρνει σάρκα και οστά. Κατά τα άλλα συνεχίζω να βρίσκω το πρόγραμμα κυκλοφοριών της Ν για το πρώτο εξάμηνο του 2018 απαράδεκτο: Μέχρι τον Μάιο βασίζονται σε δύο μεταφορές και στο Kirby που ακόμα δεν έχουμε καταλάβει αν τρέχει στα 60fps. Επίσης απουσιάζει η αντίστοιχη ποικιλία εν σχέση με το 2017 όταν περιλαμβάνονται τρία παιχνίδια πλατφόρμας. Με βάση τις μέχρι τώρα πληροφορίες που έχουμε συνεχίζω να θεωρώ πως ένα μεγάλο μέρος του 2018 είναι κατώτερο των περιστάσεων. Από την άλλη η Ν από τον Σεπτέμβριο θα ζητάει και συνδρομή για να παίξουμε online -το οποίο γενικότερα το βρίσκω απαράδεκτο- και δεν έχω καταλάβει ακόμα που είναι το περιεχόμενο που να υποστηρίζει κάτι τέτοιο. Δηλαδή όποιος δεν ασχολείται με ψηφιακά παιχνίδια γιατί πρέπει να τα σκάει για να έχει πρόσβαση στο online multiplayer; Προφανώς τίτλους να περιμένουμε από το Σεπτέμβριο και μετά ενώ πλέον υπάρχουν πολλές πιθανότητες το παιχνίδι της Retro να συσχετίζεται με το online (MMO/real time strategy/Shooter, κτλ). Γενικώς φαίνεται ότι το WiiU τους στοίχισε πολύ και είχαν χεστεί επάνω τους όπως και έπρεπε με αποτέλεσμα να ρίξουν το 2017 κάποια από τα δυνατά τους όπλα χωρίς όμως να έχουν εξασφαλίσει μια ρευστότητα σε κυκλοφορίες που να βασίζεται λιγότερο σε μεταφορές. Η Ν δείχνει, για άλλη μια φορά, απροετοίμαστη σε θέμα software. Καλά τα Labo και γενικότερα η πολιτική ενίσχυσης του NSW με παράπλευρα μοντέλα αλλά δεν είναι για όλους. 4
Moderators Malthador Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Είναι πολύ μεγάλο σφάλμα η τακτική που αποφάσισαν να ακολουθήσουν για το online κομμάτι τους. Όπως έχω ξαναπεί στο παρελθόν δύο ήταν οι τίμιες εναλλακτικές: 1) 5 ευρώ το χρόνο χωρίς κανένα game, μόνο για το online. 2) 50 ευρώ το χρόνο με 4 games το μήνα, εκ των οποίων τουλάχιστον 1 GC game και τουλάχιστον 1 Wii game σε πρώτη φάση. Σε δεύτερη φάση θα έπρεπε στη συνδρομή να ενσωματώσουν και NSw games, όπως κάνει και ο ανταγωνισμός. Με 20 ευρώ το χρόνο και με το να δίνουν αποκλειστικά NES/SNES era games το μόνο που θα καταφέρουν θα είναι να εκνευρίσουν τους πιο casuals που παίζουν ένα ματσάκι Mario Kart κάθε τόσο στην φάση τους. 1
primeragt Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 4 ώρες πριν, asikis είπε Επανερχομαι στο θεμα. Δεν εχω μπορεσει να βγαλω ακρη και να το φτιαξω. Εχω κανει πολλα joy-con reset και νεα συνδεση κτλ αλλα συνεχιζει να το διαβαζει ως μπλε το δεξι joy-con παροτι ειναι κοκκινο (μιλαω για τα joycons της αρχικης συσκευασιας). Αγορασα και ενα εξτρα ζευγαρι joy-con οπου το διαβασε κανονικα (αριστερο κοκκινο - δεξι μπλε). Μιλησα σημερα με CDMedia. Δεν μπορεσαν να με βοηθησουν. Ο τεχνικος μου ειπε οτι του εχει ξανατυχει μια φορα αλλα δεν υπαρχει επισημη ενημερωση απο την Nintendo. Μου ειπε οτι αυτο μπορει να συμβει εαν ο ιδιοκτητης του Switch προσπαθησει να κανει καποιο ειδος hacking κτλ, πραγμα που δεν ισχυει στην δικη μου περιπτωση. Δεν μου εδωσε λοιπον λυση και μου ειπε οτι θα το κοιταξει και θα με ενημερωσει στο μελλον...Μου ειπε επισης οτι το ιδιο το Joycon δινει την πληροφορια τι χρωμα ειναι. Εγω θεωρω οτι πιθανοτατα το joycon να εχει χαλασει στο κομματι αυτο, παροτι δουλευει κανονικα με τα παιχνιδια κτλ. Προκειμενου να επιβεβαιωσω αν το προβλημα ειναι στο JoyCon θα πρεπει να το συνδεσω σε καποιο αλλο switch. Επειδη ομως δεν εχω κανεναν γνωστο με switch, ζηταω την βοηθεια των συμφουριτων. Αν καποιος μενει στην περιοχη της Ανατολικης Αττικης (ή Χαλανδρι-Αγια Παρασκευη-Μαρουσι κτλ) και εχει την διαθεση να με βοηθησει, ας μου στελει ενα pm. Απλα να συναντηθουμε για 5 λεπτα να το κουμπωσω σε ενα αλλο switch να δω πως θα το διαβασει. Φυσικα θα ερθω εγω οπου εξυπηρετει. Σας ευχαριστω ολους. Δοκιμασε αυτο που κανει αυτος στο βινρεο για να επαναφερεις το χρωμα και πες μας αν το ξαναεμφανισει μετα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις