asikis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Καλησπερα. Εχω το switch με τα χρωματιστα joy-con. Εχει γινει ενα κουλο. Μου δειχνει και τα 2 joycons ως μπλε, ενω το δεξι επρεπε να φαινεται κοκκινο (στην αρχη το εδειχνε κοκκινο). Ξερεις καποιος πως το φτιαχνω;; Ευχαριστω
Daredevil Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Ένα πολύ ωραίο άρθρο από το eurogamer The Virtual Console's continued absence on Switch is creating some exciting possibilities
mansa2k Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Too late... Anyway, φήμες για ND αρχές Φεβρουαρίου. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2018 από mansa2k
D.Luffy Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Φαίνεται λίγο απογοητευτικό να τρέχει το Kirby στα 30fps... Ελπίζω να φταίνε τα videos ή να αλλάξουν τα πράγματα στο release. 1
CyBeR_RaBBiT Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα σας.Σε τι τιμή θα μπορούσα να βρω μεταχειρισμένο το Switch ;
Fulgore Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, CyBeR_RaBBiT είπε Καλησπέρα σας.Σε τι τιμή θα μπορούσα να βρω μεταχειρισμένο το Switch ; Στις αγγελιες.
CyBeR_RaBBiT Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ.Ναι εννοώ βασικά τι εύρος τιμών υπάρχει για μεταχειρισμένο ;για να ξέρω περίπου ,μην με πιάσουν κορόιδο.. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2018 από CyBeR_RaBBiT
DJTaurus Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σε μόλις 2 μήνες, 9 εκ πωλήσεις για το Odyssey. Oι συνολικές πωλήσεις του πιο επιτυχημένου Mario to date είναι (SMGalaxy) στα 12,75εκ. Τίποτα δεν σταματά το τρένο. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2018 από DJTaurus 4
miracleWorker Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Αν και δεν το περίμενα η συσκευή έχει καταφέρει να με κερδίσει. Όλες τις προηγούμενες κονσόλες της Nintendo τις είχα μόνο για τα exclusives της πλατφόρμας (είτε first είτε third party), αλλά στο Switch έχω την διάθεση να παίξω και multiplatform παιχνίδια, π.χ. αυτό τον καιρό το Celeste, αφού η ευελιξία της συσκευής κάνει πολύ πιο εύκολη την ενσωμάτωση της στην καθημερινότητα μου από ότι μια παραδοσιακή κονσόλα. Από τη στιγμή που έχω και ένα σχετικά σύγχρονο pc, δεν νομίζω να ασχοληθώ ποτέ με παιχνίδια τύπου Doom, αλλά για όλα τα υπόλοιπα -εφόσον είναι καλό το port- το πιο πιθανό είναι να τα αγοράζω για το NS. Στα του Celeste, είμαι στον πέμπτο από τους έξι ( ? ) κόσμους του παιχνιδιού και ενώ είναι αρκετά διασκεδαστικό και προσεγμένο σε τομείς που δεν μας έχουν συνηθίσει τέτοιου είδους παιχνίδια, θα έλεγα να μην πολυπάρετε στα σοβαρά τα 10άρια που πήρε από διάφορα site. Είναι απλά ένα πολύ συμπαθητικό indie ( και αρκετά απαιτητικό αν έχετε διάθεση να μαζέψετε τα collectables ) 4
Moderators Malthador Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, DJTaurus said: Σε μόλις 2 μήνες, 9 εκ πωλήσεις για το Odyssey. Oι συνολικές πωλήσεις του πιο επιτυχημένου Mario to date είναι (SMGalaxy) στα 12,75εκ. Τίποτα δεν σταματά το τρένο. Για το στατιστικό και μόνο, το Mario Galaxy κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2007,ένα χρόνο μετά το launch του Wii και μέσα σε 6 χρόνια πούλησε 12,5m σε 100m κονσόλες, δηλαδή 12,5% διεισδυτικότητα σε 6 χρόνια. Το Odyssey πούλησε 9m σε 14m (?) κονσόλες μόλις σε δύο μήνες, δηλαδή μιλάμε για 64% διεισδυτικότητα. Απίστευτα νούμερα. Φανταστείτε να έπαιζαν και με φορητά στην Ευρώπη και την Αμερική. :/ Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2018 από Malthador 3
dekulinkgr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Επιτελους καποια νεα για το hollow knight. We’re not quite at that release date announce (getting there!), but we do want to share a quick something: Switch Gameplay! We don’t normally do the whole camera-over-the-shoulder style video, but HK feels designed for that handheld experience. We’re now hitting our frame-rate targets (Gotta go 60!), load targets and cleaning up lots of little niggling bits alongside some serious testing. That’s a short update, for a huge release, but please expect more from us soon! Οποτε κοντευει να ολοκληρωθει. Σε αλλα νεα σημερα ανακοινωσε και επισημα η nintendo οτι το switch ξεπερασε τις συνολικες πωλησεις του wiiu σε διαστημα μολις 9 μηνων. http://nintendoeverything.com/switch-officially-outsells-wii-u/ Απο την μια χαιρομαι με αυτη την ειδηση αλλα και απο την αλλη θυμαμαι τις ποσο ωραιες στιγμες περασα με την κονσολα παιζοντας μαζι με τα ανιψια.Ειχε παρα πολλα προβληματα σαν κονσολα αλλα τετοιο πολεμο δεν το αξιζε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις